44549
-
Gné Era #14910 az az alapvárosban is van?? vagy csak én nem találom? -
#14909 a kulcs a nagyon nem is játszom vele
tehát lehet, hogy az is fagyna 3-4 óra játék után
vagy esetleg mivel az erősebb gép, több memóriával, vmivel később
-
#14908 az irodában
ahol újságírónak jelentkezhetsz
ott lehet másra fogni, paparazzit lefizetni
de egy gyerek egyiket sem tudja csinálni :( -
#14907 Azon a gépen, amin így csináltam, nem fagy
Főleg, hogy azon nem is nagyon játszom vele :)
A kis gépen dob ki hibaüzenettel. -
Gné Era #14906 a pert megtaláltam..azt a városházán lehet indítani. de hol lehet másokra ráfogni?? -
#14905 Majd ha nagy lesz jöhet a vérbosszú. xD -
#14904 akkor mit csináljak, ha a kiskölyköt (aki itt ugrált összevissza) vádolták meg?
sem pert nem tud indítani, sem lefizetni a paprazzit, sem ráfogni másra -
#14903 miért, már uninstalláltad?
ha igen, hát akkor install sorban, aztán patch
de lefog fagyni, ahogy rage-nek -
#14902 Ehh...Bridgeportban hamarabb lesz vki sztár mint Mo-n. :DD Pedig kishazánkat ebben nem könnyű felülmúlni. xD -
Ironman2 #14901 Akkor hogyan csináljam szerinted? Most le van szedve mindegyik.Rakjam rá rögtön az alapra a super peccset? -
#14900 attól mitől lenne jobb? -
#14899 építs kerítést, kívülről ne lehessen bemenni a kertbe, csak a házon keresztül -
#14898 egyszer jött a betörő a mostani simjeimhez, amikor még nem volt riaszató -
#14897 ne menjünk bele szemantikai vitákba
másrészről meg nem ismersz, szal amit írtál, merő rosszindulat :( -
Ironman2 #14896 Asszem ujrarakom az egészet,és hagyom hogy a löncser ápdételjen -
Ironman2 #14895 Igen javitják,de mostmár az 1.22 óta egybegyurták a peccseket,és super patch a neve. -
Gné Era #14894 Én pl azt sem töltöttem le,inkább nem megyek nyaralni és nem ások.Jobb mintha meteoresőben halnék meg.)DD -
Gné Era #14893 Hú mennyi hiba. Nekem pl még meteoreső nem is volt a játékban.És az új kiegészítő óta,mintha a betörő is ritkábban járna.Előtte szerintem hetente jött hozzám.Pedig elég ismert vagyok már a városban.De ezekkel a rohadt paparazzikkal nem bírok. Kár hogy nem lehet őket kidobni a kertből.Állandóan ott ásítoznak,fotóznak.Rohadt idegesítő:(( Egyébként a nagy kiegészítők javítják az előző kieg hibáit?? Mert én nem szoktam frissíteni,mindig megvárom a következő kieget.Az ilyen kicsi cuccosok nem is érdekelnek,és letöltött cuccaim sincsenek.De bugjaim azért akadnak:)DD -
Gólya #14892 ha csak "lehet", akkor inkább ne
ez épp olyan, mint amikor felmerül benned, hogy összebútorozz a másikkal vagy ne - ha ez egyáltalán kérdés, akkor már megette a fene -
Gólya #14891 az ásatás-fixet pánikszerűen szedd ki a modsból -
aron89 #14890 de van. pár autó, egy-két város. gondolom nem ezekkel lesz a gond. van még: Rejtett személyiségjegyek HACK és open24. ezeket a simshungaryról szedtem le. -
#14889 kiszeded a cc közül
vagy nincs semmi letöltött cuccod? -
aron89 #14888 és azzal tudok valamit kezdeni ? -
#14887 ha jól emlékszem az ásatást javító mod csinálja ezt -
#14886 de -
aron89 #14885 Nem tudjátok véletlenül, hogy miért hull állandóan meteor az égből ? Eleinte vicces volt, de aztán szép lassan meghaltak a "barátaim", aztán én is, folytathattam a pár órával azelőtti mentéssel... semmi gond. de megint eltalált egy. rendben nincs ezzel se baj, kezdek egy újat! beköltöztem, vettem egy hűtőt meg egy sakktáblát, és mi történt? rám esett egy meteor...nem tudom milyen info kell, az összes kieg fenn van és bridgeport-ban játszom. megköszönném, ha tudnátok segíteni ! :-) -
#14884 nem tudsz aludni? -
#14883 hajnal 4ig :D -
#14882 ilyenkor??? -
#14881 na jáccok picit -
#14880 de most már akkor mentsél ám -
#14879 -
#14878 köszi resetsim működött
-
#14877 úgy -
#14876 Úgy érted, saját, élő? Valóságban? Igen, az jó dolog. :) -
#14875 Azt mondod? Úgy még egyszerűbb. -
#14874 És városépítőben a házadról is tudsz másolatot készíteni, akár úgy, hogy a simset házastól költözteted, akár úgy, hogy előbb kiköltözteted, és utána másolod csak a házat. Ez esetben az üres házak között fogod megtalálni. -
#14873 meg lehet, hogy lassan jó lenne egy igazi is :D -
#14872 elég aktiv családot váltani -
#14871 Értem, de ha csinálsz róla másolatot, akkor ha ki is kell lépned, legalább a sims megmarad. Nem beszélve róla, hogy ha kiköltözteted, és máshova vissza, esetleg megjavul a játék. és kiszabadul a simsed a liftből. Végül is egy próbát megér.