Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
nem is figyeltem. Azért köszi szépen a nyelvtani kiigazítást!!!!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
és virágok.😊A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
a belsõ lépcsõ oldalát nem fested le?
múlt éjjel csináltam:
és belülrõl
lehet, hogy megoldom a pincét, és alul is lesz egy kijárat, de ez a jõvõ zenéje
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mike lõdd már be a linket.
annyira nem vészes, mert vízumszinthez már nem kell semmi, õsi érme van elegendõ, mondjuk egy kis simoleon jól jött volna, de majd behozzuk máshol😊
feladat végrehajtva, jelentkeznék be...igen ám, de idõközben a sim, aki adta a küldetést, elhalálozott...
olvas
kicsit idõsebben, éppen dolgozik 😊

kicsiny, tengerparti vityilló
és belülrõl

Kép
Jelenlegi verzióm: 1.10.6.004002
Windows 7 Home 64bit-es oprendszer van a gépen.
Mi lehet a baja és mi a megoldás?
Ha valaki tudja, annak elõre is köszi!
az egyedüli a letöltött cuccok átszínezésével kapcsolatos gond volt, de az annyira nem vészes - szép lassan kitapasztalgattam, hogy lehet az eredeti cuccokat úgy átszínezgetni, hogy pofás dolgok legyenek belõle (vagy legalább olyan, hogy nekem tessenek😊)) - ez most már sikerül is)
megkérdezi ki akar költözni a költözés kezdeményezõjével
melyik legyen az aktiv háztartás utána
sárga felkiáltójel van, ha valami nem stimmel
ki tudod választani hová akarsz költözni (de ki is lehet rúgni otthonról, akkor random berakja valakikhez)
egyszerre csak egy aktív háztartásod lehet, ergo vagy az otthon maradotakkal játszol tovább, vagy azzal aki elköltözött
most pl. berendeztem az új házamat addig, amikor a ház tárgyaihoz nem értem, akkor szpen a kezemben maradt amit leraktam, a lsitából sem tûnt el, szuper
a 2-ben ha sikerült menteni jó eséllylel megjabult, ellenben ez lementi a szar állapotot is
jártam én is úgy, hogy kihagytam egy-két lépést a feladat során és így gyakorlatilag teljesíthetetlenné vált
biztosan hülyeséget kérdezek, de nekem még csak most merült fel ez a probléma. ha egy családtagot elköltöztetek, és azt választom hogy az legyen a fõ háztartás, akkor a maradék családtagokkal nem tudok már játszani????? ha igen, akkor hogyan? legyen szives, ha valaki ráér irja már le nekem,mert csak néztem mint rozi a moziban, a kettõben ez nem volt téma...
pred
OLyan problémám van h nekem már fennt volt a sims3 régebben kb 1 éve csak nem vozott a játék és letöröltem ám amikor kijöttek a kiegészítõl akk letöltöttem a világ körült és fel is raktam az alapot meg a kiegészítõt is. Ekkör jött a baj merthogy nem akart elindulni ...valami régiókód rémlik meg nemtudom már jó pár hónapja volt...akkor utánaolvsatam a fórumokon, találtamis valami sorrendet a crackrõl meg ea downlode-ról és azt sikerült kihoznom az egészbõl h mostmár le sem tudom törölni a játékot..vagyis amikor el akarom inditani az isntallt ak kk az uninstall indul mindig, a programok eltávolításánál pedig azt jelzni h fennt van a játék bár ottsem tudom letörölni.
Valaki tudna nekem segiteni...már idegesít a dolog, pedig nagyon szivesen játszanék vele egy jót :@@@
a sims meg egy bughalmaz
Most ha elvetem ezt a feladatot, akkor újra megkapom majd? És talán akkor jó lesz. Vagy nem tudom.
A másik sarkokban lévõ üregekben is aktiváltam a kapcsolókat, olyankor csapdák indultak be, majd el is tûntek. A falakat végigkattintgattam, a köveket szintúgy, nem találok megoldást. Ha valaki már végigvitte ezt a feladatot, az írja meg hogy hogyan sikerült, köszönöm.
- kampechalat általában a temetõben/nél levõ tóban tudsz fogni, Riverwiewban a folyó egy részén, ahol kint van a "horgászni tilos" tábla
- halálnövény: csak legyen a simed hátizsákjában egy belõle - ha jön a kaszás, alkuképes vagy ezáltal
(nem "évelõ", egyszer tudod betakarítani, utána elpusztul)
- Kína: nem tudom, pontosan melyik kalandról van szó, de ha ilyet szól, hogy nem tudod hatástalanítani, akkor vagy konkrétan azon a helyen, ahol a csapda van, vagy valahol a környékén kell legyen valami megoldás a hatástalanításra (akár egy szobor, amit rátolhatsz, vagy bárhol egy kõ, amire rá kell állnod vagy bármi - nézz körül alaposan) - Fr.o-ban találkoztam pl. olyannal, hogy egy wc lehúzása aktivált bizonyos dolgokat)
- sajna a megértés homokszemei az én tapasztalatom szerint sem sok mindenre jók - értem ez alatt, hogy találkoztam már én is olyan esettel, amikor adott volt egy-két-három-sok szobor és bizonyosan voltak padlólapok, ahová tolni kellett õket, de ha használtam a homokszemeket, csak a szobrok villogtak😞
összegezve tulajdonképpen az a tapasztalatom,hogy nagyon alaposan végig kell vizsgálni a falakat, a padlót, fáklyákat (van olyan hely, ahol a fáklya hoz elõ dolgokat), az utolsó kis egérlyukat is
s akkor még egyszer(belátása szerint használja mindenki - nem biztos, hogy az a jó, amikor végignézzük a teljes megoldást):
egy kis támpont
mertem szólni, hogy a mysimsem legyenek linkek a fõoldalon azokra a cikkeikre, amikrõl kis preview-t írnak, ki lettem oktatva, mennyire nincs rá szükség
úgyhogy innentõl mysims banned
kisstílû, de ez van
úgy is azt mondta rám a csaj, hogy gyerekes vagyok, hát akkor tessék
(nem gondolnám, hogy itt is, van neki elég dolga amott)
Nem tudok ambróziát csinálni, mert sehol nem találok életgyümölcsöt. Aki már szerzett ilyen magot, az meg tudná mondani, hogy hol találta? Fõzés jártasságom már tökéletes, a kertészkedési is, lassan a horgászatom is 10-es szintû lesz, de nem tudom hol szerezhetnék életgyümölcs-magot. Segítsetek kérlek! Elõre is köszi!
felhívod a soron következõ jelöltet akivel meg kell küzdened
õ egy idõ múlva eljön, úgy mintha áthívtad volna magadhoz vendégségbe
úgyhogy várj rá. néha az egész családját is magával hozza.
Onnan is tudod, hogy már a telken van, hogy nem engedi felhívni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy kis segítségre lenne szükségem a játékkal kapcsolatban. A világ körül kiedészítõt használom és harcmûvészetbõl és Kinai vízumból is elértem már a 10. szintet, és most egy olyan feladatnál tartok hogy harcolnom kell a harcmûvészeti tornán. Telefonon meg is rendezem a tornát a legerõsebbel, és azután nem történik semmi. Városnézetbe se jelenik meg semmi, hogy hova kellene mennem. Tudna valaki segíteni? Elõre is köszönöm.
Hallottátok azt az érdekes hírt, hogy állítólag lesz mosás a kiegészítõben? Érdekesen hangzik.
Most már csak egy jó évszakos kiegészítõ hiányzik nekem a teljes játékélményhez, de az nagyon, remélem benne lesz a következõ 2 kiegészítõben.