44549

no-warez.gif
  • Svenson
    végre valami jó hír

A frissítés előtt nekem is jól ment, de most már frissítettem, és felraktam az (elvileg) javító patchot, úgyhogy félek, mi lesz. Nem is merem elküldeni őket utazni. (Most van egy családom, amit nagyon nem szeretnék kitörölni.)

Lehet, hogy kipróbálom egy "gyári" családon.
  • lucifer9393
    Nyugodtan, nem én vagyok az egyedüli úgyse aki így rendez, szóval nincs mit utánozni... ez egy stílus :) mindenki mást ad hozzá magából
  • Gné Era
    Annyira majréztam,pedig el kellett küldenem Kínába a simemet. Mondom tuti nem hozza haza a cuccokat amiket vett,vagy hazajön és akik itthon maradtak azokból eltűnik valaki. És nem!! Nekem simán ment minden. Mindent hazahozott.És megvannak a simek is.)D
  • Mike
    http://crinrict-help.blogspot.com/2011/06/bug-sims-missing-from-portrait-panel.html

másrészről nekem is volt ilyen, simán visszatöltöttem egy régebbi mentést (vagy töltsd be a backupot) és többet nem fordult elő

emiatt nem kell új játékot kezdeni
  • Mike
    nana, ott az oldal, ahol le van írva a megoldás
  • Mike
    átalakítom a házat ilyen modernné én is

bár akkor az már utánzás, de ez van

az ember már csak ilyen

meglát valamit, neki is megtetszik
  • Ironman2
    http://crinrict-help.blogspot.com/2011/06/bug-sims-missing-from-portrait-panel.html

Kenji-nek
  • Ironman2
    Dehogyis.Ez a patch hibája.Nem kell semmi uj számítógép.Majd kijavitják
  • Svenson
    Nem azt írtátok, hogy a fiatal felnőttek álmát is lehet irányítani?

Amúgy most már nálam is megy, hogy nem megy az idő, alszik, de semmi interakció, csak megy a Zzzzzz. Csak az a baj, hogy nem tudom, mit is lehet ilyenkor csinálni, mert eddig nem figyeltem, amit írtatok. Erre írják, hogy új ámítógép a megoldás?
  • Svenson
    ja, és közepes beállításon van, nem is magason!
  • Svenson
    Egyébként még így is szokott szaggatni és vannak időnként bugok is (most nem emlékszem, milyenek, de vannak).
  • Svenson
    Hát igen, ez egy jó lehetőség, csak az a baj, hogy ha az ember megszereti a régi családját, nehéz váltani. Mondjuk az ilyen csélcsap játékosok, mint én, előnyben vannak, mert folyton új simseket gyártok, és új városokat. Nem is látszom igazából normálisan már nagyon régen.
  • Svenson
    ja, tényleg jobb lett :)
  • Gné Era
    Ez jó.. csak nem tudok angolul:)) Nekem marad az új játék.. Bár én ugye régi családdal és mentéssel játszottam nagyon régóta,akárhány kiegészítő felkerült. Most új játékot kezdtem,és érdekes módon egyrészt gyorsabb a játék,másrészt olyan interakciók vannak, amik régebben a régi mentésnél nem voltak..Pl a régi családdal a gyerek ha aludt,nem jött elő ,hogy miről álmodjon ha a takaróra kattintottam. Most eddig jól működik minden,gyorsan le is kopogom:))
  • Gólya #15296
    ld. #15284.
  • Gné Era
    Egyébként mit csináltál,hogy eltűntek???? Utaztál?? Vagy valami más??Nemzedékek fent van neked is?? Felraktad az utolsó javítócsomagot a múlt héten??
  • Gné Era
    Vegyél új gépet??? Ezt nem is láttam.. Eszem faszom megáll..Már bocsánat..Egyébként is tele a púpom az egész számítógépes rendszerrel. Csak azért csinálnak ennyi programot,nehogy már tudd fejleszteni úgy a gépedet,hogy kevesebb pénzből..ÁÁ ,nem. Egyrészt minden programot vegyél meg jó pénzért,mert különben ugye nem hivatalos.Ehh.. Hú de felhúztam magam:)))Vegyél másik gépet..ppff
  • Gné Era
    Sajnos új játékot kell kezdened. Épp a múlt héten lett nekem is ilyen. Eltűntek a városból a közösségi épületeim,és mikor az eszköztárolóba betettem őket egy új játékból,mikor visszaléptem a családhoz,a gyerek nem volt sehol..Vagyis ott feküdt az ágyban,de csak zöld kkocka a feje helyén és semmilyen interakciót nem tudtam neki adni.
  • Gólya #15292
    nekem volt ilyen simem régebben - jópofa:)
  • Gólya #15291
    olvass vissza kicsit - sajnos semmi biztató:(
    kezdj új játékot új simmel, vegyél új gépet...utóbbi nagyon kivágta a biztosítékot nálam
  • KEnJY #15290
    Mit lehet azzal csinálni ha eltünnek az emberek a háztartásban? ott oldalt ottvannak a kockák csak nincs bennük fej, próbáltam áttköltözteni őket de eltüntek :S:S
  • Mike at home
    én lakásom ehhez képest nyomortanya
  • Mike at home
    a lépcsőt is lehet szinezni? soha eszembe nem jutott
  • lucifer9393

mégiscsak átcsin. nappali, és sokkal jobban tetszik :) pop-art is, meg nem is...
  • kem001
    Ebben sajnos igazad van... Pedig max beállításokkal futna rendesen a sims, ha nem lenne tele hibákkal. Arra bezzeg van eszük, hogy havonta új kiegészítőt adjanak ki hozzá
  • Ironman2
    Szerintem meg irják meg normálisan a játékot.Nálam hibátlanul futnak a legujabb directx10-es játékok max felbontáson,de a sims3 egyszerüen optimalizálatlan.Jobban jártak volna ha bele sem fognak
  • kem001
    Na azt hiszem sok sok keresés után a lag problémára ennyit találtam: Link
    De a legjobban az a megoldás tetszett, hogy vegyél új gépet ha laggol a játék
  • Gné Era
    ne már...miért lenne az??
  • Mike at home
    biztos bugos :)
  • Gné Era
    a my simsen olvastam..elég érdekes..lehet ki kéne próbálni..ilyen szellemirtás meg hasonlók..leírja elég részletesen mit kell csinálni..lépésről lépésre..
  • Mike at home
    és jókat?
  • Gné Era
    Volt már valamelyikőtök kísértetvadász?? Most olvastam róla pár infót..
  • Ironman2
    Simán megy a Sims1 win7-en.Nekem is megvan.Nem kell kompatibilis mód.
  • Svenson
    mi is négyen vagyunk, van 2 wc, és így kb. elvagyunk, bár reggel igencsak elkélne még egy fürdőszoba is, akkor nem kéne fél órával korábban kelni emiatt (nem a simsről beszélek, hanem a valóságról!). A simsbe mindig több fürdőszobát teszek, ha többen vannak.
  • Gné Era
    Jossua... Tök jó az a város.. Hogy neked mekkora türelmed lehet..Anyám!!! Nem tudnám ezt megcsinálni..Nem elég,hogy tök fasza házakat csinálsz,még a várost is magad kreálod.. Le a kalappal..
  • Gné Era
    Ez nagyon jó ez a ház.. Tök extrém. Nekem nagyon tetszik..
  • Gné Era
    basszus..ti mennyit építkeztek? Mikor játszotok??:))Én meg győzöm fejleszteni a simjeimet:))
  • Gólya #15273
    no majd holnap kiderül
  • lucifer9393
    Nekem nem az, pedig rendeltetés szerűen van annyi amennyi kell... lent szinte úszni lehet a fényben
  • Gólya #15271
    ja és ha csak annyi ablakot teszek fel, amennyi a tervrajz szerint van, akkor ez egy elég sötét hely lesz:D