44549
-
Gné Era #15350 oksa.))
köszi:))
de tudod mi lesz a bökkenő?? visszajöttem Kínából..akkor semmi vész nem volt..akkor mentettem egyet..direkt megnéztem..minden fej megvolt..erre mikor újra beléptem,elkezdtek kiugrálni az ágyból,és eltűnt a fejük.. -
#15349 de minek most neked a mentés mappa? -
Gné Era #15348 eddig jó vagyok:)) -
#15347 Elvileg visszaadja az előző elmentésedet. Indítsd el a játékot, és nézd meg -
Gné Era #15346 ez is megvan..tovább?? -
Gólya #15345 a #15315-ben Mike írt dolgokat - én ehhez nem értek, de biztos lesz, aki segít -
#15344 Backup végű mappában lévő fájlokat másold át a simába. Pl.: Bridgeport.backup-ban lévő fájlokat átmásolod a sima Bridgeport-ban lévőbe -
Gné Era #15343 ez megvan..hova kell azt tenni?? vagy mi a rossebet csináljak vele?? tök ideg vagyok:((( -
#15342 Dokumentumok/Electronic Arts/Sims 3/Saves és ott keresd ki a városod mappáját -
Gné Era #15341 valaki mondja meg hova teszi a mentéseket?? -
Gné Era #15340 de még azt sem találom hova a francba teszi a játék a mentéseket.. -
Gné Era #15339 nincs letöltött cuccom..semmi..Kínából könyveket hoztam. Gyümölcsöt,halat,a deszkatörőt,meg azt a fabábot..ami a harcművészetekhez kell -
Gólya #15338
akkor előbb tényleg meg kéne nézni, mi lehet...letöltött cucc, hack - bár mintha neked nem lenne ilyen -, ha ezek nem, akkor viszont tényleg úgy néz ki, Kína lesz a tiltott város -
#15337 Mielőtt kidobod az egészet a kukába, ki kéne deríteni, mi lehet rossz. És ha rájössz, utána kezdeni új játékot. -
Gné Era #15336 basszus..most kezdtem új játékot..ez a legnagyobb szopás az egészben..
régi családokat mindet töröltem..ez tök új.. múlt héten pénteken építettem nekik a házat..meg őket is akkor csináltam.. -
#15335 Igen, eléggé, játszani nem nagyon tudok vele, mert erősen akadozik, de le szoktam szedni. Van egy külön városom Elke házainak. -
Gólya #15334 szerintem felejtsd el a régi csapatot...:(
kezdj egy teljesen újat - hátha
nem akarom elkiabálni, de apukának sincs gondja, mióta új simmel dolgozik - bár most azt mondja, eléggé szaggatott Kínában a játék, de más eddig nem volt -
#15333 Részvétem. Sajnos azt nem tudom, mit tudsz csinálni, de tényleg nagyon idegesítő. -
Gné Era #15332 szétbasz az ideg..most megint mit csináljak??? -
Gné Era #15331 Párizsban semmi gond nem volt.. -
Gné Era #15330 Vagy az egész Kína szar,vagy valami amit Kínából lehet beszerezni. -
Gné Era #15329 Hogy rohadjon is meg..beléptem,erre két simem hiányzik.. a kibaszott Kína a bugos.hu de tudnék még mást is mondani.. Hazajöttem Kínából..akkor még semmi gáz nem volt..elmentettem. erre ugye jött az ágyból kiugrálós dolog..mondom nem mentek..kiléptem..visszalépek.. hát a csaj meg a leány feje helyén a zöld kocka..megőrülök... -
Gólya #15328 hű...nagyon jó (szokás szerint), csak bazi nagy - nekem legalábbis:) -
Gné Era #15327 nem mentettem el a játékot így..most kíváncsi vagyok az előző mentéssel meddig bírja így..és persze most jöttem haza Kínából..Utána mentettem a játékot.Magamhoz nyúlok ha az miatt van ez az egész szarság.. -
Gné Era #15326 na basszus..Megint nem alszanak a simjeim:((( elküldöm őket aludni,két másodperc és kiugranak a szoba közepére.:((( -
#15325 Elke berágott valamiért, és nem engedi, hogy az új házát letöltsük. Pedig tök jó.
Elke rajongók, írjatok neki ti is! Hátha megesik rajtunk a szíve.
Elke -
#15324 az lehet -
Gólya #15323 olyan három-négy hete talán, amikor a simjéről tett fel képeket - bár az időérzékem elég selejtes...de kb. így lehet valahogy -
Gólya #15322 szerintem Joschka képei között nézelődj...nekem úgy rémlik, nála láttam -
#15321 Ja, és még mindig keresek fürdőköpenyt, nem ruhaként használhatót, hanem olyat, amit dekorációként a falra (vagy ajtóra?) lehet rakni. Láttam itt már valakinél, csak nem tudom, kinél. -
#15320 Köszi. Egyelőre máshova raktam, aztán majd meglátom, mi lesz vele. -
#15319 lehet, hogy jobban is jársz így, csak hát nekem van fent egy rakás letöltött cuccom is, úgyhogy nem lehet tudni, igazából mi is a baja -
#15318 egyetértek -
#15317 hát ami azt illeti, én se sokat, legfeljebb építek, azt még nem sikerült nekik elrontani. -
Gólya #15316 én csak hivatkoztam egy korábbi hsz-ra...
az én játékommal most nincs semmi gond (általában nem szokott lenni - max. néha bekavar egy letöltött cucc, de azt gyorsan ki is dobom, vagy az ominózus ásatás-fix, ami szintén repült:D)
sőt most apukának is rendben van az új játék:)
szóval nekem nem kellenek ilyen variációk, de ahogy nézem, többeknek igencsak elkél a segítség
s ahogy a hivatkozott hsz-ban van, hogy van képük azt tanácsolni, hogy új gépet vegyen az ember, csak mert a fejlesztők vagy akárki elcsesztek valamit...az azért nem kicsit pofátlanság -
#15315 néha ments save as-szal vagyis mentés másként-tal
minden mentésről gyárilag is készül backup, ha ezt a könyvtárat átnevezed úgy, hogy kitörlöd a backup szót a mappa nevéből, az a mentés is elérhetővé válik a játékban - ez az előző mentésed
végül, ami a legfontosabb, ha valami elcsesződik, akkor ne ments
én még azt is szoktam csinálni, mert nekem kevés hely van a dokumentumok drive-on, hogy átrakom a régebbi mentéseimet máshová, így ha kell, elő tudom szedni, de alapból, néha-néha egy mentés másként és a backup elég szokott lenni -
Gné Era #15314 Én nem tettem fel a frissítést..
Majd az új kiegészítő kijavítja a hibákat..Addig elleszek velük..A javítások csak elcseszik a játékot még jobban,ahogy én itt olvasom. -
Ironman2 #15313 -
#15312 Nálam az 1.24.es patch után megbolondult a játék. Azóta nem is sims-ezek -
#15311 Hogy lehet régebbi mentést visszatölteni? (Vagy ez már a másik topikba tartozó kérdés?)