44549
-
Gólya #15270 na úgy nagyjából bepróbáltam - a lépcső miatt muszáj holnap vagy valamikor újraépíteni - elnéztem, hogy a két szint közé is kell a fél szint:) -
#15269 Tudom, de mégis nincs benne annyi hiba mint a SIms 3-ba legalább -
#15268 vmilyen kompatibilis módban biztos
bár szerintem mai szemmel hányadék grafikája van
-
#15267 Nem a Sims 3 hanem a Sims 1, már írni sem tudok -
#15266 igen, futna -
#15265 tisztán, de kényelmetlenül
1 wc túró
a simsben is, a valóságban is
tőlem aztán mindegy ki mit tervez, tudom amit tudok
kevés
próbáld már meg reggel elindítani a 2 felnőtt + 2 gyereket 1 fürdőszobával
most mondom neked, ha odajutok, hogy házam lesz, akkor minden szinten lesz fürdőszoba, sőt a hálószobákhoz lehet, hogy még külön is -
#15264 Nálam Sims 1-ben volt 8 tagú családom. Mindegyiknek külön fürdőszobája volt. Már hajnalban fel kellett keltenem őket, hogy elkészüljenek 8-ra. Egyébként szerintetek Sims 3 futna Windows 7-en? -
#15263 nem létezik h. kevés legyen... én ahány háztervet már láttam egy 4 tagú családnak tervezett házban van egy fürdő, meg egy WC. Mi is négyen vagyunk egy fürdővel és egy WC-vel mégis tisztán élek :D -
#15262 az biztos, hogy 2 embernek kell egy fürdőszoba
a sims2-ben volt olyan házam, ahol minden hálószobához járt egy
de szerintem 4-5 emberre 1 kevés, szal kell 2-3
és a valóságban is -
#15261 Hát nemtudom, nekem minden házam úgy van h. lent WC, fent fürdő... istenem, hát várjanak picit a sorukra, meg amúgyis ez a normál mennyiség + elosztás, ez egy 4-5 személyes ház, abba mennyit szeretnél tenni? -
#15260 Akkor marad az Errortrap megoldás ezek szerint... -
#15259 ennyi embernek egy fürdőszoba kevés
ha valamit megtanultam a sims-ből az ez
nálam minden szinten van fürdőszoba -
#15258 nem hinném
ahhoz újra kéne írni az egészet -
Gólya #15257 oksa -
#15256 még nem próbáltam, ahhoz tudni kéne, hogy kell használni -
#15255 örülök h tetszik + segíthettem. Nekem is nagyon bejön ez a ház. Ja, ha kész leszel majd valamikor, okvetlenül kérek képeket -
Gné Era #15254 egyébként azt a hibát amikor a sim képe eltűnik a bal alsó sarokból és csak a zöld négyzet van..azt az utolsó kiegészítő okozza vagy a javítás amit letöltöttetek?? -
Gné Era #15253 én most teljesen új játékot kezdtem..nem töltök le semmilyen frissítést..megvárom a következő nagy kieget. -
Gólya #15252 ez nagyon jó...ezt nem hagyom ki -
#15251 A fagyásokkal kapcsolatban kérdem -
#15250 nem értem a kérdést -
#15249 Sziasztok. Játék javításával kapcsolatban van már valami hír? -
#15248 Persze van, ja és amit említettek itt: lebegő lépcső, kivitelezhető... én olyan szép U alakú fordulós lépcsőt csináltam először, félfallal, de aztán ahogy hozzákötöttem a normális nagyságú falhoz, a padlólap felugrott és eldeformálódott... hagytam a csigát :D
Ablakok feletti rész simán megoldható félfallal... annyi, hogy olyan lesz mint egy balkon
fabetét sem vészes... csak nem úgy fog kinézni mnit a képen
Várj mindjárt adok még tervrajzot is : Nem vagyok hajlandó lefordítani a szlovák szöveget, ne is érdekeljen xD -
Gólya #15247 figyusz...a mysims tippjei vagy barkácsai között láttam pl. olyat, hogy több alapot hogy lehet egymásra építeni - legalábbis ha jól emlékszem, ott olvastam ilyet - meg aztán be kell vetni a constrain... meg a moveobjects cuccokat meg a többit:)
tényleg érdekel most már ez a ház:)
adsz egy linket hozzá? mondtad, hogy itt a neten is kerested...
-
Ironman2 #15246 http://www.legjobbtervek.hu/index.php
Itt vannak kész házak -
#15245 az U alakú fordulós lépcsőt meg is próbáltam, de beletört a bicskám... meg lehet, én megpróbáltam, de a végeredmény kiábrándító :D kocka, és csúnya.. lásd lentebb ugyebár legalább belülről szép -
Gólya #15244
nemis...
az csak egy festés:)
különben is...fogjuk rá, hogy panel:D na? -
Gólya #15243 hmm...kaland, kihívás...:D kezd érdekelni a dolog
Ferkó van több képed is róla? vagy egy link, ahol meg tudom nézni? -
#15242 hát Gólya minden elismerésem, de nekem ez a csempeház nem tetszik -
#15241 lépcsőház, ablakok fölötti rész, fabetét -
Gólya #15240 pl.? melyikre gondolsz? a lebegő lépcső esetleg? -
Gólya #15239 és belül...
1. szint
felső szint
a középső szint érdektelen -
#15238 hétvégén nekem is az jutott eszembe hogy simán megcsinálhatnám simsben hogy kb milyen lakás kellene nekem éppen most -
Gólya #15237 no akkor első saját apartman...hogy játék közben milyen, még nem tudom, mert még nincs tesztelve
utcafront
udvar (hogy használható lesz-e, majd kiderül:D)
-
#15236 vannak részei amik nehezen -
Gólya #15235 viszont szerintem megcsinálható a játékban is - nem látszik olyan szörnyűnek:) -
#15234 Persze, ezt magyarázom.... nemtudom, van itthon egy regiment magazinom telis tele tervrajzokkal. Ez az egyik közülök, tehát nem saját kreálmány... csak rékerestem a neten is h. lássátok :) -
#15233 honnét van a kép? vmi tervezőprogram
mert ez nem sims, de nem is a valóság -
#15232 szerintem ma már egy 4 giga rammal szerelt átlag notebook nem egy egetverően drága valami
épp minap adtam el egy lenovot 90 + áfáért és ebben már volt egy 64 bites oem win7 is -
#15231 Nekem nagyon tetszik ez a ház.. Tehetnél be több fotót róla!