44549
-
#17726 Te kis költő....aztán ügyesen herdáld ám a pénztet!!!!! -
#17725 Hehe...azok találnak meg téged...."aggyá enni!!!!" nyávogják-ugattyák majd neked.... -
Ironman2 #17724 OFF:Nem mentem én sehova már 3 napja.DDDD Nekem nem lenne büntetés a házi őrizet.
Majd most megyek egy kicsit költeni(pénzt)
ON -
Gné Era #17723 na most meg akkora házat építettem..el lehet benne tévedni..azt hiszem legközelebb ha belépek,le kell kicsinyítenem..nem találom benne a kutyát meg a macskát sem:)DD -
#17722 Hellóka, meggyütté? -
Gné Era #17721 Működik..én a minap próbáltam.. -
Ironman2 #17720 Ki lehet ásni.
-
Gólya #17719 állítólag működik az ásatás - én még nem próbáltam -
Bal0924 #17718 Egy kérdésem lenne, az Egyiptomban lévő kis ásatásokat már ki lehet ásni?
Mert jó pár ideje nem tudtam kiásni őket.... -
Gólya #17717 tényleg meg kellene próbálni ide a szövegmezőbe nagy rikító lóbetűkkel kiírni, hogy ez itt nem a warez
de ide az elejére, hogy ha írni akar valaki, lássa
még úgy is lesz biztos, aki itt kérdez ilyeneket, de legalább nem mondhatja, hogy nem látta
mert aki régen itt van,azzal nincs gond, de ha újonnan jön valaki, arról a fehér feliratról nyugodtan gondolhatja, hogy ez itt a warez topic - ha nem húzza rá az egeret (márpedig nem hiszem, hogy így lenne) -
Bly24 #17716 Bocsi:D -
#17715 A telepítéssel kapcsolatos kérdésekre a warez topikban válaszolunk, ez az oldal a játékélményeké!!!!! -
Bly24 #17714 A package fájlokat hová kell másolni? -
#17713 Hát most lehet, hogy jót mondok lehet, hogy nem a kedves nézők döntsék el!
1. Mióta a jelenlegi simemet elkészítettem azóta csak vele játszom a játékot.
Mégpedig úgy, hogy amikor elkészült a háza és az ipsét beköltöztettem elindítottam a városszerkesztés opciót majd arra a telekre kattintottam ahola simem lakik, megjelent az adatlap és a "Megosztás" gombbal kimentettem az export mappába a fickót a házával...közben a játék a háztartás katalógusba már az egész kócerájt simsestül berakta...Ennyi!
Ezután, ha törlöm is az éppen aktuális játékmentést elég a simet házastól beraknom a választott városba A háztartás katalógusból, mert az nem törlődik,még ha a mentést töröltem is. (Megjegyzés: A már addig megszerzett tudása, cuccok a hátizsákban stb. továbbra is megmaradnak!) Tehát nem kell mindent előről kezdenem...Remélem írásommal tudtam másoknak segítséget nyújtani.
-
#17712 igen -
#17711 Nagyon szívesen. Sikerült gondolom beraknod a játékba(mielőtt Joschka félreérti a berakni szót XD) -
#17710 ezt is köszönöm!:-) -
#17709 Hehe, akkor már nekem is adj feladatot :DD -
#17708 nem kioktatásképpen írtam, csak nem értésemet fejeztem ki -
#17707 Én lehetnék mongyuk a grafikus, ha má összehozunk egy játékot!!! -
Gólya #17706 hát most kicsit meglepődtem...
kezdek most egy új játékot AP-ben...ülök a gép előtt, míg tölt és olvasgatom a feliratokat...és már kapásból ajánlják a debug csalásokat...
legközelebb kapunk egy üres lemezt és megcsináljuk magunknak a játékot? -
#17705 Szerintem nagyon szépen sikerült ez a csíkos kardigányos lóhoz hasonló patás élőlény. -
#17704 Szívesen, de nem vagyok mester, maradjunk ennyiben!!! -
#17703 Itt egy Zebra!
Letöltése:
http://www31.zippyshare.com/v/75301631/file.html -
#17702 Koszonom Mester a gyors valaszt! Tudtam, hogy Rad szamithatok :) -
Gné Era #17701 ha meg nem tetszik a hozzászólásom..majd törli az illetékes.. -
Gné Era #17700 pont ezt akartam én is írni.. egyébként meg jó ,hogy kioktatnak,mit hányszor írhatok le!!! -
#17699 Ja, a kép ne tévesszen meg senkit, mert ez a max 15 halas modról készült! -
#17698 Tessék, itt az akváriumhoz a több halas mod!!!
Ez a mod 20 halat is engedélyez az akváriumban...külömböző fajtákat.
Letöltése:
http://www37.zippyshare.com/v/97354151/file.html -
#17697 Redőny linkje meg lemaradt: Link -
#17696 köszönöm szépen:-) -
#17695 Redőny külön van.
Az ablak 3 se-tőb áll: Link1 Link 2 Link 3 -
#17694 nem azt mondtam hogy semmi kieg nincs...csak nem ennyi -
#17693 igen:-) és az a redőny külön van kint? vagy így egyben van az ablak? meg mintha nyitott ajtóval is találkoztam volna -
#17692 Erre gondolsz?
-
Gólya #17691 akkor "természetes", hogy nem is tudhatod, mekkora különbség van egy régi mentés folytatása és egy teljesen új játék között -
#17690 jah és azt akartam is kérdezni, hogy nézegettem még régebbi képeket, és láttam valakinél nyitott ablakokat, azt megkérdezhetném honnan vannak??? előre is köszönöm -
#17689 Erre a tobb halas modra hogy kell itt rakeresni? mert gondolom ebbe a topicba lett belinkelve a letoltes? Probaltam ugy, hogy tobb hal mod, tobb fele hal, de nem talalta. -
#17688 én a ház berendezgetésében élem ki a játék szenvedélyem, lehet ezért nem is tűnik fel sokminden, nem járkálok felfedezésekre meg ilyesmire, meg sincsenek ezek a kiegek, se időm, se affinitásom rá. -
#17687 Lesben állva :DD