44549
-
Ironman2 #17766 -
#17765 amit belinkeltél az jó, csak az alap sims 3 értékei kellenének -
#17764 ez jó lenne, de nekem a sima sims 3 értékei kellenek
azt szedi ki a patch a többit nem piszkálja
fileokat sem rakott sehova csak az alap sims 3 mappába -
Ironman2 #17763 Akkor nálam passz.Neharagudj. -
#17762 mert az win7
xp alatt iilyen:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3]
"Country"="en-US"
"SKU"=dword:00000002
"Telemetry"=dword:00000000
"InstallStart"=dword:00000000
"DisplayName"="The Sims™"
"Install Dir"="E:\\Program Files\\Electronic Arts\\The Sims 3"
"ExePath"="E:\\Program Files\\Electronic Arts\\The Sims 3\\Game\\Bin\\TS3.exe"
"Locale"="en-US"
"ProductID"=dword:000003e9"
azért US mert angolul játszom
na és a ProductID értékére kennék kiváncsi
illetve egyéb értékek változtak-e, mint pl. a SKU -
Ironman2 #17761 Nálam ez:
GameVersion = 1.26.89.013002
Code:0.RL-2.0.164
Asset:1.Content.rl.52
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.933
TCC:1.TCC.dl.1209
-
Ironman2 #17760 fennt.A legujabb -
Ironman2 #17759 -
#17758 megoldom, ahogy megoldottam korábban is
namost nálam a skuversion-ben ez van (bin könyvtár)
GameVersion = 1.26.89.013002
Code:0.RL-2.0.164
Asset:1.Content.rl.52
Thumbnails:1.Thumbnail.dl.933
TCC:1.TCC.dl.1209
-
#17757 fent van a patch? -
Ironman2 #17756 Nálam ott nincs sims hivatkozás,csak simán Microsoft -
Ironman2 #17755 Szerintem rakd újra az egész rendszeredet.Ilyen nem is fordulhat elő. -
Ironman2 #17754 Én még fennt vagyok -
#17753 nem kell senkinek megnéznie semmit, majd rage-től elkérem a kulcs értékét -
#17752 röhejes ez a program
nem ment fel a patch a pets installálásakor, most már el sem indul
oka, kiszed egy halom registry kulcsot, mert az úgy jó
800 megás patch-t fel akarom tenni
tökjó, szépen kitömöríti a pacth tartalmát a :\Porgarm Files\Electronic Arts mappába, majd amikor ne sikerül feltenni, törli ezt is
most megint az van, hogy kézzel szépen bemáslom a filekokat, kézzel helyrehozom a registryt
ez most már minidg így lesz? -
#17751 üdv,
valaki aki még fennt van, vagy reggel/délelött itt lesz mondjon nekem legyen kedves egy product id értéket a pets install után
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims\The Sims 3]
"Country"="HU"
"SKU"=dword:00000002
"DisplayName"="The Sims™ 3"
"Install Dir"="F:\\Games\\The Sims 3"
"Locale"="hu-HU"
"Telemetry"=dword:00000000
"InstallStart"=dword:00000000
"ProductID"=dword:000003e9
ezt. most mennyi?
köszi -
Van az úgy, hogy a gyerek bebandzsít, és a hátterben a vendég összepisálja magát -
Gné Era #17749 Kicsit én is tartok tőle,még nem mertem örökbe fogadni.. kutya,macska,madár van már..de ezekkel is elég sok a dolog..majd ha már kicsit tanultunk..majd utána megpróbálom azért.. -
Gné Era #17748 én is új játékot kezdtem másik városban..csináltam egy csajt,aztán ott a szerkesztőben láttam,hogy mellméretet is lehet állítani..hát szórakoztam kicsit, aztán meg maximumon maradt.Hát, hatalmas csöcsökkel rendelkezik:)DD de ebben az új városban láttam összevonták az épületeket..ott láttam valami plasztikai műtétet..de nem néztem meg,hogy mi az..sőt sárgarépa is van a boltban.. egy csomó új funkció lett az új simekkel.. -
#17747 Parancsolj -
Jossua #17746 összes egyedi cuccaim elvesztek fuuccckkk .. no sebaj.... valaki belinkelné a TSR fizetös cuccainak az oldalát ahonnan ki lehet szedni öket :) -
Roccio #17745 és ettől vajon lehetett e? -
Roccio #17744 aha ezt nem tudtam, de a másik tpoikba ezt írtam:
na újratettem a játékot! Mert már annyira akadozott meg megállt másodpercekig gyakran (persze többet már nem teszem újra). És csodával határos módon most nem akad úúúgy, hogy nincs még fenn az egyedi tartalmak. Vajon attól lehetett??? Amúgy azután csinálta ezt miután azt a resource fájl-t lecseréltem, utána este jelentkezett és másnap már már elakadt rendesen. Attól lehetett sztetek? Mert most nem akad!! -
Flora2 #17743 A cache-eket szoktad időnként törölni?
Esetleg az javíthat rajta, ártani nem árt.
Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims3, és ami ebben van 4 db olyan .package fájl, aminek a nevében benne van a Cache szó.
Törlöd (vagy kivágod és kihúzod az Asztalra), a játék újat generál helyette, sokkal kisebbet. Én majdnem minden játékkezdés előtt megcsinálom. -
#17742 Utólag sehogy sem lehet módosítani a mell méretét. Ha figyelmesen elolvastad volna azt a bejegyzést, akkor rájössz, hogy az nem létezik a játékban, mivel csak viccként írtam. Ja és tudtommal az életcélt sem lehet módosítani -
Roccio #17741 hogyan lehet azt megcsinálni, hogy ha megcsinálta az életcélját a sim akkor újat választhatok neki? És azt, hogy a simem mellméretét megnövelni úgy, hogy a játékban van.. mert még régebben beszéltek akkor, hogy a kórházban lesz egy olyan opció, hogy a mellméretet növelje meg..:))
-
Roccio #17740 ja sportos ló:D de akkor válassz olyan lovat ami nem rendelkezik szélsebes jelzővel:) vagy nem olyan? Mert az enyémnek megvolt a szélsebes tulajdonság és akkor galoppozott ennyit.. -
#17739 Na szép. Lehet, hogy mégse akarok majd lovat? (Már ha lesz gépem eccer.)
Igen, elég nehéz lehet egyszerre több állattal + új simssel. -
Ironman2 #17738 hehe -
Gólya #17737 eddig tetszik
majd holnap még hozok képeket
du. kezdtem egy új játékot az új városkában egy szingli simmel - majd később nézek valami állatot neki
annál a simemnél, akinél a képek készültek ugye van cica, kutya és ló - de ez így egyszerre sok...főleg, hogy a sim is új és tanulnia is kell, az állatokat is kell gondozni, összebarátkozni velük + az állatoknak is egymással...szóval nem könnyű
beállítottam a simemet a tudományos pályára...egyetlen szerencsétlen kertészkedés pontot három!!!! nap alatt tudott összeszedni...már erősen tépkedtem a hajam
a lovam meg teljesen kikészített:)
ugye igénye van a futkározásra, galoppozásra - oké, legyen...igen ám, de minél többet galoppozott, annál inkább igénye volt rá, tehát még többet galoppozott...és így tovább az idők végezetéig:)
végül már azt csináltam, hogy elküldtem a lovardába és kedvére galoppozhatott egész nap - közben evett, ivott is
már este hullafáradt volt, alig bírt hazatámolyogni, mégis mire kialudta magát, a galoppozása totál vörösben volt - hát mit kezdjek egy ilyen állattal? keltsem fel éjszaka és zavarjam körbe a városon?:)
így most visszaálltam egy simre és a többit majd meglátjuk:) -
#17736 Mondjuk lehet, hogy mire odajutok, hogy lesz gépem, már kijavítják. Ti pedig meg is unjátok az állatost. -
Gné Era #17735 jó ám..nekem nagyon tetszik..még így kisebb hibákkal is..még a lovat akarom kipróbálni..az még nem volt.. -
#17734 Lehet az a baj, hogy 'enebled'-et írtál enabled helyett, helyesen:
testingCheatsenabled true (talán a nagy C is számít) -
#17733 Jó képek.
Amúgy milyen az új kieg? Megy rendesen? Olvasom, hogy van, akinek akadozik, meg új játékkal megy csak rendesen. De azért jó? -
Gólya #17732 biztosan jól írtad be? működnie kell...
-
koj #17731 a szükségletkikapcsolós cheat a testingcheatsenebled true nem működik, azt írja ki hogy hibás parancs vagy mi -
Roccio #17730 jó, de eddig nem volt így.. ez tegnap előtt este jelentkezett. Nem az a baj, hogy nincs levéve mert eddig sem volt és jó volt de most nem tudom , hogy mi ütött belé::S
a ló rugja meg:)
-
#17729 Vedd vissza teljesen a látótávolságot, és részletesen megjelenített telkek számát is teljesen a "Beállítások" menüben...ez sokat javíthat a játékélényen. -
Roccio #17728 Újjátékot kezdtem és ugyan az van, hogy gyakran leakad pár mp-re:S
ilyenkor mi van? eddig semmi nem volt tegnap előtt este jelentkezett.. -
#17727 Mit mongyak, én is egy itthon ülős vagyok...