44549
-
#17686 olvastam. de ha minden ötödik hsz-ben elmondod ezt akkor sem lesz jobb, és egységesebb sem a játék -
#17685 Sajnos már a Leszáll az éj megjelenésekor is gond volt azzal, ha valaki a régi játék állásával akarta a játékot folytatni, annak idején jeleztem, hogy új játék indításával jól működik a játék(mivel a régi nálam sem működött akkor!)...tehát ez már nem új keletű probléma!!!!! -
#17684 Nagyon sokat nem tudunk segíteni, ha már eleve tömérdek hiba van a játékban, hisz mindegyőnknél sok minden előfordulhat...meg kell várni az új javításokat, azt majd kiderül, hogy mi lett orvosolva általuk... -
Gólya #17683 esetleg megpróbálhatnátok segíteni Erának...nem gondolom, hogy direktben elcseszi a régi mentését, csak hogy ellentmondhasson
(azt meg ezek után már csak nagyon halkan merem megjegyezni, hogy nálunk sem tökéletes a régi mentés...inkább nem is mondtam semmit) -
#17682 Én sem kezdtem új játékot, hanem a régi felállásban játszom a játékkal...mégis minden meg van és működik...monjduk az én német juhászom is sokat megy (olyan hülyén) rükvercben...hehehe -
Gné Era #17681 Egyébként kezdtem egy új játékot..és lám..hirtelen lett macskaházam is..meg az alomtálcából is mindjárt kétfajta..a régi mentésekkel nem volt macskaház..sőt..kutyaólból is csak egyfajta..szóval..valamiért a régi mentéssel nem működik rendesen az új kiegészítő..a ruháknál is észrevettem,hogy többféle van..még a régi mentésemmel mérgelődtem is,hogy milyen szar ez a kieg, új cuccokat alig raktak bele.. -
Gné Era #17680 a játékban mit nem lehet jól csinálni???nem muszáj újat kezdeni..csak olvass vissza!!!régi mentésekkel egy csomó dolog nem működik, ha felraksz egy új kiegészítőt..és nem csak nálam..másnál sem.. -
#17679 valamit nem jól csinálsz, nekem soha nem kellett újat kezdenem -
Gólya #17678 ha már itt nyíltan káromkodsz...lehet törölni a hsz-okat nem? akár a warezt, akár flémet, bármit
1. figyelmeztetés
2. törlés
ne dühöngj, szabályozz -
#17677 Hehe...vettem is rögtön egy sólymot a simemnek, de ez is úgy "vartyog"(olyan hangot ad ki) mint a papagáj...idióták.. biztos nem volt sólyom a közelben, mikor a madár hangokat felvették. -
Gólya #17676 amiről a topic szól...játék...
reggel a farmon
napi megbeszélés
kedveljük egymást
késő délután
-
#17675 Na, a kollekció az jó szépen beépültek az új ikonok a magyar kezelő felületbe!!!
Éljen!!! A madarak neve is magyar!!!
-
#17674 Rögtön megnézem őket...hozok képet róluk. -
Coolfire #17673 Jó lenne,bár mindegy.Jó cuccnak néz ki a #17762-63.Mondjuk az Overwatch modot a játékban magyarul lehet használni(elég tört),de érthető,hogy mit akarsz bekapcsolni,s mit nem. -
#17672 Én még nem lestem meg, hogy magyar e...majd meg lesz nézve. Egyébként amikor megjelent a nagy akváriumhoz egy több halas mod ott magyar volt a halak neve! -
Coolfire #17671 És ez a mod rendesen lefordítja az állatok nevét,vagy marad angol? -
Gné Era #17669 olyan felháborító,hogy új játékot kell kezdeni minden egyes kiegészítőnél:(( mindegyik simemnek 10-es volt majdnem mindene,tök okosak voltak..most megint kezdjem elölről az egészet:(( építkezni, berendezni:((( miért nem tudják már végre normálisan megcsinálni?? -
Ironman2 #17668 De jó.Egy egész madársereg lesz a játékhoz lassan.DDD -
#17663 Még több kollekció ikon!!!
49 darab új kollekció ikon!
Letöltése:
http://www17.zippyshare.com/v/81382469/file.html -
#17662 Még több kisállat!!! (Ez a mod kompatibilis az 1.26-os patch-al!)
Ez mod több állatot ad hozzá, amit kívül fel tudnak tölteni a terráriumokban, annak a szüksége, hogy meg kelljen kérniük egy macskát, hogy fogja el őket érted vagy a Sim gyártásodért, velük barátságot köt hogy vigye haza őket. (gépi fordítás!!!)
Letöltése:
http://www23.zippyshare.com/v/33445618/file.html -
#17659 Esti gyorsításnál idegesítő eléggé az az akadás. Bár most nincs ilyen gond, mivel új játékot kezdtem. Ráadásul egész éjjel talpon vannak az állataim -
Gné Era #17658 nálam is megakad néha pár másodpercre..lehet tényleg új családot kell csinálnom.. -
Gné Era #17657 egyszerűen csak kiírta,hogy kimúlt..enni kapott takarítva volt,játszottam is vele.. -
Gné Era #17656 bakker..új játékot kell kezdenem azt hiszem..mert hogy nekem nincsen benne a régi simjeimnél.. -
Roccio #17655 pont ezt akartam én is..:) megnézem lehet, hogy akkor nem remélem. -
#17654 Nézd meg, hogy ha új játékot kezdesz, akkor is csinálja e ezt. -
Roccio #17653 de ez tegnap este jelentkezett pontosan.. de hogy mitől. -
Roccio #17652 jaja pontosan nekem most ez van -
#17651 Pedig elvileg javította a hozzá tartozó kiegészítő ezt a hibát. Nekem előtte volt olyasmi problémám, mint neked, hogy megállt pár másodpercre az egész játék, majd újra elindult. -
Roccio #17650 hát még szép.. persze, hogy fenn van:) -
#17649 Fent van nálad a Pets? -
Roccio #17648 amúgy nálatok akad a játék? nálam eddig nem akadt így ma kezdte el, hogy játék közben megakad pár mp ig néha.. :S:@ -
#17647 Hogyan pusztult el szegény? -
#17646 Az alapból benne van a játékban -
Gné Era #17645 azon röhögtem,hogy nekem is talált valamit vadászat közben..egy db üres chipses zacskót,meg egy juharlevelet:)DDD -
Coolfire #17644 Na a kutyám már 6-os vadászat szintű és kiásott egy mini dínó csontvázat.:)
A mosómedve meg folyamatosan borogatja a kukámat.:) -
Gné Era #17643 jaj és elpusztult a mókusom:((( meggyászoltuk..a macskám meg olyan sokszor szomorú..azt írja hogy egy barát elvesztése miatt..de hát annyit foglalkozom vele,és mégis lefelé áll a füle mindig.. -
Gné Era #17642 Az a macskaház letöltött cucc?? -
Gné Era #17641 Nekem is ..meg azt mondja kinéz az ablakon..nekiáll ugatni..azt közben kint áll az udvaron:))) -
Coolfire #17640 Ja,állítólag térkép nézetben a legkönnyebb megtalálni.Van ott olyankor felhőcske,szivárvány etc,.Csak ügyesnek kell lenni,mert elteleportál.:)