44549

no-warez.gif
  • predator1982
    olvastam. de ha minden ötödik hsz-ben elmondod ezt akkor sem lesz jobb, és egységesebb sem a játék
  • Joschka
    Sajnos már a Leszáll az éj megjelenésekor is gond volt azzal, ha valaki a régi játék állásával akarta a játékot folytatni, annak idején jeleztem, hogy új játék indításával jól működik a játék(mivel a régi nálam sem működött akkor!)...tehát ez már nem új keletű probléma!!!!!
  • Joschka
    Nagyon sokat nem tudunk segíteni, ha már eleve tömérdek hiba van a játékban, hisz mindegyőnknél sok minden előfordulhat...meg kell várni az új javításokat, azt majd kiderül, hogy mi lett orvosolva általuk...
  • Gólya #17683
    esetleg megpróbálhatnátok segíteni Erának...nem gondolom, hogy direktben elcseszi a régi mentését, csak hogy ellentmondhasson

(azt meg ezek után már csak nagyon halkan merem megjegyezni, hogy nálunk sem tökéletes a régi mentés...inkább nem is mondtam semmit)
  • Joschka
    Én sem kezdtem új játékot, hanem a régi felállásban játszom a játékkal...mégis minden meg van és működik...monjduk az én német juhászom is sokat megy (olyan hülyén) rükvercben...hehehe
  • Gné Era
    Egyébként kezdtem egy új játékot..és lám..hirtelen lett macskaházam is..meg az alomtálcából is mindjárt kétfajta..a régi mentésekkel nem volt macskaház..sőt..kutyaólból is csak egyfajta..szóval..valamiért a régi mentéssel nem működik rendesen az új kiegészítő..a ruháknál is észrevettem,hogy többféle van..még a régi mentésemmel mérgelődtem is,hogy milyen szar ez a kieg, új cuccokat alig raktak bele..
  • Gné Era
    a játékban mit nem lehet jól csinálni???nem muszáj újat kezdeni..csak olvass vissza!!!régi mentésekkel egy csomó dolog nem működik, ha felraksz egy új kiegészítőt..és nem csak nálam..másnál sem..
  • predator1982
    valamit nem jól csinálsz, nekem soha nem kellett újat kezdenem
  • Gólya #17678
    ha már itt nyíltan káromkodsz...lehet törölni a hsz-okat nem? akár a warezt, akár flémet, bármit
    1. figyelmeztetés
    2. törlés
    ne dühöngj, szabályozz
  • Joschka
    Hehe...vettem is rögtön egy sólymot a simemnek, de ez is úgy "vartyog"(olyan hangot ad ki) mint a papagáj...idióták.. biztos nem volt sólyom a közelben, mikor a madár hangokat felvették.
  • Gólya #17676
    amiről a topic szól...játék...

reggel a farmon

napi megbeszélés

kedveljük egymást

késő délután
  • Joschka
    Na, a kollekció az jó szépen beépültek az új ikonok a magyar kezelő felületbe!!!

Éljen!!! A madarak neve is magyar!!!

• Joschka
    Rögtön megnézem őket...hozok képet róluk.
  • Coolfire
    Jó lenne,bár mindegy.Jó cuccnak néz ki a #17762-63.Mondjuk az Overwatch modot a játékban magyarul lehet használni(elég tört),de érthető,hogy mit akarsz bekapcsolni,s mit nem.
  • Joschka
    Én még nem lestem meg, hogy magyar e...majd meg lesz nézve. Egyébként amikor megjelent a nagy akváriumhoz egy több halas mod ott magyar volt a halak neve!
  • Coolfire
    És ez a mod rendesen lefordítja az állatok nevét,vagy marad angol?
  • Gné Era
    olyan felháborító,hogy új játékot kell kezdeni minden egyes kiegészítőnél:(( mindegyik simemnek 10-es volt majdnem mindene,tök okosak voltak..most megint kezdjem elölről az egészet:(( építkezni, berendezni:((( miért nem tudják már végre normálisan megcsinálni??
  • Ironman2
    De jó.Egy egész madársereg lesz a játékhoz lassan.DDD
  • Joschka
    Még több kollekció ikon!!!

49 darab új kollekció ikon!

Letöltése:

http://www17.zippyshare.com/v/81382469/file.html
  • Joschka
    Még több kisállat!!! (Ez a mod kompatibilis az 1.26-os patch-al!)

Ez mod több állatot ad hozzá, amit kívül fel tudnak tölteni a terráriumokban, annak a szüksége, hogy meg kelljen kérniük egy macskát, hogy fogja el őket érted vagy a Sim gyártásodért, velük barátságot köt hogy vigye haza őket. (gépi fordítás!!!)

Letöltése:
    http://www23.zippyshare.com/v/33445618/file.html
  • kem001
    Esti gyorsításnál idegesítő eléggé az az akadás. Bár most nincs ilyen gond, mivel új játékot kezdtem. Ráadásul egész éjjel talpon vannak az állataim
  • Gné Era
    nálam is megakad néha pár másodpercre..lehet tényleg új családot kell csinálnom..
  • Gné Era
    egyszerűen csak kiírta,hogy kimúlt..enni kapott takarítva volt,játszottam is vele..
  • Gné Era
    bakker..új játékot kell kezdenem azt hiszem..mert hogy nekem nincsen benne a régi simjeimnél..
  • Roccio
    pont ezt akartam én is..:) megnézem lehet, hogy akkor nem remélem.
  • kem001
    Nézd meg, hogy ha új játékot kezdesz, akkor is csinálja e ezt.
  • Roccio
    de ez tegnap este jelentkezett pontosan.. de hogy mitől.
  • Roccio
    jaja pontosan nekem most ez van
  • kem001
    Pedig elvileg javította a hozzá tartozó kiegészítő ezt a hibát. Nekem előtte volt olyasmi problémám, mint neked, hogy megállt pár másodpercre az egész játék, majd újra elindult.
  • Roccio
    hát még szép.. persze, hogy fenn van:)
  • kem001
    Fent van nálad a Pets?
  • Roccio
    amúgy nálatok akad a játék? nálam eddig nem akadt így ma kezdte el, hogy játék közben megakad pár mp ig néha.. :S:@
  • kem001
    Hogyan pusztult el szegény?
  • kem001
    Az alapból benne van a játékban
  • Gné Era
    azon röhögtem,hogy nekem is talált valamit vadászat közben..egy db üres chipses zacskót,meg egy juharlevelet:)DDD
  • Coolfire
    Na a kutyám már 6-os vadászat szintű és kiásott egy mini dínó csontvázat.:)
    A mosómedve meg folyamatosan borogatja a kukámat.:)
  • Gné Era
    jaj és elpusztult a mókusom:((( meggyászoltuk..a macskám meg olyan sokszor szomorú..azt írja hogy egy barát elvesztése miatt..de hát annyit foglalkozom vele,és mégis lefelé áll a füle mindig..
  • Gné Era
    Az a macskaház letöltött cucc??
  • Gné Era
    Nekem is ..meg azt mondja kinéz az ablakon..nekiáll ugatni..azt közben kint áll az udvaron:)))
  • Coolfire
    Ja,állítólag térkép nézetben a legkönnyebb megtalálni.Van ott olyankor felhőcske,szivárvány etc,.Csak ügyesnek kell lenni,mert elteleportál.:)