Sims 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic
hogy vigyek be ilyen meg ilyen jó termést és akkor megtanít papsajtot ültetni.segítene az ha megismerném a szakácsot?
simem hátizsákjában ott ül 5 db orvosi szaklap, nem tudok vele semmit csinálni - semmilyen opció nem jelenik meg rá - viszont zavar, hogy ott van, ráadásul elvileg most kapott egy új lapot, amit el kellene olvasnia, de azt meg nem látom sehol (csak azért gondolom, hogy kapott újat, mert a kutatás teljesítménymutató lejjebb csúszott az elõzõ állapothoz képest)
ötletek?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Lehet,hogy én vagyok a béna(nem tartom kizártnak),de az a bajom,h bizonyos falakat nem akar nekem befesteni,vagy csak fal részletet.Akárhogy csinálom meg.Ez mitõl lehet?Mit csináljak,h sikerüljön?Csak most kezdtem el vele játszani,de így nem épp élvezhetõ.Elõre is köszi a segítséget.
Van egy kis gondom a titkos ajtók készítésével. Egy olyan ajtót szeretnék csinálni, amit egy földön elhelyezett gomb mûködtet. Ha rátolok egy szobrot, kinyílik az ajtó, ha lehúzom róla akkor meg becsukódik. Valaki le tudná írni, hogy tudnám megcsinálni?
Találtam itt az oldalon segítségeket, de ilyen fajta megoldás nincs leírva közéjük ésami le van írva, az is érthetetlen, mert olyan menünevek vannak leírva, amik a vásárlás menü interakciónál nincsenek is.
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

KELLLLLL<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
alapjátékba nem is nagyon tud utazgatni >.<
Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D
legalábbis a 2-ben így volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit
Bocsánat hogy komoly problémával fordultam ide, és véletlenül megoldottam.Komolyan én kérek elnézést<#mf2>#mf2>
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!