Sims 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én már irtam neked hogy ird le a konfigurációdat.Számitógép,alaplap,videókártya,memória,stb,milyen rendszert használsz,mert csak ugy tudunk neked segiteni....2 giga memóra alatt el se inditsd a játékot! Vagy vedd le minimumra a beállitásokat a menüben a grafikai résznél,és inditsd ujra a játékot.

És imádom a játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ienkor alig tudok vele játszani mert idegesít h akadozik! Léccy segítsetek h mér?? kösz

Sziasztok4 Tudnátok segítséget mondani arra hogy mér akadozik a játék ha játszok vele? pl: ha visszam a kamera állást... meg egyáltalán mikor a játékba vagyok akkor akadozik. akadozva megy egyszóval mikor a játékba vagyok és játszok vele. És mér mit csináljak h ne. a számítógép ház az a villogó oankor pirosan világít mikor a játékban vagyok... Segítsetek! Kösz!

Nekem meg megint minden megrohad a hûtõben..Hiába cserélem ..Már egyfolytában cserélgetem a hûtõt..Valami ötlet ,hogy mitõl lehet? Bármit fõzök és beteszem, másnapra zölden füstölög a rohadt hûtõ.
dani71
állandóan azt teszem van vagy 30 növényem azokból 25 tökéletes 10.szinten vagyok<#confused><#confused><#kerdes><#help><#conf>

AMD DirectX11 Radeon HD 6850 Saphire Toxic

kertészkedjél:)))kimaradt a t...
Szerintem nem..Nagyon sokat kerészkedjél..Olvass el minden kertészkedésrõl szóló könyvet..Nekem felajánlotta..Igaz nekem a csajszi fõszakácsnõként dolgozik az étteremben..De szerintem nincs köze hozzá..
dani71
Nagyon rég óta játszok de még egyszer sem keresett meg a szakács azzal,
hogy vigyek be ilyen meg ilyen jó termést és akkor megtanít papsajtot ültetni.segítene az ha megismerném a szakácsot?

Nekem is megint fura dolgaim vannak..Pl nem tudok a simeknek arcot kreálni..Valamelyik arcra kattintok lefagy az egész és elsötétül a képernyõ..
Ja,nem is neked válaszoltam bocs,de ne szólj közbe,mert megzavartál!

na erre varrjon valamelyikõtök gombot...
simem hátizsákjában ott ül 5 db orvosi szaklap, nem tudok vele semmit csinálni - semmilyen opció nem jelenik meg rá - viszont zavar, hogy ott van, ráadásul elvileg most kapott egy új lapot, amit el kellene olvasnia, de azt meg nem látom sehol (csak azért gondolom, hogy kapott újat, mert a kutatás teljesítménymutató lejjebb csúszott az elõzõ állapothoz képest)
ötletek?<#fejvakaras>

vica0523
A válasz nem is neked szólt

Mi a logikátlan abban hogy leirod milyen hardvered van? Nagyon sokmindentöl függ hogy nem jól jeleniti meg a grafikát! Fel kell rakni a legujabb Direktx-et,a legujabb drivereket,grafika és hangchip drivert a legföképpen.

Most pontosan mire lennél kíváncsi?A gépem az teljesen megfelel a játéknak és a falat is engedi festeni csak 1-2 csíkot nem,meg 1-2 frissen felhúzott falat.Szóval elég logikátlan.Írd le,h milyen adatok kellenének.
Ird le milyen konfigurációd van,hogy tisztán lássunk mi is,és akkor tudunk segiteni.

Hali!

Lehet,hogy én vagyok a béna(nem tartom kizártnak),de az a bajom,h bizonyos falakat nem akar nekem befesteni,vagy csak fal részletet.Akárhogy csinálom meg.Ez mitõl lehet?Mit csináljak,h sikerüljön?Csak most kezdtem el vele játszani,de így nem épp élvezhetõ.Elõre is köszi a segítséget.
sziasztok! Lenne egy problémám nekem is hogy mér van az hogy mikor játszok akkor akadozik??????? pl mikor a kamerát viszem másfele is meg me így ilyen akadozva megy. Mér van ez??? Köszi elõre isss!

Lenne egy problémám. Elakadtam az egyik kínai kalandban a World Adventures kiegészítõben. Az lenne a feladat, hogy nyerjek meg valami tornát, de a palihoz akihez mennem kéne nem áll velem szóba, inaktív a bejelentkezés gomb. Valaki tudna segíteni?

nesze -.-

Hali!

Van egy kis gondom a titkos ajtók készítésével. Egy olyan ajtót szeretnék csinálni, amit egy földön elhelyezett gomb mûködtet. Ha rátolok egy szobrot, kinyílik az ajtó, ha lehúzom róla akkor meg becsukódik. Valaki le tudná írni, hogy tudnám megcsinálni?
Találtam itt az oldalon segítségeket, de ilyen fajta megoldás nincs leírva közéjük ésami le van írva, az is érthetetlen, mert olyan menünevek vannak leírva, amik a vásárlás menü interakciónál nincsenek is.

Szivesen nincs mit.Ha kell segitség a játékban akkor a legtöbbet Joschka fórumán szoktam lenni,meg van már nekem is fórumom Janika topikja néven,ha valaki valamit nem tud irhat oda is!

Sophi
Köszi!Jobban nem is bonyolíthatták volna túl a fejlesztõk!<#worship>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

LeWyTy
AKAROM!!!!!<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

vica0523
Testingcheatsenabled true

vica0523
Ha beütitek a titkos kódot Testingcheatsenabled tue, utána pedig a buydebug kódot vásárlásnál lesz egy kérdõjeles kategória amiben egy csomó minden van, többek között az Eiffel-torony és a Diadalív is megtalálható.

vica0523
<#nevetes1>

LeWyTy
Van a játékhoz evo x<#guluszem1><#conf><#conf>

KELLLLLL<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tényleg.. kimentem kinába, mire visszajöttem már nincs sehol :/

LeWyTy
<#mf1>

Bocsánat én a kiegészitönek az alapjára értettem.....örülök hogy ilyen figyelmes vagy!

"ha franciaországba megyek"

alapjátékba nem is nagyon tud utazgatni >.<

A világkészitö program tartalmazza az eiffel tornyot....az alapjátékban nincs benne...ha jól tudom...

Sophi
Nem tudom hogy én vagyok hülye de ha franciaországba megyek és körbe mutatják akk látom az eiffel tornyot,de a játékban én nem találtam meg!Pedig a doboz hátoldalán is írja hogy benne van,meg álítólag a diadal ívnek is benne kéne lennie!Ti megtaláltátok ezeket?<#falbav>

Szerintem a legnagyobb biznisz az lenne, ha néhány embert megvennénk annyiért, amennyit ér, és eladnánk annyiért, amennyit hisz magáról! ;D

nekem meg múltkor ellopták a szép kis piros EVOX-em :/

Ez nálam is probléma, akkor átpakolással javítható.. jó tudni :)
Még egy fura dolog..Néha a hûtöm bekrepál..egy nap alatt megromlik benne minden kaja..Ha veszek egy másikat úgy, hogy a régi még megvan..automatikusan átteszi a kajákat az új hûtõbe..abban is megromlik egy nap alatt..Csak úgy tudom megcsinálni,hogy a régi hûtõbõl mindent átpakolok valamelyik sim eszköztárába,kitörlöm a régi hûtõt,veszek egy újat és abba visszapakolok az eszköztárból.
Hogyne..Azt szoktam..Most épp sajtból akar nektárt készíteni:)DD
vica0523
Jobb klikk a kívánságon hátha lesz helyette értelmesebb?

nem én találtam ki..a simemnek ez a kívánsága....halból és zöldségbõl nektárt készíteni..de a gép nem engedi..
Mike
elsõ lesz az örökbefogadási listán

legalábbis a 2-ben így volt

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

dani71
szerintem halból nem lehet.Hülyeség lenne egy széttrancsírozott hal levét inni<#email>de azért kipróbálom

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Joschka
Ezek szerint, hogy nincs jelentkezõ valószínüleg még nem. Én is csak szõlõbõl, és más gyümölcsbõl csináltam.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Senki nem csinált még halból vagy zöldségbõl nektárt??
LeWyTy
Figyelj!
Bocsánat hogy komoly problémával fordultam ide, és véletlenül megoldottam.Komolyan én kérek elnézést<#mf2>

Szeret kisérletezni.....

És ez most mire volt jó?A fasz kivan az ilyen emberekkel...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

LeWyTy
Átállítottam a textúra minõségét.<#ravasz1>

Ez akkor jelentkezik,ha be vannak rakva a hackek,vagy használtad a csalásokat.De van olyan megoldás is,hogyha a dokumentumok/Electronic Arts/The sims 3/Saves könvtárban megkeresed a jelenlegi családodhoz amivel játszottál a hozzátartozó backup mappát,és annak tartalmát bemásolod a hasonló nevü mentés könyvtárbe.Mivel a játék 2-szer menti el az adatokat mentéskor,és létrehoz egy ugyanolyan backup nevö könyvtárat is,biztonsági mentésként.A hackeket meg vedd ki belöle.