7029
  • Landren
    3 arany +10% egy hétre, az mindre hat :))

egyébként meg azért érdemes több faluban is gyártani védőket, mert gyorsabb, és sokkal több lehet így belől...
    és mert a védők összevonhatóak a támadó egységekkel ellentétben, így a hős védő bonuszának nincs túl nagy szerepe
    ritka az olyan, mikor valaki a főfalujában gyárt nagy mennyiségű védőt
  • tbundy
    eleve úgy kell csinálni, h meg van minden falunak a funkciója, nem lehet minden falu védő, támadó meg tápfalu egyszerre.
  • sz4bolcs
    hát ez nagyon lol... akkor szar taktika minden faluban külön gyártani a védőt.
  • Landren
    Én úgy tudom, hogy csak azok részesülnek akikkel együtt küldöd...
  • sz4bolcs
    Van egy érdekes kérdésem:

Ha a hősöm elküldöm védeni egy csapattárs falujába az egyik falumból, illetve egy másik falumból is küldök védőket a csapattársam falujába, akkor a védőim megkapják a hősöm bónuszait, vagy pedig csak azok az egységek részesülnek a bónuszból, amiket a hősömmel egy faluból küldtem?
  • Cat 02 #6704
    Szerveren 5. klánban 51-en vannak csak, azért néztem :D
  • Landren
    összeadja
    da annyi idő alatt amíg ezt ide leírtad, ki is számolhattad volna :)
  • Cat 02 #6702
    Klán helyezésnél a népességet összeadja v átlagolja ?
  • ToCsEk
    Hali, kellene egy germán ütős taktik induló speed szerverhez. 1nap alatt hogy lehet a legtöbb buzit csinálni? Mi a taktika? Minden bányából 1esre 1-1et utána kaszárnya gyülekezőtér majd buzi vagy x küldetés pár bánya és utánna sereg? Valaki leírhatná a tutit :) nekem jó privátban is..
  • Gabesz amd64
    köcce
  • Landren
    itt fent pl. megtalálod a Travian World Analyzer -t, abban is meg tudod nézni.
    vagy esetleg még itt is: http://www.traviantoolbox.com/
    bal oldalt ki kell választani a szervert, meg, hogy térképet szeretnél nézni. aztán beállítod a klánodat, stb..
  • Gabesz amd64
    hay

hol tudom megnézni azt h a klán tagjaim hol helyzekednek el?mi annak a honlapnaka címe

és hogy be tudjam haátolni ki kihez van közel...

köcce
  • vsly
    Ez így van...
    Én arról a bizonyos "nem főfaluról" beszéltem,amit kérdezett...
    Direkt nem általánosságban,hanem az adott kérdésre adtam konkrét választ... :)

Egyébként egyszer találkotunk olyan esettel,hogy nem tünt el egy tekercsfalu 0ra katázás után,akkor sem miután elhoztuk a tekercset...
    Ez az MH szerint BUG volt...
  • hzsolt
    Akkor pontosítok_
    - Ha az embernek van másik faluja, akkor eltűnik (tök mindegy főfalu volt-e),
    - ha nincs másik faluja, és ez volt az utolsó, akkor marad egy 0 pop-os falu, ami akkor tűnik el, ha a gazdája nem lép be többé. Olyan 1-2 hét után törlődik.
  • Cat 02 #6695
    Eltűnt, már lassan mennek a telepesek, csak megint elfeledtem gyülekezőteret építeni :D
  • Landren
    A főfalu is eltűnik, ha van több faluja az illetőnek...
  • Cat 02 #6693
    Az épületszint vesztést arra értettem h MH megbüntet =)
  • vsly
    A "nem főfalu" eltünik,s telepessel "foglalható"...
  • vsly
    Épület akkor veszt egy szintet,ha várost foglalsz(törzsi,szenátor,főnök...)De csak akkor,ha a népessége kisebb,mint a tiéd.
    Ha 0-ra katázod,s telepest küldesz a helyére,akkor nincs épület ami csökkenhetne :)
    A helyettesítéses zsiványkodást elvileg csak akkor veszi észre az MH,ha direkt rákeres...
  • hzsolt
    csak akkor tűnik el, ha nem lép be többé a csóka.
    Vagy ha nem ez volt az utolsó faluja.
  • Cat 02 #6689
    Tavaly nyáron volt :)
    Nah mind1, lekatázom, azt mennek telepesek lesz ami lesz, legrosszabb esetben összes épületem veszt 1 szintet :D
  • sz4bolcs
    Ha tisztában vagy a szabályokkal, akkor legalább nem fogsz itt nyavajogni, amikor lekapcsolnak. :)
  • Cat 02 #6687
    "Tartós helyettesítés - a tulajdonos jelenléte/belépése nélkül - mely több mint 2 hétig (folyamatosan) tart, tilos. "

Egész nyáron így játszottam haver accountján...
  • sz4bolcs
    Egy idő után eltűnik. Hogy számít-e, hogy helyettese vagy... olvasd el a szabályzatot.
  • Cat 02 #6685
    Ha nem főfalut 0-ra katázok akkor mehetnek oda telepesek vagy ottmarad ? Helyettese vok neki, számít vmit ? :S
  • sz4bolcs
    Lehet. (Azt, amelyik nem főfalu)
  • Gabesz amd64
    ok,remélem igazad lesz :D
    ha nem akkor megkerslek a szerveren azt rádküldöm a seregem
  • Cat 02 #6682
    Akkor az én kérdésemre nem tudod a választ ? :P Bár valszeg lekatázom majd 0-ra, úgy a biztos :)
  • Gabesz amd64
    nem először foglalok ám :D
    ez lesz a 20. falum(összeségébe) ha minden jólmegy
  • Cat 02 #6680
    Igen, de
    a, 20 as akadémia kell, ahol még ki kell húzni a szentárot mint elérhető egység és legyártani, ami nagyon sok
    b, főfalut nem lehet foglalni illetve ez most kérdés lenne

2 falus embertől lehet falut foglalni ?
  • sz4bolcs
    igen. nyírd ki őket bátran :D
  • Gabesz amd64
    kérdés:

van 3 telepesem ezeket a 20-as szintü rezibe fejlesztettem ki...na már most több lehetáségem nincs h gyártsak telepeseket...
    a kérdésem a következő:
    ha meghalnak a telepesek akkor ujra nyilik a lehetőség arra,hogy gyártsak szenátort?
    mivel a 3 telepes helyett szenátort akarok

remélem érthető a kérdésem :)
  • Cat 02 #6677
    Engem pont akkor támadtak mikor gép mellett voltam. Ha éjfél és hajnal között csinálták volna esélyem se lett volna
  • Gabesz amd64
    jah
    de ahhoz meg ott kell ülni többet a travi előtt...
  • Cat 02 #6675
    Nekem anno tudták, de a kritikus órába össze vissza mozgattam. Srác meg ideg volt és írta h hol a francba van, mert a faluimat folyamatosan kémlelte :D
  • Gabesz amd64
    a sereg jó ha titokba van h mekkorával rendelkezel...mert ha tudják h mennyi is a sereged,könnyen be tudják verni szervezetten :)

de a kémek fel tudják deríteni h mennyi is az egységed
    ezért nem árt tartani :)
    legalább azért ha valaki kikémlel akkor azt jelentésben mutatja,de ha nincs kémed az adott faluban akkor az titokban marad :)
  • Gabesz amd64
    azt tudom h lila kard villog :)

ugazából a rablásra voltam kiváncsi h visz-e nyersit vagy sem...de most már tudom...köcce
  • Cat 02 #6672
    Arra ott a támadó ranglista, meg így titokban marad.
  • Landren
    áhh, bocsi, írni akatam még hozzá, de töröltem
  • bardocz
    Mondjuk ez igaz:)