7029
-
#6668 Aha értem,köszi!
Kár,hogy csak népesség alapján számol rangot,belevehetné a sereget is. -
#6667 A normál támadásnál addig folyik a harc, amíg az egyik(erősebb) fél el nem veszti a küldött, vagy a védelemben lévő seregét.
Fosztogatásnál viszont beütnek, majd fordulnak is, itt is van csata, de nem a végsőkig, ilyenkor nem marad ott a teljes sereg, de ha nagy a túlerő valamelyik oldalon, akkor azért a másik oldalnak elég nagyok lesznek a veszteségei.
Katát és faltörőt csak normálban szabad küldeni, mert fosztogatva nem csinál semmit. Ez vonatkzik foglalásnál a szenátorra is.
-
#6666 népesség alapján -
#6665 Jah és ha sima támadást indítok,akkor pusztítom a faluját,vagy mit csinálok akkor? -
#6664 A játék a rangot mi alapján számolja? -
#6663 El tudod hozni az oázishoz tartozó falu raktár, ill. magtár készletének a 10%-át.
Ilyenkor az adott falunál azt látja, hogy nem piros, hanem lila kard villog.
És a védőket könnyebb leverni az oázisban mint a faluban, mert nincs benne fal. -
#6662 hülye kérdés következik:
mi van akkor ha ellenséges klán oázisát támadom?
thx
-
Cat 02 #6661 Támogatásban voltak, csak ugyanabból a "faj"-ból. -
tbundy #6660 támogatásban volt(ak) -
#6659 kérdés:
hogy lehet két hős egy faluban? :S
jelentésben láttam
és nem a támogatás részben van -
#6658 énis vok az 1-esen :) -
tbundy #6657 9 búzásra :) -
Cat 02 #6656 Te első játékban egyből rezidenciát építettél és rástartoltál egy 15 búzásra ? :) -
tbundy #6655 sztem nem, de nem kell mindenben egyetértenünk :) -
Cat 02 #6654 Első játékban még jó az első falud főfalunak. -
tbundy #6653 legyen mit lebontania nemsokára :P -
Cat 02 #6652 Attól függ, kezdőknek palota :D -
#6651 Nincs 300 a népességem,úgyhogy ott még nem tartok:) De melyik érdemesebb? -
Cat 02 #6650 LoL, természetesen, különben nem tudsz még1 falut alapítani :D -
#6649 Rezidenciát vagy palotát érdemes építeni,ha egyáltalán érdemes? -
Cat 02 #6648 Ha más szerveren van nem gáz. -
#6647 1,10
Hugom nem tudom melyiken van. -
#6646 melkyik szerveren vagy? -
#6645 Tudom.Remélem én nem leszek törölve akkor,ha ő nem ír be engem,meg az alregjét... -
#6644 kettőt is be lehet írni -
#6643 Hugomat megkérdezem,mi a neve,hogy ne legyen törölve,és egy szerveren 2-t regelt -.-" -
#6642 Köszi! -
#6641 Ráklikkelsz a saját nevedre, majd a "Felhasználó" menűben beírod a "Közös számítógép használat" -hoz a hugod acc-jának a nevét. -
#6640 Hova és kinek írjak,hogy a gépről ketten játszanak?(hugom,és én) -
#6639 Még olyat nem is próbáltam:D -
#6638 A rablótámadásnak ez a lényege. :) Normál támadásnál nyilván másképp nézne ki a helyzet. -
#6637 Az miért van,hogy szétverem valaki seregét,de még akkor is tud tőlem rabolni? -
#6636 Hát nem tudom.Majd még párszor megtámadom,és ha mindig ez vár,akkor fasza vagyok -
Cat 02 #6635 Vagy lehet kiküldte mert neki is támadó serege van ;) -
#6634 Egy Barbi nevű játékos azt mondta,hogy vakmerő vagyok,amiért 110-es népességgel támadok:D Így kaptam 3 xp-t az egomhoz!Sajna nem sikerült rabolni semmit sem,és még csak serege sem volt,amit szétverhettem volna...:( -
#6633 Aktiválás pillanatában rakja le az embereket, tehát az számít. -
#6632 látom megöltem a topikot a kérdésemmel :)) -
#6631 Egy kérdés hátha tudja valaki:
Az előregisztráció és a játékindulás közt regisztrált játékosokat milyen szisztéma szerint helyezi el a pályán?
Mert ugye játékindulás után, már az adott égtáj külső körívére teszi sorba a ragisztálás ideje szerint...
De az előregisztációnál csak simán kiszórja a regisztáltakat, vagy ott is van valami időbeli elhelyezkedés?
Vagy ilyenkor gyakorlatilag az egy időpillanatban regisztrált 2 ember, akár a régió 2 legtávolabbi pontján is lehet? -
#6630 hát én meg probálok felzárkozni :) -
#6629 Hm,jó ötlet:D Csak jó lett volna őket valami sátánista szertartáson feláldozni,meg enni a szívükből,meg értitek