7029
  • Chunky
    Köszönöm, ez bevált.
    De továbbra sem engedi a hőst kiválasztani.
    Csak a faluban képzett katonákat ajánlja fel.
    Pedig másik falunál ez ment. Odaküldtem a hőst, és ha megvolt a 10-s szintű hősök háza akkor lehetett foglalni. De itt nem. Vagy legalább egyszer ott kell életre keltenem?
  • Gabesz amd64
    sima támadást is lehet küldeni,ha az oázis-t nézed épp és rákattintasz h egységek küldése...

de ha ugy csi h a gyülitérbe írod bele a kordinátát akkor csak rabló lehet
  • Gabesz amd64
    "- van 1-es szintű gyülekezőtér"

ez alap :) hisz gyártani se tudott volna akkor katonákat/hőst :)
  • YMan
    Az UNIO-SEA tagok jó része gerinctelen mocskos banda volt, megérdemelnék hogy lámpavasra huzzák őket.
  • Landren
    itt olvashatsz róla bővebben
  • Cat 02 #6744
    s5 ön mi volt ?
  • Landren
    Rabló támadással is lehet oázist foglalni, csak fordulni kell 2-3x, hogy leverd a védőket.
    Egyébként meg csak annyit kell csinálni, hogy mikor ráklikkelsz a "Elhagyatott völgy felderítése"-re, akkor ugye csak a rabló támadást engedi. De ha ilyenkor jobb oldalt ráklikkel még egyszer annak a faludnak a nevére ahonnan küldeni akarod, akkor már aktív lesz a Normál támadás is.

Viszont normál támadással sem tudod egyszerre leverni az összes állatot, ha nem elég nagy a sereged hozzá.
  • Chunky
    ok
    akkor próbálkozom
    thx a tanácsokat
  • bardocz
    Nekem is csak rablótámadást engedett,ezért mentem oda 2x vagy 3x.
  • Chunky
    A falut nemrég alapítottam.
    Az oázis 1 mezővel van a falu mellett.
    A hősök háza 10-s szintű.
    Ez lenne az első oázis.
    A gyülekezőtér 4-s szinten van.
    Amit továbbra sem értek, hogy amikor megnézem az oázist, és kiválasztom, hogy oázis felderítése, akkor nem engedi csak a rablótámadást, és ha jól emlékszem normál támadással kell elfoglalni.
  • uwu
    el kell tudni foglani, ha ezek megvannak:
    - az oázis a falu 7x7-es mezőjében van
    - van 10-es szintú a hősök háza
    - nincs még hozzá csatolva oázis (a 2.-hoz 15-ös hh kiell)
    - van 1-es szintű gyülekezőtér
  • Chunky
    Igen, benne van a 7x7-s mezőben.
    Az a bajom, hogy eddig ilyen még nem volt. Már pár oázist elfoglaltam.
    De a normál támadást sem engedi, csak a rablótámadást.
    És hiába küldtem át a hősőmet, nem engedi onnan inditani (ugy kezeli mint a támogatásba küldött egységeket).
    A 7-sen játszom. Nem lehet, hogy amiatt van mert megjöttek a Natarok?
    Másra nem tudok gondolni.
  • ToCsEk
    benne van a falu 7x7es mezőjében?
  • bardocz
    Kiöltél onnan mindenkit?Amúgy vonulgass be párszor,egyszer úgyis a tiéd lesz;)
    Nekem elsőre sikerült egy búzás oázist megszereznem magam mellett.
    Amúgy ötre készenvannak a telepeseim,és utána megyek 15 búzásfalut foglalni velük:D
  • Chunky
    Segítsetek.
    Adott egy új falu, ahol meglett a 10. szintü hősők háza. Átküldtem a hősőmet, de nem engedi elfoglalni a szomszéd oázist.
    Ez vajon miért van?
  • Cujo01
    map analyzer-rel nincs para :)
    az nem csinál semmit, csak lescanneli a környékedet és kiirja, hol vannak a sokbúzás mezők.. ez semmiképp nem cheat :)
  • Cat 02 #6733
    Nem, de nem tudják elvileg kimutatni. Meg most mindenki használja szinte, szal ha ban járna érte szép dolgok lennének.
  • bardocz
    Oszt ez legális-e?
  • Cat 02 #6731
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Travian Map Analyser

Egyébként a kémek nem szabályellenesek ? Mert mikor elhullik a környék összes serege, mert körlevélben mondtuk kit kell támadni, eléggé gázos.
  • ToCsEk
    de fel lehet, script kérdése az egész...
  • Gabesz amd64
    nem
  • Gabesz amd64
    tegnap sz>*ptam is vele :S

5 vezetőt küldtem és csak minimális ponton mullot h meglegyen a falu

érdemes indítani ünnepet
  • bardocz
    Térképen nem lehet felismerni a 15 búzás helyet anélkül,hogy rá kéne kattintanom?
  • ToCsEk
    5-6x kell fordulni vele általában :)
  • Cat 02 #6725
    Törzsi vezető mennyit vesz le 1 támadással kb ?
  • Gabesz amd64
    hát ha még vársz egy picit hamarosan vége lesz:februárban? nemtom

van más Neved is :O
  • sz4bolcs
    R.I.P.
  • uwu
    Nagyon nagy meló ez a folytonos klikkelgetés.
    Úgy tűnik nem tudok becsülettel nyugdíjba menni, leszázalékoltatom magam, azaz törlök.
    Ezen a szerveren amúgy sem játszottam jól. Most már nem bánom ,hogy más néven regeltem, olyan is lett...
  • ToCsEk
    Hello ....

Your account is frozen because you play Travian from a computer used also by someone else to play on the same Travian world. I think you may have more than one account and you are multiuser.

The accounts are not registered as described in §2 and they share password - this is specifically described not allowed in §1.2 this is among other things why I am suspicious.

I have proof of aforementioned violations and now you have choice to try defend yourself or to acknowledge and repent and promise to never defy the rules again.

When this is done I will (punish accordingly and) open 1 account and the excess accounts will be deleted.

Kind regards, MH3

ups még 15 óra :S :D
  • uwu
    Inkáb ez a lol,majdnemsikerült.

Az nem baj, hogy odalett a sereg, mert főfalus sereg volt, és ki akarom próbálni a nagykaszárnyázást. EZ az utolsó játékom, és még sosem csináltam, pedig lenyomtam pár szervert.

Azt hittem a katonáim becsülettel meghalnak, és lerombolom a búzákat, de 25%-al több védelem volt a kelleténél.
  • Cat 02 #6719
    LoooL :DD
  • Cat 02 #6718
    Kardos ölni, villámot farmolni érdemes.
  • ToCsEk
    lenne pár kérdésem, gall néppel nyomom speed szerón, hamarosan meglesz a 2. falum ( 15 búzás), a védő és támadó egységek gyártásához kellene pár tanács.. mit használjak védőként és támadóként? Védőként gondolom phalanx, támadóként csak kardost? lovast nem érdemes gyártani?
  • DarkHorSe
    vegulis a landzsas csak a masodik legjobb vedo a jatekban :D
  • vsly
    Csak az a csapat kapja meg amelyik faluból indul a hős(nem muszáj együtt küldeni,a lényeg,h. abból induljon,amelyik csapathoz szeretnéd a hős bónuszát...).
    A többi faluból küldött védők a hősbónuszból ugyan nem,de az aranyért vehető 10% + ból részesülnek.

• sz4bolcs
    Ha úgy lenne, ahogy írtad, hogy csak az kapja, akivel együtt küldöm a hőst, akkor iszonyat nagy szerepe lenne, hogy egy faluban gyártom, vagy sem... 5000-es védő seregnél ha csak ezer kapja meg a hős 10% védő bónuszát az szivacs. És minél nagyobb a sereg, annál nagyobb szivacs.
  • sz4bolcs
    egy csapattársam épp írta, hogy úgy tudja, hogy minden védőre egyformán hat a hős védő bónusz, nem csak akikkel együtt küldi.. hol az igazság..
  • Cat 02 #6712
    Lándzsás lovas ellen.
  • Gabesz amd64
    germánnak nincs jó védője :)
  • Cat 02 #6710
    Kiéve ha csak védőt gyárt, én régen úgy toltam rómaival, mindehol csak testőr, 1-2 faluban légiós.

Most meg germánnal még nem tom h lesz.