7029
  • John Cena
    ilyen rakéta van bele téve:P:D
  • mike0013
    BÚÉK Mindenkinek!
  • Enzoka
    Búék
  • Cat 02 #4609

BUÉK !
  • Zerénd
    JÚÉK Travik! :)

Kívámok ebben az évben mindenkinek sok aranyat, sok farmot, sok nyersanyagot de kevés támadást. :)
  • gabo91
    jaja most látom én is komoly nagyon

am buék minden travianosnak!
  • FZoleee
    Tényleg :D Ez tetszik :D
    Travianerhez nincs magyar leírás? Angolból nem vagyok perfekt :S
  • John Cena
    nem csak a faluközpont a többi is:D:D
  • ToCsEk
    Néztétek már a faluközpontot? :D Nagy jó a tüzijáték benne. :)
  • KapuBen
    Látom mindenki travianerezik:)
    [URL=http://travianer-help.foren-city.de/topic,2,bc765893d8ae2c286b322f917b10db12,-manual-in-english-new-with-pictures-26-11-14-35.html]egy kis leírás hozzá^^[/URL]
  • Cat 02 #4602
    embert ölsz vele :

jeee megint ingyen travian +
  • FZoleee
    Sziasztok. Egy hőst hogy lehet továbbfejleszteni travianon? :)
  • julaxxx
    Elöterjesztem a töbieknél, ez mondjuk adhatna a faluhoz plusz morélt(hűséget),meg bizonyos harci bonuszt minden szint 0,3
  • Zerénd
    Legyen benne kupi. :)
    Minnél nagyobb szintű, annál több qrv... vagy is lány, annál nagyobb a település katonái közt a ..... valamit találj ki rá. :DDDDD
  • julaxxx
    Sajnos még csak most készül, de várjuk az ötleteket, a ti vágyaitok alapján csináljuk.
  • Zerénd
    Jóvan b3 nem figyeltem a halálát.
    Elöttem leirták az esehetőséget.
    Minden falúnak, oázisnak van egy bizonyos fokú védelme, még akkor is ha nincs benne semmi katona, vagy jelen esetben álatka. Plusz gondolom a hősnek eléggé lemehetett a korábbi támadások alkalmával az életponja. Plusz plusz, ha védöből lett a hős. :)
    Ez nem bug, csak emberi botorság.
  • ToCsEk
    ..... te nem látsz?? Vereség 1.... eleve bug mert nem irja hogy hatásfok: -% mert ezt irnia kellene.. másik meg hogy nincs senki álalt és meghal a hős na gg másik szerón ha üres az oázis és elküldöm foglalni egymagába a hőst akkor elfoglalja és nem hal meg ^^....

ÉS milyen feltétel nincs meg hozzá?
  • tbundy
    1 katona sem okvetlenül hal meg támadásban, már linkeltem erről logot.
    másrészt hősnél számít az is, h milyen egységből lett képezve, mert egy búza fogyasztású egység elszokott hullani üres oázisban, főleg ha védelemre vannak állítva a pontjai.
  • rage
    Sima S2-n, az átadni kívánt falud miatt.
    De most írtam egy privátot is.
  • Zerénd
    Mit nem értesz rajta?
    Több mint valószínű, az álatkák ki lettek irtva nemrég onnan, hős meg nem hozott semmit. Foglalni lehet azért nem tudta, mert nincs meg a feltétele hozzá.
    Tehát veszteség nulla, nyereség nulla, igy a hatásfok is nulla.
  • gabo91
    hát ez dura, mert ha falut támadsz egykatonával akkor bukod...
    de oázisnál sosem volt ilyen... ott elfoglalja a hős elvileg, legyen az üres vagy legyen az másnál...
  • gabo91
    pl igy, hogy itt kitárgyaljuk, elég ha valaki idetéved elkezd olvasgatni...
  • gabo91
    Leirtakból jo, meg érdekel ki is szeretném probálni. De lehet már játszani vele valhol valahogy vagy még cska a forum van?
  • gabo91
    melyik szeron? mertspeed-en regiztem de egy barátom vette át a falum... meg van pár ahova regiztem de nem játszok...
  • HunnernesKonge
    Pofáraesett egy ágban és kitörte a nyakát. Küldj mellé 1 másik egységet is, akkor ha valamelyik megbotlik, a másik elkapja.
  • ToCsEk
    Ki érti ezt? Ez bug vagy mifene? Elég vicces...
  • Cat 02 #4586
    testőrséggel támadni...
    de a lovassága szép VOLT
  • rage
    Így kell védekezni :-)
  • Requiem88
    nekem eddig bejövős
  • julaxxx
    Sziasztok, én egy játékot fejlesztek aminek a neve eratron, ami több elemet fog tartalmazni a travianból, de lessz még egy csomó plussz is, pl rengetek játszható nép a középkori europából, és persze európa térképen.Itt egy rövid ismertetö is http://eratron.framed.net/about.html ,akinek van valami ötlete mit szeretne a játékban látni az ossza meg velem a forumon.
  • rage
    Küldtem neked egy üzenetet a Travianon belül :)
  • Cat 02 #4581
    h buksz le ?
    (a scriptről van szó?)
  • gabo91
    korábban is linkelték már, akkor is törültem (kérték, hogy tegyem)
    Tilos a használata, ha lebuksz akkor szépen banolnak érte travirol, hogy miért azt a multitol kérdezd. Nem csak te használod de ez a te érdeked is hogy törüljük. Használd ha akarod más is azt teszi de akkor csöndbe csináld hogy se te se más ne bukjon le.
  • szurop
    Kössz. Az kár :S
  • tbundy
    tud újabbat gyártani
  • szurop
    Ha megölöm valaki törzsi vezetőjét, vagy akármilyen faluvezetőt, akkor azon a palota/rezidenciaszinten újat tud csinálni? Vagy annak már bukta, és jöhet az újabb 5 szint, és úgy tud újat?
  • vass17
    mi volt a baj azzal a segédeszközzel? sztem abszolut ebbe a topicba tartozik, nem értem miért törölted.....
  • Cat 02 #4575
    grrr, megint nem figyeltem milyet foglalok :S
  • Cat 02 #4574
    s3on 4. falu, ez nem a főfalum mellet van(lesz) rem nem attackolják be a nagyképű faxkalapok
  • gergely012
    ki ad nekem falut? Lehetőleg s1, s2, és s6 legyen mert azokon nem vagyok rajta :P