Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1, gabo is már leírta hogy ha egész nap gép elött vannak akkor honnan is van erre pénz???(biztos a gazdag anagybácsi)
2, egészsgéügyi és emberaségi problémái is származhattak belöle, ez akár lehet a viselkedésének a kiválto oka is ugyanis miután egész nap csak benn tolja a travit nem kommunikál értelmesen , mindent irányítani akar.)
Akkor mi is volt a cél tulajdonképpen hogy csak õk maradjanak 3-4 en az egész traviban?? ez azért eléggé elmezavaros egy elmélet és ugyebár ha már itt osztottáka a jogokrol akkor ahhoz is van mindenkinek joga hogy szabadon játtszon és ne legyilkolják miután lejárt a 3 nap védelem.
az egész honlapot teleírhatnám de asszem ez nem az én dolgom.😄
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Madzinrol tudom amit tudok igy nem csodálkozom sõt érthetõ az "észjárása"
Lehet háboruzgatni falut foglalni, mert valakivel öszevesztél vagy van rá ürügy, de madzinék csak mindenre kitalálták az ürügyet, mert mindenáron csak pusztitani akartak... és szartak arra hogy hány olyan ember játékát tették tönkre akiknek nincs se idejük se pénzük rá, csak SZÓRAKOZNI akartak travianon...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Szerintem ha akard tudni, akkor visszagondolsz rá és eszedbe jut...
de ha gondolod le is irhatam... bár nem akarok ezért veszekedést, csupán megjegyeztem hogy nem mindenki tiszta...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nekem ott k...va jó helyem volt, nem cseszegettek semmiért se, a gond akkor kezõdött mikor augusztus végén változások lettek a klánban, szortiroztak stb.
nálunk 3 ember egyedüralmat folytatott...
és tuodd jöttek oylan levelek hogy jolenne ha mennének az sms-ek mert szegény malvern menyi pénzt áldozott a MI világcsodánkra meg a falvakra köré...
nem kérte senkisem...
én arany nélkül játszottam ilynere sosem fogok költeni!
51. helyen végeztem...
rohadtsoka ültem gép elött bár az utolso és az elsõ 1 honapban nem anyit (elején meglo, aztán végén meg suli)
azért lettem 51. mert ucso éjjel támadtak hátba olyanok akiknek kegyelmet és védelmet adtam elötte...
szoval ezt aláirom, hogy nincs kegyelemem és nem lehet senkiben sem megbizni abban igazad van...
de tudod nem egyszer basztattak feketéseket madzinék és mégis ellett simitva a dolog, mert õk madzinék...
megnézheted a travian forumot miket irkált oda...
mikel vádolta a multihuntert...
"megtámadtam egy gyereket õ pedig megfenyegetett hogy kizárnak mert a multihunter õcse, majd olyan levelekre válaszotl amit a multinak irtam... bannoltak érte stb"
kérdezem tõled, hogy akkor ez mi? ez a szintiszta igazság ugye, mert madzinék mondták...
"ebben a világban pénzel akármit el lehet érni, és ezalól a travian sem kivétel..."
nem akarlak megnántani, de rólad is voltak itt érdekes dolgok, annó még az elején te is csináltál pár dolgot... (tudok amit tudok, nem fogok több ezer oldalt viszakeresgélni, kép meg nemhiszem hogy megvan még)
Bennem megbíztak, mégse avattak be, csak szóltak, hogy lesz pár fura dolog. Nekeem semmivel nem kellett foglalkozni, csak beállni abba a klánba amelyikben Madzin a vezér. Két hét alatt, vagy 5-ször klánt kellett váltanim, azt sem tudtam ki-kivel van. Aki közben kihullott, azt kinyírtuk.
Madzinék profin játszottak, és meg is nyerte volna a játékot a Pannon, ha nem lépnek le. Sajnos az ilyen jellegõ rágalmak miatt lett elegük a játékból a speeden, és leléptek. Nélkülük a Pannon egy romhalmaz lett, hiányzott a professzinális vezetés.
Nem mások szórakozását akarták elrontani, csak gyõzni akartak. Tudod ez egy STRATÉGIAI HÁBORÚS játék, ezért kell agyonverni, kíírtani, nullára katapultozni másokat. Csak úgy gyõzhetsz, ha más kárára gyarapszol.
Illetve szemmel láthatóan lehet úgy is, hogy mindenféle rágalmakkal ki kell kezdeni a legjobbakat, hogy elmenjen a kedvük a játéktól, és akkor már szabada terep.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
^^
ha nem vagyok gépnél, és támadnak, egyfolytába egy csomo megpusztul, nem tudom hova küldeni õket :c
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
S1 még nem induklt ujra csak érdeklödtem hogy menniy idõ van még hátra, de még jópár hónap 😄.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
esetleg maffiózó xD
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Hát az omen-nel jól átverték a szervert,amúgy az a 15x15-ös körzet nem csak 1 embernek volt...
Hát elégé etikátlan módzereket használtak, az omen dolog csak egy a sok közül.
Úgygondolom egy játék a travian, ingyenes mindenki számára eléretõ, de nem kötelezõ. Ha nem tetszik hagyd abba, de ne vedd el másoktól a lehetõséget az örömet. Nos itt nem ez ment.
Megvádoltak embereket mindenféle dologgal, csak mert erõsebek voltak náluk, "sok lúd disznót gyõz" elvet követve persze hogy nekik lett igazuk és az ellenfél eltünt.
A kissebbeket meg szépen megfenyegették, hogy adják át a falujukat, amenyiben nem teszik ezt akkor elveszik.
Azt hitték nekik mindent lehet, õk a travian királyai mert arannyal játszanak, és nehogymár egy "senki kis szar" arany nélküli nyerje a játékot. Ha fizetnek érte akkor nem veszíthetnek.
Amikor voltak a szervertámadások nekik volt a legnagyobb a pofájuk, olyanokat irogattak a fórumon, hogy beperelik a szolgáltatót, mert most is megy a raktárba a nyers, de az televan és a szerver nemjó, igy nekik hatalmas káruk keletkezik, és õk fizetnek érte tehát jogaik vannak stb stb stb...
nevetséges volt... a való életben tartanák be enyire a szabályokat meg a jogokat 😊
Mondanom sem kell, hogy a topp játékosok megint csak fenyegetve lettek, hogy vagy jösz hozzánk, vagy holnap kezdheted az ujraregizést...
aztán "ne fürgyé le" profiljában volt kiirva valami oylasmi, hogy aki a 10 kockás közelében van az jobb ha költik, mert...
És hogy ekkora meg akkora körzetében nem lehet sereget tartani mert levágja, meg megbüntet érte stb.
MAdzin ha unatkozott akkor keresett valami jól fejlõdõ játékost, és szarrá katapultozta.
a játék elején ugye, hogy joban menyen a szerkér elég rendesen tankolták õt nyersivel klántársai.
OMEN ügyrõl pedig ami levan irva az egy töredék, annál sokkal de sokkal többet tudok/tudtam, de a teljes igazságot én sem ismertem...
Eléggé tiszteségtelen lett a travian is, a multihunter is kivan szollgáltatva ilyen szemétládáknak.
Sokmindent lehetne még mesélni, de akkor az egész oldalt az én hsz-em tõltené be 😊
Egy gondolkoztató gondolat...
Ha egésznap a gép elött ülnek és lesik traviant, akkor nagyon melozni sem tudnak, ám mégis havonata több 10k pénzt kõltenek rá...
» 1 Támogatás -1:0-1:0-1 óra
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
én különben fennt vagyok s2,s3,s4,s5,speed-en is, és nem állok rosszul a környékemen, kivéve s2-t, ott ugyanis kezd nehezedni a helyzet. lassú de bizost menetelésem van mindegyik szerveren a ranglétrán felfelé.
éN mostanában keztem azt egy valmit nem értek hogy leeht katonát kérni =csinálni???
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!