7029
-
#4612 ilyen rakéta van bele téve:P:D -
#4611 BÚÉK Mindenkinek! -
Enzoka #4610 Búék -
Cat 02 #4609
BUÉK ! -
#4608 JÚÉK Travik! :)
Kívámok ebben az évben mindenkinek sok aranyat, sok farmot, sok nyersanyagot de kevés támadást. :) -
#4607 jaja most látom én is komoly nagyon
am buék minden travianosnak! -
#4606 Tényleg :D Ez tetszik :D
Travianerhez nincs magyar leírás? Angolból nem vagyok perfekt :S -
#4605 nem csak a faluközpont a többi is:D:D -
#4604 Néztétek már a faluközpontot? :D Nagy jó a tüzijáték benne. :) -
#4603 Látom mindenki travianerezik:)
[URL=http://travianer-help.foren-city.de/topic,2,bc765893d8ae2c286b322f917b10db12,-manual-in-english-new-with-pictures-26-11-14-35.html]egy kis leírás hozzá^^[/URL] -
Cat 02 #4602 embert ölsz vele :
jeee megint ingyen travian + -
#4601 Sziasztok. Egy hőst hogy lehet továbbfejleszteni travianon? :) -
julaxxx #4600 Elöterjesztem a töbieknél, ez mondjuk adhatna a faluhoz plusz morélt(hűséget),meg bizonyos harci bonuszt minden szint 0,3 -
#4599 Legyen benne kupi. :)
Minnél nagyobb szintű, annál több qrv... vagy is lány, annál nagyobb a település katonái közt a ..... valamit találj ki rá. :DDDDD -
julaxxx #4598 Sajnos még csak most készül, de várjuk az ötleteket, a ti vágyaitok alapján csináljuk. -
#4597 Jóvan b3 nem figyeltem a halálát.
Elöttem leirták az esehetőséget.
Minden falúnak, oázisnak van egy bizonyos fokú védelme, még akkor is ha nincs benne semmi katona, vagy jelen esetben álatka. Plusz gondolom a hősnek eléggé lemehetett a korábbi támadások alkalmával az életponja. Plusz plusz, ha védöből lett a hős. :)
Ez nem bug, csak emberi botorság. -
#4596 ..... te nem látsz?? Vereség 1.... eleve bug mert nem irja hogy hatásfok: -% mert ezt irnia kellene.. másik meg hogy nincs senki álalt és meghal a hős na gg másik szerón ha üres az oázis és elküldöm foglalni egymagába a hőst akkor elfoglalja és nem hal meg ^^....
ÉS milyen feltétel nincs meg hozzá? -
tbundy #4595 1 katona sem okvetlenül hal meg támadásban, már linkeltem erről logot.
másrészt hősnél számít az is, h milyen egységből lett képezve, mert egy búza fogyasztású egység elszokott hullani üres oázisban, főleg ha védelemre vannak állítva a pontjai. -
#4594 Sima S2-n, az átadni kívánt falud miatt.
De most írtam egy privátot is. -
#4593 Mit nem értesz rajta?
Több mint valószínű, az álatkák ki lettek irtva nemrég onnan, hős meg nem hozott semmit. Foglalni lehet azért nem tudta, mert nincs meg a feltétele hozzá.
Tehát veszteség nulla, nyereség nulla, igy a hatásfok is nulla. -
#4592 hát ez dura, mert ha falut támadsz egykatonával akkor bukod...
de oázisnál sosem volt ilyen... ott elfoglalja a hős elvileg, legyen az üres vagy legyen az másnál... -
#4591 pl igy, hogy itt kitárgyaljuk, elég ha valaki idetéved elkezd olvasgatni... -
#4590 Leirtakból jo, meg érdekel ki is szeretném probálni. De lehet már játszani vele valhol valahogy vagy még cska a forum van? -
#4589 melyik szeron? mertspeed-en regiztem de egy barátom vette át a falum... meg van pár ahova regiztem de nem játszok... -
#4588 Pofáraesett egy ágban és kitörte a nyakát. Küldj mellé 1 másik egységet is, akkor ha valamelyik megbotlik, a másik elkapja. -
#4587 Ki érti ezt? Ez bug vagy mifene? Elég vicces...
-
Cat 02 #4586 testőrséggel támadni...
de a lovassága szép VOLT -
#4585 Így kell védekezni :-) -
#4584 nekem eddig bejövős -
julaxxx #4583 Sziasztok, én egy játékot fejlesztek aminek a neve eratron, ami több elemet fog tartalmazni a travianból, de lessz még egy csomó plussz is, pl rengetek játszható nép a középkori europából, és persze európa térképen.Itt egy rövid ismertetö is http://eratron.framed.net/about.html ,akinek van valami ötlete mit szeretne a játékban látni az ossza meg velem a forumon. -
#4582 Küldtem neked egy üzenetet a Travianon belül :) -
Cat 02 #4581 h buksz le ?
(a scriptről van szó?) -
#4580 korábban is linkelték már, akkor is törültem (kérték, hogy tegyem)
Tilos a használata, ha lebuksz akkor szépen banolnak érte travirol, hogy miért azt a multitol kérdezd. Nem csak te használod de ez a te érdeked is hogy törüljük. Használd ha akarod más is azt teszi de akkor csöndbe csináld hogy se te se más ne bukjon le. -
szurop #4579 Kössz. Az kár :S -
tbundy #4578 tud újabbat gyártani -
szurop #4577 Ha megölöm valaki törzsi vezetőjét, vagy akármilyen faluvezetőt, akkor azon a palota/rezidenciaszinten újat tud csinálni? Vagy annak már bukta, és jöhet az újabb 5 szint, és úgy tud újat? -
vass17 #4576 mi volt a baj azzal a segédeszközzel? sztem abszolut ebbe a topicba tartozik, nem értem miért törölted..... -
Cat 02 #4575 grrr, megint nem figyeltem milyet foglalok :S -
Cat 02 #4574 s3on 4. falu, ez nem a főfalum mellet van(lesz) rem nem attackolják be a nagyképű faxkalapok -
gergely012 #4573 ki ad nekem falut? Lehetőleg s1, s2, és s6 legyen mert azokon nem vagyok rajta :P