7029
-
#4572 Köszi szépen!!!Akkor a3-as szerver,és LACyCA a falu név. -
#4571 #4567: travian topik... nem pedig e***on (szerintem nyis neki topikot) -
#4570 #4568: bocsi de... -
#4566 felül, ahova beírod a webcímeket, ki van írva, hgy pl s3.travian.hu.... ez az s3, vagyis server 3 -
#4565 Valahogy megtudhatom még????????? -
tbundy #4564 nem tudod melyik szerveren játszol?... -
#4563 Azt már nem tudom melyik szerver,de LACYCA a falu név is. -
#4562 nekem is bejon, bar nem tudom hogy lehet epitkezni meg kajat szerezni :P -
#4561 Továbbra is várom a jelentkezőket aki átvenné s2-es regemet. (gabo_91) -
#4560 :D dejó, mekkora komoly egy játék ez...
azthittem csak ilyen vacak gém, közben rendesen rgelni kell stb.
komoly nagyon...
3d-s travian...
-
Cat 02 #4559 ezzel tudja vki h h kell játszani? :D
btw már rájöttem, oda kell küldeni az embereket a helyekre :O -
#4558 olyat tudnátok mutatni, ahol más dizájnal van a játék és azt lehet alkalmazni. -
#4557 HalI!
Új vagyok, szal hali mindenkinek! -
szurop #4556 Melyik szerver, ki az? -
tbundy #4555 esetleg meg lehet próbálni egy levelet küldeni a támadónak, normális hangnemben.
meg azért meg lehet keseríteni a támadó életét, persze sok mindentől függ.. -
#4554 Elméletileg: rejtekhely, nyersanyag elköltése, leadozás az illetőnek. Gyakorlatilag semmit. :D -
#4553 Sziastok!!!Mit tudok tenni,ha állandóan támadnak???? -
#4552 normál szeró...
33falu speed-en? hm... ráment félévem... 24h-ból 25h-t ültem gép elött....
Ha mindent matekolsz meg fulra akarod tolni akkor persze sok, ha csak normálon tolod akkor anyi amenyit rászánsz...
kétszer háromszor felnézel napi 1 óra max...
de nekem erre sincs időm...
bevallom elejét utálom a játéknak... igy meg már uncsi...
2. falu ha megvan akkor már jó a játék onnét jó, de ha már mindened megvan akkor számomra nincs értelme a játéknak....
spedd is arról szolt hogy nem tudtam mire költeni a nyerset... itt is ez a szitu.
És az a monoton fellépek paryt inditok inét oda küldök vasat onét ide buzát dolog meg fárasztó és uncsi... -
#4551 PM ment. :) -
Cat 02 #4550 13 falu nem sok meló ?
nem veszem át csak kérdem -
#4549 Hi.
Ápriisban mikor kezdtem traviant regiztem s2,re... egész nyaram ráment tok 70-be voltam...
nos szeptember óta változtak a dolgok kevés időt szántam rá, most meg már nincs is kedvem belépni hozzá...
4db 9 búzás falu
1db 15 búzás falu
rengeteg oázis...
100 arany van a tasakban és a búza még 76 napra levan fizetve...
tizenakárhány falum van...
szépen megy a cp termelés is, 12k-s nagysereg meg kb 20k védő és még sok más...
2hetente lehet falvat gyártani mert olyan a partyzás és cp gyártás a falvakban...
Nem akarom törölni a munkámat, de szivesen átadnak olyannak aki toábbvinné és tényleg törödne vele.
Várom a jelentkezőket.
(u.i.: most kicsit lecsúsztam de top250-ben vagyok, ám könyen fel lehet hozni) -
Cat 02 #4548 sztem se, nincs se programozójuk se senkijük :S -
#4547 Mi ez kérem szépen :D travian megdöntő game? :D Szerintem ugyse sikerül megdönteni.. de azért kitöltöttem. :) -
Cat 02 #4546 Ezt csekkoljátok le sztem ^^ -
#4545 Jaja szerintm is jó..
-
szurop #4544 Inkább kioszthatták volna a 15 arany árát, és használja mindenki amire akarja. Nade jó ez így is. -
Cat 02 #4543 " Sziasztok!
Tudom, h a játék is fontos, de most mégis azt ajánlom minden kedves klántársamnak, h aki teheti, az töltsön kicsit több időt a családjával. Ezt a célt szolgálja az is, h az aktuális építés mellett kijelölheszt egy újabb épület építését is. Ez várólistára kerül, és az első építés befejezése után azonnal előszedi a várólistán várakozó épületet.
"
ezt kaptam, van benne vmi -
#4542 jéééé télleg, ez rendes volt tőlük :) -
Cat 02 #4541 loal, mindeki kapott ingyen plusz-t :D
térkép nagyobb, kiírja mennyi nyersi kell) -
#4540 jaja:)
meg hát tesóklánba vagyunk:D -
Br01 #4539 Igen én is az SG klán része voltam, csak ugye tudjuk mi történt vele :S
És ha jól körülnézel akkor láthatod, hogy nem vagy messze tőlem! -
tbundy #4538 nem, foglaltam már egyező néptől is, és ott is úgyanúgy ki kellett fejlesztenem mindent ami kellett. -
#4537 Úgy tudodm, csak akkor kell újra kezdeni a fejlesztéseket, ha más néptől vetted el a falut. -
#4536 20-as szinten tudsz majd csinálni egy szenátort, de elég költséges feltolni 20-as szintre.
Ha bemész a palotába akkor látod hogy kiterjedés. Ott látod hogy az adott falubol miket alapítottál/foglaltál. Ha anyira szeretnél szenátort akkor öld le a 3 telepest amit a paloában csináltál, vagy ha már falut alapitottál akkor rombold/romboltasd le. (persze mérlegelj alötte, hogy meg éri-e.) (pl. eltudnál foglalni egy 450népességű búzás falut, ám ezért fel kell áldoznod 20-30népeségü faludat akkor szerintem megéri)
-
tbundy #4535 sztem 500 pop alatt nem érdemes falut foglalni, hacsak nem búzás, v nem a főfalud mellett van közvetlen -
#4534 Köszi! Persze szólok. -
#4533 igen:)
ismerlek:D? -
Br01 #4532 Ez akkor jó ha egy 200-300 népességű falut tudok elfoglalni vagy már télleg elfogytak a 9-15 búzás területek.
Egyébként köszönöm a segítségeket
mike0013 te s3-on mikecpl néven vagy fent? -
Cat 02 #4531 de ha elfoglalsz 1 falut nem a 0 ról kell indulni -
Br01 #4530 Köszi, de akkor télleg értelmetlen, mert ennyi nyersanyagból simán tudtam volna telepeseket csinálni :S na mind1 akkor viszont 9 búzás területet foglalok el.