7029
  • lacica
    Köszi szépen!!!Akkor a3-as szerver,és LACyCA a falu név.
  • gabo91
    #4567: travian topik... nem pedig e***on (szerintem nyis neki topikot)
  • gabo91
    #4568: bocsi de...
  • mike0013
    felül, ahova beírod a webcímeket, ki van írva, hgy pl s3.travian.hu.... ez az s3, vagyis server 3
  • lacica
    Valahogy megtudhatom még?????????
  • tbundy
    nem tudod melyik szerveren játszol?...
  • lacica
    Azt már nem tudom melyik szerver,de LACYCA a falu név is.
  • DarkHorSe
    nekem is bejon, bar nem tudom hogy lehet epitkezni meg kajat szerezni :P
  • gabo91
    Továbbra is várom a jelentkezőket aki átvenné s2-es regemet. (gabo_91)
  • gabo91
    :D dejó, mekkora komoly egy játék ez...
    azthittem csak ilyen vacak gém, közben rendesen rgelni kell stb.
    komoly nagyon...
    3d-s travian...
  • Cat 02 #4559
    ezzel tudja vki h h kell játszani? :D

btw már rájöttem, oda kell küldeni az embereket a helyekre :O
  • Benc16
    olyat tudnátok mutatni, ahol más dizájnal van a játék és azt lehet alkalmazni.
  • Benc16
    HalI!
    Új vagyok, szal hali mindenkinek!
  • szurop
    Melyik szerver, ki az?
  • tbundy
    esetleg meg lehet próbálni egy levelet küldeni a támadónak, normális hangnemben.
    meg azért meg lehet keseríteni a támadó életét, persze sok mindentől függ..
  • Zerénd
    Elméletileg: rejtekhely, nyersanyag elköltése, leadozás az illetőnek. Gyakorlatilag semmit. :D
  • lacica
    Sziastok!!!Mit tudok tenni,ha állandóan támadnak????
  • gabo91
    normál szeró...
    33falu speed-en? hm... ráment félévem... 24h-ból 25h-t ültem gép elött....
    Ha mindent matekolsz meg fulra akarod tolni akkor persze sok, ha csak normálon tolod akkor anyi amenyit rászánsz...
    kétszer háromszor felnézel napi 1 óra max...
    de nekem erre sincs időm...
    bevallom elejét utálom a játéknak... igy meg már uncsi...
    2. falu ha megvan akkor már jó a játék onnét jó, de ha már mindened megvan akkor számomra nincs értelme a játéknak....
    spedd is arról szolt hogy nem tudtam mire költeni a nyerset... itt is ez a szitu.
    És az a monoton fellépek paryt inditok inét oda küldök vasat onét ide buzát dolog meg fárasztó és uncsi...
  • ToCsEk
    PM ment. :)
  • Cat 02 #4550
    13 falu nem sok meló ?
    nem veszem át csak kérdem
  • gabo91
    Hi.

Ápriisban mikor kezdtem traviant regiztem s2,re... egész nyaram ráment tok 70-be voltam...
    nos szeptember óta változtak a dolgok kevés időt szántam rá, most meg már nincs is kedvem belépni hozzá...
    4db 9 búzás falu
    1db 15 búzás falu
    rengeteg oázis...
    100 arany van a tasakban és a búza még 76 napra levan fizetve...
    tizenakárhány falum van...
    szépen megy a cp termelés is, 12k-s nagysereg meg kb 20k védő és még sok más...
    2hetente lehet falvat gyártani mert olyan a partyzás és cp gyártás a falvakban...
    Nem akarom törölni a munkámat, de szivesen átadnak olyannak aki toábbvinné és tényleg törödne vele.

Várom a jelentkezőket.

(u.i.: most kicsit lecsúsztam de top250-ben vagyok, ám könyen fel lehet hozni)
  • Cat 02 #4548
    sztem se, nincs se programozójuk se senkijük :S
  • ToCsEk
    Mi ez kérem szépen :D travian megdöntő game? :D Szerintem ugyse sikerül megdönteni.. de azért kitöltöttem. :)
  • Cat 02 #4546
    Ezt csekkoljátok le sztem ^^
  • ToCsEk
    Jaja szerintm is jó..
  • szurop
    Inkább kioszthatták volna a 15 arany árát, és használja mindenki amire akarja. Nade jó ez így is.
  • Cat 02 #4543
    " Sziasztok!

Tudom, h a játék is fontos, de most mégis azt ajánlom minden kedves klántársamnak, h aki teheti, az töltsön kicsit több időt a családjával. Ezt a célt szolgálja az is, h az aktuális építés mellett kijelölheszt egy újabb épület építését is. Ez várólistára kerül, és az első építés befejezése után azonnal előszedi a várólistán várakozó épületet.
    "

ezt kaptam, van benne vmi
  • TIBI
    jéééé télleg, ez rendes volt tőlük :)
  • Cat 02 #4541
    loal, mindeki kapott ingyen plusz-t :D

térkép nagyobb, kiírja mennyi nyersi kell)
  • mike0013
    jaja:)
    meg hát tesóklánba vagyunk:D
  • Br01
    Igen én is az SG klán része voltam, csak ugye tudjuk mi történt vele :S

És ha jól körülnézel akkor láthatod, hogy nem vagy messze tőlem!
  • tbundy
    nem, foglaltam már egyező néptől is, és ott is úgyanúgy ki kellett fejlesztenem mindent ami kellett.
  • gabo91
    Úgy tudodm, csak akkor kell újra kezdeni a fejlesztéseket, ha más néptől vetted el a falut.
  • gabo91
    20-as szinten tudsz majd csinálni egy szenátort, de elég költséges feltolni 20-as szintre.
    Ha bemész a palotába akkor látod hogy kiterjedés. Ott látod hogy az adott falubol miket alapítottál/foglaltál. Ha anyira szeretnél szenátort akkor öld le a 3 telepest amit a paloában csináltál, vagy ha már falut alapitottál akkor rombold/romboltasd le. (persze mérlegelj alötte, hogy meg éri-e.) (pl. eltudnál foglalni egy 450népességű búzás falut, ám ezért fel kell áldoznod 20-30népeségü faludat akkor szerintem megéri)
  • tbundy
    sztem 500 pop alatt nem érdemes falut foglalni, hacsak nem búzás, v nem a főfalud mellett van közvetlen
  • pIIrash
    Köszi! Persze szólok.
  • mike0013
    igen:)
    ismerlek:D?
  • Br01
    Ez akkor jó ha egy 200-300 népességű falut tudok elfoglalni vagy már télleg elfogytak a 9-15 búzás területek.

Egyébként köszönöm a segítségeket

mike0013 te s3-on mikecpl néven vagy fent?
  • Cat 02 #4531
    de ha elfoglalsz 1 falut nem a 0 ról kell indulni
  • Br01
    Köszi, de akkor télleg értelmetlen, mert ennyi nyersanyagból simán tudtam volna telepeseket csinálni :S na mind1 akkor viszont 9 búzás területet foglalok el.