Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Regeltem S5-re tele vagyok buza óázissal meg meg közelemben van 15 buzás mezö is.Viszont elég sokan vagyunk a térképen..
S4-en viszont elég jól megy stabil top 50-es vagyok 😊
Fa: 24 óránként
Agyag: 24 óránként
Vasérc: 24 óránként
Búza: 26 óránként
most 10es a rejtekhelyem, egyenlõre csak az fejlesztem, megvárom még maxra megy minden táróló, mert az egészet lefedi a rejtekhely hamarosan, és hadd szóljon😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"!!!!AJÁNLAT!!!!
A KÖRNYEZETEMNEK:
- támadlak naponta 2szer, gondoskodj róla, hogy 3 órai termelésed mindig legyen otthon
- a 2. falud a 21x21-emen kívül alapitod, vagy farmolom azt is
- megirod ki támad
CSERÉBE:
- a védelmem alatt állhatsz
- adok tanácsokat az eredményes fejlõdés érdekében"
fú de utálom a bunkó köcsögöket 😄
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Okosak ezek a finnek.. lehet ez kéne a magyar szerókon is..
az ügy nagy keretekben arrol szolt hogy don lino ,maria teresiaP stb(pannonoso) azt az elvet játszották ha jol tom hogy minden kis embert klánt stb adóztattak ,ha nem mentek a katapultok....
lsd:don lino, madzin, ne fürgyé le.... sorolhatnám
aranyal játszott mind és elég mocskos módszerekkel, ha a környékén vagy akkor ha tetszik neki a falud felajálja hogy odaadhatod neki, igy nem lesz gondja a katonáidnak, vagy ha nem hát elveszi...
ha nem kell neki akkor vagy farmja elszel sé 5 percenként látogat, ha meg nem termelsz rendesen akkor kitakarit a kõrnéykérõl... (értékesití az építési területet)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
a szervern indulása utáni 2. napon 80 buzogányossal támadott meg. :/
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
3napon engem már 40en légióssal meg 10lovassal jöttek támadni :S Most nézem uyge 5nap van és gyereknek már 2 faluja van.... hát nem vágom én.. mondjuk tuti arany van a dologban... de akkor is... arany nélkül ennyire lehetettlen?
különben ha ezt a nevet látod, hogy kzoard, akkor csak én lehetek, másnak nincs ilyen nicke
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
figyelem körüzit csak a klánban arra jogosulta tudnak küldeni!!!
Hogy lehet egyszerre az egész klánnak üzenetet küldeni?????
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Amugy szerintem jobb ha vártok holnap reggelig,jobb helyeket lehet kifgoni.1-2 ora lemaradás nem olyan nagy
Ez mi a f*sz? B*sz*r*s. 😄 Nem hiszem el ennyire kevesen regelhettek rá vagy mi a fene? Mert nem hoszem hogy ennyin regelnének rá... vagy mégis?
Már nem tudok 5-ösre regizni.Valaki nem adná nekem a falvát aki regizett???Én minden nap játszok rajta eskü.Valaki legyen olyan hûséges hogy nekemadja.Elõre is köszönöm.
Ui.: bocs a káromkodásért
"Mint a fõoldalon már bizonyára látta mindenki, 2007.11.12 napján (hétfõn) az s5.travian.hu normál sebességû szerver elõregisztrációja elindul, belépni még nem lehet és 2007.11.14-én reggel 06:00 - kor elindul a szerver.
jó kis koránkelést mindenkinek.
dark"
Forrás
régen én is a speed-et szerettem, amikor nyár volt és rohadt sok idõm volt foglalkozni vele, de szeretnék suli közben is játszani... 😄 imádkozom hogy normál legyen. beregelek faszán germánnal és leirtom a népet 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.s2.travian.hu/
v amelyik szerón vagy
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ