Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ott is játszok, csak sajna késõn regeltem, és nem is foglalkozok sokat azzal, a speed túl sok idõt elvesz, nem tudok rá annyit áldozni, hogy rendesen játsszak. Kíváncsi agyok mikor irtanak ki.
A normál sebességû szerverek jobban bejönnek, azokaon nem fog kiírtani senki az tuti.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

madass
speedrölé beszélek és uwu-t kérdeztem....

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Ez s3-on már nem játszom,ott átadtam a profilom.Most csak a speeden és az s1-en játszom,bár az S1-el nem sokat.De azért az se semmi hogy már több hete megy a speed és a top támadó már 5616 katonát ölt le<#hehe>.

madass
te uwu néven vagy fen??? mert akkor kicsit elõrébb vagyok a támadóknál:D(ruttu)

Nekem már nincs kit támadni<#rinya>
Több tucat játékost irtottam már ki a környékemen, aki szomszéd az szövetséges, farmokért is egyre messzebbre kell menni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

KapuBen
most látom az egyik farmom nem is olyan inaktív!tegnap még ilyen százat loptam mindenbõl ma meg 1-2-t:DDDkizs rejtekhelyépítõ!:DD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
S4-en egyre inaktívabb a környékem:) De a farmokból már 2 is törölt:(((

LAMBORGHINI THE BEST CAR

vsly
én is szeretlek<#puszis><#nyes>
jahh s3on nemsokára lehagylak a támadóstatban,pedig nekem csak 900as a népességem<#vigyor5>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

<#violent>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

vsly
taníts mester mégmégmég<#worship><#worship><#worship>

<#integet2>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Akkor ad elõ az illetõnek, azt amit én neked, mert csak így lehet megakadályozni az ilyen jellegõû dolgok terjedését.<#hamm>

madass
erre nem tok mit reagálni....de ihdd el nekem ígyy mondták!

CSOki444
köszi az infokat !
most nem kell összeveszni ezen :)

És bocsánatot kérek, ha ezzel a lelkedbe gázolok, nem sértésnek szánom, csk okuljj belõle, és ne csináljj ilyeneket!

Egyébként a kérdés az volt, hogy hogyan lehet megakadályozni a rombolást, nem az, hogy te miben hiszel.
Ha nem tudod a választ nem feltétlenül kel marhaságokat beítni, mert elronthatod más játékát, ha hülye tanácsokat adsz neki.

madass
thx a javítást

Ez nem a valóság, csak egy gagyi játék. A katapult nem lõ messzirõl jelen esetben.
Ha meghal a támadósereg nem tud rombolni. Ha csak egy része hal meg akkor a katapultok is arányosan fogynak mint minden más, és annyival kevesebbet tud rombolni.

madass
ha jol tom nincs rá mert bizti hogy rombol és a rombolás után tudod levágni( a katzapult messzirõl lõ)

ha sok embered van akkor lerombolja össz katapultot és nem tud rombolni, illetve kõfaragó is segít

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CSOki444
ja va negy hüly e kérdésem..ha jönnek a falum ellen katapultokkal mondjuk jön 20 katapult akkor én azt hogy tduom megakadályozni hogy az romboljon nálam?? van vmi egység ami semlegesiti????

Mindíg a legerõsebb egységbõl célszrû. (headuan, teuton, ceasaris)
Farmolni, meg villámmal kell. A kardossal ölni jó, nem farmolni.

Rise Against
fú, nálunk a 8osztályosok a leg retardáltabbak :D

gallokkal mibõl csináljak hõst?
védekezõ beállású vok

illetve kardossal lehet farmolni jól?

én meg 8 osztályosba járok és ott nem én voltam a legnagyobb =)

madass
pls ne általánosítsd a 8 osokat vagy a 7 eseket én pl 8 as vagyok és mégsem vagyok oan......velem lehet normálisan beszélni stb.

szval azért ez nem egy általános dolog.

Én nem támadom a farmot, amikor telepest gyárt, megvárom míg elköltözik, és farmolom tovább.
Fel kellett volna venned a kapcsolatot a mamival, egy hûséges farm jobb mint egy törölt farm. De a mamit, szerintem nem nagyon hatotta meg, hogy folyton meghaltak a telepesek. (az a feltételezés él, hogy tényleg egy mami volt az illetõ, és nem kamumami)

gabo91
Felteszem a kérdést. (közvélemény kutatás)
Megtõrtént eset! (elözõ speed-en volt)
Speed-en a második flumat kitettem jó messzire, igy kereskedõvel is 5 óra volt hozzá az út. Ezért muszály volt ott farmolnom, mégha kisebbek is nálam. Találtam egy jó farmot, minden nap többször is emglátogattam, egyszer csak katonáat képzett... ez már nemtetszett ezért mégtöbbször mentem. Igaz igy már nyers nem volt nála. Pár nappal késõbb megjelentek a telepesek :) elkezdtem õket levágni.
(10 telepesét vágtam le) Egyszercsak ir egy gyerek, hogy hagyam békén a mamáját... (akkor néztem meg illetõ profilját életkor 60 év.)

Ti mit tettetek volna ilyen helyzetben? Menyire befolyásolt volna ez titeket?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Na jó kicsit elragadtattam magam, tényleg vannak olyan fiatalok akik értelmesebbek mint egyes felnõtt emberek.
Igarából aki már érettségi felé közeledik azzal nem szokott gond lenni.
A baj a kicsikkel van, akik 7. és 8. osztályosok, mert az iskolában õk a nagyok, feljönnek játszani, persze nem tudnak, kikapnak, és folyton rinyálnak.

"Nam akartak farmok lenni, mindíg rejtekhelyet építettek, pedég kértem, hogy ne tegyék."

szörnyû sorsod van neked :(

Nem akarlak megsérteni senkit de az is ugyanolyan buta megjegyzés hogy ez a játék csak felnõtteknek való mint az is hogy csak gyerekeknek...
Arra pedig hogy nem tudnak rendesen játszani csak anyit tudok mondani hogy én is 18 alat vagyok és az elõzõ speeden nem voltam farm(igaz az eljén farmoltak de aztán fordult a kocka és én farmoltam õt).Volt 20000 feletti seregem,tudom hogy csak átlagsereg de az volt az elsõ szerver ahol játszottam.De gabo91 is említette hogy 18 alatt van és mégis 51-edik lett.A csúnya beszéd pedig nem korfüggõ..

ToCsEk
Nekem is speed-en :D. Bár kicsit le vagyok maradva. S1en meg 3 meg 1 óázis :D meg 109 arany. Várom hogy ujrainduljo majd és átmentm az aranyam és happy leszek :D. Amugy ezeket faluk után kaptam nem pedig sms-ért vettem. :) Hát ami igaz nem vagyok valami travian pro. Akikenek van jó taktikájuk népekhez azok elmondhatnák privátban. :)

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

John Cena
JEEE 2 falum van!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Aki nem komoly játékos gyorsan (normál szerveren kb fél év) rá fog jönni, hogy nem fog natarokkal találkozni<#eplus2>

Látszik, hogy fogalmad sincs hova keveredtél.
Menjj fel nemzetközi szerverre, és mérdd a perceket, hogy meddig hagynak életben!

Szerintem korlátozni kéne, csak 18 éven felüliekre.
Gyerekek szerintem nem tudnak ezzel rendesen játszani; csúnyán beszélnek, és komolytalanok.
Ez egy igazi stratégia, nincs benne semmi random, klánszinten, meg iszonyat komoly dolgok folynak, azt már semmiképp nem csinálhatják kölykök. Illetve van, hogy iskolásokból összeverõdik egy klán, de azok csak farmok leszenek kb fél éven belül.

(útálom a noobokat akik ilyen megjegyzéseket tesznek)

DummyBoy
Mondjuk aláírom, hogy ez nem gyerekeknek való játék ... az egyik serveren pl. nyugisan, majdhogynem simcity-sen játszom mert olyan a környékem ...

A másikon viszont napi 2-3 körút, akinek csak megfordul a fejében, hogy katonát épít azt durr ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Requiem88
pont az ilyen játékstílus miatt utálják meg sokan a játékot... habár ez már messze nem játék ilyen szinten :S

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
érdekes ezt egy 14 éves szájából hallani...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

HunnernesKonge
Sok mindent nem értesz még
Én is jártam már így...éppen ma. A speeden az egyetlen személyes szövetségesem lenullázta a sergemet. Jófej mi?
Ezek után nincs kegyelem senkinek, aki nem klántag azt ki kell nyírni...

Az utolsó falut ott marad 0 népességgel, de ha több faluja van akkor 0-nál eltûnik a térképrõl.

gabo91
Ja hát ebben igazad van. Nem szabad senkiben sem megbizni. Naiv ey ember voltam igy mindenkinek aki szép levelet irt meg normális volt kegyelmet adtam, ennek egy része csak kihasználta. Volt akivel jóba lettem, mások csak kihasználták erõsödtek és hátbavágtak.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Katapultos dologbol következtetem, hogy nem sima falurol van szó hanem 9 vagy 15 búzás faluról.
Ebben az esetben, ha neked drága lenne a szenátor/törzsivezetõ/fõnök akkor katapultozd le (persze csak ha nincs messze, an sok katapultod meg nem túl nagy falu). gondolom telepessel foglalták el igy még kicsi szoval javaslatom hogy katapultozd le és foglald el telepessel. Jóval olcsóbban jösz ki a dologból. És igy folyamatosan bénitod is az ellenfeled.
A faluhely természetesen megmarad olyannak amilyen volt.

DummyBoy
Hmmm ... mert pont az elõbb lettem lehurrogva, hogy ha 0-ra katázom, akkor sem tudom elfoglalni telepessel ... De akkor mégis lehet?

Mind a kettõ célravezetõ megoldás.

DummyBoy
Halihó!

Na itt vannak nagy profik, egy gyors kérdés... szeretnék elfoglalni egy falut, de lenyúlték elõllem ... ugye átjárhatok törzsi vezetõvel ... DE ... úgy nem tudom lenyúlni hogy szarrá katázom és telepessel átmegyek?

Nemigazán vágjuk a dolgot ...

Az hogy mindenkit irányítani akar az teljesen rendben van, hisz õ a klánvezér. Ha klánon kívüliekre erölteti rá az akaratát, az is rnedben van, mer ha nem mûködik együtt velünk akkor ellenség, és el kell pusztítani.
Egy klán akkor hatékony, ha úgy mûködik mint egy hadsereg. Kell egy fõnök, aki irányít, és a klántagok mint rendes katonák végrehajtják a parancsot kérdés nélkül.
Amelyik kán profiljában az van, hogy náluk demokrácia van az halálra van ítélve, ilyenkor én csak örülök, mert tudom, hogy az egész klán a farmom lezs elõbbv utóbb.
A játék célja részamrõl csak annyi, hogy kiírsak mindenkit a környéken aki nem szövetséges. A végjátékban minden játékos elég erõs lesz ahhoz, hogy csapást mérjen, és ezt kell megelõzni az elején. Volt már rá példa, hogy szövetségest kellett kiírtani, de õ igazából a legalattomosabb ellenségem volt, az volt a trükkje, hogy bemenekült egy szövetséges alklánba, azt hitte így megússza... klánt váltottam és kiírtottam.

Az a baj, ha vannak a szerveren komoly játékosok, akkor aki csak szórakozni akar annak nem fog összejönni.
Ha valaki útban van, el kell pusztítani. Én nem szoktam ürügyet keresni, a 3-as szerveren, már tucatnyi játékost írtottam ki. Nam akartak farmok lenni, mindíg rejtekhelyet építettek, pedég kértem, hogy ne tegyék.
Persze folyton rinyálnak, meg beírják a profilba, hogy egy szemét vagyok, sõt a falut is rólam nevezik el...
Én azzal szoktam érvelni, hogy ha nem hagyja, hogy fosztogassam számomra nincs értelme a létezésének, ezért kiírtom.
Ha nem így játszanék, nem lennék sehol. Aki gyengébb elpusztul, ez egy ilyen játék.
Az 1 és 2 szervereken engem is kíírtottak, de azóta megtanultam játszani.

madass
az az õ dolguk igaz hogy mennyi idöt szakítanak rá és az is hogy hogyan játtszanak de csak addig ameddig a multihunternek ez nem fogja szúrni a szemét és nem avatkozik ble mint azt láttuk is...

gabo91
#4007: jaja igy igaz. az is lehet...
#4008:lehet

sweech
lehet, hogy számítógéphez kötött a munkájuk