7029
-
#4741 Update:
Én az [SPQR] klán világcsoda győzelmére szavazok! -
#4740 Jó ám legyen...
a #4722 -ben látható a majnem aktuális lista...
fogadást inditok... a banner alá befogom irni hogy ki melyik klánra szavazott (pontosabban melyik játékos csodájára)
48 órát kaptok a szavazásra. 2008.01.10. 20:00 -ig beérkezett szavazatokat fogom betenni a banner alá.
Aki szavazni akar az lehetőleg PIROS szinnel irja be hogy
"Csatabárdos- Légió klán" -ra szavazok!
Majd meglátjuk kinek lessz igaza...
A világcsoda falut mindenki befoglalja elkezdi épitgetni, majd pár hét múlva jönnek a tervek... vagyis akkor indul a rajt...
Elötte csak felkészülnek a "versenyre"
Miből áll a verseny?
Ki van fent legtöbbet, hogy oldjátok meg a búza ellátást, meg védjétek meg a falut.
A speed -en a natar sokkal erősebb volt, és még igyse volt valami nagy serege...
ott is elég volt bőven 500-600k-s sereg hogy mindent megfogjon...
És mivolt a fekete klán veszte (f*szka**p vezetés) azt hitték majd beüthetik a másik falut... nem jött be...
mindenkinél megy a katonagyártás aztán majd küldözgetik folyamatossan az utánpótlást a natarfalúba. Naponta többször küld mindenki búzát.
napi 25-30k búzát mindenki eltud szerintem küldeni... kereskedő sem probléma mivel van kereskedelmi központ (15szintig lazán fel lehet vinni) Ott már visznek 3k-t a germán ill gall kereskedők... szoval egy fordulóval visznek vagy 60k nyerset
nyersanyag nem probléma 60 ember átlagban számoljunk 10 falut...
ha jól számolom min. 600k mindenből óránként...
idő pedig van a postázásra mivel elég sok idő mire felhuznak egy szintet normál szeron...
meg aztán itt is több puffer falu van a világcsoda körül...
pufferfalvak meg amugyis televannak katonával tehát ha nagyon nagy gond lenne akkor 10 perc mulva tele a csoda falu, a folyamatos utánpotlás végett a lényeg hogy SE TÖBB SE KEVESEBB NE LEGYEN A LÉTSZÁM! Meg persze a folyamatos ellátás...
miért van 6 faluja az egyik klánnak? mert nincs összetartás és csapatszellem...
2-3 okés mert bevannak biztositva de ez már széthúzás...
És az a 3 szint több száz óra elöny...
minden építő arannyal játszik igy van mindene meg épitkezési listája is igy egy másodperc sem veszik el!
Raktár, magtár fal szint stb...
olyan sok épület nem kell pár nagymagtár pár nagyraktár fal, főépület aztán kész...
falat főépületet simán fellehetett huzni amig nemvoltak tervek, meg aztán van arany... anyi idő alatt készül el egy szint a raktárból és magtárból amilyen gyorsan kattintani tudtok...
persze világcsodánál nem lehet használni...
Rövien enyit, sok mindent tudnák még mondani miért ők az esélyesek...
max. akkor nyernek mások ha ők most leállnak... -
#4739 A natar a legkisebb veszély a csodára szerintem is. A legnagyobb gáz a benn lévő seregek etetése. Illetve az ellenérdekeltségű klánok beütése.
az 1000-es faluban a 30000-s, vagy akár nagyobb sereget pedig jelentős minusszal tudod etetni. Felépítessz jó nagy magtárat, és betárazod a búzát x órára. és gondoskodsz a folyamatos búza pótlásról, hogy éhen ne haljanak. -
#4738 főfaluban 10 felé húzhatod a nyersanyagtermelőket,s ha nevezetesen 15 búzás a főfalud.... remélem már kapisgálod... -
Cat 02 #4737 a, csak búzát húz
b, 15 búzás falu
c, támogatást kapott -
#4736 Ezt vágom,de hog csinál óránként 30000nél is több búzát? -
Cat 02 #4735 búzafarm nem eszik sokat, lvl 5 ig 0-t, utána 1 et -
#4734 Nekem azt árulja el valaki hogy pl van egy 1000népességű falu, és van benne x sereg ami kb 30000 búzát zabál óránként. Nah ezt hogy csinálják? -
tbundy #4733 a csoda szintje nem mérvadó, amit nem látunk, h a raktárak milyen szinten vannak, a fal stb. mindenki más taktikát választ, ki tudja melyik lesz a nyerő.
meg ne hidd, h nincsenek csodabeütő seregek még a tarsolyban a harcoló felek oldalán.
a natar a legkevesebb, azt mindig tudni mikor jön, még azt is lehet tudni kb mennyi sereggel jön, viszont az ellenséges erőket nem tudni mikor csapnak le. -
#4732 szép... 7 falu van a KONF klán kezében ebből 6-ban épitkeznek...
de nem ez a lényeg...
3 szintel van elöttük az első helyezet... itt meg a 3 szint jópárszás óra... ezt nemtudják behozni...
a másik pedig hogy hiába normál szero kati gyártás nem ügy az eltartás a probléma... egy falut egyszerübb tömni mint 6 falut... szoval mindenképpen esélyesebb az SPQR
szvsz
megaztán itt max a natartól kell fálni nem az ellenségtől... -
#4731 Tudom,de nem volt időm még lebaxni érte...:D
-
szurop #4730 Telepítsd az IE tab nevezetű progit firefoxhoz link és miután települt, az eszközök menü alatt a firefoxban kattints az IE tab beállításokra, és add meg a szerver címét amelyiken jáccol. Pl.: www.speed.travian.hu
Onnantól már a travianon belül be tudod állítani a grafikus csomagot, azt már remélem nem kell elmagyarázni. -
#4729 Pedig más választásod nincs, firefox alatt mint mondottam, neked bonyolult. -
#4728 de azt nem akarom. pls help :P -
#4727 Firefoxo alatt egy picit bonyolult neked. Használd az IE-t ott könnyebb. :) -
#4726 Igy van b34 :D -
#4725 pls. help, nem tom hogy csináljam, nem kell neke msemmit telepíteni, mit tegyek? -
#4724 Ő már elég rég ottvan :) Ő volt az első közülünk akit megláttam fent :) -
#4723 hát igen, lassan vége lesz ennek is :) -
#4722 Én nyomom s1et. 6000körül mozgok 4 faluval. A világcsoda így áll:
-
#4721 Nem működik a grafikus csomag amit leszedtem. vki vmi pontosat leírna? Firefoxot használok 2.0 -át... pls help! -
#4720 S1-en játszik valaki? Mi van azzal a szeróval? Mióta megjöttek a natarok azóta semmit se hallottam róla.
Ha valaki úgy aktivan játszik rajta akkor irja ossza már meg velünk, hogy mi folyik ott, hol tartanak az építéssel mikorra várhtó a vége vagy valami...
thx. -
#4719 Okés! -
vass17 #4718 melyik klánokra gondolsz dnyon?:D csak mert én is ott élek, és érdekelne:D:D -
#4717 Te meg a lóf@xt keresel a shadowban "b34":)??? -
#4716 IGENB34:)
Ha a hőst "támogatásként beküldöd valamelyik faludba,akkor onnantól olyan lesz,mintha "ahhoz a faluhoz tartozna"...
El tudod küldeni bárhova,de mindig abba a faluba fog visszatérni,amelyik faludba legutoljára "támogatásként" küldted.... -
#4715 Jaj te b34 Arról van szó, hogy ha valamelyik falumba elküldöm, onnan tovább lehet e küldeni támadni b34 -
#4714 Azért s3on zajlanak az események, dnyon 1 hónapja zúzzák 1mást a klánok:) -
uwu #4713 A hőst elkűldheted támadni akárhonnan, különben nem tudnál oázist foglalni. -
#4712 Hőst sem. -
#4711 Izgalmasan alakul a helyzet S2 szerveren.
Cruentus klán beindult.
Ha a támadó nem bénázza el, s nem cserél meg két támadást
3 mp alatt elfoglalta volna a falvamat...
De elcseszte :) -
#4710 Értve SHADOWEYES7 :D -
#4709 Ha tovább folytatja akkor szóljatok, a többi szemetet is légyszi töröld már ki gabo91 :) -
Tmac #4700 Azért az akkor is pofátlan dolog hogy ha látod hogy valaki kiírtotta az oázisban az állatokat te meg egy szimpla hőssel elfoglalod (szerencsére ezt velem nem csinálta senki) havrommal ezt már megtették. És az ellennek 1 faluja bánta (elfoglalta) + haver azért azt az oázist is elvette tőle + ami maradt azt meg farmolja. (és az egészben az a vicc hogy mikor haver írt neki először akkor még neki ált feljebb hogy ő most foglalta az oázist és hogy haver miért akar rászállni) -
vass17 #4699 lol a mi klánunkba is volt ilyen. inkább az a gond h a legtöbb klánnak annyi szövetségese van, mint csillag az égen, mintha csak gyüjtenék a klánokat, és igy mindig vannak konfliktusok... -
#4698 Ezt én is csináltam ezzel csak 1 baj van. Gyerek leirtotta ugy hogy kb 10 álalt maradt, aztán én azokat lecsaptam majd elfoglaltam az oázist. A gyerek a testvérklánba volt aztán berinyált a vezetőknek aztán át kelett adnom az oázist. Nagyon jó volt... átadtam aztán az egységeimmel lerohantam a főfaluját majd elindítottam a törlést... Nemvágom mit kell rinyálni... erről szól ez a "tetves" játék... -
Enzoka #4697 menő vagy -
#4696 Csak a falud 7x7 es körzetében lévöt tudod rácsatolni... az mindegy hogy ki irtotta ki az oázist, üres legyn az a lényeg... Onét indicsad a befoglaló támadást ahova akarod satolni...
(akár megvárhatod még valaki kitakaritja majd pofátlanul lenyulod tőle) -
tbundy #4695 a hős a kivétel, többit csak onnan tod küldeni ahol gyártottad -
Cat 02 #4694 ha jól tudom, ha vhova küldök katonát, onnan nem tud már küldeni
vagy saját falun belül igen ?