7029
-
#4781 :D:D:D:D:D -
#4780 úgy tűnik :) -
szurop #4779 Ezesetben senki nem játszik s2-n. -
#4778 van vki s2 -n ?:D kérnék egy kis szivességet :D -
Cat 02 #4777 nem vagyok agresszív típus ;)
1ébként ezek mind 1 klánban vannak ^^ -
uwu #4776 Hát ez gáz.
Én ki szoktam irtani az összes szomszégomat, szerintem úgy kell klánt választani, hogy a szomszédok ellenségek legyenek.
Azt a sok falut most mindd elfoglalhatnád 1 éjszakázás árán. -
#4775 6-osra menjél :) -
Cat 02 #4774
:) és ebből mint szövetséges :D -
#4773 Helyzetjelentés S1-ről:
1. bahaman Mephi Vágóhídja [SPQR] 86
2. FACE Homokvár TAPS! 82
3. Turit LEGION csodája KONF 80
4. Burmag V-Szövetség® KONF 79
5. Rocker Tibocza tornacipője KONF 78
6. kobra001 LEGO SZÖVETSÉG LEGO DEK 75
7. riot DHF baráti kör KONF 75
8. Kaumaci Nika mosolya KONF 75
9. hun72 Konföderáció KONF 69
10. loveeki - 0
11. NIKA Skorpio 0
12. VirTib NIPH-N-V 0
13. Dunga VIHAR-T2 0
-
Cat 02 #4772 úristen mennyi lesz már
nah mind1 arany az kell szal lets go xD -
#4771 na akkor lehet megint megpróbálom. -
#4770 FIGYELEM Új normál szerver indul, s7.travian.hu. a regisztráció 2008.01.14 -én valamikor napközben elindul, a szerver, 2008.01.16 06:00 - kor indul.
Ó hogy miértnem speed... :) -
#4769 én pár napja kezdtem a játékot,nemrossz
tetszik
bár páran már megtámadtak :(
azóta egyikkel már jóban vagyok -
#4768 szenátor mellé gyátsál pár katonát 50-100 elég bőven...
a másik faludbol a szenátor elé érkezz pár másodpercel, igy az takarit a szenátort meg bekiséri az a pár katona. (de számold ki az időt, és ugy indulj) -
#4767 Én is játéknak tekintem.
Nektek is sok sikert! :) -
#4766 maradjunk annyiban,hogy akkor sajna nem ugyanazon az oldalon állunk :-)
ettől persze,nem kell,hogy rosszba legyünk,meglátjuk ki nyer:)
Sok sikert a KONF-nak. -
#4765 thx -
tbundy #4764 nem -
#4763 Hi. X-faluba vettem 1 szenátort. Y-faluba akaram küldeni mert ehez közelebb van a z-falu amit el akarok foglalni. Kérdés, ha x-faluban legyártottam a szenátort akkor y-faluból tudom támadni z-falut szenátorral? Vagy ez nem lehetséges? Thx a választ. -
#4762 Na ha Te megmondod ki vagy, én is elárulom.
De én is Konföderációs vagyok. -
#4761 ops ezt nem válaszként szántam arra az üzire,csak véletlen így ment el. -
#4760 Noh akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba:
Sysfox tuti valamelyik KONF-os csodát támogatja,de hzsolt te kérdőjeles vagy számomra :-p -
#4759 Reméljük nem ránk jön :) -
#4758 Mert eleg kicsi a nepessege, 100 alatt van. -
#4757 Ez így van. 12K kardos + 7K haeudani 1,4K katapulttal lerombolt 2 nagyraktárat... -
#4756 Még én is lapítok:-pp (mondjuk nekem MÉG nincs 2000 katám,de gyártódnak) Kérdés persze,hogy ki oldalán.:-p
-
#4755 Igen, de miért rombolod le? Foglald el! :) -
#4754 Valakinek le tudom rombolni a masodik falujat, ugy hogy pont arra a helyre tudjak telepulni? -
#4753 Az SPQR nem egyedül van, hanem a TAPS-al közösen.
A rombolásról egy megtörtént minta (Turit profiljából):
LEGION csodája -
#4752 Hidd el, vannak még ekkora seregek a szerveren. De ekkora nem is kell, pár napja kevesebb emberrel is beütöttek egy csodát. Elég ha 3-4 szintet rombolsz két nagy raktárból, mert napokkal visszavetheti az ellenfelet. -
#4751 nem igazán vágom a 15 szint lemarádás dolgot, de nem is lényeg...
2k katapultal igen lehet ugy is rombolni, hogy meghal mind, de mellé kell még kiséretnek min 25-30k -s sereg is. Ez meg igy már bajos. A másik pedig hogy adatok ugyis sziváronak ki és számitanak ugyis rá, hogy jöhet pár ilyen támadás akkor meg megduplázzák vagy háromszorozzák a védők számát (5-10percre) és igy már nagyobb az arány nem rombol akorát a katapult...
igen nem ismerem az ottani helyzetet az elméletm pedig nagyrészt igaz, a dolog persze öszettebb igy, hoy több klán állt össze de nyugi ugyis össze fognak veszni gymást fogják ölni stb.
szerintetek azért állnak össze hogy jobb legyen a másiknak és abba versenyezenek pit gyorsabban... csak a tervek meg a kezdeti védetség a lényeg, majd mikor valamelyik azt hiszi hogy msot van esélye akkor hátbavágja majd a másikat. a spqr egyedül van, de vannak szövetségesei biztos... -
#4750 Szerintem a fal nagyon fontos, ezt legjobban éppen Treff rombolása mutatta meg. -
#4749 Fogalmazzunk úgy, hogy elég meggyőzően vezet az SPQR MÉG. Ha kap a csodájára egy 2000 katapultos támadást, akkor ő is visszaesik, és még vannak jónéhányan a szerveren, akik eddig csendben lapítottak (pl. LEGO DEK).
Szóval, MOST vezet az SPQR, de ez bármelyik pillanatban, még a 99. szint elérésekor is megváltozhat. Nehéz belelátni, hogy mi lesz belőle. -
#4748 Én úgy látom,hogy a szerveren egyébként lassan fordult a kocka.
Annyian összefogtak a TAPS ellen,hogy szinte 1-1 emberre egész klánok álltak rá,s jól le is gyalázták a TAPS-ot,nem véletlen,hogy már nem is az elsők,sőt lassan 3.-ok lesznek. Szóval én most már úgy érzem,hogy több/erősebb az ellenfél jóval,mint a TAPS szövi.
Persze ez még közel sem jelenti,hogy a csodát előbb építik fel,lévén elég meggyőzően vezet az [SPQR] aki TAPS szövi. -
#4747 Erre van mégegy megoldás,hogy a saját főfalus seregedet a falvaidban tartod.S ha támadásra indulsz,visszahívod őket. -
#4746 Simán lehet.
15 búzás főfaluban három raktárral és két magtárral 16-ig lehet fejleszteni a búzamezőket. Hozzácsatolsz még két-három +50%-os búzaoázist, és már majdnem eléred.
De ha nem, akkor odatelepülsz mellé pár faluval, ahol csak búzatermelés van, és naponta 1-2x átküldöd a búzát. Szerintem így -10000-es fogyasztást is el lehet látni. Főleg, ha vannak adófizetőid is, akikkel megegyezzel, hogy mennyi búzát küldjenek naponta, és kész.
A legnagyobb sereg amit láttam s1-en 41e csatabárdosból és 16600 teuton lovagból állt, és ezt is el lehetett tartani. -
#4745 Észrevételeim:
1. A csodafaluban nem lehet aranyat használni, tehát ezt az előnyt ott nem lehet alkalmazni.
2. Igazából hamar világgossá vált, hogy nem a natarok támadása veszélyes, hanem a búzaellátás akadozása. Szerintem minden csodaépítő klán küzd ezzel a gonddal. A legnagyobb probléma azonban az ellenfél támadásai. Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy bármekkora védelem is legyen a csodafaluban, egy kisebb sereggel, de 2000 katapulttal simán rombolható a nagy raktár még akkor is, ha minden odaveszik. Ez a legnagyobb veszteség, ha a nagy raktár rombolódik, mert két lövéssel pár szint lerombolva kb. 8 nap veszteséget jelent.
3. A csodafaluba nem kell más mint főépület, nagy magtár, nagy raktár, igazából a fal sem olyan fontos, mert simán lehet pótolni a veszteségeket. -
#4744 A KONF klán azért alakult, hogy megnyerje a játékot a TAPS előtt. Mindegy, melyik KONF-os csoda fut be a végén, a lényeg az, hogy ne TAPS vagy TAPS-szövetséges klán nyerjen.
Nem lesz széthúzás, nem lesz egymás támadása, a cél a végső győzelem. A szabadság győzelme az elnyomás győzelme ellen.
Kevesen tudjátok, de annak idején a taps kényszerítette a többi nagyobb ellenfelét arra, hogy őket segítsék, ekkor született a 15 szintes lemaradásos egyezmény is. -
#4743 Az a baj,hogy nem vagy képben,s bár az elméleted logikusnak tünhet mégsem az.
Akkor elmondom hogy is van ez.
A KONF klán mindössze 9 tagból áll.Azon csodaépítőket tömöríti,akik nem TAPS szövetségesek.Az eredeti klánjaik,sőt azok szövetségesei is tömik bőven a csodájukat. Szó sincs arról,hogy a "KONF" klán látná el a 6 csodáját.... Volt a T.3. klán, @-V klán,HMFS,DHF stb stb (nem akarok senkit megbántani,ha nem soroltam a klánját)szóval a lényeg,hogy ezen klánoknak mind-mind volt natar falujuk,s 1 vagy 2 tekercsük. Csakhogy a TAPS és szövetségesei (akkor még a T.3. is) elkezdték a tekercseket betámadni,elszedni az építőktől. Ugye a csoda 100-as szintre építéséhez azonos klánban 2 tekercs kell. Nos volt akinek,már csak 1 maradt,volt akinek 1 sem. Ekkor (hosszú story lenne) a T.3. kivált a TAPS szöviből lett TWTopicö klán majd egy idő után a többi nem TAPS szövetséges csoda építővel megalapították a KONF-ot,így nincs problémájuk tekercs ügyileg,hisz 1 klánban van vagy 7 tekercs. és mint mondtam az eredeti klánjaik supportálják a csodájukat.
Ugyanekkor a KONF-on belül ez a kényszerű szövi nem tudom mennyire erős. Gyanítom a vége felé még nagy széthúzások,egymás támadása lesz.
Én is érintett vagyok az ügyben,azt hiszem viszonylag tárgyilagosan elmondtam mi történt (ettől persze sokkal komplikáltabb,hisz volt a TAPS szövi,s kikötötték,hogy minimum 15 szint különbséggel építhetnek a szövetségesek,hogy felbomlott a szövi ,tetra árulása miatt a T.3. kilépett,stb,stb)szóval hosszú és bonyolult story ez,de a lényeg,hogy a KONF egy "kényszerű" szövetség,s a saját klánjaik támogatják a csodáikat. -
#4742 Hát igen, az elmélet jól működik, de a gyakorlat mást mutat. :)
Én nem szavazok, mert érintett vagyok. :)