7029
  • tbundy
    persze, mert csak egy hősöd lehet, de támogatásba a hőst abba a faludba küldöd ahova akarod, és onnan is indíthatod utána akárhova
  • Cat 02 #4692
    de a 2. faluban nem lehet hőst képezni, ha jól tudo,
  • vass17
    sztem le kell gyözni a fösereggel, és utána sztem csak a 2. falubol küldött hössel hozzácsatolod. én legalábbis is akarom, ha meg lehet csinálni.
  • Enzoka
    3 falut fejlesztek
  • tbundy
    egy darabig én is 3 szerveren nyomtam, majd kettőn, most már csak egyen, épp elég elfoglaltság így a szerver(egyes) vége felé gondozni a falvakat :)
  • tbundy
    tedd át a főfalud, más megoldás nincs, oázis nélküli főfalu meg halott ötlet sztem, főleg a búzaoázisok fognak rengeteget számítani később, pláne ha esetleg búzásfalut nevezel ki főfalunak pár búzaoázissal.
  • Enzoka
    helosztok én 3 szerveren irányitok.ti is csináljátok igy?
  • Enzoka
  • Cat 02 #4685
    engem is érdekelne, h 2. faluval h lehet oázist foglalni ?
  • Benc16
    jah értem, azt nem lehet énszerintem.
  • vass17
    látom nem voltam teljesen világos. a főfalumban van egy nagy sereg a többiben pedig egyelőre semmi katona (na jo egy kevés:P), és szeretném minél hamarabb elfoglalni, csakhogy egy ujabb sereg képzése eltart egy ideig. azt szertném megoldani, hogy a mostani seregemmel vhogy elfoglaljam.. ötlet?:S
  • Benc16
    azt főfaluvá teheted, ha csinálsz egy palotát ha még tudsz a 3. faludnál
  • vass17
    van egy kis gondom: a főfalum környékén nincsenek oázisok, viszont a 3. falum mellett van kb 5 darab. meglehet vhogy csinálni, hogy a főfalvam csapataival foglaljam el, vagy lehetetlen?
  • Benc16
    Itt minden le van írva!
  • Benc16
    igen... :)
  • Enzoka
  • Enzoka
    abol lehet veni katonát?
  • Enzoka
    köszi
  • szurop
    Főépületet építesz 3-as szintre, aztán ott a főépülettől jobbra, azon a kis banán alakú területen építesz egy gyülekezőteret, és utána már építheted a kaszárnyát.
  • Enzoka
    hogy kell kaszárnyát venni?????????????????
  • Timbo
    Ne itt offfoljatok az idiótaságokkal plz.
  • gabo91
    20 1 193 195 1 534 105 1 193 195 340 915

számolgassuk... van 19 építési helyünk a faluban...
    kell 5 magtár
    igy max. 14 raktárt lehet csinálni
    14*80.000=1120000 ...
    menyi agyag kellene 1193195
    eredmény: -73195
    Ennyi... 20-as szintüt sem lehet csinálni... akkor mit jössz it a 25-ösel
  • gabo91
    És mivan vele? anyit ír hogy minek mi a követelménye...
  • gabo91
    egy nem kötöszködtem, hanem pontositottam...
    és én alátámasztottam érvekkel meg bizonyitékkal az állításaimat... Te mit csináltál benyögtél egy dolgot azt szeva...

tudom menyivel nő a termelés szintenként nem arra irtam 150-200 ezer akart lenni... ezt pedig arra értem, hogy a költségek nőnek enyivel...
    17-től kezdve...
    mielött még itt ugrálnál hogy utolag ne javitgassak, sorry de 23:43 kor egy nulla ide vagy oda...

És igen elvileg lehet hogy 25, de gyakorlatilag max 20-ast irtam addig LEHET gyakorlatilag...

régi speeden volt olyan aki feltolta 19-re ...
    úgy hogy CSAK RAKTÁRAI ÉS MAGTÁRAI VOLTAK... még kaszárnyája sem volt...
    feltolta 19-re majd utánna lebontott pár raktárat meg magtárat és úgy csinálta meg a kaszárnyát...
  • szurop
    Akkor ott simán növekedhet 2000-el 17-es szintnél.
  • tbundy
    igen, azért speed :)
    3xos minden gyakorlatilag, ill harmadannyi ha fejlesztési időről beszélünk pl.
  • szurop
    Most gondolkozok hogy hülyeséget írok, pedig valahogy mindig több a termelésem volt speeden ugyanolyan szintű nyersanyaglelőhellyel, de már nem speedezek. Akkor hogy is van ez? Azonos szinten ott több a termelés?
  • szurop
    Lehet hogy speedről emlékezett valamire, mert ott ugye más a helyzet.
  • tbundy
    te kötözködtél, h 20ig lehet felhúzni a bányaépületeket főfaluban...
    meg nem tom honnan vetted h 1500-2000el növekszik 17es szintnél:
    16os búzamező:
    Aktuális termelés: 2000 /óra
    Termelés 17. szinten: 2600 /óra

Kiépítés ára a következő (17.) szintre:
    256190 | 329385 | 256190 | 73195 | 2 | 123:21:30
  • DarkHorSe
    halp
  • gabo91
    Okés, lehet igy van...
    de lehet nem...
    bizonyiték?
    Vagy valami ért ami ez melett szól, hogy igaz lehet...?
    nagy magtárak és nagyraktárakat csinálnál sem lehetne felvinni odáig...
    nincs anyi épitkezési hely...
    natarfalu pedig nem lehet főfalu...
    6raktár kell már a 17-eshez is... és itt már 1500-200 ezresével nőnek a tétek.
    A másik pedig az, hogy a világcsoda összesen nem kerül anyiba mint egy k*b****t 25-ös szintű búzafarm...
    lehet hogy megcsinálták a készitők, de senkinek sem lessz olyana... arany ide vagy oda...
  • Fire Elfglow
    sziasztok! kérdésem lenne: s4-en van ojan, aki tudja nézni a falvait a kényes éjjeli órákban????
  • ToCsEk
    Bármit tudsz foglalni. Ha völgyet akarsz ahoz kell 10es rezidencia vagy 10es palota és abban tudsz venni 3 telepest és azzal tudsz új falut alapítani. Persze megvan hogy 1 faluhoz hány kultúrális pont kell.
  • kzoard
    völgyekből lesznek a falvak, tehát igen
  • adios
    Mellettem lévő völgyeket is magamhoz tudok csatolni?vagy csak oázisokat?mert most nyersanyaglelőhelyre lenne szükségem:)
  • Benc16
    speed.. :)
  • CheAteR88 #4657
    meik szerver és merre jáccotok?:$
  • ToCsEk
    "Nyilván mindenki aki a speed.travian.hu -n játszik, játszana, látja a helyzetet. A németek már dolgoznak rajta, nem tudom mikor lesz meg.FIGYELEM kerüljétek az arany használatát jelenleg, mert szinte biztos hogy nem kapjátok meg az érte járó bónuszt az eseménytorlasz miatt. DarkMan"

Nah szopkodhantnak lefele még jó hogy 11napig van fa agyag és vas +25! :D Ennyi ka németek..
  • adios
    okké értem köszi!
  • ToCsEk
    Elöször el kell pusztítani az összes állatot mi őrzi, aztán ha ez megvan akkor ujra elküldöd a hösöd egy kis sereggel és akkor el kell foglalnia, persze csak akkor ha megvan a hösök háza 10 vagy 15 vagy 20as szintje, és ha az oázis beleesik abba a térképbe amit a főaludból látsz. Amúgy meg:
    link