7029
  • Csirke4
    20 phalanx elég csak kezdj el farmolni olyanokat akiknek kicsi a népessége és valószínűleg nincs védelmük. Addig farmold őket amíg 0 nyersijük nem lesz és tartsd is úgy őket. :P
    Aztán szépen lassan nyugisan kardost csinálhatsz. =) Aztán lovasságot. :D
  • vass17
    sztem a bányákra még böven ráfér a fejlesztés, mert minél több jön annál gyorsabban fejlődsz. ne ragadj le azonnal a katonák képzésénél, fontos a gazdaságot is fejleszteni
  • wantonly
    Aha, és utána mit fejlesztettél? Kardost csináljak majd, vagy egyből lovasokat?
  • a_n_d_r_e_w
    Én s4-en akkor kezdtem phalanxokat gyártani, amikor már termeltem 70-et mindenböl. De akkor rögtön 50-et (két nap alatt) Aztán végigfosztottam a környék összes inaktívját velük, és nagyon megszedtem magam :) (viszont egyszer beleszaladtam pár légiósba, ott is maradt 27 phalanx, szóval vigyázni)
  • Cat 02 #4818
    hát jah, ezért nehéz 1 játék ^^
  • Punker
    sokszor küld ki őket és lovast csinálj fosztogatni.
  • wantonly
    Igen tudom, de most nincs más. Olyan falukba megyek, ahol feltehetőleg nincs védelem, így tudok rabolni. Viszont keveset. De ha most leállok a Phalanx fejlesztéssel, akkor még nagyon sok idő mire Kardos csapatom lesz. Igy viszont eléggé korlátozottak a támadási lehetőségek, mert ha beleütközök némi védelembe, akkor megfekszenek. :) Ez a baj.
  • Cat 02 #4815
    phalanx nem jó támadni
  • wantonly
    Kezdő vagyok, némi tanács kellene, hogyan fejlődjek, jó irányban haladok-e. Gall vagyok, 84-es népességem van jelenleg, a bányák nagyobbrészt 3-as, és 2-es szintre fejlesztve. Már elkezdtem néhány Phalanx-t gyártani (12 van jelenleg), "meglátogattam" velük néhány falut, de elég kevés nyersanyagot hoznak még, a teherbírás miatt. Az jó taktika, ha mondjuk legyártok még annyit, hogy legyen 20, fosztogatom velük a kis népességű falukat majd utána Akadémia, Fegyverkovács és Kardosokat gyártok? Sajnos ez elég költséges. Vagy egyenlőre inkább a bányákat fejlesszem tovább? Esetleg még több Phalanx? Bár, úgy néz ki egyenlőre nem vagyok veszélyben, még nem ért támadás.
  • Cat 02 #4813
    jaja, és gallokat kerüld, ajánlott rómaiakhoz menni
  • Punker
    Germán vagyok eddig csak bányákat csináltam, szerintetek mivel a leghatékonyabb az elején, buzogányosból sokat és üssem a környéket végig?
  • Cat 02 #4811
    uh, akkor nem parázok, bányákat húzom, akadémiát nem ^^
    (csak testőrség miatt azt is ^^)
  • ToCsEk
    kultúrpontok

speeden top2000 vagyok :D
  • Punker
    7-esen meddig van védettség?
  • DarkHorSe
    Szerintem a piac, meg a 20as foepulet eleg sok pontot ad.
  • hzsolt
    20-as akadémia elég sok kultúrpontot ad, illetve a tanácsházában az ünneplés.
    De a FAQ-ban ott a részletes táblázat.
  • Cat 02 #4806
    kultúrális pontot h lehet megnöveli ?
    mármint a növekedést gyorsítani
    magasabb szintá rezidencia ?
  • tbundy
    igen, nataroktól többet vártam én is, más szervereken azért bekémlelgettek legalább a támadókhoz, stb, itt meg semmi.
  • Csirke4
    Sok klán belépett alapította a KONF-ot és a tervekkel meg natarfalukkal rendelkező játékosokat belerakták, mert ugye 50-es szint fölé csak akkor tudod építeni a csodát ha 2 tekrecs is van a klánban így nem kell attól félniük, hogy ha ellopnak egy tekercset akkor jajjmostmilesz. :D
  • Csirke4
    Én az S1-en játszok és pont hogy a natarnak SEMMI köze nincs a játékhoz. A játékosoktól kell félni csak. A több tízezres seregektől amik lerombolhatják a nagy raktárakat úgy, hogy jelentés sem érkezik. :D
  • hzsolt
    1. amiket már elindítottál, azokra nem érvényes.
    2. bánya is, ami fut, arra ez sem érvényes
  • Cat 02 #4801
    kérdés:
    építek kaszárnyát -> gyorsabb lesz a katonák gyártása, azoknak is akiket már gyártok ?

főépület fejlesztés -> gyorsabb lesz az épületek építése , tehát a bányáké nem ? illetve azoké is amelyeket már gyártok ?
  • madass
    ez igy igaz probáltuk kb 2 hétig ment utána meghalt a dolog
  • Gabesz amd64
    attól még meg lehet próbálni megint,nem?
  • Cat 02 #4798
    próbáltunk s3 on asszem, de nem jött össze
  • Gabesz amd64
    kéne :)
  • Cat 02 #4796
    miért van mindnek ilyen xar neve ? =\
  • madass
    ego boys 4 ever taníts mester pls
  • Shaman
    S1 állása:

1. bahaman Mephi Vágóhídja [SPQR] 89
    2. FACE Homokvár TAPS! 85
    3. Turit LEGION csodája KONF 83
    4. Burmag V-Szövetség® KONF 81
    5. Rocker Tibocza tornacipője KONF 80
    6. kobra001 LEGO SZÖVETSÉG LEGO DEK 79
    7. riot DHF baráti kör KONF 77
    8. Kaumaci Nika mosolya KONF 77
    9. hun72 Konföderáció KONF 69
    10. NIKA Skorpio 0
    11. VirTib NIPH-N-V 0
    12. Dunga VIHAR-T2 0
    13. loveeki Vihar-S 0
  • szurop
    Mester, nekem már ígyis rólad vannak elnevezve a falujaim.
  • uwu
    A győztes elnevezheti rólam a faluját
  • Cat 02 #4791
    semmi, de győztél
  • madass
    télleg pihent és mi lenne a jutalom? 4 hónap vip et fizettsz te a nyertesnek.?
  • uwu
    Van egy nagyon pihent ötletem. Rendezzünk itt az SG-n faluesztétika kupát!
    Rakjatok fel képeket a legszebbre sikerült falukról, és szavazzunk!
  • madass
    remélem egy darabig meg is marad a bannod
  • Requiem88
    szerintem a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rihes reklámos qrwa anyád.
  • szurop
    Tülhőparaszt.
  • Requiem88
    próbáltuk már... :/
    az ilyen baráti klánokból sajnos soha nem lesz semmi.
    azok a klánok fognak győzni (mindig) akik agresszív, játékorientált, eltaposlakhanemtetszel játékosokat fognak össze.
  • Punker
    srácok 7-es szerverre nem szervezünk SG-s klánt? :)
  • vass17
    tényleg tudja valaki, hogy mikor indult az s1 és az s3??? csak összehasonlitásnak kellene.