Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindig tud lopni, de ha meghalnak a katonái nem =)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ColdFire
nah ez buzogányost elküldtem probaként

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
csak én nem támogatásra küldöm õket, hanem azért hogy ne halljanak az én megtámadásom alatt 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Punker
nekem 16 perc, lehet inkább csinálok csapd akészítõt, akkor nem tudják ellopni, vagy nem mindig tud lopni a germán se?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

gyülekezõ téren van olyan h visszahívás, illetve nekem is visszaküldte klántársam harc után az embereim 😊

ColdFire
tuti?
mert fél óra mulva támadnak, és ha nem tudom visszahivni az egységeim az gáz :c

mind2 lehetséges

ColdFire
ha támogatónak elküldöm vmelyik faluba az egységeim, azokat vissza tudom hívni, vagy az ott lévõ küldi vissza õket, vagy hogy van ez?

közben olvastam, h tilos használni, ugyhogy inkább be se lépek az S3-as accountommal...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Valaki nem használja itt ezt a 3D toolst?? nem tudjátok 3-as szerver nem lehet bevinni a programba sehogy sem?,

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

ToCsEk
S1en a legnagyobb jelenlegi világcsoda szint 46os. 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Punker
elég jól fejlõdök azért

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Timbo
én is azt csináltam elõször 😊 de úgy meg fejlõdni nem lehet.. (:

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Punker
200 búzát vittek el tegnap, mindent szinte rögtön elköltök ha összegyûlt, szal annyira nem tudnak farmolni.

vsly
A fõfaludat nem tudják elfoglalni.Az elsõ falu alapból az,hiába építesz még többet,az marad,amíg másikat nem nevezel ki annak.Ahhoz kell a palota,hogy egy másik falut nevezhess ki fõfaluvá....

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Timbo
a legjobb módszer farmolás ellen 😊>> lépj be egy klánba

Punker
palota kell a fõvároshoz? hogy ne tudjanak elfoglalni?

Shaman
Késõbb,mikor már nagyobb a termelésed,lehet szépen lebontani a rejtekhelyet,mert semmire sem jó,csak a helyte foglalja.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
farmolás megállítása:

igen a rejtekhely az egyik módja.
Jobb megoldás sztem a visszatámadás.
A travian alapból,s az elején a támadást preferálja. Támadni mindig jobb,mint védekezni. Gyárts pár támadót,s egy szövetséges falujában állomásoztasd,amíg össze nem jön elég,s utána támadd be a farmolót.
Nekem S4-en volt ilyen szitu.Támadott,jött a buzogányosokkal,de ugye azt tudjuk,hogy a buzogányosok védelme elég gyenge,szóval én utána fele annyi buzogányossal legyûrtem,mikor otthon volt :-)
Ezt eljátszottuk 2-szer,azóta békén hagy,sõt már el is fejlõdtem tõle,lévén miután leamortizáltam,pár ismerõst,ráugrasztottam,hogy farmolhatják.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

vsly
Egyszerûbb sztem,ha a falu külsõnézeténél az "egységek"re kattint az ember...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

N o N a m e
már megtaláltam, pontosan a gyülekezõtérre nem kattintottam rá 😄
van olyan h kiengedés a gyül téren nem ? v esetleg a csapdkészítõ?

N o N a m e
A csapdákból a foglyokat hogyan tudom elengedni?
ColdFire
lol, ez az autópálya gyerek a NoName tagja volt, és meglettem fenyegetve, hogy ne gátoljam a fejlõdésben, vagy különben leigáznak...
írtam már hogy akkor engem se gátoljon az a szerencsétlen a saját fejlõdésemben...

Punker
gyorsan elköltök mindent ne tudjanak farmolni 😊

loál
nekem most 10 katonám fogoly a klántársamnál -.-' mikor támadtam még nem volt az 😮

illetve 400. támadó vok de nagyon szarul megy mert meghalnak embereim 😄 meg s4 en is 2000. voltam most meg 3600. :S (pedig ott voltam már 110. is 😄)

ColdFire
hmm, miközben támadott...
autópálya
...addig én sunyiba letámadtam 😛
RedRider (azaz én😊

Punker
csak 1x erõsödjek meg szétcsapom ezt a mocskot szerencsére csak 100 búzát tudott elvinni.....

Síma koordinátarendszer, jobbra és fel plussz. Tehát délnyugat.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

ToCsEk
Lenen egy kérdésem.
(-;-) kordináta az délnyugat vagy délkelet?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Én ma speeden összefarmoltam minden nyersanyagból 30k-t. 6 katona híján 100 villámot gyártottam ma. Pedig csak 11000-edik vagyok, nincs népességem mert katonát gyártok. A jelentéseknél pont 3 oldalt tesznek ki a mai támadásaim xD.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

jó ez a germán ^^
nyammm

bezzeg s4 en a gall faluval alig találok zsákmányt :S
az is lol h reggel oda küldtem 50 ember normálra és 4 theut villámot rablóba erre elfeledtem h a ló gyorsabb azt meghaltak xD

Pedig inkább rejtekhely kellene elõször. Sztem, nemtom.
Hajrá.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Punker
fullre? 1 hete se játszok, 2-esen van, egyelõre a bányákat építem ki.

fullra kiépítetted a 10dikre és így is vitt??
Akkor nemtom, mert nézd az enyém:

"Címzett: dragonwars faluja megtámadja WWE faluja-t
Elküldve: 02.12.07 17:30:41 óra

Támadó dragonwars ahonnan jött: dragonwars faluja

Egységek 71 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Veszteség 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Zsákmány 0 0 0 0

Védõ WWE ahonnan jött: WWE faluja

Egységek 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

"

"Címzett: csaba75 faluja megtámadja WWE faluja-t
Elküldve: 02.12.07 14:01:30 óra

Támadó csaba75 ahonnan jött: csaba75 faluja

Egységek 41 0 0 0 9 0 0 0 0 0 1
Veszteség 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Zsákmány 0 0 0 0

Egységek 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

"

"Mind | Kereskedelem | Támogatás | Támadások | Egyéb

Címzett: sahi faluja megtámadja WWE faluja-t
Elküldve: 01.12.07 10:07:55 óra

Támadó sahi ahonnan jött: sahi faluja

Egységek 35 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1
Veszteség 22 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Zsákmány 0 0 0 0

Egységek 21 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Veszteség 8 0 0 0 0 0 0 0 0 0

"

Itt az egyiknél gyártottam párat, de beláttam, jobb, ha nincsenek katonáim.
Ez csak pár, vagyis három farmolási kísérlet, de tele vagyok jelentésekkel és az elsõ néhány vitt tõlem néhány búzát, egyebet, míg a két rejtekhely nem lett kiépítve.
Azóta semmit se tudnak vinni, mindig elköltöm azt a pár száz meglévõt nyersik fejlesztésére.

Így állok:

688/3100 238/3100 1987/3100 843/2300 117/157

Termelés:
Fa: 74 óránként
Agyag: 72 óránként
Vasérc: 78 óránként
Búza: 40 óránként
Egységek:
nincs

Szal szépen fejlõdgetek, népesség 117.
Amúgy még szerver1n vagyok fellelhetõ, ott egyáltalán nem farmolnak.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Punker
éjfélkor elköltöttem mindent a rejtekhely fejlesztésre.....

Rejtekhely-rejtekhely...
... és igenis ér.
Szerver4n engem is baszogattak, mostanában nem.... sztem megunták.... soha sem vittek semmit, két rejtekhelyem van rómaiakkal és elépítem nyersire a kis mennyiséget, 1 000 alattit.
mosmegmá klánban vagyok.
írtam is gall666nak, h ne fárassza magát.... jött párszor és abba hagyta.

Punker
sz@rt se ér, ez a mocsok minden hajnalban üt 1-et rajtam 😞

inkább relytekhelyet építgess. az hatásosabb!!!

Timbo
szétfarmolnak xD 😄 óránként jön a támadás 3 különbözõ faluból 😄 hetek óta 😄 néha tudok gyártani egy-két lovast 😄

Punker
és nem vitt el semmit 😊

Punker
félóra múlva tudnék építeni, és 20 perc múlva ér ide a támadás 😞

Punker
a fritzek onnan is tudnak de nem mindent.

Ha rabolnak tõlem, akkor a rejtekhelybõl egyáltalán nem tudnak rabolni? Vagyis ha felfejlesztem annyira amennyi már fedezi a termelésemet, akkor semmit nem tudnak rabolni?
Requiem88

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

N o N a m e
de nem a raktárból kellene egyék? amint learatták már eszik is?
Új szerver indul: 2007.12.14 (elõregisztráció)
Szerver indulás: 2007.12.17 06:00 óra.

lol

Requiem88
a többi épület is zabálja a búzát, meg az egységek is...

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Punker
na de a többi cuccnak a fogyasztásást alapból levonja.

mert az épületek is esznek