Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Új vagyok, szal hali mindenkinek!
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
meg azért meg lehet keseríteni a támadó életét, persze sok mindentõl függ..
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
33falu speed-en? hm... ráment félévem... 24h-ból 25h-t ültem gép elött....
Ha mindent matekolsz meg fulra akarod tolni akkor persze sok, ha csak normálon tolod akkor anyi amenyit rászánsz...
kétszer háromszor felnézel napi 1 óra max...
de nekem erre sincs idõm...
bevallom elejét utálom a játéknak... igy meg már uncsi...
2. falu ha megvan akkor már jó a játék onnét jó, de ha már mindened megvan akkor számomra nincs értelme a játéknak....
spedd is arról szolt hogy nem tudtam mire költeni a nyerset... itt is ez a szitu.
És az a monoton fellépek paryt inditok inét oda küldök vasat onét ide buzát dolog meg fárasztó és uncsi...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
nem veszem át csak kérdem
Ápriisban mikor kezdtem traviant regiztem s2,re... egész nyaram ráment tok 70-be voltam...
nos szeptember óta változtak a dolgok kevés idõt szántam rá, most meg már nincs is kedvem belépni hozzá...
4db 9 búzás falu
1db 15 búzás falu
rengeteg oázis...
100 arany van a tasakban és a búza még 76 napra levan fizetve...
tizenakárhány falum van...
szépen megy a cp termelés is, 12k-s nagysereg meg kb 20k védõ és még sok más...
2hetente lehet falvat gyártani mert olyan a partyzás és cp gyártás a falvakban...
Nem akarom törölni a munkámat, de szivesen átadnak olyannak aki toábbvinné és tényleg törödne vele.
Várom a jelentkezõket.
(u.i.: most kicsit lecsúsztam de top250-ben vagyok, ám könyen fel lehet hozni)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Tudom, h a játék is fontos, de most mégis azt ajánlom minden kedves klántársamnak, h aki teheti, az töltsön kicsit több idõt a családjával. Ezt a célt szolgálja az is, h az aktuális építés mellett kijelölheszt egy újabb épület építését is. Ez várólistára kerül, és az elsõ építés befejezése után azonnal elõszedi a várólistán várakozó épületet.
"
ezt kaptam, van benne vmi
térkép nagyobb, kiírja mennyi nyersi kell)
meg hát tesóklánba vagyunk:D
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
És ha jól körülnézel akkor láthatod, hogy nem vagy messze tõlem!
Ha bemész a palotába akkor látod hogy kiterjedés. Ott látod hogy az adott falubol miket alapítottál/foglaltál. Ha anyira szeretnél szenátort akkor öld le a 3 telepest amit a paloában csináltál, vagy ha már falut alapitottál akkor rombold/romboltasd le. (persze mérlegelj alötte, hogy meg éri-e.) (pl. eltudnál foglalni egy 450népességû búzás falut, ám ezért fel kell áldoznod 20-30népeségü faludat akkor szerintem megéri)
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
ismerlek:D?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egyébként köszönöm a segítségeket <#worship>#worship>
mike0013 te s3-on mikecpl néven vagy fent?
rezidenciában: 10, 20-as szinten lehet csinálni szenátort
rezidencia/palota a helyes megfejtés :)
A kérdésem az lenne, hogy kifejlesztettem a szenátoromat az akadémián, viszont nem tudom, hogy hol kell legyártani, pedig néztem mindenhol!
tudok gall 1ségeket építeni?
azt is tudni kell, h ha elfoglalsz egy falut, abból lejönnek automatikusan a védelmi épületek, szal annyival kevesebb lesz a popja, tehát fal, rejtekhely, galloknál csapdakészítõ ugrik. Ha kisebb popos embertõl foglalsz falut, akkor meg minden épületbõl lejön még 1 szint. Ha nagyobbtól akkor nem.
szólsz majd ha van újabb verzió? :-) nekem nagyon bejött! Gratz!!!
Steam: [HUN]Feriggno
" * at level 10 every building but the cranny, the stonemason and the trapper can be targeted
* with level 20 and at least 20 catapults you can choose 2 targets with same possibilities as with level 10
"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Keress rá google-n töltsed le ("IE tab" a neve).
A böngészõdben a jobb alsó sarokban lesz egy E betû (explorer ikonja) ha rákatntasz akkor a firefox átvált explorer "stílusra" igy menni fog a grafikus csoamg. (nem kell semiféle más fájl csak ad meg a graf. csomag elérési útját).
ha minuszban van termelésed akkor a katonák a magtárból kajálnak ha elfogy a búza akkor elkezdeni éhen halni, de a lakoság nem fog éhen halni. :)