Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
ilyen rakéta van bele téve:P:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mike0013
BÚÉK Mindenkinek!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Búék

BUÉK !

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zerénd
JÚÉK Travik! :)

Kívámok ebben az évben mindenkinek sok aranyat, sok farmot, sok nyersanyagot de kevés támadást. :)

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

gabo91
jaja most látom én is komoly nagyon

am buék minden travianosnak!

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

FZoleee
Tényleg :D Ez tetszik :D
Travianerhez nincs magyar leírás? Angolból nem vagyok perfekt :S
John Cena
nem csak a faluközpont a többi is:D:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

ToCsEk
Néztétek már a faluközpontot? :D Nagy jó a tüzijáték benne. :)

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

KapuBen
Látom mindenki travianerezik:)
egy kis leírás hozzá^^

LAMBORGHINI THE BEST CAR

embert ölsz vele :

jeee megint ingyen travian +

FZoleee
Sziasztok. Egy hõst hogy lehet továbbfejleszteni travianon? :)
Elöterjesztem a töbieknél, ez mondjuk adhatna a faluhoz plusz morélt(hûséget),meg bizonyos harci bonuszt minden szint 0,3
Zerénd
Legyen benne kupi. :)
Minnél nagyobb szintû, annál több qrv... vagy is lány, annál nagyobb a település katonái közt a ..... valamit találj ki rá. :DDDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Sajnos még csak most készül, de várjuk az ötleteket, a ti vágyaitok alapján csináljuk.
Zerénd
Jóvan b3 nem figyeltem a halálát.
Elöttem leirták az esehetõséget.
Minden falúnak, oázisnak van egy bizonyos fokú védelme, még akkor is ha nincs benne semmi katona, vagy jelen esetben álatka. Plusz gondolom a hõsnek eléggé lemehetett a korábbi támadások alkalmával az életponja. Plusz plusz, ha védöbõl lett a hõs. :)
Ez nem bug, csak emberi botorság.

ToCsEk
..... te nem látsz?? Vereség 1.... eleve bug mert nem irja hogy hatásfok: -% mert ezt irnia kellene.. másik meg hogy nincs senki álalt és meghal a hõs na gg másik szerón ha üres az oázis és elküldöm foglalni egymagába a hõst akkor elfoglalja és nem hal meg ^^....

ÉS milyen feltétel nincs meg hozzá?

1 katona sem okvetlenül hal meg támadásban, már linkeltem errõl logot.
másrészt hõsnél számít az is, h milyen egységbõl lett képezve, mert egy búza fogyasztású egység elszokott hullani üres oázisban, fõleg ha védelemre vannak állítva a pontjai.

rage
Sima S2-n, az átadni kívánt falud miatt.
De most írtam egy privátot is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Zerénd
Mit nem értesz rajta?
Több mint valószínû, az álatkák ki lettek irtva nemrég onnan, hõs meg nem hozott semmit. Foglalni lehet azért nem tudta, mert nincs meg a feltétele hozzá.
Tehát veszteség nulla, nyereség nulla, igy a hatásfok is nulla.

gabo91
hát ez dura, mert ha falut támadsz egykatonával akkor bukod...
de oázisnál sosem volt ilyen... ott elfoglalja a hõs elvileg, legyen az üres vagy legyen az másnál...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gabo91
pl igy, hogy itt kitárgyaljuk, elég ha valaki idetéved elkezd olvasgatni...

gabo91
Leirtakból jo, meg érdekel ki is szeretném probálni. De lehet már játszani vele valhol valahogy vagy még cska a forum van?

gabo91
melyik szeron? mertspeed-en regiztem de egy barátom vette át a falum... meg van pár ahova regiztem de nem játszok...

HunnernesKonge
Pofáraesett egy ágban és kitörte a nyakát. Küldj mellé 1 másik egységet is, akkor ha valamelyik megbotlik, a másik elkapja.
ToCsEk
Ki érti ezt? Ez bug vagy mifene? Elég vicces...

testõrséggel támadni...
de a lovassága szép VOLT

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Requiem88
nekem eddig bejövõs<#finom>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Sziasztok, én egy játékot fejlesztek aminek a neve eratron, ami több elemet fog tartalmazni a travianból, de lessz még egy csomó plussz is, pl rengetek játszható nép a középkori europából, és persze európa térképen.Itt egy rövid ismertetö is http://eratron.framed.net/about.html ,akinek van valami ötlete mit szeretne a játékban látni az ossza meg velem a forumon.
rage
Küldtem neked egy üzenetet a Travianon belül :)

h buksz le ?
(a scriptrõl van szó?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

gabo91
korábban is linkelték már, akkor is törültem (kérték, hogy tegyem)
Tilos a használata, ha lebuksz akkor szépen banolnak érte travirol, hogy miért azt a multitol kérdezd. Nem csak te használod de ez a te érdeked is hogy törüljük. Használd ha akarod más is azt teszi de akkor csöndbe csináld hogy se te se más ne bukjon le.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Kössz. Az kár :S

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

tud újabbat gyártani

Ha megölöm valaki törzsi vezetõjét, vagy akármilyen faluvezetõt, akkor azon a palota/rezidenciaszinten újat tud csinálni? Vagy annak már bukta, és jöhet az újabb 5 szint, és úgy tud újat?

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

mi volt a baj azzal a segédeszközzel? sztem abszolut ebbe a topicba tartozik, nem értem miért törölted.....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

grrr, megint nem figyeltem milyet foglalok :S

s3on 4. falu, ez nem a fõfalum mellet van(lesz) rem nem attackolják be a nagyképû faxkalapok

ki ad nekem falut? Lehetõleg s1, s2, és s6 legyen mert azokon nem vagyok rajta :P

sarkanyharc.try.hu

lacica
Köszi szépen!!!Akkor a3-as szerver,és LACyCA a falu név.

gabo91
#4567: travian topik... nem pedig e***on (szerintem nyis neki topikot)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
#4568: bocsi de...

mike0013
felül, ahova beírod a webcímeket, ki van írva, hgy pl s3.travian.hu.... ez az s3, vagyis server 3

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

lacica
Valahogy megtudhatom még?????????

nem tudod melyik szerveren játszol?...

lacica
Azt már nem tudom melyik szerver,de LACYCA a falu név is.

DarkHorSe
nekem is bejon, bar nem tudom hogy lehet epitkezni meg kajat szerezni :P

Swedish people are albino monkeys&#65279;

gabo91
Továbbra is várom a jelentkezõket aki átvenné s2-es regemet. (gabo_91)

gabo91
:D dejó, mekkora komoly egy játék ez...
azthittem csak ilyen vacak gém, közben rendesen rgelni kell stb.
komoly nagyon...
3d-s travian...