7029
-
Cat 02 #5145 "Termelés:
Fa: 1250 óránként
Agyag: 750 óránként
Vasérc: 1000 óránként
Búza: 645 óránként"
ilyen termelés mellet gázos ha nincs raktár >.< -
#5144 Főoldalon van egy kis lenyitható fűl, ahol kontinenst lehet választani.
Most látom, hogy van 1 afrikai szerver is :) -
Cat 02 #5143 jaja -
#5142 a K-val igen, szóval jó így:)
de utána ha jól tudom újratárgyalás lesz mnt hosszabbításról -
Cat 02 #5141 febr 29 ig :)
bár nem minden Shadow klánnal van mnt -
#5140 én Shadow-beli vagyok:))
sok sikert a harcokhoz, bár szerencsére most mnt van:) -
#5139 Legenda/Unio jo hely :) -
vass17 #5138 jah látom te Unios vagy:D nekem csak az az egyetlen bajom, hogy kell tartsak a klánotok legerösebb emberétöl, mert itt van a szomszédban. de eddig (lekopogom) békén hagyott és remélem igy is fog maradni, mert nem szoktam keresztbe tenni neki, söt még csak nem is terjeszkedek felé. Hát majd meggondolom a kilépést és lehet h megpróbálok bekerülni egy jobb helyre -
#5137 E.E.F.-ben voltam, akkor léptem be, amikor alakult... Meguntam, hogy nekem kell mindenkin segíteni (a "legnagyobb"), továbbléptem, ennyi. -
Cat 02 #5136 Háborút kibírta a Shadows ellen ^^
1ébként nézdd meg a térkép elhelyezkedés szempontjából -
vass17 #5135 meg a másik dolog, hogy az én környékemen (délnyugat -:-), föleg Unio van és a Shadows-nak néhány alklánja. De sztem az Unionak nem sok beleszolása lesz a végjátékba, mert a két nagy között sztem nem tud jelentös eröt felmutatni. -
vass17 #5134 amugy milyen klánbol léptél ki és ott mit szoltak hozzá? csak mert nem igazán szeretik sehol, hogyha valaki átmegy egy erösebb klánba.. igaz az enyém nem tul erös és az a bajom, hogy sokan nem fejlödnek igazán, dehát ha kilépnék akkor én lennék a fekete bárány, meg az árulo.. -
#5133 Hát, Legenda vs. Top110. klán :) Majd meglátjuk... -
#5132 hát sok köze nincs hozzá, ez is bőngészővel játszható játék.
sok van amugy. régebben toltam tribal wars-al is, meg volt valami kalozos is, meg sim city féle stb. -
#5131 Ez igaz csak azt nem értjük hogy ezt miért uwunak címezted -
Cat 02 #5130 Mert reklám :) -
#5129 Miért is? o.O -
Cat 02 #5128 jobb helyeken ezért ban-t adnak :S -
uwu #5127 nem is hasonlít, nem hiszem, hogy lehet benne embert ölni -
#5126 a modern travian:D -
xrm #5125 E is hasonlít a travianhoz ? -
#5124 Hello!
Az s7-n indítottam egy klánt !ZONE! néven. Akinek van kedve írjon levelet ott, és küldök meghívót! Nemrég kezdtem a s7-n, szal be lehet hozni a lemaradást.
-
vass17 #5123 persze, nagyon sok fake támadás lehet közte. mi is csináltunk vmikor ilyent, és sztem az illetöhöz nem kevés egyszemélyes hadsereg volt uton:D persze közé volt csempészve egy két nagy hadsereg is... -
Cat 02 #5122 omg o.O
Bár sztem mind fake, max közben csatiznak hozzájuk de nem hiszem -
uwu #5121 Sima ügy nekem volt olyan is, hogy egyszerre 200 támadás jött.
A klánom bevédett, és lepattantak. -
Cat 02 #5120 s2-n háború a Styxel :S
15 támadás 34 óra múlva :D ebből 8 a főfaluba -
Cat 02 #5119 Vagy attól h nem az épületgyártásra megy hanem a katonákra :D -
vass17 #5118 a klánja még mutathat érdekes dolgokat, általában attol kell tartani -
Cat 02 #5117 Neked legyen igazad :)
-
#5116 Hát, 600 népekkel nem hiszem, hogy tudna bármi érdekeset mutatni nekem :) -
Cat 02 #5115 Csak nehogy ő is csúnya dolgokat csináljon utána -
#5114 Hamarosan csúnya dolgot fogok csinálni, de hát kell az a +25% fa+búza... :) -
#5113 ezt hivják kiskapunak... :) -
#5112 igy van , csak azonos szerón
Szép is lenne ha tilos lenne, pedig már csináltam vagy 400 aranyat. -
Cat 02 #5111 De csak azonos szerveren ^^ -
#5110 Gyikba!
" Multi
Többszörös regisztráció, azaz egy ember több felhasználóval játszik, ami szabályellenes, ha ilyennel találkozol, jelezd a multihunter-nek, mindegyik szerveren megtalálható ezen a néven. " -
#5109 Mert , hol van írva , hogy tilos csinálni ? -
Cat 02 #5108 Reportoljon, csak arany miatt csináltam a falut, ha reportol nem lesz kit faromlnia... -
#5107 Ezt bizony multihunternek report és bannolva lesz. :/ -
#5106 Úristen! :D MÁR ITT IS?!?! :D
Persze énis tudtam, hogy a Taps szövi nyeri meg^^