Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
Ha valaki úgy aktivan játszik rajta akkor irja ossza már meg velünk, hogy mi folyik ott, hol tartanak az építéssel mikorra várhtó a vége vagy valami...
thx.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ha a hõst "támogatásként beküldöd valamelyik faludba,akkor onnantól olyan lesz,mintha "ahhoz a faluhoz tartozna"...
El tudod küldeni bárhova,de mindig abba a faluba fog visszatérni,amelyik faludba legutoljára "támogatásként" küldted....
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Cruentus klán beindult.
Ha a támadó nem bénázza el, s nem cserél meg két támadást
3 mp alatt elfoglalta volna a falvamat...
De elcseszte :)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
(akár megvárhatod még valaki kitakaritja majd pofátlanul lenyulod tõle)
vagy saját falun belül igen ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
számolgassuk... van 19 építési helyünk a faluban...
kell 5 magtár
igy max. 14 raktárt lehet csinálni
14*80.000=1120000 ...
menyi agyag kellene 1193195
eredmény: -73195
Ennyi... 20-as szintüt sem lehet csinálni... akkor mit jössz it a 25-ösel
és én alátámasztottam érvekkel meg bizonyitékkal az állításaimat... Te mit csináltál benyögtél egy dolgot azt szeva...
tudom menyivel nõ a termelés szintenként nem arra irtam 150-200 ezer akart lenni... ezt pedig arra értem, hogy a költségek nõnek enyivel...
17-tõl kezdve...
mielött még itt ugrálnál hogy utolag ne javitgassak, sorry de 23:43 kor egy nulla ide vagy oda...
És igen elvileg lehet hogy 25, de gyakorlatilag max 20-ast irtam addig LEHET gyakorlatilag...
régi speeden volt olyan aki feltolta 19-re ...
úgy hogy CSAK RAKTÁRAI ÉS MAGTÁRAI VOLTAK... még kaszárnyája sem volt...
feltolta 19-re majd utánna lebontott pár raktárat meg magtárat és úgy csinálta meg a kaszárnyát...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
3xos minden gyakorlatilag, ill harmadannyi ha fejlesztési idõrõl beszélünk pl.
meg nem tom honnan vetted h 1500-2000el növekszik 17es szintnél:
16os búzamezõ:
Aktuális termelés: 2000 /óra
Termelés 17. szinten: 2600 /óra
Kiépítés ára a következõ (17.) szintre:
256190 | 329385 | 256190 | 73195 | 2 | 123:21:30