Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha csak nem volt elötte közel zéró a hûségpontja ...

hát lehet ^^
hozzám meg most juttattak el egy levelet h 2 falum el akarják folgalni csak szövetséges klánban vok :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
a kedvenc farmom törölte magát, lehet nem kellett volna naponta 5* - 6* benézzni hozzá? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

1 támadásból semmikép se lehet falut foglalni ?

amirõl most szó van az más szerintem, nem a ggreasemonkey....

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

gabo91
törölve. nem alul kell lennie, hanem a térképnél ráhuzod az geret egy kockára akkor kiirja hogy 4-4-4-6 vagy 3-3-3-9 stb.
De pár másodpercet rajta kell hagyni hogy kiirja, nem mindig pontos, és lassú. Szvsz jobban jársz ha egyesével kattingatsz.
Az elözõ speedhez találtam egy keresõt, de sajna csak a szerver végefelé lett a keresõ igy semmit sem ért. Az oldal létezik még, de egyetlen magyar szerver sincs benne :S (na nem mintha mások bentlennének)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

"Alapból mikor a szerverre jöttem úgy terveztük páran h csinálunk egy sg klánt (magyar fórum/híroldal sg.hu) ez meg is lett, de a letelepedés nem sikerült szal hagytuk inkább.
Kárpát vezére pont itt volt mellettem tehát oda léptem be, de ott meg gyenge volt a klán és semmi összetartás nem volt. Aztán jött az Elmo ami átalakult Natar(TM)é majd a klán átalakult C akadémiává és én átkerültemn a C-be, de onnan senki se volt a közelemben, ezért úgy gondoltam jelentkezem a Shadows-ba (mivel kb a környéken mindenki abban van :S). Pár embernek nem tetszett, h csatlakazom, ezért ott nem maradhattam.
Picit hosszú lett 😄"

😄

elvileg nem lehet észrevenni de gabo-t azért megkérbném h screenshotot törölje

madass
barátaim mert a beyonddal együtt nem megy a multi crop finder

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

nem tom, a commentekben írja h Firefox kifagyhat :S
ff-et újraindítottad ? (én nem, lehet azért nem mûxik)

ToCsEk
én felraktam ezt a szkirptet és rámegyek a térképre és kifagy a mozillám... mit csinálok rosszul? már le is törültem.... mdonjuk beyond3 is fentvan... ez lehet a baj?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Mikor megnyitod a térképet, alul végig megy egy csík, és kiírja hogy melyikek a 9 és 15 búzás falvak a 7x7-es térképeden. Ha nem vetted még észre a mûködését, akkor lehet hogy nincs is ilyen melletted, kattint arrébb a térképen.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Valaki tud jó búzást hely találó scriptet ?

nekem most Travian multi crop finder van de nem vágom h mûxik-e meg h hogyan jelez

ToCsEk
Éljen! 60573 esemény vár feldolgozásra. Ilyen külföldi speeden miért nincs?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Csekko vagyok a KOCKA klánból 😊
Végülis majdnem szomszédok is vagyunk a 3. falum ott van nemmessze Tõled.

de igen, ott is játszok

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Uwu Te nem az SH-s uwu vagy S4-en véletlenül?

Csirke4
Építesz piacot és akkor lesznek kereskedõid azokkal tudsz nyersit küldeni.
nincs sg klán...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

mama2
Jag, a falum neve:Ne fürgyé lé.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Beállhatok a klánotokba? Amúgy ugye a klánoknak, nyersanyagot kell egy idõ után küldeni. Kérdésem, hogy hogy? Mert én nem találtam olyan opciót.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Csirke4
Ezt olyan jól kiszámoltad, hogy nemértem. 😄
De ha ugyanarról beszélünk akkor biztos jó ;P
a_n_d_r_e_w
igaz, a bónuszokkal nem számoltam. lényeg nekem tökéletesen megfelel a 9-es búza föfalunak még így is 😊

One Vision. One Purpose.

Szaruman
igen, ha jól írtam, akkor ugyanarról beszélünk.
tehát, 1 darab 10es búzafarm 200at termel. arra jön 50% belsõ bónusz, + 0-150% külsõ, tehát max 200% bónusz.

ha 75% oázissal számolunk:

x*9*(1.5+0.75)=x*9*2.25=20.25x (x: búzamezõ termelése) ez a 9es, 75% KÜLSÕ bónusszal
x*15*1.5 (ez csak a malom)=22.5x
Vagyis 1 sima 15 búzás többet termel, mint egy 9 búzás 75% külsõ bónusszal, azonos méretû búzamezõk esetén (vagyis kb 15-17os búzamezõk esetén, ami a maximum megépíthetõ még normálisan)

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Punker
7-es szerverre kéne nekem 1 helyettes ma estére, holnapra.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Csirke4
Nananananana nenenenene. Az oázis NEM ad plusszt a malomra és a pékségre. Az alaptermelésre ad bónuszt amibe a malom és pékség NEM számít.

Ezek szerint a 9 búzásod óránkénti termelése 4050 lesz 10-es búzafarmokkal.
A 15 búzás alaptermelése ezzel szemben 4500 oázis nélkül.

Itt találod az alaptermelését a búzafarmnak és erre jönnek rá az egyéb nyalánkságok.
Én mégis a 9 búzásat választom.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Szaruman
9*(1.5(malom pék)+0.75 (oázis))=20.25
15*1.5 (malom pék)=22.5

9 búzás amúgy 1 átb*szás sztem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

a_n_d_r_e_w
nem érted mit mondok
9 búza +75% = 15.75 búza
9 búzát növelni olcsóbb mint 15-öt
és mivel nem volt akörnyéken 15-ös búza búzavölgyekkel, csak símán magányosan, akkor meg miért ne érné meg?

One Vision. One Purpose.

Csirke4
Szerintem egyáltalán nem jobb választás mert a többi nyersanyagot a kisfalvakból tudod küldeni. És 9 búzás faluval nemhiszem, hogy lesz neked 20ezer fölött termelésed. Vagy az nem lesz olyan olcsó mintha 15 búzásban csinálnád.
a_n_d_r_e_w
Az lehet, hogy van a világon kivételes helyzetben lévö 15 búzás, de a térkép azon szegletében, ahol én voltam, ott nem volt 😛😛
Így viszont a 9 búzás + 75% búza messze jobb választás volt mint a síma 15-ös 😉 arról nem beszélve, hogy a bónuszok miatt még növelni a búzamennyiséget is olcsóbb mint amott 😉

One Vision. One Purpose.

akadémia 20, és kell 10,15,20 palota / 10,20 rezidencia

Csirke4
Drága?
Gondolkozz el rajta, hogy szenátorral készen foglalsz falut. 😊
Nem kell építkezni (annyit).
falut hogy lehet elfoglalani????
hát jah, meg ugye ez telep helyett lehet ugye ? és akkor csak 5-6k különbség van

Ne, drága ahhoz képest, hogy mennyibe kerül felhúzni kozzá az épületeket + kifejleszteni.

wtf, szenátor rohadt drágA :o

Punker
hát rohadt lassan haladok 😞

ejj, akkor kemény lesz :S rem nem lesz otthon jövõhéten a falu gazdája ^^
meg az is necces h van 16 birodalmim és 20 ceaserisom amivel tudok támadni, 1100 testõrséggel necces lennne 😊

Csirke4
Normál támadás kell.
lehet
4-5

szentátor + normál támadással lehet foglalni ?
és kb hány kell 1 faliuba ?

Csirke4
Nemhiszem hogy ugyanottvagy mert láttam egy jókis 15 búzás falu egykét oázissal meg 15-ös búzafarmokkal óránként 24 ezret termel. 😄
a_n_d_r_e_w
mert azt megszívtam s3-on egyszer 😊 második falunak szerintem nagyon nem jó a 15-ös, csak a nyûg van vele 😊
ellenben a 9 búzás ha akar tud önmaga is szépen termelni (arról nem beszélve, hogy csatoltam hozzá egy 50-es és egy 25-ös búzavölgyet is, így ugyanott vagyok 😊))

One Vision. One Purpose.

de ebben a faluban van már 10es rezidencia, akkor azt bontsam le?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Csirke4
Onnan nem esik vissza annyit. 4000-es termelésnél már igencsak. 😄
Sztem most nevezd ki aztán a 400/óra belekalkulált veszteség^^
sztetek mikor érdemes kinevezni föfalunak egy multibuzás falut? sajnos az elsõ falumat már kifejlesztettem és már 1400as a termelés. viszont ez csak sima buzás. szoval nem tudom, mert a termelésem akkor nagyon visszaesne itt. sztetek?

Csirke4
Mértnem 15 búzásat?😊
wantonly
Oké, köszi mindenkinek a segítséget!

Ma egész nap két elhagyatott falut farmoltam, de még mindig nem sikerült az összes nyersanyagot áthozni. 😛 Már van 15 Phalanx, közben fejlesztettem is a bányákat. Most már látom, hogy farmolás nélkül nem lehet meglenni, már az elején sem. A másik szerveren római vagyok, de ott még egységem sincs, hiába vannak magasabb szinten a bányák. Már fejlettebb is vagyok mint ott, pedig ide csak 3 nappal késõbb regisztráltam.
a_n_d_r_e_w
utána? telepest 😊
ugyanis egy 9 búzásat szemeltem ki föfalunak és nem akartam a régiben is mindent kifejleszteni fölöslegesen
a phalanxok meg úgyis védtek, legfeljebb ellentámadni nem volt mivel addig 😊
aztán az új faluban meg sem álltam a katapultokig (persze ekkor már a régi ugye termelte az 1000-et mindenböl)

One Vision. One Purpose.