Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hozzám meg most juttattak el egy levelet h 2 falum el akarják folgalni csak szövetséges klánban vok :S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
De pár másodpercet rajta kell hagyni hogy kiirja, nem mindig pontos, és lassú. Szvsz jobban jársz ha egyesével kattingatsz.
Az elözõ speedhez találtam egy keresõt, de sajna csak a szerver végefelé lett a keresõ igy semmit sem ért. Az oldal létezik még, de egyetlen magyar szerver sincs benne :S (na nem mintha mások bentlennének)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Kárpát vezére pont itt volt mellettem tehát oda léptem be, de ott meg gyenge volt a klán és semmi összetartás nem volt. Aztán jött az Elmo ami átalakult Natar(TM)é majd a klán átalakult C akadémiává és én átkerültemn a C-be, de onnan senki se volt a közelemben, ezért úgy gondoltam jelentkezem a Shadows-ba (mivel kb a környéken mindenki abban van :S). Pár embernek nem tetszett, h csatlakazom, ezért ott nem maradhattam.
Picit hosszú lett 😄"
😄
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
ff-et újraindítottad ? (én nem, lehet azért nem mûxik)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
nekem most Travian multi crop finder van de nem vágom h mûxik-e meg h hogyan jelez
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Végülis majdnem szomszédok is vagyunk a 3. falum ott van nemmessze Tõled.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
One Vision. One Purpose.
tehát, 1 darab 10es búzafarm 200at termel. arra jön 50% belsõ bónusz, + 0-150% külsõ, tehát max 200% bónusz.
ha 75% oázissal számolunk:
x*9*(1.5+0.75)=x*9*2.25=20.25x (x: búzamezõ termelése) ez a 9es, 75% KÜLSÕ bónusszal
x*15*1.5 (ez csak a malom)=22.5x
Vagyis 1 sima 15 búzás többet termel, mint egy 9 búzás 75% külsõ bónusszal, azonos méretû búzamezõk esetén (vagyis kb 15-17os búzamezõk esetén, ami a maximum megépíthetõ még normálisan)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ezek szerint a 9 búzásod óránkénti termelése 4050 lesz 10-es búzafarmokkal.
A 15 búzás alaptermelése ezzel szemben 4500 oázis nélkül.
Itt találod az alaptermelését a búzafarmnak és erre jönnek rá az egyéb nyalánkságok.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
15*1.5 (malom pék)=22.5
9 búzás amúgy 1 átb*szás sztem.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
9 búza +75% = 15.75 búza
9 búzát növelni olcsóbb mint 15-öt
és mivel nem volt akörnyéken 15-ös búza búzavölgyekkel, csak símán magányosan, akkor meg miért ne érné meg?
One Vision. One Purpose.
Így viszont a 9 búzás + 75% búza messze jobb választás volt mint a síma 15-ös 😉 arról nem beszélve, hogy a bónuszok miatt még növelni a búzamennyiséget is olcsóbb mint amott 😉
One Vision. One Purpose.
Gondolkozz el rajta, hogy szenátorral készen foglalsz falut. 😊
Nem kell építkezni (annyit).
meg az is necces h van 16 birodalmim és 20 ceaserisom amivel tudok támadni, 1100 testõrséggel necces lennne 😊
4-5
és kb hány kell 1 faliuba ?
ellenben a 9 búzás ha akar tud önmaga is szépen termelni (arról nem beszélve, hogy csatoltam hozzá egy 50-es és egy 25-ös búzavölgyet is, így ugyanott vagyok 😊))
One Vision. One Purpose.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Sztem most nevezd ki aztán a 400/óra belekalkulált veszteség^^
Ma egész nap két elhagyatott falut farmoltam, de még mindig nem sikerült az összes nyersanyagot áthozni. 😛 Már van 15 Phalanx, közben fejlesztettem is a bányákat. Most már látom, hogy farmolás nélkül nem lehet meglenni, már az elején sem. A másik szerveren római vagyok, de ott még egységem sincs, hiába vannak magasabb szinten a bányák. Már fejlettebb is vagyok mint ott, pedig ide csak 3 nappal késõbb regisztráltam.
ugyanis egy 9 búzásat szemeltem ki föfalunak és nem akartam a régiben is mindent kifejleszteni fölöslegesen
a phalanxok meg úgyis védtek, legfeljebb ellentámadni nem volt mivel addig 😊
aztán az új faluban meg sem álltam a katapultokig (persze ekkor már a régi ugye termelte az 1000-et mindenböl)
One Vision. One Purpose.