7029
-
#5265 15-öst foglald el,ne halgass más okfejtésére.
ha nem foglalod,hamarosan más elfoglalja és cseszheted. Lehet,hogy picit belassul a fejlődésed,de akkor is azt foglald,majd nevezd ki később főfalunak,s építs benne iszonyat nagy haderőt! :-p -
vass17 #5264 jo ez az oldal, figyeli amit az ember nem tud megtenni naponta:D -
Cat 02 #5263 mit nem enged képezni ? -
#5262 15-öset foglald el mielőtt más megteszi. Ha elég aktívan játszol és folyamatosan farmolod a környéket simán össze tudod szedni a köv falura a nyersit. :) És akkor már megvan a 15 búzásad amiből csinálhatod a főfalut. :)
Főleg germánnal speed szerón alap, hogy 15 búzás kell.
Normál szerveren lehet ott 40ezres sereget tartani akkor 3*-os speeden... :P:D
Még normál szerveren is a 15 búzás lenne jó. -
#5261 ja a 40000+ katonát normál szerverre értettem, speeden nyilván ennek többszöröse -
#5260 Megoszlanak a vélemények. Sokan a 9 búzást preferálják, mert önmagában is képes termelni, de ugyanakkor nagyságrendekkel kevesebb katonát tud ellátni. Aztán ott a 15 búzás, ami ha jó fekvéssel van megáldva, könnyüszerrel is etethet 40000+ katonát, cserébe nem termel semmi mást búzán kívül. Viszont a rossz fekvésü 15 búzásnál egy jó fekvésü 9-es jobb választás.
Szóval ezeket kell átgondolni.
Személyszerint nem javaslom a 15 búzást 2. falunak, hacsak nem félsz töle, hogy más is lecsaphat rá. Sok vele a macera. 3-4. falunak viszont tökéletes.
-
#5259 van rakás nyersanyagom de nem enged kiképezni, mi kell nekik? -
Cat 02 #5258 s4-en és s5-ön leadtam a falum h gyorsabban haladjak, erre folytatták :D
s4
s5
és még a neveket is megtartották
Az a vicces h s4 en mindig sok volt a nyersmi és katonát csináltam de senkit se támadtam :D -
Cat 02 #5257 Ha találsz dobj meg 1 pm-el :)
ff eset találtam de nem műxik -
vass17 #5256 sztem a 15-ös nem a legjobb választás, ha még csak ez lesz a 2. falvad, mert azt még inkább kell tápolni a másik falubol, ami szerintem az elején nem szerencsés.
más: nem tud vki egy multibuza keresöt? nem erre a firefoxos dologra gondolok, hanem csak sima térképre, amin jelölve vannak. ilyent találtam külföldi szerverekre, de egy magyart sem találtam. nagyon kellene pedig, mert elfoglalták körülöttem az összes ilyen területet és sajnos sokkal erösebb is az illetö, igy ujakat kell keressek:S -
vass17 #5255 sry mindent értek márD: -
vass17 #5254 nem irtad el véletlenül a 11115 egy 'kicsit' soknak tünik:D?! -
#5253 ?
Arra vár hogy elfoglaljam... senkié még... két multibúzás van a 7x7es területemen egy 3 3 3 9es és egy 1 1 1 15ös. Azon hezitálok hogy melyiket foglaljam el először. Én a 3 3 3 9-esre hajlok. De kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyiket foglaljam először el. Nos? -
Cat 02 #5252 Mekkora benne a sereg ? vmelyik sokbúzás? -
#5251 de elöször melyiket? -
#5250 mindkettőt -
#5249 tanácsot kérek :) germán vagyok egy speed szerón, 7x7es területemen van egy 3339es meg egy 11115ös falu. Melyiket foglaljam el? -
#5248 Igen a sajátodat.
A kimentős dolog sem rossz de a legjobb akkor mikor a katapultos hadsereg előtt van takarítő mert akkor a védelmi egységeidet kiküldöd az oázisba és a 2 közé visszahívod. Van amikor több másodperc is van a 2 hadsereg között és ez elegendő ahhoz, hogy a takarító több ezres sereg egy üres faluból visz el pár nyersit (Azt is üríteni kell :D) de az utána érkező több száz katapult jelentés nélkül hal meg. -
#5247 2 szerveren vagyok van valaki még aki ott játszik?? mert nekem nem tölti be azaz Game Database is unavailable ír ki!?? -
#5246 de a legtutibb módszer, ha látod hogy jön az ellen, és a védök már nem érnének oda, pár gyors lovassal kimenteni onnan a nyerset ;) -
vass17 #5245 akkor csak a saját nyersanyagaimat farmolom le? -
#5244 Ha van csatolt oázisod, akkor (ahonnan csatoltad) 10 percenként a falu nyersanyagának 10%-a kifosztható az oázison keresztül. Jó módszer valakinek a kikészítésére. Persze az oázis bevédhető. Csak u.u a faludból látod el búzával az ott állomásozókat. -
#5243 elvileg ugy van hogy amelyik faluhoz van csatolva annak az x% nyersanyagja benne van az oázisban... de lehet hogy rosszul tudom. -
vass17 #5242 hogy lehet az, hogy a saját oázisombol tudok rabolni? nem tul sokat, de akkor sem értem, hogy van neki termelése, vagy csak random modon ad vmennyi anyagot? -
#5241 1 hét múlva megjönnek a speed-re a natarok :) -
Cat 02 #5240 Hát én még sose láttam ilyen búzafogyasztást, nekem új volt -
#5239 Ez,hogy jön ide?
Volt natar faluja a klánunknak az S1-en,de támogattunk mást is.Mi csak tartottuk a sajátunkat,hogy ne építsen ott más.Tudom,hogy cirka 1-2 millió védő van egy natar faluban vége felé. Ez lehet több,vagy kevesebb is.
De hét már 2 natarjárás is volt magyar szervereken is.
Volt Speeden és volt S1-en.
Ezért nem értettem,hogy miért csodálkozik,hisz ez "természetes",hogy ennyi védő van egy faluban.
S már nem számít akkora nagy számnak,meg újdonságnak.
De akkor lehet,hogy csak én gondoom így... -
uwu #5238 Neked hány natar falud volt bevédve? -
#5237 Nem tudom mi ezzen a nagy dolog?
Sima natar falu bevédve.
-
#5236 Hát nálam az áprilisra se lenne kész :D Jelenleg a főfalumban ennyi a termelés:
Fa: 2715 óránként
Agyag: 2741 óránként
Vasérc: 2850 óránként
Búza: 1470 óránként
:D -
#5235 én ma a 20.as hősök házát csinálatm speeden, az se volt valami olcsó :D -
Cat 02 #5234 agyagbánya 16 ra
de ez csak az h mennyi kell MÉG :D -
#5233 Ez milyen épület? :D -
Cat 02 #5232 "Szükséged van [Fa] 141377 | [Vas] 141504 | [Búza] 136732 | [Idő] 169:51:16
Bővítés lehetséges: 17/02 21:34"
xD -
#5231 32 órára van ... =( -
vass17 #5230 na lehet, hogy már megbánta, nem kell rögtön lekatázni:D -
Cat 02 #5229 http://s7.travian.hu/spieler.php?uid=5583 -
#5228 Hogy lehet ID-re keresni ? :P -
#5227 Szeretem, mert ilyenkor elárulják az id-jüket, nincs valaki a 7-esen a közelében véletlenül? ;) -