7029
  • Gabesz amd64
    hogy a rákba van ennyin a termelésed ? :O
  • vass17
    én az elsö telepesgyártáskor nyomtam travian pluszos termelésnövelöt.. azóta szerencsére nincs szükség erre, mert nem 3 napig csinálom öket:D
  • Cat 02 #5343
    Rabolj ^^
  • Punker
    én oázis foglalással kezdtem, qrvadrága a 3 telepest kiállítani

Fa: 500 óránként
    Agyag: 400 óránként
    Vasérc: 340 óránként
    Búza: 393 óránként

most így termelek és még 1 telepset kell kiképezni majd a nyersanyagot biztosítani nekik, aztán irány egy 15 búzás tanya
  • Cat 02 #5341
    Ez szerintetek milyen taktika ?

Germán, 1ből gyülekezőtér és kaszárnya, farm,farm, rezidencia, 9 búzás falu foglal és kinevet főfalunak

hm ? :)
  • Facek
    megoldás
  • Punker
    az csak a legelején van nem?
  • Gabesz amd64
    őshazából a kereskedők...
  • Punker
    mi késik?
  • Gabesz amd64
    faja

Te ugyis germán vagy,nem tudod azt h mért "késik" a nyersi utánpótlás? :S
  • Punker
    kb 60 állat volt, és 130 buzogányos + 70 paladin kellett és olyan 50 volt a veszteségem.
  • Gabesz amd64
    mennyi katonával mentél? és mennyi állat volt ott?
  • Punker
    vasárnap este szétcsaptam őket úgyhogy +25% fára és búzára megvan :)
    most 2. faluhoz kellenek a telepesek.
  • Gabesz amd64
    előbb ki kell nyirnod az állatokat,ami a harcszimulátor szerint komoly hadsereget kell küldeni a kaszabolásra :S
  • Cat 02 #5331
    először építs a gyül teret, kaszárnyát és 1ből amint tudsz támadd a rómaiakat
  • Timbo
    most regeltem S1 en is :D kipróbálom a germánt.. vkinek vmi ötlete, hogy mit mikor hogyan csináljak ?:) úgy szép sorjában ? :P kössz :D
  • Punker
    a hősöm csak akkor gyógyul ha otthon van? 15pont/nap-ra felnyomtam de kb 2-3% -ot gyógyult csak ma.
  • FZoleee
    Akkor sorry :D
  • tbundy
    kincstárat főfaluban nem lehet építeni, többiben igen
  • adios
    Jah elképzelhető,mert egyik falumban sem engedi,pedig már maxra kivan építve a főépület:D
  • FZoleee
    Tudtommal csak natar faluban lehet, de nem biztos :)
  • adios
    Hello!
    kincstárat lehet a főfalumban építeni?
  • Cat 02 #5323
    Pedig elvileg most vettek új szervert
  • FZoleee
    Élvezet a speeden játszani, mióta megjöttek a natarok... Eleinte 300-400 eseménytorlasz volt, felment 7 ezerre, és most tartunk itt: Jelenleg 28422 esemény vár feldolgozásra.
  • Punker
    köszönöm
  • Rundstedt17
    Ok.Kösziiiii
  • ToCsEk
    remélem jó kezekbe kerül/került. De szólj majd ha nincs szükséged rá.
  • Rundstedt17
    Köszönöm
  • Punker
    igen ki, a szomszédom 2x-3x nagyobb volt mint én és úgy döntött zavarom úgyhogy kb 0-ra katapultozott mikor nekem 200-as volt a falum neki 400+ -os aztán mikor nem tudott farmolni megunta és jöttek a katapultok félóránként lerombolt 1 búzafarmot és kész.
  • ToCsEk
    accot elvitték az első leggyorsabb üzenet író kapta meg: Rundstedt17
  • Cat 02 #5315
    gall-al kinyírtak ? :D hát az lol
  • Rundstedt17
    Na ugye mondtam én,szerintem a legerősebb majdnem minden tekintetben a római.
  • ToCsEk
    magyar speeden acc elvihető ingyen és bérmentve.. top2000ben van a felhasználó és római a nép.. akinek kell az irjon pm-et.
  • Punker
    én legelöször gall voltam mert hogy az asterix vicces mese volt :)
    de 5-ös szerveren kinyírtak gyorsan, mikor indult a 7-es gondoltam kipróbálom a germánt hátha erősebb, a római csak gyorsabb nem?
  • Cat 02 #5311
    Pedig 1. népnek azt szokták ajánlani
  • Punker
    hát nekem eddig csak a római maradt ki de majd eljön annak is az ideje :)
  • gabo91
    Én is ott próbáltam ki a germánokat...
    :)
    gall szar egy nép, a germán meg nem erősebb, csak jobban lehet vele az elején farmolni az olcsó egységek véget, visont ha kevés az időd, és támadni is meg fejlődni is akarsz akkor Római...
    szóval ha netán majd elkezdek msáhol egy új játékot akkor mindenképpen rómainál maradok.
    Én a L....a-ban vagyok 2. klán de ugyan olyan mint a vev, csak itt négy emberhez megy a nyersi.
    Amugy gondolkoztam megreckirozom vev-et de a kis tőrténeted után... valahogy elment tőle az étvágyam.
  • Cat 02 #5308
    Én is ott próbáltam ki a germánokat :)
    Elég powás volt
  • uwu
    S5-ön én is játszottam egy darabig. Ott próbáltam ki a germánokat.
    Sikerült bekerülni a "leg erősebb" klánaba. Akkor a =VeV= volt a topon.
    Azt hittrm jó helyen vagyok egy darabig...
    Egyszer jött egy körlevél, hogy klánhadsereget építünk a mi nagy vezérünknél. Küldtük a nyersit ezerrel. Én panaszkodtam a vezetésnél, hogy csak minimális seregre futja, a klánsereg építés miatt, és megnyugtattak, hogy nem gond, lehet kérni takarítást. Mikor kértem volna segítséget, jött a válosz, hogy sajnos a sereg tulajdonosa nem indíthat táadást, kell a hadvezér jóváhagyása. Aztán valahogy elmaradt a takarítás. Később kiderült, hogy még nekem is nagyobb seregem van, mint a mi nagy vezérünknek. A klánon belül ö volt a népességben a legnagyobb, én a 40-edik voltam, ez azért elég gáz. Ennyit a =VeV= -ről
  • vass17
    én ugy tudom, hogy ezt könnyen ki tudják szürni, akkor meg szivás:s de ha vki használja és nem kapják el, akkor hajrá!:P