7029
-
#5345 hogy a rákba van ennyin a termelésed ? :O -
vass17 #5344 én az elsö telepesgyártáskor nyomtam travian pluszos termelésnövelöt.. azóta szerencsére nincs szükség erre, mert nem 3 napig csinálom öket:D -
Cat 02 #5343 Rabolj ^^ -
#5342 én oázis foglalással kezdtem, qrvadrága a 3 telepest kiállítani
Fa: 500 óránként
Agyag: 400 óránként
Vasérc: 340 óránként
Búza: 393 óránként
most így termelek és még 1 telepset kell kiképezni majd a nyersanyagot biztosítani nekik, aztán irány egy 15 búzás tanya -
Cat 02 #5341 Ez szerintetek milyen taktika ?
Germán, 1ből gyülekezőtér és kaszárnya, farm,farm, rezidencia, 9 búzás falu foglal és kinevet főfalunak
hm ? :) -
#5340 megoldás -
#5339 az csak a legelején van nem? -
#5338 őshazából a kereskedők... -
#5337 mi késik? -
#5336 faja
Te ugyis germán vagy,nem tudod azt h mért "késik" a nyersi utánpótlás? :S -
#5335 kb 60 állat volt, és 130 buzogányos + 70 paladin kellett és olyan 50 volt a veszteségem. -
#5334 mennyi katonával mentél? és mennyi állat volt ott? -
#5333 vasárnap este szétcsaptam őket úgyhogy +25% fára és búzára megvan :)
most 2. faluhoz kellenek a telepesek. -
#5332 előbb ki kell nyirnod az állatokat,ami a harcszimulátor szerint komoly hadsereget kell küldeni a kaszabolásra :S -
Cat 02 #5331 először építs a gyül teret, kaszárnyát és 1ből amint tudsz támadd a rómaiakat -
#5330 most regeltem S1 en is :D kipróbálom a germánt.. vkinek vmi ötlete, hogy mit mikor hogyan csináljak ?:) úgy szép sorjában ? :P kössz :D -
#5329 a hősöm csak akkor gyógyul ha otthon van? 15pont/nap-ra felnyomtam de kb 2-3% -ot gyógyult csak ma. -
#5328 Akkor sorry :D -
tbundy #5327 kincstárat főfaluban nem lehet építeni, többiben igen -
#5326 Jah elképzelhető,mert egyik falumban sem engedi,pedig már maxra kivan építve a főépület:D -
#5325 Tudtommal csak natar faluban lehet, de nem biztos :) -
#5324 Hello!
kincstárat lehet a főfalumban építeni? -
Cat 02 #5323 Pedig elvileg most vettek új szervert -
#5322 Élvezet a speeden játszani, mióta megjöttek a natarok... Eleinte 300-400 eseménytorlasz volt, felment 7 ezerre, és most tartunk itt: Jelenleg 28422 esemény vár feldolgozásra. -
#5321 köszönöm -
Rundstedt17 #5320 Ok.Kösziiiii -
#5319 remélem jó kezekbe kerül/került. De szólj majd ha nincs szükséged rá. -
Rundstedt17 #5318 Köszönöm -
#5317 igen ki, a szomszédom 2x-3x nagyobb volt mint én és úgy döntött zavarom úgyhogy kb 0-ra katapultozott mikor nekem 200-as volt a falum neki 400+ -os aztán mikor nem tudott farmolni megunta és jöttek a katapultok félóránként lerombolt 1 búzafarmot és kész. -
#5316 accot elvitték az első leggyorsabb üzenet író kapta meg: Rundstedt17 -
Cat 02 #5315 gall-al kinyírtak ? :D hát az lol -
Rundstedt17 #5314 Na ugye mondtam én,szerintem a legerősebb majdnem minden tekintetben a római. -
#5313 magyar speeden acc elvihető ingyen és bérmentve.. top2000ben van a felhasználó és római a nép.. akinek kell az irjon pm-et. -
#5312 én legelöször gall voltam mert hogy az asterix vicces mese volt :)
de 5-ös szerveren kinyírtak gyorsan, mikor indult a 7-es gondoltam kipróbálom a germánt hátha erősebb, a római csak gyorsabb nem? -
Cat 02 #5311 Pedig 1. népnek azt szokták ajánlani -
#5310 hát nekem eddig csak a római maradt ki de majd eljön annak is az ideje :) -
#5309 Én is ott próbáltam ki a germánokat...
:)
gall szar egy nép, a germán meg nem erősebb, csak jobban lehet vele az elején farmolni az olcsó egységek véget, visont ha kevés az időd, és támadni is meg fejlődni is akarsz akkor Római...
szóval ha netán majd elkezdek msáhol egy új játékot akkor mindenképpen rómainál maradok.
Én a L....a-ban vagyok 2. klán de ugyan olyan mint a vev, csak itt négy emberhez megy a nyersi.
Amugy gondolkoztam megreckirozom vev-et de a kis tőrténeted után... valahogy elment tőle az étvágyam. -
Cat 02 #5308 Én is ott próbáltam ki a germánokat :)
Elég powás volt -
uwu #5307 S5-ön én is játszottam egy darabig. Ott próbáltam ki a germánokat.
Sikerült bekerülni a "leg erősebb" klánaba. Akkor a =VeV= volt a topon.
Azt hittrm jó helyen vagyok egy darabig...
Egyszer jött egy körlevél, hogy klánhadsereget építünk a mi nagy vezérünknél. Küldtük a nyersit ezerrel. Én panaszkodtam a vezetésnél, hogy csak minimális seregre futja, a klánsereg építés miatt, és megnyugtattak, hogy nem gond, lehet kérni takarítást. Mikor kértem volna segítséget, jött a válosz, hogy sajnos a sereg tulajdonosa nem indíthat táadást, kell a hadvezér jóváhagyása. Aztán valahogy elmaradt a takarítás. Később kiderült, hogy még nekem is nagyobb seregem van, mint a mi nagy vezérünknek. A klánon belül ö volt a népességben a legnagyobb, én a 40-edik voltam, ez azért elég gáz. Ennyit a =VeV= -ről -
vass17 #5306 én ugy tudom, hogy ezt könnyen ki tudják szürni, akkor meg szivás:s de ha vki használja és nem kapják el, akkor hajrá!:P