Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerinted aki tõled foglal falut agy utolsó gazember mi?
Felhívnám a figyelmed arra, hogy a játék része a faluk elfoglalása!
Mindenkinak az a célja, hogy falut foglaljon, és ezt csak más játékosoktól lehet.
Ne terjesszél hülyeségeket emiatt! Ha elvernek az nem aljasság!
A sakkban is ki lehet kapni....
Amit az unió csinál az viszont kõkemény csalás.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Hát erre énse tudok =\
Mindegy, Unionosok nem akarják elfoglalni a falumat, Shadowsok igen, ráadusául köztük is van kém ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Szaruman
Az unió sosem állt nyerésre. Gusztustalan propagandát folytattak, elterjesztették, h a shadows egész dny-t le akarja rohanni. A logokat átírva tették ki a saját fórumukra. Az unió vezetõi tipikus amerrõl a szél fúj emberek, szó nélkül rúgják fel a szövetségeket/megállapodásokat.
Azért kötöttünk békét, mivel tényleg minden infó kiment. Utólag bevallották, h föltörtek accountot. Ezek után nem tudok mit mondani rájük (illetve tudok, csak az sértené a fórum szabályzatát).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

LOL
Egyrészt most béke van, másrészt mi támadtuk õket, õk meg védekeztek...
Az igaz, hogy nem sikerült pár támadás a lentebb írtak miatt, de tõlönk nem törölt senki, õk meg vagy 5 taggal kevesebben vannak már.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Én azt hallottam h Unio állt nyerésre...
Trueu-t nem ismered véletlen ?

Mit hallotál pontosan?

Én pl nem hallottam, hanem pontosan tudom, hogy mikor az uniósokkal háborúztunk nagyon szét lettek csapva, aztánegí idõ után valami csoda folytán sikerült kitalálniuk a támadások pontos célját és idejét. A shadows jópár sereget bukott, mire rájöttünk, hogy valami nincs rendben.
Természetesen azok a kis férgek feltörtek pár felhasználót a siker érdekében, a támadásokat kivétel nélkül kivédték, és simán megúszták az egészet.
Elképzelhetõnek tartom, hogy õk hintették el, hogy a shadows mennyire nem korrekt, hogy elterelõdjön a szó a csalásról, de ez csak feltételezés.

én a Shadow-ról hallottam ezt :S
h kezdik elveszíteni a hírnevüket

Szaruman
Ez persze a vezetõkre vonatkozik:) A tagokat nem ismerem.

Szaruman
Nem igazán tartják a szavukat, nem korrekt emberek. Nekem legalábbis ez jött le, amikor tárgyaltam velük.

vsly
miért is?:)

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

gyakorlótér miatt lehet h mást ír ki ...

pedig nem nagyon lehet olyan adata ami ne lenne valos, mivel csak publikus dolgokat ir ki. Ezért nem is tartom olyan hasznosnak, mert nem tudok meg az emberekröl plusz infot...

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

wantonly
Én már próbáloztam vele, de szerintem nem valós adatokat mutat.
a_n_d_r_e_w
Mielött csináltam, átnéztem a magyar és az angol szabályzatot is és sehol mégcsak nem is említik a regisztrációt más szerveren aranyért.

One Vision. One Purpose.

Punker
http://www.traviantoolbox.com/farms_search_on_server_261

ezt szoktátok használni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

azért az nem hiszem, hogy gyakori:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

1ébként a legjobb a véletlen arany :D
benéztem a + menübe és nézem h van 20 aranyam, mondom wtf, és kiderült h vki regisztrált falut s1 re alólam :D

aham, ugyanazon a szerón nem lehet azonos e-mail cím, de másikon lehet.

és a saját email cimedre küldöd a meghivot?

Nekem Cat 02, VVV, Cat02 volt a nevem :D
1ébként ha új szeró nyílik megéri csinálni ott az aranyért ^^

de a név azért gondolom mindenhol más volt vagy nem? meg elvileg nem is szabályellenes legalábbis az én felfogásomban nem:D, mert ha akarsz simán fent lehetsz több szeron is, akkor meg miért ne hivjam be magamat?:Ddd

én csináltam pár falut úgy :)

sztetek az szabályos ha behivom saját magamat másik szerverre? vagy azért is büntetnek?

Szaruman
Legenda amúgy egy gennyes bagázs (ha s3asok vagytok). Nem ajánlom õket.

gameplusz
Mindenképp visszaesik minden 10-esre... De én nem tervezek ilyen fõfaluváltást, jó ez a jelenlegi nekem :P

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
Lesz ez még így se ;)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Grt !
Naponta kap sztem minimum 100 levelet és lehet h nem tudja megnézni :)

N o N a m e
Leállitotta.
én nem tervezem sose pedig kéne :D

ki mikor akarja a multibuzás faluját kinevezni föfalunak? most ez a legnagyobb dilemmám, nem tudok dönteni, mert ha kinevezem a kezdö faluban visszaesik a termelés.. késöbb meg még jobban vissza fog esni?<#szomoru1><#buck><#vigyor3>

akkor húzz bele !

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

lol, néggyel vagy fölöttem a ranglistán:d

az fasza, azzal szövetségesek vagyunk

gameplusz
Elvileg a Legendába kerülök, ha minden jól megy :) Már megúntam, hogy mindenkit nekem kell pátyolgatni...

Hát merész, ha klán nélkül próbálsz boldogulni az parás, de ha sokba vagy az is :D

gameplusz
Hát mert én is vaok :)

neked is ilyen én vagyok a king az adatlapod =\:D

Nem hiszem :S

gameplusz
Ne0cRy néven vagyok S3-on :)

N o N a m e
Ok, köszi, elküldtem. Szerintetek megállitja?
õ az egész travian adminja

N o N a m e
ki az a multihunter? tudna segiteni?
multihunternek levél max
"Az elsõ 24 óra eltelte elõtt még van lehetõséged, a törlés visszavonására."

N o N a m e
két és fél nappal ezelõtt megyomtam a törlés gombot. De most már meggondoltam magam és nem szeretném törölni az accom. Még 11 óra van hátra a törlésik, hogyan tudnám megállitani?
vagy beírhatnák a profilunkba h személyes szövetséges és az tök trendi =)

áh az a gáz h most váltottam klánt és ahova mentem az épp most hagyta abba a hábórút és kötött mnt-t azzal aki támad :S
de elvileg meg lett beszélve, de nem tudom mi lesz

g+, neked mi a neved ? :D nincs felesleges 5k+ védõd ?

segítséget nem tudsz kérni a klánodtol?

gameplusz
Go Cat, Go :D

igazából magam miatt kérdeztem :D

Csirke4
Hûség % a kérdés. Ha frissen foglalt falunak mész neki amit elõtted egy nappal foglaltak el és nem építettek gõzerõvel rezidenciát akkor van esélyed. :)
De érintetlen 100% hûséges falur nem tudsz 1 támadással foglalni.

Még a saját oázisodhoz is 2 támadás kell. :D