7029
-
mzprox #5465 Akkor addig talán gyakorláskép indítok egy falut valami futó szerveren -
Cat 02 #5464 travian.hu -n :)
s2 2-3 hónap múlva újraindul valószinű -
mzprox #5463 Hát köszi a válaszokat, még függőbb már nem igazán lehetek mint vagyok, max a függőség tárgya változik :)
még egy kérdés: kb mikor indulnak új játékok és hol látom meghirdetve? -
Cat 02 #5462 De lesz élete. Így 1600. vok a ranglistán. -
uwu #5461 Így is lehet csinálni, csak akkor nem lesz túl sikeres az ember. -
uwu #5460 Ha az első héten csatlakozol simán topra kerülhetsz.
1-2 hét késés sem jelent nagy gondot, végig lehet játszani úgy is.
Később viszont szerintem nem éri meg, mert valaki erősebb biztosan ki fog írtani.
Egyébként kkor lehetsz igazán jó, ha a nap 24 órájában gép előtt vagy, nem alszol nem eszel, semmi sex. Ha még nem vagy függő, ne kezdjj el játszani! -
Cat 02 #5459 Új szerverre menj sztem.
Én kb napi 30 percet "játszok vele" reggel 5 percet aztán este néha ránézek -
mzprox #5458 Üdv!
Ismerkedek a játékkal és lenne pár kérdésem, amikre még nem találtam választ:
-kb napi hányszor hány percet vesz igénybe a játék, ha rendesen szeretném csinálni?
-hogy indulnak új játékok? vagy ha egyszerűen becsatlakozom egy már futó játékba nem leszek túl nagy hátrányban?
kösz -
uwu #5457 miért irtottad ki, ha nem volt hősöd, vagy hősök háza? -
vass17 #5456 én kiirottam egy oázist és másnap már volt be összesen 27 állat kb. -
#5455 mi az a lassan?
hány nap? :S
-
Cat 02 #5454 lassan pótlódik -
#5453 volna egy kérdésem az oázissal kapcsolatban:
szóval ha megy a hadseregem gyilkolni az állatokat és tételezzük fel h megpurcan a hadseregem de legyilkoltam a fele állatállományt az oázisban akkor az ujra pótlodik vagy marad annyi ami hátramaradt? -
Cat 02 #5452 Baze, mostanában keverem -
#5451 gyülekezötértöl függ. Szintenként engedi a különbözö épületek célzását. Nem tudom a 15-ös gyül.tér honnan jött, az a gyakorlótérhez kell, a célzáshos semmi köze ;)
20-as gyül.tér és minimum 20 katapult, akkor rögtön lehet 2-t is célozni egyszerre. -
#5450 akkor ez mi ? :) -
#5449 15 gyülekező tér -
Cat 02 #5448 15 ős gyakorlótér -
#5447 katapultnál mikortól tudok választani h mit bombázzon?
-
#5446 Együtt a kettő nem is fog addig ki kell kapcsolni a beyondot. -
Cat 02 #5445 Nekem az nem megy, vagy a beyond zavarja -
#5444 Az nem olyan nagy szam :D -
vass17 #5443 én sokat kerestem de nincs, csak az a firefoxos dolog, amit végülis nem próbáltam ki:S -
Cat 02 #5442 Az a gáz h régi szerókon nem keres (újraindultakon se) -
#5441 Nem tud valaki ilyen oldalt s1re ? -
vass17 #5440 jah ha linkeltem már bocs, és nm:D -
#5439 mégegyszer kösz :) -
vass17 #5438 ajánlom ezt, segíthet, ha esetleg uj 15-öset akarsz alapítani: link
sztem ki fogsz rajta igazodni:D -
#5437 hát porig rombolta a falut így elveszett, nem kellett elfoglalnia :( -
#5436 Jóval több lesz az mint 10k... -
#5435 Nem 10 hanem 30. -
vass17 #5434 hát egy ideig szétszóróm öket. azután valószínüleg a 15 búzás faluban lesznek már, ami terveim szerint több mint 10000 katonát tud majd tárolni. ebben lesznek majd állandó támogatásban, de sajnos az még nem most lesz:( -
Cat 02 #5433 Háháhá katázzuk le xD -
#5432 Ha meszebb van a többi favad mint 10 kocka akkor csinálj gyakorlóteret teret, igy gyorsaban tudod oda-visza mozgatni őket, ha meg 10 kockán belül van akkor nem javít semmitse a gyakorlótér, de nem nagy táv az. Ha tudod hogy kellene fognak akkor vid haza őket, aztán mind küldözgessed a buzát nekik.
még ha -10.000 lenne a búzád akkor is kitart egy magtárnyi búza 8 órán át, kis odafigyeléssel megoldható gond nélkül a dolog.
De persze vaslom hogy +25% búzatermelést nyomassad mindenképpen. -
#5431 Fogod azt elküldözgeted kisebb falvakba. Nekem is volt ilyen -4000-es termeléssel de ha az összes faluban van annyi búzatermelés amennyi elbírja a sereget akkor kereskedőkkel simán megoldható. -
#5430 15-ös búzamezőt mindenféleképpen. Láttad punkernél is, hogyha nem odamegy az első falú akkor el is lehet búcsúzni tőle mert más biztos elfoglalja. -
vass17 #5429 Lenne egy kisebb problémám, tanácsot kérnék töletek. Szoval hosszu idü után eldöntöttem, hogy 15 buzás falubol csinálok fölfalu, és ha eljön az ideje, ki is fogom nevezni. DE a mostani fölfaumban már olyan sereg van, hogy nem tudom eltartani majd, amikor visszaesik a termelés..szoval elküldhetem öket a falvaimba támogatásba, de akkor elég nehéz lesz összpontositani öket, amikor szükség van rá. ilyenkor mit kell csinálni?:S -
#5428 szóval
falutelepítés előtt állok, telepítsem a 15-ös bózamezősre vagy sem?
mért jó ha odatelepítem,ha lehet akkor olyanok válaszoljanak akik,már régebb óta nyomják
thx -
#5427 THX -
Matte #5426 írd be szerveroldalként, úgy megy.
pl- s4.travian.hu