7029
  • mzprox
    Akkor addig talán gyakorláskép indítok egy falut valami futó szerveren
  • Cat 02 #5464
    travian.hu -n :)
    s2 2-3 hónap múlva újraindul valószinű
  • mzprox
    Hát köszi a válaszokat, még függőbb már nem igazán lehetek mint vagyok, max a függőség tárgya változik :)
    még egy kérdés: kb mikor indulnak új játékok és hol látom meghirdetve?
  • Cat 02 #5462
    De lesz élete. Így 1600. vok a ranglistán.
  • uwu
    Így is lehet csinálni, csak akkor nem lesz túl sikeres az ember.
  • uwu
    Ha az első héten csatlakozol simán topra kerülhetsz.
    1-2 hét késés sem jelent nagy gondot, végig lehet játszani úgy is.
    Később viszont szerintem nem éri meg, mert valaki erősebb biztosan ki fog írtani.

Egyébként kkor lehetsz igazán jó, ha a nap 24 órájában gép előtt vagy, nem alszol nem eszel, semmi sex. Ha még nem vagy függő, ne kezdjj el játszani!
  • Cat 02 #5459
    Új szerverre menj sztem.
    Én kb napi 30 percet "játszok vele" reggel 5 percet aztán este néha ránézek
  • mzprox
    Üdv!
    Ismerkedek a játékkal és lenne pár kérdésem, amikre még nem találtam választ:
    -kb napi hányszor hány percet vesz igénybe a játék, ha rendesen szeretném csinálni?
    -hogy indulnak új játékok? vagy ha egyszerűen becsatlakozom egy már futó játékba nem leszek túl nagy hátrányban?
    kösz
  • uwu
    miért irtottad ki, ha nem volt hősöd, vagy hősök háza?
  • vass17
    én kiirottam egy oázist és másnap már volt be összesen 27 állat kb.
  • Gabesz amd64
    mi az a lassan?

hány nap? :S
  • Cat 02 #5454
    lassan pótlódik
  • Gabesz amd64
    volna egy kérdésem az oázissal kapcsolatban:

szóval ha megy a hadseregem gyilkolni az állatokat és tételezzük fel h megpurcan a hadseregem de legyilkoltam a fele állatállományt az oázisban akkor az ujra pótlodik vagy marad annyi ami hátramaradt?
  • Cat 02 #5452
    Baze, mostanában keverem
  • a_n_d_r_e_w
    gyülekezötértöl függ. Szintenként engedi a különbözö épületek célzását. Nem tudom a 15-ös gyül.tér honnan jött, az a gyakorlótérhez kell, a célzáshos semmi köze ;)
    20-as gyül.tér és minimum 20 katapult, akkor rögtön lehet 2-t is célozni egyszerre.
  • Gabesz amd64
    akkor ez mi ? :)
  • tugyiti
    15 gyülekező tér
  • Cat 02 #5448
    15 ős gyakorlótér
  • Gabesz amd64
    katapultnál mikortól tudok választani h mit bombázzon?
  • tugyiti
    Együtt a kettő nem is fog addig ki kell kapcsolni a beyondot.
  • Cat 02 #5445
    Nekem az nem megy, vagy a beyond zavarja
  • DarkHorSe
    Az nem olyan nagy szam :D
  • vass17
    én sokat kerestem de nincs, csak az a firefoxos dolog, amit végülis nem próbáltam ki:S
  • Cat 02 #5442
    Az a gáz h régi szerókon nem keres (újraindultakon se)
  • DarkHorSe
    Nem tud valaki ilyen oldalt s1re ?
  • vass17
    jah ha linkeltem már bocs, és nm:D
  • Punker
    mégegyszer kösz :)
  • vass17
    ajánlom ezt, segíthet, ha esetleg uj 15-öset akarsz alapítani: link
    sztem ki fogsz rajta igazodni:D
  • Punker
    hát porig rombolta a falut így elveszett, nem kellett elfoglalnia :(
  • Csirke4
    Jóval több lesz az mint 10k...
  • Csirke4
    Nem 10 hanem 30.
  • vass17
    hát egy ideig szétszóróm öket. azután valószínüleg a 15 búzás faluban lesznek már, ami terveim szerint több mint 10000 katonát tud majd tárolni. ebben lesznek majd állandó támogatásban, de sajnos az még nem most lesz:(
  • Cat 02 #5433
    Háháhá katázzuk le xD
  • gabo91
    Ha meszebb van a többi favad mint 10 kocka akkor csinálj gyakorlóteret teret, igy gyorsaban tudod oda-visza mozgatni őket, ha meg 10 kockán belül van akkor nem javít semmitse a gyakorlótér, de nem nagy táv az. Ha tudod hogy kellene fognak akkor vid haza őket, aztán mind küldözgessed a buzát nekik.
    még ha -10.000 lenne a búzád akkor is kitart egy magtárnyi búza 8 órán át, kis odafigyeléssel megoldható gond nélkül a dolog.
    De persze vaslom hogy +25% búzatermelést nyomassad mindenképpen.
  • Csirke4
    Fogod azt elküldözgeted kisebb falvakba. Nekem is volt ilyen -4000-es termeléssel de ha az összes faluban van annyi búzatermelés amennyi elbírja a sereget akkor kereskedőkkel simán megoldható.
  • Csirke4
    15-ös búzamezőt mindenféleképpen. Láttad punkernél is, hogyha nem odamegy az első falú akkor el is lehet búcsúzni tőle mert más biztos elfoglalja.
  • vass17
    Lenne egy kisebb problémám, tanácsot kérnék töletek. Szoval hosszu idü után eldöntöttem, hogy 15 buzás falubol csinálok fölfalu, és ha eljön az ideje, ki is fogom nevezni. DE a mostani fölfaumban már olyan sereg van, hogy nem tudom eltartani majd, amikor visszaesik a termelés..szoval elküldhetem öket a falvaimba támogatásba, de akkor elég nehéz lesz összpontositani öket, amikor szükség van rá. ilyenkor mit kell csinálni?:S
  • Gabesz amd64
    szóval

falutelepítés előtt állok, telepítsem a 15-ös bózamezősre vagy sem?
    mért jó ha odatelepítem,ha lehet akkor olyanok válaszoljanak akik,már régebb óta nyomják

thx
  • lippet
    THX
  • Matte
    írd be szerveroldalként, úgy megy.
    pl- s4.travian.hu