7029
  • Landren
    reggel nekünk is meg lesz remélhetőleg
  • DarkHorSe
    Nem akar valaki segiteni fejleszteni a falumat s5on? Sajnos mostanaban keveset leszek a gep elott, normalis helyettest meg nem talaltam :D
    7falu, travian plusz meg a termelesre a bonus 1 honapig befizetve.

Akit erdekel irjon privatot.
  • Cat 02 #5503
    EZ AZ !

11. tundchen Camelot 0 -
    12. Vespasianus DVSZ COE 0 -
    13. petisan HOLD-NRG 0
  • Cat 02 #5502
    Ezt nem vágom, nálunk s2-n semmi sincs a Natar faluban :D bár lehet már ki lettek írtva
  • Landren
    nyilván, ez csak próba volt, mondjuk 100x ennyi már elég lenne, de szerencsére nem egy embernek kell támadnia
  • ToCsEk
    kb 100x ennyi birodalmi is kevés..
  • Landren
    ez van bent kezdésnél:

link

persze nem rómaiak

• Cat 02 #5498
    "A natar mindenkit ki fog kémlelni. A kémeket nem lehet megfogni. Ne aggódjatok, nincs jelentősége, általános natar hadmozdulat.

A natarok nem fognak támadni senkit, csak a csodát."
  • Timbo
    az jelent vmit ha kikémlelnek a natarok ? :D
  • Zerénd
    Szerintem az a szerver beállításától függ van e nekik kezdő védelem.
    Hogy mekkora sereg van ott, azt passzolom. Tekercses falut nem támadtam én.
  • Landren
    értem, tahát kb. azonnaltól pár nap is lehet... :(

a tekercses falvakban is akkora védelem van, mint a sima Natar faluban?
  • Zerénd
    Hát a régin speeden volt nekik is pár nap védettségük, nem lehetett támadni, de a mostanin kapásból lehetett. Aznap este az összes natar falu elfoglalva volt.
  • Landren
    szal kb. semmit nem tudsz erről Te sem...
  • Landren
    csak holnap jönnek, lehet azonnal kémlelni és foglalni is?
  • Landren
    speeden 3x ennyi védelem volt bent
    sime szerveren lehet harmadolni?
    akkor ennyi lenne:
    6430 18400 7900 50 12400 8800 150 0 0 0
  • Cat 02 #5490
    kémleld ki :D
  • Landren
    ez ok, de akkor van fal, meg rezi is?
    és mennyi főnök kell a foglalásához?
  • Cat 02 #5488
    Olyan mint 1 sima falu csak nem teheted főfaluvá ha elfoglaltad
  • Landren
    üdv

A natar falu támadásához kell katát is meg faltörőt is vinni?
  • Gabesz amd64
    és a csapataik!!! persze nem látod milyen erősek :D
  • Gabesz amd64
    A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetői szerint megfelelő erősségű szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok ősi térképeket zsákmányolhatnak, majd felépíthetik a saját világcsoda nevű építményüket. A világcsoda csak Natar faluban építhető, ezért elötte el kell foglalni egy Natar falut. A Natar főfalu nem foglalható el. Egy szerveren csak tizenhárom világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi. A 100. szint elérésekor a győztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.

A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erős Natar támadás éri a építő falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.
  • Gabesz amd64
    hát az nem lehet,mert én jan 2.án regeltem :D
  • vass17
    hát belegondolva tényleg az lehet, ráadásul nálam az ut nem fél ora hanem 7..._:D
  • vsly
    Az első faludban csak annyi katonát csinálj,amennyit az a falud elbír.
    A 15ösben képezd ki újra őket,de csak a támadókat.
    Az elsó falu legyen védekező,a sokbúzás támadó.

Hosszútávon(nem is annyira hosszú...:)) így a legoptimálisabb.

Van egy ismerősőm s4en.5800birodalmija van 200cesaris mellett.
    Lusta volt újra fejlesztgetni a 15b-ban,s csak szállásolni hordja őket oda.De iszonyat sokat szív emiatt.Pl ha támadni akar velük,akkor tele kell raknia a magtárat míg tart az akció.Fél óra az út 1ből a másikba,emiatt egy csomó akciórol is lemaradt már....
    Szal ebben a felállásban iszonyat macera....
  • a_n_d_r_e_w
    Állomásoztatáskor viszont valahányszor kiküldöd valahova a sereget, állandóan küldheted a búzát, hogy éhen ne haljanak. Annak nem sok értelme. Inkább húzd fel újra azt az akadémiát.
  • vass17
    huhh nem is tudom, hogy jo ötlet-e...ez a falvam 7 orányi járásra van, igy elég körülményes lesz mindig visszahivni a sereget, és onnan irányitani. nem is beszélve rola, h akkor a buzatermelésem olyan minuszba lesz, hogy azt nem lehet potolni....
  • vass17
    Szerintetek melyik a jobb megoldás: katonagyártásra vonatkozik, szoval csináltam egy 15-ös falut, amiböl föfalu lesz, de ameddig minden egységet kifejlesztek az akadémiában sok idö telik el. Szoval arra gondoltam, hogy a mostani föfalumba (amiben már szép sereg van) gyártom a katonákat és küldöm öket támogatásba a 15ösbe... tul késön alapitottam az uj falut ahhoz, hogy megint elölröl kezdjem az egész fejlesztést, és közben meg telik az idö...
  • Punker
    ezek a natarok mit csinálnak?
  • vass17
    de remélem tényleg csak az épitési idö gyorsult fel és nem jönnek hamarabb a natarok. én örülnék az s1-hez hasonlo lassu szervernek is, akkor van ideje fejlödni az embernek:)
  • Shaman
    háát nagyjából 1 év (picit hosszabb 1-2 hónappal) mármint a normál szerverek a speed rövidebb.
    Legalábbis az S1 anno ha jól tudom novemberben indult,s rákövetkező év novemberében meg is jöttek a natarok,Februárra vége lett. Azaz 1 év 3 hónapig tartott,de Darkman mondta,hogy az S1 példáján mostantól felgyorsul majd a csodák épitési ideje,mert nagyon lassan épültek ott,szóval,mondjuk 1 év 1 hónap lesz kábé a játék.
    De ez csak nagyjábóli saccolás.
  • Punker
    szóval még fölösleges :)
  • Shaman
    majd ha jönnek a natarok abban tartod az ellopott tekercseket.
  • vass17
    jan 14, ha jol tudom
  • Gabesz amd64
    és h egy szerver meddig tart? milyen hosszu?
  • Gabesz amd64
    tudja valaki h a 6-os mikor indult?

köszi
  • Punker
    Kincseskamra pontosan mire jó?
  • vass17
    mert mindenkitöl távol van, kicsit szorakoztam:D, nemsokára meglesz a hösök háza 10 abban a faluban is akkor majd csatolom
  • Cat 02 #5468
    Nah, s7 en meg is épül már a kaszárnya ^^
  • Csirke4
    Kb olyan 1440 percen keresztül kell egy nap készenlétben lenned és bármelyik percben be kell tudnod lépni a játékba.

Amúgy nyugodtan indulhatsz pár hetes késéssel.
  • Timbo
    az 1-es nemrég indult újra ;)