7029
-
#5425 Nekem vmé nem jön be az oldal:S -
Cat 02 #5424 Tegnap én is közel voltam hozzá, de épp kimenekítettem őket
110 kardos vs 30 testőrség nem kóseres -
#5423 nem 7-esen van, 6-oson vitézkedik, nekem most nyírták szét a védőim akik támogatni jöttek :( -
Cat 02 #5422 Ha szerver 7 en akkor top 100 as :D -
#5421 szépen fejlődsz akkor.
milyen néven vagy? -
#5420 van már egy 9 buzamezős falum az a 2.
a 3.kat már kinéztem 15-ös búzamezősre :D -
#5419 vasárnap valszeg meglesz :) -
#5418 hát akkor eldőlt nekem az az 1 már meg van, max le kell majd bontani :) -
#5417 csak rezit tudsz. Csak egy palotád lehet!!! -
#5416 3 falud van? ne szivass. -
#5415 ha elkészül 3. falum abban is lehet palotát építeni ha már a 2.ban van?
vagy csak rezidenciát? -
#5414 hinye kezdesz fanatikus lenni :DD
de télleg...nevezd ki csak főfalunk ;)
jó lesz az..
az a barom meg tuti mellényomott amikor telepítette a 2. faluját :D
ekkora lámát :D -
#5413 kell valakinek magyar speedes travian acc? :D 9000+ népességű római.. csak olyannak adom akinek van ideje rá mert nekem nincs xD -
#5412 én 619. vagyok ők a 12. persze hogy nagy a pofája, de azért még kicsit felbosszantom :) -
Cat 02 #5411 Ha MNT van akkor írj klánleadernek...
Elég nagy az arca ^^ -
#5410 igen katázni tudja,de foglalni nem,ezért célszerű főfalunak kinevezni. -
#5409 De hiába föfalu, ha van másik falud, akkor még 0-ra rombolhatja és eltünik. Csak akkor marad ott ha ez az utolsó falud. Ezért mondtam, hogyha most már csak a kicseszés a cél, akkor amásik faludtól is meg kell szabadulnod :D
(egyébként ha lenne katája, már küldte volna, úgyhogy valószínüleg nincs neki. Ráadásul azután is pár nap még annyi lesz amennyivel érdemben tud rombolni, szóval szerintem van még idöd felkészülni) -
#5408 írj a vezetődnek, hogy mi folyik itt, és természetesen építsd a palotát és semmiképp se engedd át a falut! Esetleg még azt meg lehet csinálni, hogy a másik faluban gyártassz egy nagyobb támadósereget és amikor elindul támadni téged, gyorsan te is elindítod a támadást a faluja ellen:)
(persze, csak akkor ha beszéltél a vezetővel és te is támadhatsz...) -
#5407 jó hát jelenleg 0-án van a falu még, hiába küldene a klán védőket éhen halnának, ha 1-2 napot túlélek akkor talán sikerül megoldani, ha sikerül kineveznem főfalunak megírom neki hogy csinálhat bármit nem lesz az övé max ott áll majd egy 15-ös búza üresen a szerver újraindításig...
innentől kezdve ez már elvi kérdés, elméletileg MNT-nk van klán szinten ő ezt leszarja, több mint 20 támadást kaptam kevesebb mint 1 nap alatt de amíg nem jönnek a katapultok nincs minden veszve. -
uwu #5406 A főfalut is le lehet katázni, amíg van másik.
Csak a legutolsó falu marad makacsul a térképen 0 népességgel.
Szóvel, kell neked egy klán, meg sok védő, és felderítő. Ha ez megvan, szinte biztos, hogy a tied marad. De mivel felb...tad az agyát, leher, hogy nem most, hanem fél év múlva kapod meg érte a büntit. Ezt megelőzni kiírtással tudod, csak elszántan gyártsad a katonát, és amikor már majdnem elfelejti az ürge az incidenst, lenullázod a seregát, lekatázod az összes bányát, és tutira törölni fog.
-
#5405 te figy azt is lesz@rom ha bele döglök, de nem fogok engedni neki, arról nem beszélve hogy nem kicsi védő seregem van az alap falumban, estére palota lesz abban a tetves faluban az qrva élet ha beledöglök is -
tbundy #5404 sztem ne nevezze még ki főfalunak, mert onnantól vége a játékának.
elfoglalják a első faluját, a 15ös főfaluja meg nem termel semmit, így nyersi és sereghiány miatt meghal.
-
#5403 hát első körben rejtekhelyek kellenek akkor. -
#5402 palota level 1-re,belépsz,s kinevezed főfalunak. -
#5401 a 15os buzaban epited meg a palotadat, a masik faludban pedig a rezidenciat. -
#5400 inkább abban segítsetek, hogy oldjam meg ne foglalja vissza.
makacs ember vagyok, lehet ledarál ez a mocsok de nem fogom átengedni azért se szal hogy tudom a legegyszerűbben főfalunak megcsinálni? azt ugye nem tudja sehogy se elfoglalni. -
#5399 Hülye volt,s megszívta ennyi.
Ezért írtam,hogy foglald el második falunak a 15 búzást,mert elviszi más előled. Ez a tipikus esete.
A csóka először második falunak egy support falut tett le a 15-ös mellé,hogy amjd ha elfoglalja tudja miből építeni. De jól megszívta,mert más (jelen esetben te) elfoglaltad a 15-ösét.
Helyes! Az ilyen hülyék szívják meg.
Miért nem azt foglalta másodiknak? -
uwu #5398 Azt a 7x7-es dumát tőlem nyúlták a tömegek...
Mindenki azt hiszi, ettől olyan kemény lesz mint én. -
#5397 na de várj a faszinak 2 faluja van a 2. faluja is majd 300-as népesség! mit ad isten ez a 2. faluja 1 kockányira van a 15-ös búzától, lehet olyan primitív volt hogy mellé klikkelt a baromja?
ez a szöveg meg a 7*7-ről a legsz@rabb nincs is a 7*7-ben a főfaluja..... -
#5396 Hát az ilyeneken én is fel tudom húzni magam, mit képzel, ő szülte a traviant? Miért nem volt gyorsabb.
Egyébként ha nem tudnék ellenállni, akkor is kib*sznék vele, kinevezném főfalunak, amazt lebontanám, aztán még ha 0-ra katázza sem tud vele mit kezdeni és cseszheti a tömőfalujával együtt :) (mondjuk ebben az esetben gondolom inkább az életbenmaradás a célod és nem ez :)) -
vass17 #5395 jah értem. hát remélem nem lesznek tul hamar felkészülve....én ezt a szervert 2 honappal késöbb kezdtem, ugyhogy biztos, hogy még szükségem lenne idöre...Na nem baj, majd az uj s3-on:D -
#5394 hát én hülye az alap falumhoz legközelebbi helyet néztem ki. -
#5393 Még elöbb a natarokat fogják betenni, de arról is kb. egy hónappal elöbb már tájékoztatnak a főoldalon. Szóval nyugi van még bőven idő. Egyébként ez attol függ, hogy menyire van felkészülve rá a játékossereg. -
vass17 #5392 tudja valaki s3-ra mikor kerülnek be az épitési tervek??? remélem még messze van, mert s2-re olyan 1 hét mulva és ha jol tudom az 3 honappal korábban indult, szoval s3-on még kb kell legyen 3 honap addig. vagy nincs igazam? -
vass17 #5391 lol, a 7*7-es terület nem csak az övé... egy kisebb klánösszefogással jol meglehetne szivatni:P -
#5390 az gáz :D -
#5389 Megnezhetted volna hogy hova rakod a faludat :D -
#5388 " kérdezés nélkül betelepülsz falvam 7x7-esébe"
ha nekem irna ilyet úgy lekatáznám hogy lesne.. nemtudom egyesek mit képzelnek magukrol.. azt hiszik hogy ők hozzák a szabályokat? Nekem aztán ne mondja meg senki hogy hova települjek.. nekem ez a véleményem :D -
#5387 507+267 a népessége, nekem meg 324+7 kicsit nem vagyunk 1 súlycsoportban :) -
#5386 támadj vissza, ilyet nem szabad hagyni, persze, ha sokkal nagyobb, akkor ne:D