7029
  • lippet
    Nekem vmé nem jön be az oldal:S
  • Cat 02 #5424
    Tegnap én is közel voltam hozzá, de épp kimenekítettem őket
    110 kardos vs 30 testőrség nem kóseres
  • Punker
    nem 7-esen van, 6-oson vitézkedik, nekem most nyírták szét a védőim akik támogatni jöttek :(
  • Cat 02 #5422
    Ha szerver 7 en akkor top 100 as :D
  • Punker
    szépen fejlődsz akkor.

milyen néven vagy?
  • Gabesz amd64
    van már egy 9 buzamezős falum az a 2.

a 3.kat már kinéztem 15-ös búzamezősre :D
  • Gabesz amd64
    vasárnap valszeg meglesz :)
  • Punker
    hát akkor eldőlt nekem az az 1 már meg van, max le kell majd bontani :)
  • ToCsEk
    csak rezit tudsz. Csak egy palotád lehet!!!
  • Punker
    3 falud van? ne szivass.
  • Gabesz amd64
    ha elkészül 3. falum abban is lehet palotát építeni ha már a 2.ban van?

vagy csak rezidenciát?
  • Gabesz amd64
    hinye kezdesz fanatikus lenni :DD

de télleg...nevezd ki csak főfalunk ;)
    jó lesz az..

az a barom meg tuti mellényomott amikor telepítette a 2. faluját :D
    ekkora lámát :D
  • ToCsEk
    kell valakinek magyar speedes travian acc? :D 9000+ népességű római.. csak olyannak adom akinek van ideje rá mert nekem nincs xD
  • Punker
    én 619. vagyok ők a 12. persze hogy nagy a pofája, de azért még kicsit felbosszantom :)
  • Cat 02 #5411
    Ha MNT van akkor írj klánleadernek...
    Elég nagy az arca ^^
  • Shaman
    igen katázni tudja,de foglalni nem,ezért célszerű főfalunak kinevezni.
  • a_n_d_r_e_w
    De hiába föfalu, ha van másik falud, akkor még 0-ra rombolhatja és eltünik. Csak akkor marad ott ha ez az utolsó falud. Ezért mondtam, hogyha most már csak a kicseszés a cél, akkor amásik faludtól is meg kell szabadulnod :D
    (egyébként ha lenne katája, már küldte volna, úgyhogy valószínüleg nincs neki. Ráadásul azután is pár nap még annyi lesz amennyivel érdemben tud rombolni, szóval szerintem van még idöd felkészülni)
  • mike0013
    írj a vezetődnek, hogy mi folyik itt, és természetesen építsd a palotát és semmiképp se engedd át a falut! Esetleg még azt meg lehet csinálni, hogy a másik faluban gyártassz egy nagyobb támadósereget és amikor elindul támadni téged, gyorsan te is elindítod a támadást a faluja ellen:)
    (persze, csak akkor ha beszéltél a vezetővel és te is támadhatsz...)
  • Punker
    jó hát jelenleg 0-án van a falu még, hiába küldene a klán védőket éhen halnának, ha 1-2 napot túlélek akkor talán sikerül megoldani, ha sikerül kineveznem főfalunak megírom neki hogy csinálhat bármit nem lesz az övé max ott áll majd egy 15-ös búza üresen a szerver újraindításig...

innentől kezdve ez már elvi kérdés, elméletileg MNT-nk van klán szinten ő ezt leszarja, több mint 20 támadást kaptam kevesebb mint 1 nap alatt de amíg nem jönnek a katapultok nincs minden veszve.
  • uwu
    A főfalut is le lehet katázni, amíg van másik.
    Csak a legutolsó falu marad makacsul a térképen 0 népességgel.
    Szóvel, kell neked egy klán, meg sok védő, és felderítő. Ha ez megvan, szinte biztos, hogy a tied marad. De mivel felb...tad az agyát, leher, hogy nem most, hanem fél év múlva kapod meg érte a büntit. Ezt megelőzni kiírtással tudod, csak elszántan gyártsad a katonát, és amikor már majdnem elfelejti az ürge az incidenst, lenullázod a seregát, lekatázod az összes bányát, és tutira törölni fog.
  • Punker
    te figy azt is lesz@rom ha bele döglök, de nem fogok engedni neki, arról nem beszélve hogy nem kicsi védő seregem van az alap falumban, estére palota lesz abban a tetves faluban az qrva élet ha beledöglök is
  • tbundy
    sztem ne nevezze még ki főfalunak, mert onnantól vége a játékának.
    elfoglalják a első faluját, a 15ös főfaluja meg nem termel semmit, így nyersi és sereghiány miatt meghal.
  • Punker
    hát első körben rejtekhelyek kellenek akkor.
  • Shaman
    palota level 1-re,belépsz,s kinevezed főfalunak.
  • DarkHorSe
    a 15os buzaban epited meg a palotadat, a masik faludban pedig a rezidenciat.
  • Punker
    inkább abban segítsetek, hogy oldjam meg ne foglalja vissza.
    makacs ember vagyok, lehet ledarál ez a mocsok de nem fogom átengedni azért se szal hogy tudom a legegyszerűbben főfalunak megcsinálni? azt ugye nem tudja sehogy se elfoglalni.
  • Shaman
    Hülye volt,s megszívta ennyi.

Ezért írtam,hogy foglald el második falunak a 15 búzást,mert elviszi más előled. Ez a tipikus esete.
    A csóka először második falunak egy support falut tett le a 15-ös mellé,hogy amjd ha elfoglalja tudja miből építeni. De jól megszívta,mert más (jelen esetben te) elfoglaltad a 15-ösét.
    Helyes! Az ilyen hülyék szívják meg.
    Miért nem azt foglalta másodiknak?
  • uwu
    Azt a 7x7-es dumát tőlem nyúlták a tömegek...
    Mindenki azt hiszi, ettől olyan kemény lesz mint én.
  • Punker
    na de várj a faszinak 2 faluja van a 2. faluja is majd 300-as népesség! mit ad isten ez a 2. faluja 1 kockányira van a 15-ös búzától, lehet olyan primitív volt hogy mellé klikkelt a baromja?

ez a szöveg meg a 7*7-ről a legsz@rabb nincs is a 7*7-ben a főfaluja.....
  • a_n_d_r_e_w
    Hát az ilyeneken én is fel tudom húzni magam, mit képzel, ő szülte a traviant? Miért nem volt gyorsabb.
    Egyébként ha nem tudnék ellenállni, akkor is kib*sznék vele, kinevezném főfalunak, amazt lebontanám, aztán még ha 0-ra katázza sem tud vele mit kezdeni és cseszheti a tömőfalujával együtt :) (mondjuk ebben az esetben gondolom inkább az életbenmaradás a célod és nem ez :))
  • vass17
    jah értem. hát remélem nem lesznek tul hamar felkészülve....én ezt a szervert 2 honappal késöbb kezdtem, ugyhogy biztos, hogy még szükségem lenne idöre...Na nem baj, majd az uj s3-on:D
  • Punker
    hát én hülye az alap falumhoz legközelebbi helyet néztem ki.
  • gabo91
    Még elöbb a natarokat fogják betenni, de arról is kb. egy hónappal elöbb már tájékoztatnak a főoldalon. Szóval nyugi van még bőven idő. Egyébként ez attol függ, hogy menyire van felkészülve rá a játékossereg.
  • vass17
    tudja valaki s3-ra mikor kerülnek be az épitési tervek??? remélem még messze van, mert s2-re olyan 1 hét mulva és ha jol tudom az 3 honappal korábban indult, szoval s3-on még kb kell legyen 3 honap addig. vagy nincs igazam?
  • vass17
    lol, a 7*7-es terület nem csak az övé... egy kisebb klánösszefogással jol meglehetne szivatni:P
  • Gabesz amd64
    az gáz :D
  • DarkHorSe
    Megnezhetted volna hogy hova rakod a faludat :D
  • ToCsEk
    " kérdezés nélkül betelepülsz falvam 7x7-esébe"
    ha nekem irna ilyet úgy lekatáznám hogy lesne.. nemtudom egyesek mit képzelnek magukrol.. azt hiszik hogy ők hozzák a szabályokat? Nekem aztán ne mondja meg senki hogy hova települjek.. nekem ez a véleményem :D
  • Punker
    507+267 a népessége, nekem meg 324+7 kicsit nem vagyunk 1 súlycsoportban :)
  • mike0013
    támadj vissza, ilyet nem szabad hagyni, persze, ha sokkal nagyobb, akkor ne:D