7029
-
#5545 Nekem explorerrel megy az s7! -
#5544 Ezzel sem. -
Cat 02 #5543 http://s7.travian.hu/login.php
ezzel se ? -
#5542 Nálam egyik sem megy. A travian.com sem. Egyszer csak elszállt, nem piszkáltam, nem állítottam át semmit. Egyik server sem jön be. Ezt írja:
A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt
A(z) s7.travian.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol.
-
#5541 s4 nekem se megy viszont s1 igen ! -
Cat 02 #5540 de -
#5539 Nálatok sem elérhető jelenleg a travian.hu? :O -
#5538 mivan?:D -
Cat 02 #5537 Mivel a klánké így látom ha támadás érkezik. Pl ha a szomszédom megtámadják a klántársak akkor is látom h mivel támadták meg :P
Sörfőző : "(not yet implemented!)" -
#5536 not yet implemented so it means that you can't build untill it won't be built in the source code ! did you get it? -
#5535 Mi kell hozá (épületek)? -
#5534 Ilyet, hogy lehet építeni? -
#5533 hogyan látod te azt? :O -
#5532 bocs,elirtam
oázisba szeretném elküldeni a 2. faluból a hősömet,ha már egyszer ott támogatja a falut... -
Cat 02 #5531 Lol, páran támadgatják a csodafalut, de az a röhely csak a a hősök amik bennt vannak meg tudnák ölni xD -
#5530 Nem. -
#5529 ha valami épületet lebontok visszajön nyersanyag belőle? -
#5528 szintén épitesz a 3. faluban egy 10 hősök házát ahova küldöd -
tbundy #5527 az igaz, h nem a nyersi miatt nem éri meg megölni a hőst, hanem h 2-3 napig éleszted... -
#5526 és a 2. faluból h tudom tovább küldeni a hőst ha egyszer már ott ugy van a hős h támogat? -
#5525 köszi mindenkinek -
#5524 " tehát nem lehet csinálni egy 900%-os támadóhőst meg egy 900%-os védekezőhőst." ilyet nem mondtam :D azt bevallom hogy akkor nem kell 2 külön hös ilyen célokra... azt tudom hogy nem egyszerű de aki fel tudda építeni a 20as hösök házát meg eléri hogy 100as legyen a höse az tuti ki tujda fizetni a halott hős árát is :D -
#5523 Hőst tovább tudod ha van hősök házád. -
#5522 Ez a hősős izé szerintem hülyeség merthogy a hőst csak így nagy hirtelen újraéleszteni nem egy egyszerű mert 2 napig éled és kb 50ezerbe kerül mindenből 20-as szintet nemhogy 100-on.
Amúgy a támadás és védekezés is max 20%-on lehet tehát nem lehet csinálni egy 900%-os támadóhőst meg egy 900%-os védekezőhőst. -
#5521 félig igaz félig nem, támogatást télleg nem lehet továbbküldeni, de ez alól KIVÉTEL a hős. Ha elküldöd a másik faludba onnan simán foglalhatsz oázist. És 1 élő hösöd lehet! amviel annyi oázist csatolsz amennyit nemakarsz :D (persze 1 faluhoz max 3 oázist tudsz aminek benne kell lenni-e a 7x7 térképen)az igaz hogyha 20as a hösök házád akkor 3külömböző hösöd is lehet, persze akkor is csak 1 élhet.. ez pl arra jó hogy csinálhatsz 1 full támadó meg 1 full védő höst is akár és kedvedre váltogathatod őket, pl megölöd a támadót és feléleszted a védőt... ez a 3 hösös azért jó mert nem vesztik el a pontjaikat halál után.. -
#5520 Márdehogylehetne :D támogatást nem lehet továbbküldeni...
Én régen úgy hallottam összesen 3 hősöd lehet, de csak egy élhet. Szval megölöm a főfaluban lévőt, csinálok eggyet a másikban és azzal foglalom el. Szerintem. -
#5519 Fogod a másik faludat fölrántod benne a hősök házát 10-re és oda elküldöd a főfaludból a hősödet támogatásként majd az új faluból megtámadod az elfoglalandó oázist az odaküldött hőssel. -
#5518 NEM!!!!!
1 hősöd lehet az egész birodalomban. -
#5517 nem érted :D
Főfaluban van 10-es hősök háza, hőssel, óázissal.
Messzebre lévő másik falum mellett van egy oázis amit szeretnék. Nem tudom elfoglalni a főfalubol ezért kéne tudni, hogy hogyan oldjam meg. -
#5516 miért kéne kinyíratni? tudtommal 1 faluban 3 hős lehet (10-15-20. szint a hősök házából) -
#5515 Gondoltam, de ki kell nyíratnom a jelenlegi, főfaluban lévő hősöm, majd az új faluba egyet csinálni ? -
#5514 10-es hősök háza. -
#5513 És az hogy van, ha a második oázisom akarom elfoglalni egy másik faluból ?
-
#5512 Igen, 10es szintu palota vagy rezidencia. -
Házinyúl #5511 Ok, ez így megvan, mert pont mellettem van...
De ha mondjuk új falut akarok már kell a 10. szintű palota, nem? :)
Köszi -
#5510 Nem kell hozza 10. palota, csak 10es hosok haza es a 7szer7ben kell lennie az oazisnak. -
Házinyúl #5509 Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy pontosan hogyan is tudok magamhoz kapcsolni egy oázist?
Tudom, hogy hősök háza 10. szint + sereg + hős, kiírtani az állatokat, és háromszor megtámadni...de gondolom mindig újra ott lesznek az állatok? És kell hozzá a palota 10. szint is? Mert most látom csak, hogy a palotámnál ezt írja: Hogy újabb települést alapíthass vagy elfoglalhass, szükséged van 10 szintű palotára. Hm? :) -
#5508 :)
Ha tudsz még ilyent akkor írj légyszi. -
#5507 Lol ha megengeded kiteszem profilba :) -
Cat 02 #5506 tom h voltmár
TRAVIAN FÜGGŐ LETTÉL HA:
1 Kimész a kertbe, az első gondolatod az, hová építsd a magtárad.
2 Kimész a piacra, nem érted miért nem akar veled senki búzát cserélni fáért és agyagért.
3 Vidéki sétálgatás közben búzamezőt látva arra gondolsz: „Ah de jó búzamező… mekkora sereget lehetne állomásoztatni itt..!"
4 Valakit nem győzöl le véglegesen, száz kémet akarsz ráküldeni hogy szemmel tartsd.
5 Amikor azt olvasod a tankönyvben hogy egy testőrségi alakulat vereséget mért egy ellenséges seregre, akkor te hevesen vitatkozol a tanárral hogy a testőr márpedig csak védekezésben jó…
6 Elmész a tanácsházára, és kéred hogy rendezzenek egy nagyszabású ünnpeséget, mert kell a kultúr pont.
7 A napilapok hasábjain a horoszkópot böngészve meglepetten veszed észre, hogy a tűzkatapult helyén mégiscsak a nyilas van.
8 A fizetésed vasban szeretnéd megkapni.
9 Amikor a tanár feleltetni akar, látod magad előtt a két keresztbetett kardot, piros „Támadás" felirattal.
10 A focimeccsen azt fontolgatod, hogy minden ellenfél otthonára faket indítasz hogy leköthesd az erőiket.
11 A matek órán a felelést inkább a sitteredre bíznád.
12 Amikor a barátnőd kérdezi hogy hová küldözgetsz annyi sms-t, nyitsz neki egy fórumtopikot és törlöd a hozzászólásait.
13 Ha házat akarsz venni de nincs elég pénzed, felállítasz egy remek hadsereget és ráküldöd a szenátoroddal az ingatlanközvetítőre
14 Azért ásol a kiskertben, mert elfogytak a vastartalékaid.
15 A tévét nézve azt gondolod, azért nem ért még véget az iraki háború, mert az amerikaiak nem találták még meg a támadófalut.
16 Amikor azt látod hogy emberek gyülekeznek a házad előtt, gyorsan segítséget kérsz a szomszédoktól.
17 Amikor keresel egy lányt akit meghódíthatnál, felfogadsz négy szentárort.
18 Virág helyett megleped egy csokor búzával
19 A biztonság kedvéért lándzsákat és kardokat szúrsz a kerítésed mellé.
20 Amikor a szomszéd szóvá teszi hogy leszedted a fáiról a gyümölcsöt, te csak annyit felelsz, hogy csak az ő hibája ha hagyja magát farmolni."