Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Mert az 25%-ot ad mindkettö termeléséhez abban a faluban ahol elfoglalod. Építeni nem kell rá, nem is tudsz,a faludban kell 10-es (késöbb 15,20-as) hösök háza, és egy térképen kell lennie a faluddal. Ekkor ha kitakarítod, akkor a hösöd elfoglaja és a faludhoz csatolja.
Palotát szerintem elsö faluba nem érdemes, valószínüleg késöbb úgyse az lesz a föfalud, és másik falut viszont csak akkor tudsz kinevezni annak, ha abban építed fel a palotát, ahhoz viszont emitt le kellene rombloni. A rezidencia egyébként is olcsóbb.
One Vision. One Purpose.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Én a kettö közti átmenet vagyok egy 9 búzással és valahol 25-30000 közé lövöm be a végeleges sereget, ha marad így a dolog ;)
One Vision. One Purpose.
Ez a játék a harcról szól.
Ha nem 15 vagy 9 búzás a fõfalud,akkor sosem lesz "komoly" sereged,csak max párezer kiskatona.Az elsõ szereveren én is elcsesztem,s hogy a sima 6 búzás volt a fõfalum,ott is rájöttem,hogy hiba,de már lusta voltam korrigálni,meg ugye jött a szerver vége.
Okés lehet nagy sereget tartani sima fõfaluban is,de vagy óránként -30.000-es búzatermeléssel,amit ugye tudni kell kezelni,vagy szétszórod a sereged a többi falvadban állomásozni,s csak mikor támadsz hívod össze.
Szóval errõl szeretném ha kifejtenétek a véleményekiteket.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Attól függ mondjuk mennyire lakik peremterületen,de ha nem annyira,akkor már vetheti is keresztet a 15 búzásra,ha nem foglalja be idõben.
ha nem foglalod,hamarosan más elfoglalja és cseszheted. Lehet,hogy picit belassul a fejlõdésed,de akkor is azt foglald,majd nevezd ki késõbb fõfalunak,s építs benne iszonyat nagy haderõt! :-p
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fõleg germánnal speed szerón alap, hogy 15 búzás kell.
Normál szerveren lehet ott 40ezres sereget tartani akkor 3*-os speeden... :P:D
Még normál szerveren is a 15 búzás lenne jó.
One Vision. One Purpose.
Szóval ezeket kell átgondolni.
Személyszerint nem javaslom a 15 búzást 2. falunak, hacsak nem félsz töle, hogy más is lecsaphat rá. Sok vele a macera. 3-4. falunak viszont tökéletes.
One Vision. One Purpose.
ff eset találtam de nem mûxik
más: nem tud vki egy multibuza keresöt? nem erre a firefoxos dologra gondolok, hanem csak sima térképre, amin jelölve vannak. ilyent találtam külföldi szerverekre, de egy magyart sem találtam. nagyon kellene pedig, mert elfoglalták körülöttem az összes ilyen területet és sajnos sokkal erösebb is az illetö, igy ujakat kell keressek:S
Arra vár hogy elfoglaljam... senkié még... két multibúzás van a 7x7es területemen egy 3 3 3 9es és egy 1 1 1 15ös. Azon hezitálok hogy melyiket foglaljam el elõször. Én a 3 3 3 9-esre hajlok. De kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy melyiket foglaljam elõször el. Nos?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A kimentõs dolog sem rossz de a legjobb akkor mikor a katapultos hadsereg elõtt van takarítõ mert akkor a védelmi egységeidet kiküldöd az oázisba és a 2 közé visszahívod. Van amikor több másodperc is van a 2 hadsereg között és ez elegendõ ahhoz, hogy a takarító több ezres sereg egy üres faluból visz el pár nyersit (Azt is üríteni kell :D) de az utána érkezõ több száz katapult jelentés nélkül hal meg.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
One Vision. One Purpose.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Volt natar faluja a klánunknak az S1-en,de támogattunk mást is.Mi csak tartottuk a sajátunkat,hogy ne építsen ott más.Tudom,hogy cirka 1-2 millió védõ van egy natar faluban vége felé. Ez lehet több,vagy kevesebb is.
De hét már 2 natarjárás is volt magyar szervereken is.
Volt Speeden és volt S1-en.
Ezért nem értettem,hogy miért csodálkozik,hisz ez "természetes",hogy ennyi védõ van egy faluban.
S már nem számít akkora nagy számnak,meg újdonságnak.
De akkor lehet,hogy csak én gondoom így...
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Sima natar falu bevédve.
Fa: 2715 óránként
Agyag: 2741 óránként
Vasérc: 2850 óránként
Búza: 1470 óránként
:D
de ez csak az h mennyi kell MÉG :D
Bõvítés lehetséges: 17/02 21:34"
xD
One Vision. One Purpose.