7029
-
Cat 02 #5665 Na jah, hány más játékos van a főfalud 7*7 es körzetébe ? :P -
uwu #5664 Ha van egy nagyobb és erősebb szomszédod, és útban vagy neki, mindegy, hogy milyen néppel vagy -
uwu #5663 Attól még hogy van kereskedelmi központ, ugyanolyan szar a kereskedő.
Atz a baj, hogy ez olyan játék, ha nem vagy elég aktív valószínűleg kiírtanak a szerver vége előtt. -
#5662 nekem elég jó gall falum volt, de a szomszédom kb 2 hét előnyben volt, nem tudott farmolni, hát jöttek a katapultok, és esélyem se volt. -
uwu #5661 Szerintem aki nem fanatikus, és nincs folyton gép előtt, csak a gallal tud érvényesülni. Bár a szomszédoktól is függ....ha csupa kezdő közé kerülsz bármelyik néppel jól fog menni, de lőbb-utóbb találkozol valami naggyal aki kinyír...a gallal a legkönnyebb talpraállni.
-
Cat 02 #5660 itt nézd meg összes képet, hátha -
#5659 fizessetek be plusszra,s akkor másik néppel is 2-t tudsz építeni,igaz egymás után sorba rakva,de megy,ha már ennyire duplát akartok építeni. -
Cat 02 #5658 Tekercses falu az falu ? Nemcsak ilyen oázis féle ? -
#5657 a tekercses faluban mekkora védelem van?
-
Cat 02 #5656 Germánnak jó a lándzsása, rómainak talán ez a hátránya h csak a légiós jó lovasság ellen (meg a ceaseris, de légióst jobban megéri gyártani)
s2 újraindulásnál gondolkozok germánon, de ahogy írtad elég macerás, lehet megint bebróbálom a gall-t ^^ -
Br01 #5655 Ezekben a dolgokban mind igazad van, de egyet kell, hogy értsek Cat-el. Nekem is rómaival megy inkább, bár nem ülük mindig gép elött. Én is szeretem azt, hogy egyszerre két dolgot tudok építeni, ha meg felesleges nyersanyag van azt elküldöm máshova (előfordul, hogy teli vannak a raktárak főleg a 2. 3. faluban).
A kereskedő csak az elején rossz, mert kereskedelmi központtal már elég sokat tudnak vinni.
Egységeket pedig keverve gyártok.
És én is kipróbáltam mindegyiket, de ha nem arannyal játszok akkor csak római (lehet, hogy rosszul gondolom). Ha van arany akkor persze nem számít, hogy egyszerre csak egyet lehet építeni, de arany nélkül igenis számít!
Ezek voltak az én szerény véleményeim (nem vagyok egy nagy travian bajnok)! -
uwu #5654 Ja és a kereskedők... arómai kereskedő nagy büntetés. Kerskedelemben a gallok a legjobbak. -
uwu #5653 Az elején, én is pontosan ugyanezt hittem, de rájöttem pár dologra a népekkel kapcsolatban:
A római duplaépítkezáse, csk a falvak alapításánál játszik szerepet. Egyébként, ha nem tudod elkölteni a nyersanyagot, az azt jelenti, hogy nem vagy elég aktív, és ebben az esetben mindegy mivel játszol, kicsi maradsz és gyenge. A katonák drágák és lassan készülnek el, ráadásul mindkét védő a barakban képződik, ezért ha bukod a védelmet nagy szarban vagy. A leg nehezebben játszható nép, de búzafogyasztás/hatékonyság arányban a legjobbak a katonái.
A gall pillanatok alatt képes védelmet gyártani, ráadásul jót. A játék elején a rejtekhely, meg a csapdák is jelentősen megkönnyítik a játékot.
Ezért kezdőknek optimális. Ár/hatékonyság arányban a lejobbak a katonái.
A germán nagyon gyorsan gyárt nagyon olcsó katonát, aggresszívan kell vele játszani, ha jól csinálja az ember képtelenség egy germán mellett érvényesülni. Hátránya, hogy nagyon gyenge védelemben, csak tapasztalt játékosok tudnak vele jól játszani. Gyártásiidő/hatékonyság arányban a legjobbak a katonái. -
Cat 02 #5652 Van 2 római falum, egy gall volt és egy germán.
Gall-t és germánt leadtam mert mindig sok nyersi volt és 1szerre csak 1et tudtam építeni xP
Gall is azért jó mert eleján csapda miatt nem mernek betámadni, de utána meg +-200 katona semmiség, rómainál meg soká tart és drága az építkezés az nem jó, germánnal meg jól lehet farmolni.
Sztem a legnehezebb a germán, mert elején sok a buzogányos azt ha egyszer betámadnak és elhull mind az gáz, igaz hamar vissza lehet pótólni. -
uwu #5651 LOL
Akkor te sem játszottál valami sokat.
Az a legnehezebb, jól meg kell gondolni mikor állsz neki rómaiva.
Ha egyszer hibázol az elején, akkor egy senki leszel a szerveren.
Nagyon időigényes nép, és nem szabad vele nagyon aggraszívan nyomulni az elején, mert ha van más értelmes játékos a környéken aki nem római, te vérzel el, nem ő.
A germánokkal nagyon jól lehetnyomulni, de 24 órás felügyelet kell nekik, főéeg az elején, ezért az is nehéz. De ha sereget buksz nem döglesz bele, mert olcsőó a katona, és gyorsan készül.
Ha rómaival buksz egy nagyobb sereget az elején, nyugodtan nekiállhatsz a törlésnak. -
Cat 02 #5650 Rómaival a legkönnyebb sztem. -
uwu #5649 Egyébként mindenki ilyen szomszédról álmodik te.
Gegeljél újat! Az 1-es szerver nemrég indult. Legyél gall, azzal a legkönnyebb játszani! -
uwu #5648 A többieknek is élni kell valamiből, nem az ő hibájuk, ha nem tudsz játszani.
-
#5647 engem még sose tudtak farmolni, csak nullára bombáztak ennyi :) -
Cat 02 #5646 Mikor te kezdet te is szomorú voltál :P
nah elkezdtem bontani a palotát, rem nem ér semilyen meglepetés :D -
SA2B #5645 Bosszúból az már biztos:)) -
#5644 ha te lennél a helyébe te is farmolnád;) -
SA2B #5643 De így nem lehet semmi csinálni ha mindennap elvisznek mindent -
#5642 köcsög? miért is? ez a játék erről szól, ha fejlődni akarsz fosztogatnod kell máshogy nem megy. -
SA2B #5641 Sok köcsög pff -
uwu #5640 Ha farm vagy, inkáb töröljj, kezdjél újat, és játszál biztonságosabban! -
SA2B #5639 Épp ezaz hogy csomó nyersanyagot elvisznek a kva szájukat -
#5638 szenátorom még nincs :D
katapult van,dehát az embernek nagyobb hadserege van mint nekem...csak azért gondoltam h el kéne foglalni a 3. faluját mert így vissza tudnék vágni neki :D
szenátor nélkül más lehetőség nincs esetleg? :S -
Cat 02 #5637 Azt hittem 500, de kiderült h csak visszaküldte őket ismerősöm :D -
#5636 10 perc alatt,mennyi halt meg? -
Cat 02 #5635 De ha az volt a főfalud akkor h h nem a tied ? -
Cat 02 #5634 Mégse, 10 perc alatt meghalt mind o.O -
Cat 02 #5633 Haldokolnak a phalanxok :S 20 fog még meghalni baz :S -
#5632 Ha 0-ra csökken a búza, akkor elpusztul egy katona (nem tudom mi szerint van meghatározva milyen katona...), és a gyártásához szükséges búza bekerül a magtárba. Így tovább... -
Cat 02 #5631 Az éhenhalás h műxik ?
Amennyi - búza annyi hal meg ? -
Cat 02 #5630 Ahhoz képest elég jól tartod magad (még mindig 700. körül vagy :))
-
#5629 volt palota amíg nem jöttek a katapultok -
Cat 02 #5628 Nem lett a főfalud ? -
#5627 elveszett, leromboltak mindent 0-ra és kész. -
Cat 02 #5626 Punker, 15 búzásoddal mi lett ?
Most kb én is úgy jártam (ok) ahogy, te csak én 4000. vok a ranglistán, nem top 1000 es mint te :)