Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
szóval még fölösleges 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shaman
majd ha jönnek a natarok abban tartod az ellopott tekercseket.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

jan 14, ha jol tudom

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Gabesz amd64
és h egy szerver meddig tart? milyen hosszu?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
tudja valaki h a 6-os mikor indult?

köszi

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
Kincseskamra pontosan mire jó?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mert mindenkitöl távol van, kicsit szorakoztam😄, nemsokára meglesz a hösök háza 10 abban a faluban is akkor majd csatolom

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Nah, s7 en meg is épül már a kaszárnya ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Csirke4
Kb olyan 1440 percen keresztül kell egy nap készenlétben lenned és bármelyik percben be kell tudnod lépni a játékba.

Amúgy nyugodtan indulhatsz pár hetes késéssel.
Timbo
az 1-es nemrég indult újra 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Akkor addig talán gyakorláskép indítok egy falut valami futó szerveren
travian.hu -n 😊
s2 2-3 hónap múlva újraindul valószinû

Hát köszi a válaszokat, még függõbb már nem igazán lehetek mint vagyok, max a függõség tárgya változik 😊
még egy kérdés: kb mikor indulnak új játékok és hol látom meghirdetve?
De lesz élete. Így 1600. vok a ranglistán.

Így is lehet csinálni, csak akkor nem lesz túl sikeres az ember.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Ha az elsõ héten csatlakozol simán topra kerülhetsz.
1-2 hét késés sem jelent nagy gondot, végig lehet játszani úgy is.
Késõbb viszont szerintem nem éri meg, mert valaki erõsebb biztosan ki fog írtani.

Egyébként kkor lehetsz igazán jó, ha a nap 24 órájában gép elõtt vagy, nem alszol nem eszel, semmi sex. Ha még nem vagy függõ, ne kezdjj el játszani!

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Új szerverre menj sztem.
Én kb napi 30 percet "játszok vele" reggel 5 percet aztán este néha ránézek

Üdv!
Ismerkedek a játékkal és lenne pár kérdésem, amikre még nem találtam választ:
-kb napi hányszor hány percet vesz igénybe a játék, ha rendesen szeretném csinálni?
-hogy indulnak új játékok? vagy ha egyszerûen becsatlakozom egy már futó játékba nem leszek túl nagy hátrányban?
kösz
miért irtottad ki, ha nem volt hõsöd, vagy hõsök háza?

én kiirottam egy oázist és másnap már volt be összesen 27 állat kb.

Gabesz amd64
mi az a lassan?

hány nap? :S

lassan pótlódik

Gabesz amd64
volna egy kérdésem az oázissal kapcsolatban:

szóval ha megy a hadseregem gyilkolni az állatokat és tételezzük fel h megpurcan a hadseregem de legyilkoltam a fele állatállományt az oázisban akkor az ujra pótlodik vagy marad annyi ami hátramaradt?

Baze, mostanában keverem

a_n_d_r_e_w
gyülekezötértöl függ. Szintenként engedi a különbözö épületek célzását. Nem tudom a 15-ös gyül.tér honnan jött, az a gyakorlótérhez kell, a célzáshos semmi köze 😉
20-as gyül.tér és minimum 20 katapult, akkor rögtön lehet 2-t is célozni egyszerre.

One Vision. One Purpose.

Gabesz amd64
akkor ez mi ? 😊

tugyiti
15 gyülekezõ tér
15 õs gyakorlótér

Gabesz amd64
katapultnál mikortól tudok választani h mit bombázzon?

tugyiti
Együtt a kettõ nem is fog addig ki kell kapcsolni a beyondot.
Nekem az nem megy, vagy a beyond zavarja

DarkHorSe
Az nem olyan nagy szam 😄

Swedish people are albino monkeys

én sokat kerestem de nincs, csak az a firefoxos dolog, amit végülis nem próbáltam ki:S

Az a gáz h régi szerókon nem keres (újraindultakon se)

DarkHorSe
Nem tud valaki ilyen oldalt s1re ?

Swedish people are albino monkeys

jah ha linkeltem már bocs, és nm😄

Punker
mégegyszer kösz 😊

ajánlom ezt, segíthet, ha esetleg uj 15-öset akarsz alapítani: link
sztem ki fogsz rajta igazodni😄

Punker
hát porig rombolta a falut így elveszett, nem kellett elfoglalnia 😞

Csirke4
Jóval több lesz az mint 10k...
Csirke4
Nem 10 hanem 30.
hát egy ideig szétszóróm öket. azután valószínüleg a 15 búzás faluban lesznek már, ami terveim szerint több mint 10000 katonát tud majd tárolni. ebben lesznek majd állandó támogatásban, de sajnos az még nem most lesz😞

Háháhá katázzuk le xD

gabo91
Ha meszebb van a többi favad mint 10 kocka akkor csinálj gyakorlóteret teret, igy gyorsaban tudod oda-visza mozgatni õket, ha meg 10 kockán belül van akkor nem javít semmitse a gyakorlótér, de nem nagy táv az. Ha tudod hogy kellene fognak akkor vid haza õket, aztán mind küldözgessed a buzát nekik.
még ha -10.000 lenne a búzád akkor is kitart egy magtárnyi búza 8 órán át, kis odafigyeléssel megoldható gond nélkül a dolog.
De persze vaslom hogy +25% búzatermelést nyomassad mindenképpen.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Csirke4
Fogod azt elküldözgeted kisebb falvakba. Nekem is volt ilyen -4000-es termeléssel de ha az összes faluban van annyi búzatermelés amennyi elbírja a sereget akkor kereskedõkkel simán megoldható.
Csirke4
15-ös búzamezõt mindenféleképpen. Láttad punkernél is, hogyha nem odamegy az elsõ falú akkor el is lehet búcsúzni tõle mert más biztos elfoglalja.
Lenne egy kisebb problémám, tanácsot kérnék töletek. Szoval hosszu idü után eldöntöttem, hogy 15 buzás falubol csinálok fölfalu, és ha eljön az ideje, ki is fogom nevezni. DE a mostani fölfaumban már olyan sereg van, hogy nem tudom eltartani majd, amikor visszaesik a termelés..szoval elküldhetem öket a falvaimba támogatásba, de akkor elég nehéz lesz összpontositani öket, amikor szükség van rá. ilyenkor mit kell csinálni?:S

Gabesz amd64
szóval

falutelepítés elõtt állok, telepítsem a 15-ös bózamezõsre vagy sem?
mért jó ha odatelepítem,ha lehet akkor olyanok válaszoljanak akik,már régebb óta nyomják

thx

lippet
THX

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

írd be szerveroldalként, úgy megy.
pl- s4.travian.hu

///// Asus G751 \\\\\\\\\\