Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lippet
Nekem vmé nem jön be az oldal:S

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Tegnap én is közel voltam hozzá, de épp kimenekítettem õket
110 kardos vs 30 testõrség nem kóseres

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Punker
nem 7-esen van, 6-oson vitézkedik, nekem most nyírták szét a védõim akik támogatni jöttek :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ha szerver 7 en akkor top 100 as :D

Punker
szépen fejlõdsz akkor.

milyen néven vagy?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Gabesz amd64
van már egy 9 buzamezõs falum az a 2.

a 3.kat már kinéztem 15-ös búzamezõsre :D

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
vasárnap valszeg meglesz :)

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
hát akkor eldõlt nekem az az 1 már meg van, max le kell majd bontani :)

ToCsEk
csak rezit tudsz. Csak egy palotád lehet!!!

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Punker
3 falud van? ne szivass.

Gabesz amd64
ha elkészül 3. falum abban is lehet palotát építeni ha már a 2.ban van?

vagy csak rezidenciát?

Gabesz amd64
hinye kezdesz fanatikus lenni :DD

de télleg...nevezd ki csak fõfalunk ;)
jó lesz az..

az a barom meg tuti mellényomott amikor telepítette a 2. faluját :D
ekkora lámát :D

ToCsEk
kell valakinek magyar speedes travian acc? :D 9000+ népességû római.. csak olyannak adom akinek van ideje rá mert nekem nincs xD

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Punker
én 619. vagyok õk a 12. persze hogy nagy a pofája, de azért még kicsit felbosszantom :)

Ha MNT van akkor írj klánleadernek...
Elég nagy az arca ^^

Shaman
igen katázni tudja,de foglalni nem,ezért célszerû fõfalunak kinevezni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

a_n_d_r_e_w
De hiába föfalu, ha van másik falud, akkor még 0-ra rombolhatja és eltünik. Csak akkor marad ott ha ez az utolsó falud. Ezért mondtam, hogyha most már csak a kicseszés a cél, akkor amásik faludtól is meg kell szabadulnod :D
(egyébként ha lenne katája, már küldte volna, úgyhogy valószínüleg nincs neki. Ráadásul azután is pár nap még annyi lesz amennyivel érdemben tud rombolni, szóval szerintem van még idöd felkészülni)

One Vision. One Purpose.

mike0013
írj a vezetõdnek, hogy mi folyik itt, és természetesen építsd a palotát és semmiképp se engedd át a falut! Esetleg még azt meg lehet csinálni, hogy a másik faluban gyártassz egy nagyobb támadósereget és amikor elindul támadni téged, gyorsan te is elindítod a támadást a faluja ellen:)
(persze, csak akkor ha beszéltél a vezetõvel és te is támadhatsz...)

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Punker
jó hát jelenleg 0-án van a falu még, hiába küldene a klán védõket éhen halnának, ha 1-2 napot túlélek akkor talán sikerül megoldani, ha sikerül kineveznem fõfalunak megírom neki hogy csinálhat bármit nem lesz az övé max ott áll majd egy 15-ös búza üresen a szerver újraindításig...

innentõl kezdve ez már elvi kérdés, elméletileg MNT-nk van klán szinten õ ezt leszarja, több mint 20 támadást kaptam kevesebb mint 1 nap alatt de amíg nem jönnek a katapultok nincs minden veszve.

A fõfalut is le lehet katázni, amíg van másik.
Csak a legutolsó falu marad makacsul a térképen 0 népességgel.
Szóvel, kell neked egy klán, meg sok védõ, és felderítõ. Ha ez megvan, szinte biztos, hogy a tied marad. De mivel felb...tad az agyát, leher, hogy nem most, hanem fél év múlva kapod meg érte a büntit. Ezt megelõzni kiírtással tudod, csak elszántan gyártsad a katonát, és amikor már majdnem elfelejti az ürge az incidenst, lenullázod a seregát, lekatázod az összes bányát, és tutira törölni fog.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Punker
te figy azt is lesz@rom ha bele döglök, de nem fogok engedni neki, arról nem beszélve hogy nem kicsi védõ seregem van az alap falumban, estére palota lesz abban a tetves faluban az qrva élet ha beledöglök is <#eplus2>

sztem ne nevezze még ki fõfalunak, mert onnantól vége a játékának.
elfoglalják a elsõ faluját, a 15ös fõfaluja meg nem termel semmit, így nyersi és sereghiány miatt meghal.

Punker
hát elsõ körben rejtekhelyek kellenek akkor.

Shaman
palota level 1-re,belépsz,s kinevezed fõfalunak.

DarkHorSe
a 15os buzaban epited meg a palotadat, a masik faludban pedig a rezidenciat.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Punker
inkább abban segítsetek, hogy oldjam meg ne foglalja vissza.
makacs ember vagyok, lehet ledarál ez a mocsok de nem fogom átengedni azért se szal hogy tudom a legegyszerûbben fõfalunak megcsinálni? azt ugye nem tudja sehogy se elfoglalni.

Shaman
Hülye volt,s megszívta ennyi.

Ezért írtam,hogy foglald el második falunak a 15 búzást,mert elviszi más elõled. Ez a tipikus esete.
A csóka elõször második falunak egy support falut tett le a 15-ös mellé,hogy amjd ha elfoglalja tudja mibõl építeni. De jól megszívta,mert más (jelen esetben te) elfoglaltad a 15-ösét.
Helyes! Az ilyen hülyék szívják meg.
Miért nem azt foglalta másodiknak?

Azt a 7x7-es dumát tõlem nyúlták a tömegek...
Mindenki azt hiszi, ettõl olyan kemény lesz mint én.<#hawaii>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Punker
na de várj a faszinak 2 faluja van a 2. faluja is majd 300-as népesség! mit ad isten ez a 2. faluja 1 kockányira van a 15-ös búzától, lehet olyan primitív volt hogy mellé klikkelt a baromja? <#nyes>

ez a szöveg meg a 7*7-rõl a legsz@rabb nincs is a 7*7-ben a fõfaluja.....

a_n_d_r_e_w
Hát az ilyeneken én is fel tudom húzni magam, mit képzel, õ szülte a traviant? Miért nem volt gyorsabb.
Egyébként ha nem tudnék ellenállni, akkor is kib*sznék vele, kinevezném fõfalunak, amazt lebontanám, aztán még ha 0-ra katázza sem tud vele mit kezdeni és cseszheti a tömõfalujával együtt :) (mondjuk ebben az esetben gondolom inkább az életbenmaradás a célod és nem ez :))

One Vision. One Purpose.

jah értem. hát remélem nem lesznek tul hamar felkészülve....én ezt a szervert 2 honappal késöbb kezdtem, ugyhogy biztos, hogy még szükségem lenne idöre...Na nem baj, majd az uj s3-on:D

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Punker
hát én hülye az alap falumhoz legközelebbi helyet néztem ki.

gabo91
Még elöbb a natarokat fogják betenni, de arról is kb. egy hónappal elöbb már tájékoztatnak a fõoldalon. Szóval nyugi van még bõven idõ. Egyébként ez attol függ, hogy menyire van felkészülve rá a játékossereg.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tudja valaki s3-ra mikor kerülnek be az épitési tervek??? remélem még messze van, mert s2-re olyan 1 hét mulva és ha jol tudom az 3 honappal korábban indult, szoval s3-on még kb kell legyen 3 honap addig. vagy nincs igazam?

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

lol, a 7*7-es terület nem csak az övé... egy kisebb klánösszefogással jol meglehetne szivatni:P

Gabesz amd64
az gáz :D

DarkHorSe
Megnezhetted volna hogy hova rakod a faludat :D

Swedish people are albino monkeys&#65279;

ToCsEk
" kérdezés nélkül betelepülsz falvam 7x7-esébe"
ha nekem irna ilyet úgy lekatáznám hogy lesne.. nemtudom egyesek mit képzelnek magukrol.. azt hiszik hogy õk hozzák a szabályokat? Nekem aztán ne mondja meg senki hogy hova települjek.. nekem ez a véleményem :D

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Punker
507+267 a népessége, nekem meg 324+7 kicsit nem vagyunk 1 súlycsoportban :)

mike0013
támadj vissza, ilyet nem szabad hagyni, persze, ha sokkal nagyobb, akkor ne:D

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Punker
"Szia!

Már ne is haragudj, de gondolod véletlenül tettem ide támogatófalut? A klántársadnak volt annyi becsülete, hogy megkérdezte tõlem, igényt tartok-e rá!
És igényt tartok erre a továbbiakban. Eleve mit képzelsz, kérdezés nélkül betelepülsz falvam 7x7-esébe?
Üdv!

Troll"

ajaj ez a csóka kicist berágott már támad is.....

Punker
na ja úgy tûnik én mindenkitõl messze vagyok :)

mondjuk nem bánom simán farmolgatok fejlesztgetek, ez az elsõ komoly nekifutásom a játéknak, elöször építgetni akarok a harc ráér.

Facek
Fene, 14 órára vagy... <#vigyor>
Punker
nincs beleszólásom, tudtommal õk támadtak meg minket (eddig én kimaradtam belõle), de most ezt a falu alapítást lehet provokációnak veszik :)

nincs, azonnal támadhatják, ha jol tudom. sztem ameddig nem támadnak addig nincs gond, aztán megpróbálhatsz velük beszélni, hátha meg tudtok vhogy egyezni..

Punker
2. falura van X napig védettség?

Punker
na ügyes vagyok a fõ ellenfél klán mellé betelepültem, aszem 1 darabig nem fog ez a 2. falu épülgetni várhatom a katapultokat majd :(

te tudod. Az sem árt, ha van a klánban aki küld nyersanyagot, de mégis élmény az amikor beküldöd a 15 buzás föfalud seregét, hogy romboljanak, még akkor is ha egy ember sem tér vissza.:)

Amit kinevezel annak :)
De asszem fõfaluban kell lennie a palotának.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Punker
na de mitõl függ mi a fõfalu?