Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Facek
köszi mindenkinek
ToCsEk
" tehát nem lehet csinálni egy 900%-os támadóhõst meg egy 900%-os védekezõhõst." ilyet nem mondtam 😄 azt bevallom hogy akkor nem kell 2 külön hös ilyen célokra... azt tudom hogy nem egyszerû de aki fel tudda építeni a 20as hösök házát meg eléri hogy 100as legyen a höse az tuti ki tujda fizetni a halott hõs árát is 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Csirke4
Hõst tovább tudod ha van hõsök házád.
Csirke4
Ez a hõsõs izé szerintem hülyeség merthogy a hõst csak így nagy hirtelen újraéleszteni nem egy egyszerû mert 2 napig éled és kb 50ezerbe kerül mindenbõl 20-as szintet nemhogy 100-on.
Amúgy a támadás és védekezés is max 20%-on lehet tehát nem lehet csinálni egy 900%-os támadóhõst meg egy 900%-os védekezõhõst.
ToCsEk
félig igaz félig nem, támogatást télleg nem lehet továbbküldeni, de ez alól KIVÉTEL a hõs. Ha elküldöd a másik faludba onnan simán foglalhatsz oázist. És 1 élõ hösöd lehet! amviel annyi oázist csatolsz amennyit nemakarsz 😄 (persze 1 faluhoz max 3 oázist tudsz aminek benne kell lenni-e a 7x7 térképen)az igaz hogyha 20as a hösök házád akkor 3külömbözõ hösöd is lehet, persze akkor is csak 1 élhet.. ez pl arra jó hogy csinálhatsz 1 full támadó meg 1 full védõ höst is akár és kedvedre váltogathatod õket, pl megölöd a támadót és feléleszted a védõt... ez a 3 hösös azért jó mert nem vesztik el a pontjaikat halál után..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Facek
Márdehogylehetne 😄 támogatást nem lehet továbbküldeni...
Én régen úgy hallottam összesen 3 hõsöd lehet, de csak egy élhet. Szval megölöm a fõfaluban lévõt, csinálok eggyet a másikban és azzal foglalom el. Szerintem.
Csirke4
Fogod a másik faludat fölrántod benne a hõsök házát 10-re és oda elküldöd a fõfaludból a hõsödet támogatásként majd az új faluból megtámadod az elfoglalandó oázist az odaküldött hõssel.
Csirke4
NEM!!!!!
1 hõsöd lehet az egész birodalomban.
Facek
nem érted 😄
Fõfaluban van 10-es hõsök háza, hõssel, óázissal.
Messzebre lévõ másik falum mellett van egy oázis amit szeretnék. Nem tudom elfoglalni a fõfalubol ezért kéne tudni, hogy hogyan oldjam meg.
Punker
miért kéne kinyíratni? tudtommal 1 faluban 3 hõs lehet (10-15-20. szint a hõsök házából)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Facek
Gondoltam, de ki kell nyíratnom a jelenlegi, fõfaluban lévõ hõsöm, majd az új faluba egyet csinálni ?
Punker
10-es hõsök háza.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Facek
És az hogy van, ha a második oázisom akarom elfoglalni egy másik faluból ?
DarkHorSe
Igen, 10es szintu palota vagy rezidencia.

Swedish people are albino monkeys

Ok, ez így megvan, mert pont mellettem van...
De ha mondjuk új falut akarok már kell a 10. szintû palota, nem? 😊

Köszi

DarkHorSe
Nem kell hozza 10. palota, csak 10es hosok haza es a 7szer7ben kell lennie az oazisnak.

Swedish people are albino monkeys

Sziasztok, tudnátok segíteni, hogy pontosan hogyan is tudok magamhoz kapcsolni egy oázist?
Tudom, hogy hõsök háza 10. szint + sereg + hõs, kiírtani az állatokat, és háromszor megtámadni...de gondolom mindig újra ott lesznek az állatok? És kell hozzá a palota 10. szint is? Mert most látom csak, hogy a palotámnál ezt írja: Hogy újabb települést alapíthass vagy elfoglalhass, szükséged van 10 szintû palotára. Hm? 😊

gabo91
😊 <#eljen>
Ha tudsz még ilyent akkor írj légyszi.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tugyiti
Lol ha megengeded kiteszem profilba 😊
tom h voltmár
TRAVIAN FÜGGÕ LETTÉL HA:

1 Kimész a kertbe, az elsõ gondolatod az, hová építsd a magtárad.
2 Kimész a piacra, nem érted miért nem akar veled senki búzát cserélni fáért és agyagért.
3 Vidéki sétálgatás közben búzamezõt látva arra gondolsz: „Ah de jó búzamezõ… mekkora sereget lehetne állomásoztatni itt..!"
4 Valakit nem gyõzöl le véglegesen, száz kémet akarsz ráküldeni hogy szemmel tartsd.
5 Amikor azt olvasod a tankönyvben hogy egy testõrségi alakulat vereséget mért egy ellenséges seregre, akkor te hevesen vitatkozol a tanárral hogy a testõr márpedig csak védekezésben jó…
6 Elmész a tanácsházára, és kéred hogy rendezzenek egy nagyszabású ünnpeséget, mert kell a kultúr pont.
7 A napilapok hasábjain a horoszkópot böngészve meglepetten veszed észre, hogy a tûzkatapult helyén mégiscsak a nyilas van.
8 A fizetésed vasban szeretnéd megkapni.
9 Amikor a tanár feleltetni akar, látod magad elõtt a két keresztbetett kardot, piros „Támadás" felirattal.
10 A focimeccsen azt fontolgatod, hogy minden ellenfél otthonára faket indítasz hogy leköthesd az erõiket.
11 A matek órán a felelést inkább a sitteredre bíznád.
12 Amikor a barátnõd kérdezi hogy hová küldözgetsz annyi sms-t, nyitsz neki egy fórumtopikot és törlöd a hozzászólásait.
13 Ha házat akarsz venni de nincs elég pénzed, felállítasz egy remek hadsereget és ráküldöd a szenátoroddal az ingatlanközvetítõre
14 Azért ásol a kiskertben, mert elfogytak a vastartalékaid.
15 A tévét nézve azt gondolod, azért nem ért még véget az iraki háború, mert az amerikaiak nem találták még meg a támadófalut.
16 Amikor azt látod hogy emberek gyülekeznek a házad elõtt, gyorsan segítséget kérsz a szomszédoktól.
17 Amikor keresel egy lányt akit meghódíthatnál, felfogadsz négy szentárort.
18 Virág helyett megleped egy csokor búzával
19 A biztonság kedvéért lándzsákat és kardokat szúrsz a kerítésed mellé.
20 Amikor a szomszéd szóvá teszi hogy leszedted a fáiról a gyümölcsöt, te csak annyit felelsz, hogy csak az õ hibája ha hagyja magát farmolni."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Landren
reggel nekünk is meg lesz remélhetõleg

sose nyomd fullba a kretént

DarkHorSe
Nem akar valaki segiteni fejleszteni a falumat s5on? Sajnos mostanaban keveset leszek a gep elott, normalis helyettest meg nem talaltam 😄
7falu, travian plusz meg a termelesre a bonus 1 honapig befizetve.

Akit erdekel irjon privatot.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

EZ AZ !

11. tundchen Camelot 0 -
12. Vespasianus DVSZ COE 0 -
13. petisan HOLD-NRG 0

Ezt nem vágom, nálunk s2-n semmi sincs a Natar faluban 😄 bár lehet már ki lettek írtva

Landren
nyilván, ez csak próba volt, mondjuk 100x ennyi már elég lenne, de szerencsére nem egy embernek kell támadnia

ToCsEk
kb 100x ennyi birodalmi is kevés..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Landren
ez van bent kezdésnél:

link

persze nem rómaiak

"A natar mindenkit ki fog kémlelni. A kémeket nem lehet megfogni. Ne aggódjatok, nincs jelentõsége, általános natar hadmozdulat.

A natarok nem fognak támadni senkit, csak a csodát."

Timbo
az jelent vmit ha kikémlelnek a natarok ? 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Zerénd
Szerintem az a szerver beállításától függ van e nekik kezdõ védelem.
Hogy mekkora sereg van ott, azt passzolom. Tekercses falut nem támadtam én.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Landren
értem, tahát kb. azonnaltól pár nap is lehet... 😞

a tekercses falvakban is akkora védelem van, mint a sima Natar faluban?

Zerénd
Hát a régin speeden volt nekik is pár nap védettségük, nem lehetett támadni, de a mostanin kapásból lehetett. Aznap este az összes natar falu elfoglalva volt.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Landren
szal kb. semmit nem tudsz errõl Te sem...

Landren
csak holnap jönnek, lehet azonnal kémlelni és foglalni is?

Landren
speeden 3x ennyi védelem volt bent
sime szerveren lehet harmadolni?
akkor ennyi lenne:
6430 18400 7900 50 12400 8800 150 0 0 0

kémleld ki 😄

Landren
ez ok, de akkor van fal, meg rezi is?
és mennyi fõnök kell a foglalásához?

Olyan mint 1 sima falu csak nem teheted fõfaluvá ha elfoglaltad

Landren
üdv

A natar falu támadásához kell katát is meg faltörõt is vinni?

Gabesz amd64
és a csapataik!!! persze nem látod milyen erõsek 😄

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
A natarok egy játékosok által nem választható törzs. Bevezetésükre akkor kerül sor egy-egy szerveren, amikor már kialakultak a klánszövetségek, és a játékosok elértek egy, a rendszer üzemeltetõi szerint megfelelõ erõsségû szintet. A törzs bevezetése után néhány falvat alapít, melynek kincstáraiból a játékosok õsi térképeket zsákmányolhatnak, majd felépíthetik a saját világcsoda nevû építményüket. A világcsoda csak Natar faluban építhetõ, ezért elötte el kell foglalni egy Natar falut. A Natar fõfalu nem foglalható el. Egy szerveren csak tizenhárom világcsoda épülhet, melyet folyamatos fejlesztéssel a 100. szintre kell felfejleszteni. A vilácsoda befejezéséhez (100. szint) a klánban lennie kell még egy tervnek, de ez a terv NEM lehet ugyanannál a játékosnál, aki a világcsodát már építi. A 100. szint elérésekor a gyõztes játékos és klánja megnyeri az aktuális kört, és a Travian szervert újraindítják, minden játékos újra regisztrálhat, és régebbi falvai és profilja elveszik.

A világcsoda felépítése közben minden 5 szint után egy erõs Natar támadás éri a építõ falvát, majd a 95. szint után szintenként. A Natar támadások mellett a világcsodát birtokló klánt folyamatosan támadja a többi, klánon kívüli játékos, s céljuk, hogy lerombolják az addig felépített világcsodát, ellopják a térkép darabjait, és az egyik saját falvukban újrakezdjék a világcsoda építését.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
hát az nem lehet,mert én jan 2.án regeltem 😄

hát belegondolva tényleg az lehet, ráadásul nálam az ut nem fél ora hanem 7..._😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

vsly
Az elsõ faludban csak annyi katonát csinálj,amennyit az a falud elbír.
A 15ösben képezd ki újra õket,de csak a támadókat.
Az elsó falu legyen védekezõ,a sokbúzás támadó.

Hosszútávon(nem is annyira hosszú...😊) így a legoptimálisabb.

Van egy ismerõsõm s4en.5800birodalmija van 200cesaris mellett.
Lusta volt újra fejlesztgetni a 15b-ban,s csak szállásolni hordja õket oda.De iszonyat sokat szív emiatt.Pl ha támadni akar velük,akkor tele kell raknia a magtárat míg tart az akció.Fél óra az út 1bõl a másikba,emiatt egy csomó akciórol is lemaradt már....
Szal ebben a felállásban iszonyat macera....

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

a_n_d_r_e_w
Állomásoztatáskor viszont valahányszor kiküldöd valahova a sereget, állandóan küldheted a búzát, hogy éhen ne haljanak. Annak nem sok értelme. Inkább húzd fel újra azt az akadémiát.

One Vision. One Purpose.

huhh nem is tudom, hogy jo ötlet-e...ez a falvam 7 orányi járásra van, igy elég körülményes lesz mindig visszahivni a sereget, és onnan irányitani. nem is beszélve rola, h akkor a buzatermelésem olyan minuszba lesz, hogy azt nem lehet potolni....

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Szerintetek melyik a jobb megoldás: katonagyártásra vonatkozik, szoval csináltam egy 15-ös falut, amiböl föfalu lesz, de ameddig minden egységet kifejlesztek az akadémiában sok idö telik el. Szoval arra gondoltam, hogy a mostani föfalumba (amiben már szép sereg van) gyártom a katonákat és küldöm öket támogatásba a 15ösbe... tul késön alapitottam az uj falut ahhoz, hogy megint elölröl kezdjem az egész fejlesztést, és közben meg telik az idö...

Punker
ezek a natarok mit csinálnak?

de remélem tényleg csak az épitési idö gyorsult fel és nem jönnek hamarabb a natarok. én örülnék az s1-hez hasonlo lassu szervernek is, akkor van ideje fejlödni az embernek😊

Shaman
háát nagyjából 1 év (picit hosszabb 1-2 hónappal) mármint a normál szerverek a speed rövidebb.
Legalábbis az S1 anno ha jól tudom novemberben indult,s rákövetkezõ év novemberében meg is jöttek a natarok,Februárra vége lett. Azaz 1 év 3 hónapig tartott,de Darkman mondta,hogy az S1 példáján mostantól felgyorsul majd a csodák épitési ideje,mert nagyon lassan épültek ott,szóval,mondjuk 1 év 1 hónap lesz kábé a játék.
De ez csak nagyjábóli saccolás.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.