7029
-
moor09 #5865 nem rég kezdtem el játszani evvel a játékkal, úgyhogy előre is elnézést ha hülyeséget kérdezek, szóval hány emberből áll egy légió ? , egy egység hány főt jelent, a szimuláció miatt is szükségem lenne arra hogy tudjam, a választ előre is köszönöm.... -
#5864 hy.Vlaki magyarázza már el mi értelme van az OK és az ÁLOM háborújának amikor az álom el se fogadta.THX
-
Cat 02 #5863 uff, félrenéztem -
#5862 Kedves Travian játékos,
mélyen az éjszakába nyúlva dolgoztak szorgalmasan a A MIcsodánk metropolisz dolgozói a monumentális építményen. Pontosan 04:49-kor, beépítette az utolsó követ egy dolgozó, a legyhatalmasabb és egyben a legimpozánsabb építménybe amilyet a Travian világa a Natar nép hanyatlása óta nem látott.
Szövetségeseivel és a InsEjP! klánnal együtt megépítette Kicsit Mogorva, több millió egység nyersanyag felhasználásával, valamint több millió bátor védő segítségével, elsőként ezt az építményt és ezzel a teljesítménnyel, mint a kor győztese, bevonul a történelembe.
Ezen napok végén McPaul került a legnagyobb birodalmak élére, őt TrueVader majd El Alsom követi a sorban.
Mint ennek a kornak a legnagyobb hadvezére Coro , és mint a világ csodájának építője Kicsit Mogorva kerül be a történelemkönyvekbe, szövetségeseinek hála legendás védőként válik felejthetetlenné.
Mi, a Travian csapat, szeretnénk megköszönni hűségetek Nektek, játékosoknak, akik kitartottatok a legvégsőkig. .
Reméljük a sok át nem aludt éjszaka és krónikus búzahiány ellenére ez a kör sok élménnyel gazdagított mindenkit és jól szórakoztatok.
Üdvözlettel
A Ti Travian Csapatotok
-
#5861 nem tud, vagy telepesek vagy vezető.
olyan lehet, hogy 10-es rezin telpesek, 20 rezin meg vezető, de egy azonos szinten nem lehet mindkettő -
Cat 02 #5860 De ha legyártja a vezetőt, akkor utána még tud telepst is nem ? -
#5859 Akkor az azért lehetett, mert vagy visszabontotta a rezit, vagy lekatázták neki. Egyéb eset nem lehetséges, mivel ha nincs megfelelő szintű rezi, akkor törzsi vezetőt sem tud gyártani. -
Cat 02 #5858 travian.hu magyar és csak magyarok vannak :D
legújabbra érdemes menni -
#5857 Szasztok.Most találtam rá a játékra.Melyik szerverre érdemes regelni vagy az mindegy?Mindenhol vannak magyarok?Egyébként maga a játék magyar vagy angol nyelvű? -
Cat 02 #5856 Nekem volt olyan h betámadt és kiírta h csökkent a hűség de nem elég a rezi szintje. -
#5855 ha a hűségből tud levinni, akkor már foglalni is tud... -
Cat 02 #5854 De a ha csinálsz akkor hűségből ugyanúgy tud levenni, csak fogalni nem. -
#5853 így van -
#5852 tehát ha nem főfalu és van rezidencia akkor 20-ra kell felfejleszteni mert telepessel már csináltam. -
#5851 Főfalunál a palotában: 10,15,20. szinten, rezidenciánál 10. ill 20. szinten lehet gyártani, ha onnan még nem alapítottál telepessel falut. 10 szintű gyülekezőtér kell még hozzá. -
#5850 törzsi vezetőt hogy lehet csinálni? akadémián kifejlesztettem már. -
Cat 02 #5849 Nem mondok nevet :) -
#5848 kire és mire gondolsz? -
Cat 02 #5847 Hihetetlen h egyesek top 500 asok de semmi logikájuk sincs... -
Cat 02 #5846 edit: törölt csak -
Cat 02 #5845 Bazzzz, s3-n mizoo betámadt :)
1. attack: 1000 csatabárdossal ment a testőrfalumba, neki 0 tért haza, nekem 30 halt meg
2. attack: 666 lóval támadt a légiósfalumra (>.<), neki 1 se tér haza
3. attack: 1000 csatabárdossal a légiósfalumra, de ezt is lazán visszavertem -
#5844 ekkora védelemnél már semmit nem csinál annyi egység -
Cat 02 #5843 Nemnem
ez majdnem ua -
#5842 30k birodalmi 10k EC meg 3k kata már szépen szedi a nagyraktárakat -
Cat 02 #5841 100k gyalogos + 5k kata :D -
vass17 #5840 mondjuk megeheti a jelentését, akkor se fog tudni ide betörni, azért nem tudom ide mekkora sereg kell, ami tud pusztítani is:S -
#5839 :DDD És kapott jelentést mert maradt 2 birodalmia xD úristen -
#5838 BazDmeg, 34 főnök :D ez fájt :D -
Cat 02 #5837 Van itt védő :D -
Cat 02 #5836 Lassú a szeró, a sok támadás a csoda ellen -
#5835 lol, kiváncis vagyok, hogy az új szabályokat hogy fogják betartani... -
Cat 02 #5834 "Látom vadul megy a levelezés de a lényeg még nincs összefoglalva
1 . Aki szurkol nekünk az küldjön búzát a Micsodánkba
2. Aki nem nekünk szurkol az küldjön támadót a Micsodánkba
A többi csak üres beszéd "
XDD rem szerdán porrá lesznek alázva -
#5833 ♥♥♥cijjja remélem tele a raktárcsid és nincs rejtekhejcsid akkor mennek hozzád a katonácsyjaim.♥♥♥ -
Cat 02 #5832 Küldöm a lev..izé katákat :D -
#5831 Halyka!
Látom te is itt vagy tyűűhaaa és máár 3 falvad van!
Cép ! ügyike vagyol!!
Egyébként kössünk személyes szövit??
én cívesen benne vaok
nah cya!
Várom leveledet
-
Cat 02 #5830 2 napja áll a csodánk =| -
Cat 02 #5829 Yep -
#5828 ha oázisba küldök védőket azok a falum búzáját eszik? -
Cat 02 #5827 Hja, testőrség ftw :D -
#5826 kaptatok megint, bár nem túl nagyot:
http://travilog.org.ua/hu/5163617/1ef47d628b7b748d7ecd6cfcac3c1f5d