7029
  • Cat 02 #5905
    he

"Jelenlegi tárolókapacitás: 66400 egység búza
    Tárolókapacitás 21. szinten: 96200 egység búza"
  • Cat 02 #5904
    Alap travian is kb ilyen :D
  • Benc16
    ugy is akartam ^^
  • gameplusz
    Uhh... Hát ez érdekes lett.
  • Benc16
    az is van benne
  • Brinn
    Catan ftw!
  • Benc16
  • Benc16
    estére ^^
  • Punker
    képek?
  • Benc16
    [apro]a helyesírásért bocs! ^^
  • Benc16
    [center]A Travian Veyond, legújabb verziója ilyen olasz v. spanyol... És egy kicsit lemagyarosítattam amit lehetett...

(250 KB)
  • Benc16
    [center]Készítettem egy saját Grafikus Csomagot... Használjátok szeretettel. Nekem kimondottan tetszik, és a véleményeket várná tőletek!

Letöltés (4,15 MB)
  • Matte
    úgy se :)

na mindegy majd rájövök.....
  • Cat 02 #5892
    http://s4.travian.hu/
  • Matte
    4es nem.....

de a travian.hu SEM.
  • Punker
    7-es megy.
  • Matte
    ööö csak nálam nem megy egy szerver se?
  • Cat 02 #5888
    Nem, de nem szólok bele a klánügyekbe :D passzív gamer vok, majd küldöm a csodába a katonákat meg a búzát oszt kész
  • vass17
    és az jobb?
  • Cat 02 #5886
    Nem nagyon :)
    Ikariam szobában vagyok csak :D
  • vass17
    a Skype-os Titan szobákat nem szoktad használni???
  • Cat 02 #5884
    Unionos voltam (NN) és most Titanos lettem :)
  • vass17
    de Te is unios voltál nem??? vagy a Shadowssal valo egyesüléskér kiléptél?:O
  • Cat 02 #5882
    Későn olvadtam be :S
  • vass17
    Hülye lennék?:D Nem értem, miért foglalta el az egyik faludat egy másik Titános?:
  • Cat 02 #5880
    lol

egyszer lennt, egyszer fennt :D
  • mrzoltan
    yaya ingyenért dolgozik.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár van egy-két köcsög közöttük.
  • Szaruman
    A multihunter nem kap fizetést, mielőtt valaki azt gondolná :)
  • ToCsEk
    megnéztem a videt, msot elolvasom a hsz-ket és kiderítem hogy mi is történt mert nem vágom :D. Amugy s2n nem nyomtam, msot speeden nyomom az InS - InSomnia klánban, msot akkor veszélyben vagyok a ban miatt?
  • Bala10
    ez azért nem jó, mert mindenkinek más a "kis" csalás. szerintem úgy igazságos, ha mindent annak tekintünk, ami módosítja az alap játékot. nem beszélve az esetleges bugok kihasználásáról, mert az is csalás.
    ezek mind előnyhöz juttatják a használóját és tönkreteszik mások játékát.
  • Cat 02 #5875
    Nincs benne alapból a játékban -> csalás :)
    Sajnos ez van, +-t kell venni és benne lesz. Félre ne érts én is használom a Beyondot, csak nem teszek fel videót róla :D
  • Sysfox
    Azért ez a scriptelést kezeljük óvatosan. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen scriptet használsz.

Ha olyat, amivel megspórolsz pár kattintást, nem egészen ugyanaz, mint ha valamilyen script mondjuk épít/fejleszt helyetted. A kettőt nem lehet egy kalap alá venni. Sok olyan script van, ami kitesz egy linket a faluid alá, és egy kattintással éred el a klánoldalt, vagy a támadásokat a script nélküli kettő-három helyett. Ez csalás lenne? Aligha.

Természetes, hogy a Multihunter nem nézi jó szemmel még ezeket sem, hiszen ezek a Pluszhoz hasonló szolgáltatásokat adnak INGYEN, a Multihunter pedig a Plusz bevételeiből kapja a fizetését, ha kap egyáltalán.
  • uwu
    0:55
  • Cat 02 #5872
    Azért a kapcsolatban áll durva főleg h 4-5 nagy klánnal minium szövetséges
    (EJ, Pirates, Insomania vagy mi a fene)
  • Cat 02 #5871
    Ezen hol van script ?
  • uwu
    Ez azért túlzás.
    Jogos lenne a büntetés, cse csak arra nézve aki scriptet használt.
    Akik becsületesen játszottak, és támogatták a csodát nem tudhatták, hogy egy csaló építi.

Ha jók az értesüléseim, az EJ klánból került ki a csoda építője.
    Én játszottam velük, és ellenük is. A módszereik elég gusztustalanok voltak, bár ez még nem volt csalás:
    beolvadtak a klánunkba, hadatüzentek mindenkinek, kiléptek, és szereztek pár falut, meg farmot.... no comment. Én nem vártam meg a végét, öngyilkos rohamra indultam ellenük, és töröltem.

Nem vagyok meglepődve, hogy ezek az emberek csaltak. Azon sem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy a csalás összes lehetséges formáját alkalmazták volna a nemes cél érdekében.
  • rage
    Multihunternek nem tetszik, hogy az InsEjP! klán scriptet használt
    a csodépítéshez, aztán egy saját videóval le is buktatta saját magát
    :-))

http://www.youtube.com/watch?v=EG-duWPCwb8

a következö a hozzafuznivalom:
    a s2-n MINDEN olyan ember aki kapcsolatban all a videobal lathato klannal ill. belepet, szerepelnek a nevek, stb.
    az ÖSSZES! szerveren IP alapjan zarolva lesz, es ugy is marad.
    Ez nem kis melo lesz a multihuntereknek, ezert kerek mindenkit limitalja a leveleit.
    Nyilvan a vetkesek rogton torlest inditanak.. 72 orank van tehat osszesen.
    az s2 addig nem lesz ujrainditva amigy ezt ki nem vizsgaltuk.

dark
  • Házinyúl

Az Álom már felbomlott. Az OK meg úgy tenkinti, hogy megnyerte ezzel a háborút, amit ugye az Álom el se fogadott. Amúgy én se értem, pedig az egyik álomba vagyok. Az igaz, hogy ok-osak mnt alatt is farmoltak pár klán tagunkat, de azt nem tudom, hogy a mieink is őket. De biztos előfordult ilyen is, szerintem mind a két csapat hibázott. Nem a háború lett volna a megoldás, hanem az, hogy ezeket a tagokat és a farmokat kiszórják.

• moor09
    értem köszi a gyors választ ........
  • Cat 02 #5866
    Egy légiós 1 ember...