7029
-
Cat 02 #5905 he
"Jelenlegi tárolókapacitás: 66400 egység búza
Tárolókapacitás 21. szinten: 96200 egység búza" -
Cat 02 #5904 Alap travian is kb ilyen :D -
#5903 ugy is akartam ^^ -
#5902 Uhh... Hát ez érdekes lett. -
#5901 az is van benne -
Brinn #5900 Catan ftw! -
#5899 -
#5898 estére ^^ -
#5897 képek? -
#5896 [apro]a helyesírásért bocs! ^^ -
#5895 [center]A Travian Veyond, legújabb verziója ilyen olasz v. spanyol... És egy kicsit lemagyarosítattam amit lehetett...
(250 KB) -
#5894 [center]Készítettem egy saját Grafikus Csomagot... Használjátok szeretettel. Nekem kimondottan tetszik, és a véleményeket várná tőletek!
Letöltés (4,15 MB) -
Matte #5893 úgy se :)
na mindegy majd rájövök..... -
Cat 02 #5892 http://s4.travian.hu/ -
Matte #5891 4es nem.....
de a travian.hu SEM. -
#5890 7-es megy. -
Matte #5889 ööö csak nálam nem megy egy szerver se? -
Cat 02 #5888 Nem, de nem szólok bele a klánügyekbe :D passzív gamer vok, majd küldöm a csodába a katonákat meg a búzát oszt kész -
vass17 #5887 és az jobb? -
Cat 02 #5886 Nem nagyon :)
Ikariam szobában vagyok csak :D -
vass17 #5885 a Skype-os Titan szobákat nem szoktad használni??? -
Cat 02 #5884 Unionos voltam (NN) és most Titanos lettem :) -
vass17 #5883 de Te is unios voltál nem??? vagy a Shadowssal valo egyesüléskér kiléptél?:O -
Cat 02 #5882 Későn olvadtam be :S -
vass17 #5881 Hülye lennék?:D Nem értem, miért foglalta el az egyik faludat egy másik Titános?: -
Cat 02 #5880 lol
egyszer lennt, egyszer fennt :D -
#5879 yaya ingyenért dolgozik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bár van egy-két köcsög közöttük. -
#5878 A multihunter nem kap fizetést, mielőtt valaki azt gondolná :) -
#5877 megnéztem a videt, msot elolvasom a hsz-ket és kiderítem hogy mi is történt mert nem vágom :D. Amugy s2n nem nyomtam, msot speeden nyomom az InS - InSomnia klánban, msot akkor veszélyben vagyok a ban miatt? -
Bala10 #5876 ez azért nem jó, mert mindenkinek más a "kis" csalás. szerintem úgy igazságos, ha mindent annak tekintünk, ami módosítja az alap játékot. nem beszélve az esetleges bugok kihasználásáról, mert az is csalás.
ezek mind előnyhöz juttatják a használóját és tönkreteszik mások játékát. -
Cat 02 #5875 Nincs benne alapból a játékban -> csalás :)
Sajnos ez van, +-t kell venni és benne lesz. Félre ne érts én is használom a Beyondot, csak nem teszek fel videót róla :D -
#5874 Azért ez a scriptelést kezeljük óvatosan. Ugyanis nem mindegy, hogy milyen scriptet használsz.
Ha olyat, amivel megspórolsz pár kattintást, nem egészen ugyanaz, mint ha valamilyen script mondjuk épít/fejleszt helyetted. A kettőt nem lehet egy kalap alá venni. Sok olyan script van, ami kitesz egy linket a faluid alá, és egy kattintással éred el a klánoldalt, vagy a támadásokat a script nélküli kettő-három helyett. Ez csalás lenne? Aligha.
Természetes, hogy a Multihunter nem nézi jó szemmel még ezeket sem, hiszen ezek a Pluszhoz hasonló szolgáltatásokat adnak INGYEN, a Multihunter pedig a Plusz bevételeiből kapja a fizetését, ha kap egyáltalán. -
uwu #5873 0:55 -
Cat 02 #5872 Azért a kapcsolatban áll durva főleg h 4-5 nagy klánnal minium szövetséges
(EJ, Pirates, Insomania vagy mi a fene) -
Cat 02 #5871 Ezen hol van script ? -
uwu #5870 Ez azért túlzás.
Jogos lenne a büntetés, cse csak arra nézve aki scriptet használt.
Akik becsületesen játszottak, és támogatták a csodát nem tudhatták, hogy egy csaló építi.
Ha jók az értesüléseim, az EJ klánból került ki a csoda építője.
Én játszottam velük, és ellenük is. A módszereik elég gusztustalanok voltak, bár ez még nem volt csalás:
beolvadtak a klánunkba, hadatüzentek mindenkinek, kiléptek, és szereztek pár falut, meg farmot.... no comment. Én nem vártam meg a végét, öngyilkos rohamra indultam ellenük, és töröltem.
Nem vagyok meglepődve, hogy ezek az emberek csaltak. Azon sem lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy a csalás összes lehetséges formáját alkalmazták volna a nemes cél érdekében. -
#5869 Multihunternek nem tetszik, hogy az InsEjP! klán scriptet használt
a csodépítéshez, aztán egy saját videóval le is buktatta saját magát
:-))
http://www.youtube.com/watch?v=EG-duWPCwb8
a következö a hozzafuznivalom:
a s2-n MINDEN olyan ember aki kapcsolatban all a videobal lathato klannal ill. belepet, szerepelnek a nevek, stb.
az ÖSSZES! szerveren IP alapjan zarolva lesz, es ugy is marad.
Ez nem kis melo lesz a multihuntereknek, ezert kerek mindenkit limitalja a leveleit.
Nyilvan a vetkesek rogton torlest inditanak.. 72 orank van tehat osszesen.
az s2 addig nem lesz ujrainditva amigy ezt ki nem vizsgaltuk.
dark -
Házinyúl #5868
Az Álom már felbomlott. Az OK meg úgy tenkinti, hogy megnyerte ezzel a háborút, amit ugye az Álom el se fogadott. Amúgy én se értem, pedig az egyik álomba vagyok. Az igaz, hogy ok-osak mnt alatt is farmoltak pár klán tagunkat, de azt nem tudom, hogy a mieink is őket. De biztos előfordult ilyen is, szerintem mind a két csapat hibázott. Nem a háború lett volna a megoldás, hanem az, hogy ezeket a tagokat és a farmokat kiszórják.
-
moor09 #5867 értem köszi a gyors választ ........ -
Cat 02 #5866 Egy légiós 1 ember...