7029
-
#5946 Igen, azt jelenti. MNT = Meg Nem Támadási szerződés
Ez lehet klánok, vagy akár játékosok között is. Ha az utóbbi, akkor nem kell megkérdezned a klántagokat, ez rajtad áll. -
#5945 Üdv!Egy másik klánból valaki aki eddig támadott most hogy észrevette hogy elég nagy hadsereget hoztam létre MNT-t ajánlott pm-ben bár nem tudom pontosan mit jelent.Elfogadjam?Vagy kérdezzem meg előbb a klántagokat?Vagy ez csak annyit jelent hogy nem fogjuk támadni egymást?:) -
vass17 #5944 melyik klánba vagy?:D -
#5943 Ha vki a speed-en van,és a HEF vezetőség közelében van nyírja őket ki plz.
Amúgy THX a sok Fake-et a HEF-től.Nem értem a kis áruló csicskát minek véditek.Nah sok szerencsét,remélem az Antant kinyír benneteket,de csak a vezetést a bárányokat nem kell csak a pásztort. -
kisbagira #5942 én a 3-as on vagyok
-
#5941 ki jön s2-re? -
vass17 #5940 próbálkozz, ilyenkor kiirja, hogy nem tudod elfoglalni, mert helyettes voltál. Amikor már nem irja ezt, akkor foglalhatod. -
#5939 Üdv. Falut szeretnék foglalni. Akitől foglalnám már nem játszik, helyettes voltam nála sokáig, ezért tudomásom szerint 2 hetet kell várnom. Azt meg lehet valahogy nézni, hogy még mennyi idő van vissza? Azt már nem tudom, mikor töröltem a helyettesítést.. -
#5938 10k népesség =) -
Cat 02 #5937 Ami ad valamennyi + % ot.
Ezek -
#5936 És mi az az oázis akkor?:)
Mármint a játékban.:D -
Cat 02 #5935 Őőő, mezőhöz telepes, óázishoz hős. -
#5934 Szasztok.Ahoz hogy egy üres mezőt elfoglaljak szükség van Hősre és telepesre is?Vagy elég csak a hős?:) -
Cat 02 #5933 Te kapsz 20 aranyat, én alám egy ember regizett, pedig sose reklámoztam :O
Meg 3szor regiztem magam alá új szerókon -
bracsek #5932 Ha valaki elmondhatná nekem, hogy az alá regisztrálók hány százaléka éri el a megfelelő szintet hogy megkapja a bónusz aranyat vagy mit kap, én egy másik hasonló játékkal játszok, és kíváncsi vagyok mennyire érdemes reklámozni, már van 50 regisztráltam, de elég lassan fejlődnek, mondjuk nem értek én ezekhez, ők is kezdők, és a játék is kezdő. -
Cat 02 #5931 Hát 9 búzásba fullosba lehet tárolni 43k nyi fogyasztású katonát :D -
#5930 Ehhe, esélye sincs ;) -
Cat 02 #5929 Darabokra cincálja ? ¢^ -
#5928 No, valaki küld 3 támadást ellenem. Kíváncsi leszek, mit kezd 15k légióssal... -
#5927 ja értem... én az 5 ös szerveren vagyok. hát nagyon remélem hogy mégis sikerül valakiket találnom, nem kell nekem a legprofibb elég ha feltörekvő és ha komolyan gondolják nem úgy hogy "összecsapódtunk majd lesz valami" alapon és nem játszanak...
elfelejtettem írni hogy észak keleti régióban vagyok, de a válasz szempontjából úgy látom mindegy. próbálom követni tanácsod. -
#5926 kb. sehogy
mivel ezt a játékot már sokan többedjére, vagy több szerveren egyszerre játszák, ezért a jó klánokba leginkább a tapasztalt játékosokat veszik fel.
szóval szerezz minnél több tapasztalatot, majd ha ez megvan regelj egy induló szerverre, és ha csillagok is jól állnak, meg persze ha kis szerencséd is van, akkor ott lehetsz majd jó klánok tagja. -
#5925 tudna valaki segíteni, hogy juthatok be egy jó klánba kezdő ként? -
#5924 ez nem hírdető balf*sz -
Packy #5922 és mitkel csinálni hogy megkapjam az őt aranyat -
Cat 02 #5921 A tervek szerint az s2.travian.hu ujraindítása, vagyis pontosabban a regisztráció kezdete: 2008.05.19 napján lesz, a pontos idöpont jelenleg ismeretlen.
Indulás a szokásos, 2 nappal késöbb, tehát ebben az esetben 2008.05.21 06:00 órakor.
dark
ui: tehát a paintball-os hétvégére azért mindenki el tud jönni..Smile -
#5920 majd feljön ^^ -
Bala10 #5919 már nem tudok, mert megtámadtak és kiraboltak. :( :) -
#5918 jah, piac kell ^^ -
adam127 #5917 Főfalut sehogysem lehet elfoglalni? -
Bala10 #5916 én még nagyon az elején tartok. raktár, magtár rejtekhely, meg követség van csak. :) -
#5915 piac -
Bala10 #5914 (mit kell felépíteni, hogy tudjak küldeni?:D) -
#5913 ok ^^ kösz -
Bala10 #5912 én elkezdtem nemrég, de nem folytatom, így ami van azt elküldöm majd szívesen, csak azt hiszem fel kell építenem vmit. :) -
#5911 server 8 -on van valaki? mert kéne egy kis nyersi aki adna, azt nagyon megkszönném! nevem: bbMaister és pls ne támadjatok... -
Cat 02 #5910 LoL, új menüpont a statisztikában :) -
Cat 02 #5909 hehe, igazából benne van a játékban, majd ha építessz 19-ről 20-ra raktárat/magtárat nézd meg :P -
vass17 #5908 Jelenlegi tárolókapacitás: 80000 egység búza
Magtár teljesen kiépítve
-
Cat 02 #5907 Oks, azt hittem ingame cucc :D -
vass17 #5906 csalás....?!:D