Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
Hogy lehetséges az h egyszerre 2 épületemet katapultoztak le?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
épp ezt teszem 😊
minél elõbb fel akarom huzni a palotát,nehogy valaki betámadja 😊

bár nem hiszem h a környéken volna katapultos 😄
farmolás alatt vannak hehe

amugy jelenlegi pozicióm 520.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
bányákat gyorsan max-ra, többi faluból öntsd a nyersanyagot a raktárakba.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
amugy efoglaltam egy 15-ös buzásat,hogyan álljak neki fejleszteni?

valaki tud adni jó tanácsot?

köszi

Gabesz amd64
mi a linkje annak?
köszi

s2 is lassabb

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tugyiti
igen <#fogmosas>
Jól érzékelem, hogy az S1 összefosta magát?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

vsly
Számít a kémnél a "fegyver"...nézd meg a csataelemzõnél...
Ölni nem fog tudni akkor sem,de kevesebb bukik el...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Csirke4
Kémeknél fegyverzet?
Tehát a 0*1.5 az nagyobb mint 0?<#idiota>
Landren
Egységmozgások:
» 278 támadás 0:15:15 óra

már megint bántanak <#rinya>

sose nyomd fullba a kretént

van vmi értelme ennek az elõregisztrációnak??
ezt az ikariamot kb 2 alatt néztem meg, csak azért nem fogok bele, mert mostanság még egy travian accountra sincs idöm
<#vigyor4>

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

JA oda is reggelve vok csakhát nem akarodzik még kezdeni😄

látom Dubaiban gyorsan haladnak a mesterséges szigetekkel<#lama>.
amugy nem tünik rossznak
mondjuk engem jobban érdekel a Heroes of might and magic böngészõs változata😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

www.ikariam.hu travian féle játék ajánlom mindenkinek😊

Landren
nem a tervek miatt lett csak az, mivel a 13 tekercsbõl 10 náluk van, szóval nem lenne szükségük ezért egy klánba tömörülni... Nektek viszont nem lesz más válaszásotok, ha csak nem tudtok visszavenni még egy tekercset tõlük

sose nyomd fullba a kretént

N o N a m e
Sziasztok, valaki lécci egy pár ezer fõs támogatást küldjön a (-193 | -23) speed szerveres falumba, mert nagyon (6-an) támadnak. Az elsõ támadás 00:14:38-kor ér el, azután 5-10 mp-ként még 5. Aki tud legyenszives segitsen. Elõre is köszi minden támogatónak!
ha a legerõsebb ö is meg a klánja is, nem hiszem, hogy rossz lenne a stratégiájuk, sztem ki volt ez számítva, hogy a lehetõ leggyorsabb legyen az építés, de majd meglátjuk😄

Érdekes az állás. McPaul a Cruentus tagja volt (legerõsebb klán szerón) és most csináltak egy A KLÁN-t amiben benne van a 4 csodabirtokos, gondolom a tervek miatt lett csak ez.

2. nap már 10 es volt a csodája de most áll mert nincs raktára... érdekes lessz

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

igen, ezt elolvastam, és ezek alapján csak 2 hét mulva foglalhatnám el, ami elég sok idõ, szoval nem tudom mi legyen:S

hzsolt
Hát ebbõl az elõzõ s1-en legalábbis nagyon nagy viták voltak az MH-kkal.
Az egyik engedte a másik nem.
A szabályzatból nem egyértelmû, de azt meg érdekes módon akkor változtatták meg (bekerültek a T2 és T3 verzióra utaló zárójeles részek), amikor mi reklamáltunk emiatt.

Az errõl szóló idézet:
"# §2.2 Barátságos támadások
Tilos saját nyersanyagokat (T2 és T3) és/vagy falvakat (T2) átadni, ha a saját felhasználónknak ebbõl semmi haszna sincsen. Azokra a játékosokra, akik törölni szeretnék a felasználójukat, vagy már törlésben vannak, ugyanúgy érvéyesek ezek a szabályok.

* + §2.2.1 Rablótámadások
Az önként átengedett nyersanyagok rablótámadáskor ugyanúgy lesznek számolva, mintha ezt a mennyiséget a piacon keresztül küldték volna(lásd §2.1). Rablótámadás egy saját falura ez a szabály alól kivétel.
* + §2.2.2a Falu átadása (T2)
Falvak átadása barátságos cselekedetnek minõsíthetõ, ezért nem megengedett, ha az elfoglaló az áldozatot helyettesíti és/vagy vele közös számítógérõl játszik, az elfoglaló és az áldozat egy Klánban vannak és/vagy az áldozat vagy egy helyettese az elfoglalást elõsegíti azzal, hogy elküldi a védelmi egységeket és legyengíti/lebontja a védelmi épületeket (pl. Rezidencia vagy a Palota lebontása)
* + §2.2.2b Falu átadása (T3)
Azon felhasználó falva(i), mely(ek)be az elmúlt 14 napban csak a helyettesítõ lépett be, illetve ahol a támadó az elmúlt 14 napban mint helyettesítö és/vagy közös számítógépet használó volt megadva az áldozattal, ott a falu elfoglalása tilos! A szabály akkor is érvényben marad, ha a felhasználó inaktív! vagy éppen befejezi a játékot.
"

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

Foglaltok már el olyan falut, ami klántárstól, helyettestõl, személyes szövetségestöl van??? ha igen, mennyire figyelik a multihunterek, és nagy esélye van a zárolásnak???

hzsolt
lebontod a palotát, ha van, és felépíted a másikban.
Utána a profilodban tudod megváltoztatni.

lebontod 0-ra a palotát

Cicaaa
Oké! Köszi szépen!!

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Gabesz amd64
ha egyszer kineveztem már egyik falumat fõfalunak,akkor h lehet megoldani azt h a másik legyen 😄

köszi

ok, thx😊

Ráadásul az adja az egyik legtöbb kultúrpontot

hzsolt
ja nem, félreolvastam, bocsánat.
Ha elfoglalsz egy falut, az ott képzett katonák eltünnek.

hzsolt
megérkeznek.

vki erre??😄 akinek van tapasztalata benne, mondjuk Uwu te biztos tudod, mert foglaltál már elég sok falut😊

Én nem tudok ilyenrõl és szerintem nem lehet kideríteni.

Hello!

Nem egy okos döntés, mert ha valaki szenátorral/törzsi vezetõvel/fõnökkel támad, akkor nagyon megkönnyíted a dolgát.
Egyszóval védtelen a falud a foglalással szemben!

Gabesz amd64
ki tudom deríteni azt h az ellen milyen csapattal támad?

Cicaaa
Sziasztok!!

Ki van épitve a rezidenciám 20-as szintre. Ha nincs helyem és le akarom bontani akkor azt lehet???Nem lesz semmi hátránya?

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Gabesz amd64
értem,kösziiii

ha megfogtad az össze kémet, akkor nem kap infot az egységeidrõl
meg nem csak azon múlik, h több kémed van-e, mint a kémlelõnek, számít a fegyverzet vs páncélzat is a kémeknél.

Gabesz amd64
de ugye semmi más?

kösz

Akkor "egyetlen katonád sem tért vissza" van

btw Világcsoda!

s2-n érdekes dolgok történnek. McPaul (1. játékos 36 faluval 😄) 13 as szinten tart a csodával, a többiek 0-n. Jöhet a kérdés h hülyék-e a többiek ? De nem, mi raktárat építünk h késõbb ne kelljen. Ki csinálja jobban ?

Gabesz amd64
és ha kinyitjûk a kémeim az összes ellemséges kémet...akkor az ellenségemnek nem mutatja ki mennyi katonám is van,igaz?

szerintetek mi van akkor, ha támogatásba küldi valaki a katonáit és közben foglalják azt a falu, ahonnan elküldte????

Punker
kell a hely pl kõfaragónak stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ugy látom nem számít, hogy mennyi a népességed😄 ha mindent lebont az ember, akkor nem sok lakosa marad<#ejnye1><#idiota>

mike0013
igen
#5681: igen, nem fog elveszni

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Punker
ha a kovácsoknál kifejlesztek mindent, aztán lebontom a fejlesztés nem veszik el igaz?

Gabesz amd64
ha jön egy ellenség kémlelni és ugyebár nekem több a felderítõm mint az ellenségnek,akkor kinyirják a felderítõim az ellent?

és ezt kimutatják a jelentéseknél?

köszi

Szerintem jó gallal lenni, a foglalás jó móka. A gall fõnök a leggyorsabb foglaló egység. 4 helyett 5-öt lép, ami nagyon nem mindegy.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Ja, hát foglalni kell.
Csak a rómaival theted meg, hogy nem foglalsz.
3-ason 18 falum van, ebból 6-ot én alapítottam, a többit foglaltam.

csak azt nem értem, hogy tudod pl Te az uj falvakat pár nap alatt felhuzni (amikor nem foglalod<#ejnye1>), még ha benyomnád a travianpluszos váro lisát akkor is eltart jo ideig az épitkezés. Persze gondolom, hogy ezért foglalod inkább a falvakat, amig a romai sorstársak alapitással is elég jol fejlödnek😊 attol függetlenül lehet h a következö körben kiprobálom a gallok😊

Ha nem vagytok annyira aktvak, hogy folyamatosan tudjatok építkezni, tök mindegy milyen néppel jöttök, úgysem tudjátok kihasználni az elõnyiket.