7029
-
#6026 honnan ismered te azt a tst? :) -
uwu #6025 Szerintem az le volt rombolva, ez egy foglalási kísérlet volt, még ha elbénázott akkor is... de a falu népessége is meg tud ölni egy gyengébb katonát (nagy falu rezi nélkül is megesz egyet) -
uwu #6024 3-ason 26. helyre estem vissza, és egyre hátrébb kerülök, mert egy hónapja nem csinálok semmit csak katonát.
1-esen 13. vagyok, de ott előrefelé haladok még.
Ts-en fent szoktam lenni. -
Cat 02 #6023 Még benne vagy top50-ben ? Illetve nem szoktál vmi Grid ts-én lenni ? :D -
tbundy #6022 meg a rezi/palota esetleg -
uwu #6021 A fal nem fog meg semmit, csak erősíti a védelmet x%-al.
Az a katona fogta meg a lándzsájával. -
#6020 ész az sok van :D 16kémmel meg 1 szenátorral xD asdasdasdasdasd
fal gyöngén megfogta... -
#6019 -.-
Aki egy kicsit is ért a travianhoz, szarráröhögi magát ezen a logon. Egyébként nem fake, ez megtörtént s1en. -
Cat 02 #6018 Mert fake ? -
vass17 #6017 miért halt meg mindenki?:D -
uwu #6016 ez kemény
http://travilog.org.ua/hu/4053719/8b9e0776717fc0ae1248b2dd007e0124
-
#6015 3x-on ma lesz meg a 2. falum jeee -
#6014 Még égőbb, h az én klánomban vagy, és eddig is egy idiótának ismertelek, de most már teljesen biztos vagyok benne. -
#6013 hát ha annyira akarsz aranyat akkor vegyél. ezt a hozzászólását pedig töröljék mégis hülyeség reflinkekkel spammelni -
bracsek #6012 Innen vágjanak ki egy hétre téged pliz. -
#6011 innen regeljetek pls :)
http://www.travian.hu/?uc=hu1_7873 -
formengil #6010 Sziasztok!! Valaki tartja a kapcsolatot paink1llah-val???
Mert s5-ön átadta a faluját az egyik osztálytársamnak de elfelejtette megadni a jelszót és így csak helyettesként tevékenykedhet a haverom, nem tud kilépni a régi klánból se amiben már csak ő meg egy másik gyerek van. Szóval ha valaki tudja paink1llah MSN vagy e-mail címét, az megmondhatná mert akkor megkérdezném tőle a jelszót. Előre is köszi formengil -
#6009 Ha foglalt, ha Rezi/palota cserés,onnan ha a tulaj alapított falut akkor csak köv. szintnél tudsz.
Ez bármilyen hasonló esetre érvényes.
Amúgy s2-őn vki?
Farmok előnyben.:D:D -
Házinyúl #6008 Akkor mi van, ha foglalt faluból már alapított az előző tulaj egy falut, én foglalhatok e belőle másik falut, vagy alapíthatok e újat? Gondolom 10. szintnél nem, de 20-nál, vagy 10-nél is tudnék? Természetesen rezidenciáról beszélek... Szerintetek? -
#6007 Ha már alapítottál falut,onnan ahova a palotát átrakod akkor nem,csak 15-ös szintnél. -
#6006 és ha most a palotát felhuzom 10-es szintre akkor megint tudok falut alapítani? -
#6005 épp erre vártam,azaz nem huztam fel semmilyik bányát a "mostani" főfulamban 10-es szint fölé :)
szal nem veszik el semmi :)
köszi a megerősitést :) -
#6004 Az eljárás roppant egyszerű művelet melynek végrehajtása a következő módon kell hogy történjen:
Rezidencia lebontása majd egy Palota fölhúzása ;)
Elveszni nem fog semmi amennyiben nincs nagy kaszárnya, nagy istálló vagy egyéb olyan épület amely nem lehet főfaluban.
Ezek a Főfalu kinevezése után eltűnnek.
Ja és ha az első falvadban 10-es szint fölött van valamelyik nyersanyag lelőhely az le fog esni 10-re ha egy másikat nevezel ki főfalunak. -
#6003 Üdv
volna egy kérdésem :)
Szóval az első falum a főfalum.ebben építettem egy rezidenciát és a 2. falum egy 15-ös buzás,ide ismét egy rezidenciát huztam fel 10-es szintre...na most főfalumnak szeretném a 15-ös buzást,akkor ugye le kell bontanom a rezidenciát és fel kell huznom a palotát...
szóval a kérdéseim:
így kell eljárnom?
jár ez valamivel,elveszik valamim?
vagy hogy kellene esetleg eljárnom?
előre is köszönöm a válaszokat :) -
vass17 #6002 igen, arról elsősorban...azóta már én is abbahagytam.. -
#6001 Csak nem a DSIről beszélsz?...☻ -
#6000 19ig lehet húzni a búzamezőket,mert több raktár/magtáratat nem bír el a falu...
De 19est is csak a !!!nagyon!!! fanatikusok csinálnak,ugyanis ehhez a játék elejétől tudatosan kell építeni a falut.Amíg nincs meg a 19es búza,addig se kaszárnya,se istálló stb...S onnantól megy csak a sereggyártás,ami önmagában sem kevés idő legyártani ennyi egységet...
Vagy!Nem a főfaluban készül a fősereg,hanem egy mellette lévőben,ilyenkor a főfaluban csak alszanak.Ennek az előnye,hogy nagykaszárnyában is lehet gyártani(főfaluban nem lehet nagykaszárnya).Horror áron ugyan,de 20falunál már annyi nyers jön be,hogy bőven belefér.
(bocs ha kusza kicsit,de 2órát aludtam kb...☺) -
#5999 kösz!:DDDdd -
Cat 02 #5998 Külön, illetve küldhetsz, max éhenhalnak :) -
#5997 Készülök elfoglalni egy 15 búzamezős területet de lenne pár kérdésem.:D
Miután elfoglaltam küldhetek oda egyből katonákat vagy csak akkor ha már van megfelelő búzatermelés?És miután elfoglaltam azután a falunak külön nyersanyag számlálója lesz vagy hozzáadódik a főfaluéhoz? -
Cat 02 #5996 Elég 10/15 is. De akadémiának muszáj 20 on lenni, mivel csak akkor tudod kihúzni a szentátort/a többit. -
#5995 Ugyanakkor foglalhatsz, amikor települhetsz.
Vagyis, ha az adott faluból még nem települtél, de már van szenátorod, elég a 10-es rezi, vagy palota is. Ha már települtél, akkor utána 20-as rezi, vagy 15-ös palota kell. Majd ha palotád van, onnan van lehetőség még egy településre/foglalásra, 20-as szint elérésével. -
#5994 Üdv!
Szeretnék kérdezni valamit.Ha falt akarok foglalni szenátorral akkor ahoz mindenképp 20 as palota/rezi kell? vagy elég a 10/15 is? -
vass17 #5993 csak akkor fogyasztják az övét, amikor már ott vannak. Tehát odafele és visszafele uton is a saját buzádat eszik. -
#5992 Ha valakinek támogatásba átküldök pár embert akkor onnantól ugye az ő búzáját fogyasztják? -
#5991 Nem ismeri vki az s2 multiját?Felküldhetné dolgozni. -
#5990 hát ya,de papíron... -
#5989 Nem csak 25-ig húzható hanem végtelen szintig csak ugye korlátozott számú raktárad/magtárad lehet ami megakadályozna ebben.
Amúgy a 25-ös szinthez csupán ennyi kell 15498630 19926810 15498630 4428180.
És szerintem 20 milla agyagot nem éri meg elkölteni erre, inkább egy 15 búzásra.xD -
#5988 Magyar speeden játszik valaki? -
#5987 Namost az oáziskba élnek pókok,patkányok,stb.Ott csak az adott termelést növelik ha elfoglalod.
Az elhagyatott völgyekbe,ahol csak zöld van ott falut tudsz alapítani.Ha rákattintasz akkor ott a képen láthatod mien.