Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
1-esen 13. vagyok, de ott elõrefelé haladok még.
Ts-en fent szoktam lenni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az a katona fogta meg a lándzsájával.
fal gyöngén megfogta...
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Aki egy kicsit is ért a travianhoz, szarráröhögi magát ezen a logon. Egyébként nem fake, ez megtörtént s1en.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://travilog.org.ua/hu/4053719/8b9e0776717fc0ae1248b2dd007e0124
Mert s5-ön átadta a faluját az egyik osztálytársamnak de elfelejtette megadni a jelszót és így csak helyettesként tevékenykedhet a haverom, nem tud kilépni a régi klánból se amiben már csak õ meg egy másik gyerek van. Szóval ha valaki tudja paink1llah MSN vagy e-mail címét, az megmondhatná mert akkor megkérdezném tõle a jelszót. Elõre is köszi<#wink>#wink> formengil
Ez bármilyen hasonló esetre érvényes.
Amúgy s2-õn vki?
Farmok elõnyben.😄😄
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
szal nem veszik el semmi 😊
köszi a megerõsitést 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Rezidencia lebontása majd egy Palota fölhúzása 😉
Elveszni nem fog semmi amennyiben nincs nagy kaszárnya, nagy istálló vagy egyéb olyan épület amely nem lehet fõfaluban.
Ezek a Fõfalu kinevezése után eltûnnek.
Ja és ha az elsõ falvadban 10-es szint fölött van valamelyik nyersanyag lelõhely az le fog esni 10-re ha egy másikat nevezel ki fõfalunak.
volna egy kérdésem 😊
Szóval az elsõ falum a fõfalum.ebben építettem egy rezidenciát és a 2. falum egy 15-ös buzás,ide ismét egy rezidenciát huztam fel 10-es szintre...na most fõfalumnak szeretném a 15-ös buzást,akkor ugye le kell bontanom a rezidenciát és fel kell huznom a palotát...
szóval a kérdéseim:
így kell eljárnom?
jár ez valamivel,elveszik valamim?
vagy hogy kellene esetleg eljárnom?
elõre is köszönöm a válaszokat 😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
De 19est is csak a !!!nagyon!!! fanatikusok csinálnak,ugyanis ehhez a játék elejétõl tudatosan kell építeni a falut.Amíg nincs meg a 19es búza,addig se kaszárnya,se istálló stb...S onnantól megy csak a sereggyártás,ami önmagában sem kevés idõ legyártani ennyi egységet...
Vagy!Nem a fõfaluban készül a fõsereg,hanem egy mellette lévõben,ilyenkor a fõfaluban csak alszanak.Ennek az elõnye,hogy nagykaszárnyában is lehet gyártani(fõfaluban nem lehet nagykaszárnya).Horror áron ugyan,de 20falunál már annyi nyers jön be,hogy bõven belefér.
(bocs ha kusza kicsit,de 2órát aludtam kb...☺😉
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Miután elfoglaltam küldhetek oda egybõl katonákat vagy csak akkor ha már van megfelelõ búzatermelés?És miután elfoglaltam azután a falunak külön nyersanyag számlálója lesz vagy hozzáadódik a fõfaluéhoz?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Vagyis, ha az adott faluból még nem települtél, de már van szenátorod, elég a 10-es rezi, vagy palota is. Ha már települtél, akkor utána 20-as rezi, vagy 15-ös palota kell. Majd ha palotád van, onnan van lehetõség még egy településre/foglalásra, 20-as szint elérésével.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szeretnék kérdezni valamit.Ha falt akarok foglalni szenátorral akkor ahoz mindenképp 20 as palota/rezi kell? vagy elég a 10/15 is?
Amúgy a 25-ös szinthez csupán ennyi kell 15498630 19926810 15498630 4428180.
És szerintem 20 milla agyagot nem éri meg elkölteni erre, inkább egy 15 búzásra.xD
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Az elhagyatott völgyekbe,ahol csak zöld van ott falut tudsz alapítani.Ha rákattintasz akkor ott a képen láthatod mien.
http://media.proxnet.hu/ , használd ezt
Mrt nekem 100 kb alá nem akar menni :S
itt el tudod távolítani ha ráklikkelsz a kiegészítõre mindenhol megjelenik az eltávolítás gomb. aztán ha törölted akkor újraindítod a a firefoxot és nem lesz ott a kiegészítõ
nem lehet valahogy kivenni párat?