7029
-
Cat 02 #6226 Van rá valami szabály h egy embert 1 nap hányszor lehet megtámadni ? -
#6225 De múagy tök jó,mert tegnap este akart leframolni a csávó,gyorsan fejlesztettem a rejtekhelyet,aztán nem vitt el semmit.Nem volt elég ahhoz,hogy tudjak fejleszteni akrmit is,így maradt az... -
Cat 02 #6224 Nálam 5 buzogányos támadt 15-öt. -
#6223 Hát nekem 2 légiós nem igazán tudott mit kezdeni 30 valamenyi buzogányos ellen:D -
Cat 02 #6222 Én megvédtem :P -
#6221 Enyémet megölték :'( RIP patkány. -
Cat 02 #6220 Classic szerver, elején kaptam támogatásnak, azóta itt dekkol. -
#6219 honnan van patkányod? -
#6218 Óbazz, volt egy quest ahol arra kaptam volna nyersit, hoyg eldöntöm, hogy farm akarok-e lenni, vagy hódító, és véletlenül az elsőre kattintottam. -
Cat 02 #6217 Bele kell még jönnöm, vas reggel óta tele van :D
-
tbundy #6216 nem lehet -
Cat 02 #6215 Nem feltétlen, induláskor bekerülsz a hc kockaarcok közé és szopós, én 3 nappal később kezdtem és itt nyugi van, lehet arcoskodni :D
btw katapulttal lehet rejtekhelyet kiválasztani ? mert akkor nem parás. -
uwu #6214 Rossz lesz annak aki ekfoglalja a faludat.
Nagyon kellemetlen, mikor rejtekhelyek tömegét kell lebontani, hogy igazi falu legyen belőle.
Egyébként ezért érdemes új szerver indulásakor az első napokban kezdeni, mert akkor csak rajtad múlik, hogy ne legyél farm. -
#6213 Semmit se tudok,eddig mindig összegyűlt annyi anyag,hogy a rejtekhelyet tudjam fejleszteni:D -
#6212 xDDD kurva ciki. Nem tudsz rá védő támogatást szerezni? -
#6211 Tök jó,hogy az egyik faluval megint nem tudok mit kezdeni,mert valami paré attól érzi magát faszának,hogy egy új falut lefarmol :\ -
#6210 még kell 1000 pont. :/ -
#6209 a tököm ad ki ennyit használhatatlan cuccér. Akkor inkább már piac, akadémia, műhely, istálló -
Cat 02 #6208 Áh, reggel, a nap legszebb időszaka, az éjjel jól megszedi magát a város, aztán reggel szépen elhozom onnan a cuccot, 3. támadássorozat úgy h a katonák még mindig tele kézzel jönnek vissza, ráadásul 2 szomszéd :D -
Cat 02 #6207 Jól jön azért ;) -
#6206 nem, hogy b*ssza meg! küldhetem a gallokra! :D
A követségből jön a legjobban a kultúra? -
Cat 02 #6205 Nem, meg kell várni amíg lesz kultúrpontod.
Mi 2en toljuk a falut és a havernak az a mániája h minden faluban csinál 20-as követséget h gyorsan jöjjön a kultúr pont :D -
#6204 kérdés: ha van 3 telepesem, de azt írja, hogy 8000 kultúrális pont kell új falu építéséhez, és nekem csak 6800 van, akkor nem hagyja majd elküldeni a telepeseim új falut alapítani?? -
#6203 Hogy mi?:) -
tbundy #6202 rejoin :) -
#6201 Jajj de imádom azokat,akik élvezik,hogy egy kezdő falura félóránként küldenek sereget
Múltkor is ezért hagytam abba. -
Cat 02 #6200 LoL, később ezt az egyet is kemény lesz húzni, hidd el. -
#6199 Köszi,csinálok mégegyet akkor:D -
Cat 02 #6198 Igen. -
#6197 Tényleg,2 falut külön szerverre lehet csinálni?FAQ-ban nem találtam rá választ. -
Cat 02 #6196 Nekem most lett nyersim, de előtte úgy volt h fa az maxon volt a többiből meg alig :S -
#6195 Nekem az a bajom most,hogy semmiből sincsen elég:) Amúgy én is egy fosztogatós falut akarok csinálni most,régebben csináltam már egy falut,csak 2 hónapig más vezette,és nekiadtam,ha már annyit küzdött vele,meg engem nem is érdekelt már úgy annyira. -
Cat 02 #6194 Passz, én germán vok szal gyors kihúztam a kaszárnyát és most fosztogatom a 7*7esem. -
#6193 Amúgy hogyan érdemes fejleszteni az elején a falut? -
#6192 Akkor biztos azért volt,mert valamelyik csodás küldetésnél kaptam valami plust vagy mi a tökömet. -
Cat 02 #6191 Két épületet nem lehet egyszerre, max várólistára rakni Plus-al. Illetve Római tud egyszerre bányát és épületet építeni, de 2 épületet nem. -
#6190 Miért van az,hogy nem tudok egyszerre két épületet fejleszteni,amikor eddig tudtam 2-t építeni?:S -
Cat 02 #6189 Én nagyrészt questeltem, max annyi h mikor vártam a katonákat kihúztam a főépületet 3-asra, most meg rabolgatom a környéket. -
#6188 ha nem cisnálom -> handycap. Az meg még szarabb, mint a questek. -
#6187 De muszáj!! Hát ott van!!