7029
  • Landren
    Mármint ha a 2. a főfalu ami 15 búzás? Ha így érted, akkor igen, az megmarad .
  • Cat 02 #6265
    És ha pont a 2. egy 15 búzás akkor megmarad elvileg ugye ?
  • Landren
    Amennyiben 3, vagy annál több faluja van, akkor a főfalut is le lehet bontani, úgy hogy megszűnjön, ebben az esetben áttevődik máshova a főfalu.

Ha viszont csak 1 faluja van, azt nem lehet teljesen megsemmisíteni, csak bontani nulláig, de nem szűnik meg, csak ha töröl, vagy ha 3 hétig nem lép be...
  • sz4bolcs
    ottmarad a hely szeleme. A támadó profiljában. ;]]
  • Cat 02 #6262
    De ha főfalu akkor ottmarad a csonk nem ? Mégha palota le is lett rombolva, vagy ez csak mese ?
  • sz4bolcs
    nem volt aki megvédett?
  • Punker
    igen, így buktam 15 búzásat :(
  • tbundy
    kb
  • sz4bolcs
    ha porig katapultozok egy falut (főfalu), akkor mi történik? Az utolsó épület lebombázásával eltűnik?
  • Cat 02 #6257
    Nagyrésze sztem már nem is játszik, legalábbis is csak pár írt levelet h hagyjam békén.
  • Punker
    enyémek is elfogynak törölnek sorban.
  • Cat 02 #6255
    Lehet picit túlfarmoltam a környéket :S Végére nem fog maradni.

• tbundy
    főseregbe sztem mindenképp kell gyalogos támadó is.
    az arány meg ahogy bírod búzával :) katapult meg 1-200 sztem ajánlott még védő játékosnak is, falufoglalásokhoz jól jön majd :) persze kérdés mekkora vagy, hány falvad van, ilyesmi.
  • Cat 02 #6253
    Passz, germánnal még nem jutottam el odáig, igazából attól függ mennyire akarsz katázni, ha csak ilyen megfélemlítés, mert még akarok farmolni akkor ne sokat sztem.
  • sz4bolcs
    és katapult/teuton arány kb. mekkora? Most gyártottam le 5 katát, de abbahagytam, mert félek, hogy nem fogom tudni mire használni.
  • Cat 02 #6251
    Lándzsás is kell azért, főleg mivel majd csodánál azok kellenek inkább, paladin sokat fogyaszt és a római testőrség erősebb.
  • sz4bolcs
    Valaki tudna tippet adni, hogy germánoknál, ha minden egység ki van fejlesztve, mi az ideális csapatösszetétel? Teuton lovag + katapult gyártása elég a főfaluban, vagy kell gyalogos is? (+mellékfaluban védő egységek, paladinok főleg)? Ötlet?
  • Landren
    A szimulátor szerint 49 db csatabárdosod hal meg, de szerintem inkább 70-80 a reális.
  • sz4bolcs
    67 Patkány
    44 Pók
    26 Vaddisznó

-egy ilyen oázist mekkora sereggel érdemes támadni? 250 csatabárdossal nem ér nagy veszteség?
  • Cat 02 #6247
    Gyakorlótér

A gyakorlótéren katonáid a kitartásukat tudják erősíteni. Minél magasabb szintre van kiépítve a gyakorlótér, annál gyorsabban tudnak a csapataid 30 egységnyi területet megtenni. A katonáid sebességnövekedése CSAK minimum 30 egységnyi távolság megtétele után(!) érzékelhető.

Költség és építési idő 1. szinten:
    Fa1750 | Agyag2250 | Vasérc1530 | Búza240 | Élelemfelhasználás1 | 0:58:20

Feltételek:
    Gyülekezőtér Szint 15
  • sz4bolcs
    ezt sem írja ;]
  • Cat 02 #6245
    LvL 20 asban igazam volt :D
    Akkor 15-nél csak Gyakorlótér van
  • sz4bolcs
    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=348 - itt mást ír.
  • Cat 02 #6243
    15-nél tudsz célt választani és 20-nál 2 célt.
  • sz4bolcs
    a random azt jelenti (egyes szintü gyülekezőtérnél), hogy BÁRMIT eltalálhat a katapult?

és ha 3asra fejlesztem a gyülekezőt, akkor is be lehet rakni, hogy randomba támadjon, vagy ki kell választani a magtár és a raktár közül az egyiket??
  • sz4bolcs
    ja amúgy megvan életem első katapultja :()
  • Punker
    20. szintű gyülekező kell hozzá
  • sz4bolcs
    katapulttal miért nem tudok választani, hogy mit akarok rombolni? (csak a véletlen lehetőség van felajánlva)
  • Cat 02 #6238
    Nem úgy volt h a lovasságból mehet 1 is ? 2 paladinom oda lett :S
  • sz4bolcs
    kössz. NEm is olyan drága..
  • Cat 02 #6236
    http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=328
  • sz4bolcs
    Mennyi nyersi kell a katapult kifejlesztéséhez?
  • Cat 02 #6234
    Hm, érdekes, scriptet le kell kapni és sütit törölni :S
  • Cat 02 #6233
    És meg tudtad oldani ?
  • Timbo
    most is az van :)
  • sz4bolcs
    nekem nem, de már csak 100 kulturpont kell a 8000hez és épül a 3. falum. :P
  • Cat 02 #6230
    Volt vkinek olyan h bejelentkezés után fehér képernyő ?
  • Cat 02 #6229
    Ezen jót derültem

"Nem stílusunk a kardos, buzogányos, lovagos rajz. Na jó, savanyú a szőlő, nem tudunk ilyesmit rajzolni. Képzeljetek ide egy karatézó póklábat.

\|/
    --O--
    /|\
    "
  • Cat 02 #6228
    Ahogy érzed :D
  • bardocz
    Szerintem nincsen.Am most végre abbamaradtak a támadások,gabonamezőket jól fel kell húznom,utána jöhet a többi.Mikor érdemes a falut is elkezdeni építeni?Mármint hányas szinten legyenek a nyersanyagforrások?