Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2. FAQ: http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=556
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Mert most küldtem véletlenül támadás helyett támogatásba valakihez, és így az õ buzáját eszik az egységek.
Ezt ki lehet használni valahogy, vagy ki lehet rúgni a nem-kívánt támogatót?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Falufoglalásnál az utolsó támadással küldött egységek az elfoglalt faluban maradnak mint annak a saját egységei. Ez tény. A kérdésem az lenne, hogy ha a támadó faluban 20szintre fejlesztett egységgel foglaltam el egy falut ahol spec. a páncél/fegyverkovács alacsonyabb szintü illetve szintre fejlesztett mi lesz az egységeim plusszával? Pfffuu...
A játék összetettségét ismerve szerintem k...ra nem számolja ezek után a
magasabb szintet 😞 de jó lenne ha valaki felvilágosítana errõl pontosabban!
???
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy az elfoglalt faluból támogatásba küldött egységek sorsa mi lesz ha közben ugye befoglalja valak?
De a játék össze... bla bla bla tuti azok is megpusztulnak ami lássuk be
nagy kár 😄
--- Motorola Defy Wiui_2.12.27 --- BFBC2Vietnam hent3s
Olyan 500-as termelés körül meg a rezidenciát -> új falu alapítás.
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Vagy lovasságot? MElyiket? Egyszerûen megakadtam, nem tudom, mit fejlesszek.
- Bányák: 3-4 szintre
- Piac, Raktár, Magtár
Hogy ezeket mennyire fejleszted, az nyilván attól függ mennyire vagy aktív. Ha sokat játszol nem kell nagy raktár. Piacot jó, ha felviszed olyan 3-5 szintre mondjuk az elején, mert kelleni fog..
- Fõépület: 10 szintre
- Bányák fejlesztése
Ha van már érdemi nyersanyag, akkor:
- Kaszárnya, Akadémia (Kardos fejlesztés)
És el kell kezdeni farmolni. Legyártasz mondjuk 10-50 Kardost és támadod a kicsiket. Ha nem jön össze a Kardos, akkor Phalanx is jó az elején, de
akkor csak 35-40 népesség alattiakat támadj. A bejövõ nyersanyagból aztán új egységek, bányák, fõépület.. Mindegyik fontos, a te döntésed melyiket részesíted elõnyben.
- nem érdemes valamelyik harci egységet megcsinálni, mert másik jobban megéri
- nem éri meg valamelyik épületet felhúzni mert felesleges, vagy mikor éri meg a kovács/pék/fûrészmalom
- nem éri meg hõssel területet csatolni, vagy telepest kiküldeni, mert foglalni egyszerûbb, és amit felépítek úgyis elviszik
- nem érdemes raktárat építeni mert a cuccot úgyis lerabolják, inkább legyen mindig elköltve a nyersanyag
Fõleg az olasz szerveren azt gondoltam, hogy az elsõ héten csak a nyersanyag termelésbe forgatom vissza az anyagot, a második héten építkezem, és a végén csinálok katonákat, a franc se akarja etetni õket feleslegesen...
elõre is köszönöm, vagy ha van valami hasonló link, azt is megköszönöm... olvasgattam fórumokat, de azok általában kimerülnek az alsó tagozatos egymás fikázásában. Az sg-s fórumot nem olvastam végig még rendesen, csak egy oldalt.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
de 2 népesség volt 30 és a 29. helytõl szal nem tudtam megállapitani.
helyettesitettél engem vagy nem?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én még egyszer nem beszéltem veled te meg elkezded hogy idiotának ismertél meg. nah ehhez nem tudok mit szolni.
Vagy lehet az eggyik farmom vagy csak azt mondod az AHA szövetségbe tartozol...
Na mond csak meg a neved!
VV: akkor láttalak párszor. Amúgy rohan egy sz@r 😄
Ts: ott már mindenki megfordult kb 😊 Milyen néven voltál egyébként? 😛
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"