7029
-
#6306 Újabb kérdéssel fordulok hozzátok. Az első oázist 1-es szintű hősök házával is el lehet csatolni, és 10-es szinttel a másodikat, vagy pedig 10es szinttel lehet az elsőt? -
Cat 02 #6305 Hehe, mégse kimutathatatlan. -
Cat 02 #6304 Egy hősöd lehet összese, és hősök háza szint kell, nem hős szint. Igazából ezt a másik faluban is gyártok hősök házát témát én se vágom :S -
#6303 ez a hős téma érdekelne, és most ne nyomjatok be faqt pliz. :)
Tehát van egy 1es szintű hősöm, akkor azzal hogy foglalok oázist?
És a másik két falumban gyártok hősök házát akkor ott is lehet 1-1 hősöm, és azokkal is tudok oázist foglalni? Mi a kritérium? -
#6302 8-ason játszik itt valaki? -
Cat 02 #6301 Classic powa :D -
Cat 02 #6300 UC-M.R. -
tbundy #6299 nem érdemes lebontani a hősök házát, mert akkor a hőst nem tudod továbbküldeni onnan, meg sztem a csatolt oázis is elveszik. -
#6298 köcce
na és ha van hősők házam és már foglaltam egy oázist onnan,de le szeretném bontani nullára a hősők házát akkor megmarad az oázis vagy sem? :) -
#6297 6-oson melyik klánban vagy ? :D -
Cat 02 #6296 Ahhoz képest h McPaul nem akarta újrakezdeni, elég jól tolja s2-n. -
#6295 Szép kis öngyilkos merénylet! :D -
Cat 02 #6294 Ez kemény. Már sokaknak van 2. faluja, nekem már csak 8 rezi szint kell xD -
#6293 az össz falvad nyersanyagtermelésére vonatkozik, de ha kisebb a népessége mint a te nepépességed, akkor 3 órait küldhetsz neki... -
#6292 Kettesen vagyok a kezdetektől. És ez az első játékom, sikerült kapásból egy jó klánba kerülnöm, ami most a hetedik a ranglistán. :) -
#6291 Újabb kérdés: csapattárs megsegítésére ha küldök egy órai nyersanyagot, az korlát az összes falum összesített egy órai termelésére vonatkozik, vagy csak arra az egy falura?
A kérdés egyszerűbben: Elküldhetem egy faluból az összes falum egy órai termelését, vagy csak ami az adott faluban termelődik? -
Cat 02 #6290 Sztem semmi, nem vagyunk nagy klán. Meg a támadó is vesztett szépen. -
#6289 tiéteket? mi lesz a válasz? -
Cat 02 #6288 Váá, beütötték a klánfőnököt :S
100 buzogányossal és 30 csatabárdossal =| -
tbundy #6287 sztem érdemes lebontani, meg amúgyis kell a hely a raktár-magtárnak :) -
Cat 02 #6286 2,6,9, illetve voltam a 3,4,5-ön, csak azokat leadtam, mert meguntam xD -
#6285 Egyébként ti melyik szerveren vagytok? -
#6284 -
Cat 02 #6283 Nézegettem klánfórumot, pár érdekes levél, spoilerven írom mert káromkodnak benne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
LaCaX 22.07.08
nincs cím 00:40:08
Mivan te faszopó köcsög? Meg foglak baszni anyád hátán te kis buzi ugy hogy közben hugodat is kurom te csicska geci.A jó kurva anyádat. Holnaptól csak apunak fogsz szólítani te nyomorult. :D:D:D:D:D:D:D:D
Gecit fogsz szarni te kis buzi
Nekem van életem neked nincs...
Enyit érsz!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
andorka 16.07.08
nincs cím 08:13:59
A jo mocskos csiter geci anyad ugy latom felkel jelentselek te fasz!100000000000000er kisebeket ne tamadj te nyomorult geci!Mert fweltorom a traviant es felfejlesztem magam azt baszhatod!Anyaszomoroult messztelen goreny!Dogojon meg a jo geci anyad!
-
Cat 02 #6282 Őőő, ismerlek én téged ? Btw WarPig-et nem én farmolom, de majd akkor benézek :P
sz4bolcs: akkor már Tanácsháza, az ad rendesen kultúrpontot, meg a követség. -
YMan #6281 Cat 02!
Farmoljátok meg warpig-ot, megengedtem!
kircsónak hiába mondom, és bent van egy csomó nyersanyag!
-
#6280 lol. És érdemes is lebontani? Kulturpont is megmarad? Uána elég macerás mégtöbb kulturpontot nyerni belőle. -
Cat 02 #6279 Yep. -
#6278 és ugyanez a páncélokra is igaz a műhelyekkel, ugye? -
tbundy #6277 megmaradnak -
#6276 ha lebontom az akadémiát 20-as szintről 0-ra akkor a kifejlesztett cuccok megmaradnak?
kell a hely a magtárnak :P -
#6275 Komolyan persze, de ne te írj neki, hanem kérj meg valakit a klánodból, vagy ismerőst... -
#6274 Komolyan írjak neki? :D Nem fog akkor ránézni a logomra? -
#6273 Az sincs leírva sehol hogy nem ölheted meg azt akivel egy gépet használsz hogy aztán farmolni tudd...:D -
#6272 Én is azt írtam az MH nak, hogy mutasson ilyen szabályt, nem mutatott csak levett egy szintet minden épületemből...
Írj neki, van rá esély, hogy válaszol. -
#6271 Én a szabályzatban nem találok olyat, hogy nem lehetne farmolni a közös géphasználóknak egymást. Hol van leírva? Direkt elolvastam a szabályzatot. -
#6270 De tiltva van, max. nem figyelik...
A szabály szerint "MH írta" helyettesnek ill. közös géphasználat esetén nem megengedett a nyersanyagküldés, még az 1 órai sem! Kizárólag 1-1 es kereskedés mehet!
Klántárs farmolásánál is úgy nűködik, hogy csak annyit hozhatsz el hivatalosan, amennyit a szabály szerint küldhetnél is. Tehát ha nagyobb a népessége, akkor 3 órai menyiséget, ha kissebb, akkor 1 órait!
Ebből következően a helyettest és a közös géphasználatnál beállított másik embert farmolni sem lehet!
Nyilván alkalmankánt belefér, azért még nem szólnak, de ha folyamtosan csinálod azt figyelik és zárolnak érte.
-
#6269 Nálam meg az én másik accomra...
Ismeritek azt a módszert, hogy ha van két accotok, beírjátok "egy számítógépen játszó"-nak a kettőt, aztán az egyiket úgy farmolni, hogy amit a rejtekhely lefog (mindenből 3000 nyersi) azt eltradelni búzára, aztán visszarabolni a búzát? fix nagy bevétel, és nincs tiltva egy számítógépen játszóknak, hogy támadják egymást, ha jól tudom. -
Cat 02 #6268 Nekem az én farmjaimra jár, szal ne idegeskedj :S -
#6267 Ekkora nyomorék csapattársat sem baszott még az ég..