7029
-
uwu #6426 S3-on már megszünt ez a helyzet.
2 hónapot kihagytam, rámtelepültek közben...
Egy csodát még így is beütöttem, védőim a csodában vannak.
Most az ex farmok foglálják a falvakat:D
Hogy mire mennek vele a szerver végén azt nem tudom, de biztos jó lesz tőle a közérzetük. Szerintem azt hiszik, hogy végre megtanultak játszani, pedig nagyon nem :D
S1-en nagyon kemény vagyok, ott steril a környék. Nem sajnálom az időt a farmok teljes kiírtására, ha már nem kellenek.
-
#6425 Jah,meg Impreza a falunév.Na majd ha lesz írok,és küldöm,és köszi! -
#6424 inkább lépj be vmi klánba :) -
Cat 02 #6423 Ha s9-en te vagy bardocz akkor hozzám küldheted, ott is ugyanez a nevem, csak előtte írj levelet! -
Cat 02 #6422 Azt semmiképp sem :D -
#6421 Nem ismerek senkit:D Ara gondoltam,hogy ha küld sereget,akkor küldöm hozzá én is,és akkor ő jön üres faluba felvonulni,meg talán én is. -
Cat 02 #6420 Páncélkovácsot még hagyjad, inkább csak katona, de amíg nem lesz 30-40 addig inkább küld el őket vkihez. -
#6419 Ezaz,hogy nem szokik,5-10 támadásából 1x visz el valamit:D És akkor se pusztulok bele,csak jól jönne. -
#6418 annyi sereg ellen én rejtekhelyet ajánlom sztem úgyis elszokik tőled ha semmit se visz.. -
#6417 Testőr vagy mi védekezésre van nem?Még kell páncélkovács,hogy elkezdhessem fejleszteni.Aztán utána gazdaság,hogy egyszerre le tudjak gyártani viszonylag sokat,meg fejlesztem a falat,változó hogyan küld rám sereget,van,hogy 30 katona,van,hogy 70... -
Cat 02 #6416 Ne többfélét, csak olyat ami védekezésre jó, máshogy nincs esélyed...
Nekem a 7x7 esen mindenki farm v klántárst, bár uwu se gyenge, neki asszem 1 klántárs van ott össz-vissz :D -
#6415 Hát és mit csináljak,ha valakiknek az a szórakozás,hogy idióta módon játszanak? -
#6414 Az a bajom,hogy már egyszer voltam klánba,és mindenki túl komolyan vesz mindent:)
Amúgy most arra gyúrok,hogy legyen minimum 100-as nyersanyagellátás,aztán feltalálok majd többféle katonát,szerintem ezek kb meg sem nézika jelentést... -
Cat 02 #6413 Ha Római vagy akkor
1, szerezz klánt
2, gyárts testőröket
3, amíg nincs elég küld el őket valakihez, farmolást nem ajánlom mert szétverik őket :D -
uwu #6412 Mire ezt megcsinálod szétfarmolják a környéket, és 10x erősebbek lesznek mint te. -
uwu #6411 Én végigvittem ,és soha többet nem játszok speeden.
4 hónap alvás nélkül nem egészséges. Egy speedes acconthoz min. 3 ember kell, akik mundent ugyanúgy csinálnak, és nem egymás ellen fejlesztenek. Mivel ilyen nincs, egy ember meg kevés, ezért nincs értelme ott játszani.
-
#6410 Megkaptam a patkányt:P. Most az a küldetés hogy minden nyersanyag lelőhelyet fejlesszek ki 1 szintre. egy fa lelőhely maradt, csak azt még nem lehet mert a nyersanyag 9 óráig még elég. Úgyhogy most várok:P... -
#6409 Kétszer lesz apokalipszis. -
#6408 25órát,kb
-
#6407 Lol -
#6406 van itt valaki aki már végigvitt egy speed-et?
mennyi időt kell rászánni naponta? -
#6405 Várfalam van,de így,hogy nincsen katonám nem esik el egy sem,de van,csak akkor.Na majd faszául felhúzom a kicsiny falucskámat,és legyártok egyszerre 3 csiliárd katonát,és ráküldöm pistikére,és megtudja milyen is az az apokalipszis! -
Cat 02 #6404 Az lenne hidd el, velem szopták már meg így. Egyébként gyártassz falat és 1 katonája 100 % h elesik. -
#6403 Tényleg,micsoda veszély lehetnék,ha tudnék.Bekövetkezne az apokalipszis.Így már mindent értek. -
Cat 02 #6402 Azért küldik h ne tudj katonát gyártani -.-' -
#6401 S9 azért jó,mert van x marha,aki küldi a szaros seregét,és már nem rabolnak tőlem semmit,mert nincs mit,de legalább büszkék.Biztos jönnek hozzám felvonulni. -
Cat 02 #6400 Azt hittem csak Classicon vannak questek o.O Btw sztem s9 re kéne menned, de mind1 :D -
#6399 s7 -
Cat 02 #6398 s9? -
#6397 Lol: Építeni akarok vasércbányát, de nem engedi mert kiírja élelem hiány van építenem kell egy búzafarmot. De azt sem engedi mert kiírja szürkén: Élelem elegendő:18:18 -
#6396 Ja a Noob-ban az n kicsi n.... -
Cat 02 #6395 Nincs ilyen =) -
#6394 NewNoob. -
Cat 02 #6393 S9-en nincs hős és a fél szervnek már rég meghalt, nekem még él mondjuk :P
Nem támadnak soha :S -
#6392 hős neve: Szecskamester -
#6391 legalább lesz társaság. ;] házikedvenc. én belőle képeznék hőst, mekkora poén lenne. -
#6390 -eg,sry :)
-
#6389 jahh..."halmas seregeg" = 1db patkány -
Cat 02 #6388 "Sereget". btw mi a nick-ed ? -
#6387 Tetszenek ezek a küldetések. Most küld sereget a játék 11 óra múlva megérkezikxD