Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
ha lebontom az akadémiát 20-as szintrõl 0-ra akkor a kifejlesztett cuccok megmaradnak?

kell a hely a magtárnak :P

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Landren
Komolyan persze, de ne te írj neki, hanem kérj meg valakit a klánodból, vagy ismerõst...

sose nyomd fullba a kretént

sz4bolcs
Komolyan írjak neki? :D Nem fog akkor ránézni a logomra?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

REALista
Az sincs leírva sehol hogy nem ölheted meg azt akivel egy gépet használsz hogy aztán farmolni tudd...:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Landren
Én is azt írtam az MH nak, hogy mutasson ilyen szabályt, nem mutatott csak levett egy szintet minden épületembõl...

Írj neki, van rá esély, hogy válaszol.

sz4bolcs
Én a szabályzatban nem találok olyat, hogy nem lehetne farmolni a közös géphasználóknak egymást. Hol van leírva? Direkt elolvastam a szabályzatot.

Landren
De tiltva van, max. nem figyelik...

A szabály szerint "MH írta" helyettesnek ill. közös géphasználat esetén nem megengedett a nyersanyagküldés, még az 1 órai sem! Kizárólag 1-1 es kereskedés mehet!

Klántárs farmolásánál is úgy nûködik, hogy csak annyit hozhatsz el hivatalosan, amennyit a szabály szerint küldhetnél is. Tehát ha nagyobb a népessége, akkor 3 órai menyiséget, ha kissebb, akkor 1 órait!
Ebbõl következõen a helyettest és a közös géphasználatnál beállított másik embert farmolni sem lehet!

Nyilván alkalmankánt belefér, azért még nem szólnak, de ha folyamtosan csinálod azt figyelik és zárolnak érte.

sz4bolcs
Nálam meg az én másik accomra...

Ismeritek azt a módszert, hogy ha van két accotok, beírjátok "egy számítógépen játszó"-nak a kettõt, aztán az egyiket úgy farmolni, hogy amit a rejtekhely lefog (mindenbõl 3000 nyersi) azt eltradelni búzára, aztán visszarabolni a búzát? fix nagy bevétel, és nincs tiltva egy számítógépen játszóknak, hogy támadják egymást, ha jól tudom.

Nekem az én farmjaimra jár, szal ne idegeskedj :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

sz4bolcs
Ekkora nyomorék csapattársat sem baszott még az ég..

Landren
Mármint ha a 2. a fõfalu ami 15 búzás? Ha így érted, akkor igen, az megmarad .

És ha pont a 2. egy 15 búzás akkor megmarad elvileg ugye ?

Landren
Amennyiben 3, vagy annál több faluja van, akkor a fõfalut is le lehet bontani, úgy hogy megszûnjön, ebben az esetben áttevõdik máshova a fõfalu.

Ha viszont csak 1 faluja van, azt nem lehet teljesen megsemmisíteni, csak bontani nulláig, de nem szûnik meg, csak ha töröl, vagy ha 3 hétig nem lép be...

sz4bolcs
ottmarad a hely szeleme. A támadó profiljában. ;]]

De ha fõfalu akkor ottmarad a csonk nem ? Mégha palota le is lett rombolva, vagy ez csak mese ?

sz4bolcs
nem volt aki megvédett?

Punker
igen, így buktam 15 búzásat :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

kb

sz4bolcs
ha porig katapultozok egy falut (fõfalu), akkor mi történik? Az utolsó épület lebombázásával eltûnik?

Nagyrésze sztem már nem is játszik, legalábbis is csak pár írt levelet h hagyjam békén.

Punker
enyémek is elfogynak törölnek sorban.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Lehet picit túlfarmoltam a környéket :S Végére nem fog maradni.

fõseregbe sztem mindenképp kell gyalogos támadó is.
az arány meg ahogy bírod búzával :) katapult meg 1-200 sztem ajánlott még védõ játékosnak is, falufoglalásokhoz jól jön majd :) persze kérdés mekkora vagy, hány falvad van, ilyesmi.

Passz, germánnal még nem jutottam el odáig, igazából attól függ mennyire akarsz katázni, ha csak ilyen megfélemlítés, mert még akarok farmolni akkor ne sokat sztem.

sz4bolcs
és katapult/teuton arány kb. mekkora? Most gyártottam le 5 katát, de abbahagytam, mert félek, hogy nem fogom tudni mire használni.

Lándzsás is kell azért, fõleg mivel majd csodánál azok kellenek inkább, paladin sokat fogyaszt és a római testõrség erõsebb.

sz4bolcs
Valaki tudna tippet adni, hogy germánoknál, ha minden egység ki van fejlesztve, mi az ideális csapatösszetétel? Teuton lovag + katapult gyártása elég a fõfaluban, vagy kell gyalogos is? (+mellékfaluban védõ egységek, paladinok fõleg)? Ötlet?

Landren
A szimulátor szerint 49 db csatabárdosod hal meg, de szerintem inkább 70-80 a reális.

sz4bolcs
67 Patkány
44 Pók
26 Vaddisznó

-egy ilyen oázist mekkora sereggel érdemes támadni? 250 csatabárdossal nem ér nagy veszteség?

Gyakorlótér

A gyakorlótéren katonáid a kitartásukat tudják erõsíteni. Minél magasabb szintre van kiépítve a gyakorlótér, annál gyorsabban tudnak a csapataid 30 egységnyi területet megtenni. A katonáid sebességnövekedése CSAK minimum 30 egységnyi távolság megtétele után(!) érzékelhetõ.

Költség és építési idõ 1. szinten:
Fa1750 | Agyag2250 | Vasérc1530 | Búza240 | Élelemfelhasználás1 | 0:58:20

Feltételek:
Gyülekezõtér Szint 15

sz4bolcs
ezt sem írja ;]

LvL 20 asban igazam volt :D
Akkor 15-nél csak Gyakorlótér van

sz4bolcs
http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=348 - itt mást ír.

15-nél tudsz célt választani és 20-nál 2 célt.

sz4bolcs
a random azt jelenti (egyes szintü gyülekezõtérnél), hogy BÁRMIT eltalálhat a katapult?

és ha 3asra fejlesztem a gyülekezõt, akkor is be lehet rakni, hogy randomba támadjon, vagy ki kell választani a magtár és a raktár közül az egyiket??

sz4bolcs
ja amúgy megvan életem elsõ katapultja :()

Punker
20. szintû gyülekezõ kell hozzá

sz4bolcs
katapulttal miért nem tudok választani, hogy mit akarok rombolni? (csak a véletlen lehetõség van felajánlva)

Nem úgy volt h a lovasságból mehet 1 is ? 2 paladinom oda lett :S

sz4bolcs
kössz. NEm is olyan drága..

http://help.travian.com/index.php?type=faq&mod=328

sz4bolcs
Mennyi nyersi kell a katapult kifejlesztéséhez?

Hm, érdekes, scriptet le kell kapni és sütit törölni :S

És meg tudtad oldani ?

Timbo
most is az van :)

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

sz4bolcs
nekem nem, de már csak 100 kulturpont kell a 8000hez és épül a 3. falum. :P

Volt vkinek olyan h bejelentkezés után fehér képernyõ ?

Ezen jót derültem

"Nem stílusunk a kardos, buzogányos, lovagos rajz. Na jó, savanyú a szõlõ, nem tudunk ilyesmit rajzolni. Képzeljetek ide egy karatézó póklábat.

\|/
--O--
/|\
"

Ahogy érzed :D

bardocz
Szerintem nincsen.Am most végre abbamaradtak a támadások,gabonamezõket jól fel kell húznom,utána jöhet a többi.Mikor érdemes a falut is elkezdeni építeni?Mármint hányas szinten legyenek a nyersanyagforrások?