7029
-
#6386 Igen,a kincseskamrát kell lerombolni,de arra a falura 1/2perc alatt futott be 40támadás.Mire tekercslopó hős érkezett(annak 10eskincseskamrás faluból kell indulnia) már nem volt falu :) -
Cat 02 #6385 Ma toltam egy failedet, ami nem is volt az de mégis. jelentés
És kapok tőle egy ilyen levelet o.O
Szia!
Ez szép volt!
picit meglepődtem :D -
uwu #6384 Egyébként én abban a tudatban voltam eddig, hogy a kincseskamrát kell lerombolni a tekercsek ellopásához.
Tudsz valamit arról, hogy működik ez a tekercses balhé? -
uwu #6383 Hát tévedtem, van ilyen
Nem zavar az sem, ha más nyer, kivéve egyet... ÉKES-t rühellem, remélem nem ők nyerik. Nagyon nem érdemelnék meg. -
#6382 "A HolNap győzelme szerintem garantált, a csodáoinkban is rekord mennyiségű védő gyűlt össze"
Hoppáhelló!
És így? :) -
#6381 Ha van katonád,s az ellennek lejárt a védettsége,akkor hajrá :) -
#6380 ~hány óra után? xDD -
#6379 reggelt
elindult a speed :P
tudja valaki hány nap után lehet támadni? -
#6378 jah köcce
akkor kb 4 hónap :)
s6-on vagyok még de ott már 7 hónapja nyomom :)
-
Házinyúl #6377 Jah igen, és én megint regeltem a speedre, igaz most ketten viszünk egy reget majd. -
Házinyúl #6376 Az előző speed, ha jól emlékszem márc. 28-tól tartott július 26-ig. Mivel ez 3-szor gyorsabb kiszámolhatod mennyi ideig tart egy normál szerver. :) -
#6375 hay
ki tudja mennyi ideig tart egy normál és akkor a speed-re is kiváncsi lennék? :)
amugy valaki jön a speed-re,most? -
#6374 És kiszol a hősét miért nem küldte? :)
Ha már ennyi ember munkája benne van hónapok óta,akkor elég durva szépséghiba hős nélkül menni... :) -
Cat 02 #6373 Bazz, kilépett srác egy klánból h falut foglalhasson. Erre haver megtámadta, utána olvasta csak el, erre az meg támad, meg a klánja is pedig Szövetségesek vagyunk o.O
Seregünk 0, ámbár picit elsők vagyunk a védők toplistán, pár gondolom a 7 végére lejjebb kerülünk. -
uwu #6372 Ha nem érdekel, miért terjeszted arról az emberről aki a travian világáman a legnagyobb teljesítményt mutatta fel seregépítésben, hogy csaló?
Az, hogy más irigykedő emberek leírnak dolgogkat, a haverjaid meg elhiszik, nem nevezhető tudásnak.
Egyébként ez természetes, hogy így reagál pár ember... azt hiszik tudnak játszani, és mivel ők nem képesek megcsinálni azt hiszik lehetetlen.
Persze ezt a másik oldalról látni a hőbörgést elég vicces... mármint a noobok rinyálása. Gondolhatod milyn jókat röhög rajta mikor lecsalózzák, és nem hiszik el a teljesítményét. Egyébként ez a legnagyobb elismerés, ilyenkor érzi az ember, hogy valamit letett az asztalra. -
tbundy #6371 s4en 82500 búzát termel óránként a főfalvam.
s3on régi s1-es klántársaim játszanak, sok mindent tudni, de engem nem érdekel, hogy ki mit tesz a győzelemért, sok megszállott ember van :) -
uwu #6370 A rágalmazás csúnya dolog.
Van egy olyan érzésem, hogy fogalmad sincs arról, hogy lehet ekkora sereget fenntartan, és csak feltételezed, hogy csalni kell hozzá, mivel nem tudsz játszani.
Mit tudsz te arról a seregről mester? -
tbundy #6369 ez már az MHkra tartozik igazából, ahogy fentartotta a seregét.
sose voltam farm, ne magadból indulj ki, de ez már off... -
#6368 tudtok olyan harc szimulátort linkelni, ahol a természet erőit is be tudom állítani védőnek? -
#6367 (xDDDD) -
#6366 Hagyd, ő eddig mindig farm volt. -
Cat 02 #6365 Tudod, erre van a klán -.-' -
tbundy #6364 ezt úgy módosítanám a hallottak alapján, hogy sok reg, sok falujának az összefogását igényli :P -
uwu #6363 Az eteés nehéz 15 db 19-es búzamező oázisokkal is kevés hozzá.
Ez több játékos sok falujának az ööszefogását igényli. -
uwu #6362 Nekik nem nagyon van raktáruk
De a csida szép nagy. -
Cat 02 #6361 Pék és malom, illetve az arany által is van +25 % búza. -
#6360 mi a +50% +25% ? -
Cat 02 #6359 Gondolom a környéken a klántársak küldtek neki rendesen.
Illetve ha mákja van a búzatermelést is szépen növelheti (+50 %, +25 %, kb alap és 3 oázis még gondolom ^^) -
#6358 hányas szintü buza kell ennyi katonát etetni? vagy.. ezt nem értem. hogy nem döglenek éhen? -
#6357 tényleg, ezt hogy etetik??? -
#6356 Atya gatya! És mennyi védő van? :D -
Cat 02 #6355 Ezt kellemetlen lehet etetni o.O
btw a dsi (unio meg shadow egyesülése talán) h áll ? -
uwu #6354 S3-on beért a normál magyar szerveren valaha létezett legnagyobb sereg.
http://travilog.org.ua/hu/4841470/0c05b440bfcfe3f32ef8084ddfce9421
A HolNap győzelme szerintem garantált, a csodáoinkban is rekord mennyiségű védő gyűlt össze. -
Cat 02 #6353 Hagyom inkább, most vok, már csak 2 telepes kell, csak minden farm törölt :S -
#6352 üssed! -
Cat 02 #6351 Grr, elmek 1 hétre, visszajövök helyettesem aki 1-2 népeséggel van csak felettem, baszott telepest csinálni, szal tele a raktár, pff :S -
tbundy #6350 link -
#6349 Én pont azt tudom! :))) Bocsánat. -
#6348 Valaki meg tudja mondani hogy mennyi nyersibe kerül a hősök házának 14-esről 15-ösre történő fejlesztése? -
#6347 én csak itt reklamálok :)