7029
  • vsly
    Igen,a kincseskamrát kell lerombolni,de arra a falura 1/2perc alatt futott be 40támadás.Mire tekercslopó hős érkezett(annak 10eskincseskamrás faluból kell indulnia) már nem volt falu :)
  • Cat 02 #6385
    Ma toltam egy failedet, ami nem is volt az de mégis. jelentés

És kapok tőle egy ilyen levelet o.O
    Szia!
    Ez szép volt!

picit meglepődtem :D
  • uwu
    Egyébként én abban a tudatban voltam eddig, hogy a kincseskamrát kell lerombolni a tekercsek ellopásához.
    Tudsz valamit arról, hogy működik ez a tekercses balhé?
  • uwu
    Hát tévedtem, van ilyen
    Nem zavar az sem, ha más nyer, kivéve egyet... ÉKES-t rühellem, remélem nem ők nyerik. Nagyon nem érdemelnék meg.
  • vsly
    "A HolNap győzelme szerintem garantált, a csodáoinkban is rekord mennyiségű védő gyűlt össze"

Hoppáhelló!

És így? :)
  • vsly
    Ha van katonád,s az ellennek lejárt a védettsége,akkor hajrá :)
  • sz4bolcs
    ~hány óra után? xDD
  • Gabesz amd64
    reggelt

elindult a speed :P
    tudja valaki hány nap után lehet támadni?
  • Gabesz amd64
    jah köcce
    akkor kb 4 hónap :)

s6-on vagyok még de ott már 7 hónapja nyomom :)

• Házinyúl
    Jah igen, és én megint regeltem a speedre, igaz most ketten viszünk egy reget majd.
  • Házinyúl
    Az előző speed, ha jól emlékszem márc. 28-tól tartott július 26-ig. Mivel ez 3-szor gyorsabb kiszámolhatod mennyi ideig tart egy normál szerver. :)
  • Gabesz amd64
    hay

ki tudja mennyi ideig tart egy normál és akkor a speed-re is kiváncsi lennék? :)

amugy valaki jön a speed-re,most?
  • vsly
    És kiszol a hősét miért nem küldte? :)
    Ha már ennyi ember munkája benne van hónapok óta,akkor elég durva szépséghiba hős nélkül menni... :)
  • Cat 02 #6373
    Bazz, kilépett srác egy klánból h falut foglalhasson. Erre haver megtámadta, utána olvasta csak el, erre az meg támad, meg a klánja is pedig Szövetségesek vagyunk o.O
    Seregünk 0, ámbár picit elsők vagyunk a védők toplistán, pár gondolom a 7 végére lejjebb kerülünk.
  • uwu
    Ha nem érdekel, miért terjeszted arról az emberről aki a travian világáman a legnagyobb teljesítményt mutatta fel seregépítésben, hogy csaló?

Az, hogy más irigykedő emberek leírnak dolgogkat, a haverjaid meg elhiszik, nem nevezhető tudásnak.

Egyébként ez természetes, hogy így reagál pár ember... azt hiszik tudnak játszani, és mivel ők nem képesek megcsinálni azt hiszik lehetetlen.

Persze ezt a másik oldalról látni a hőbörgést elég vicces... mármint a noobok rinyálása. Gondolhatod milyn jókat röhög rajta mikor lecsalózzák, és nem hiszik el a teljesítményét. Egyébként ez a legnagyobb elismerés, ilyenkor érzi az ember, hogy valamit letett az asztalra.
  • tbundy
    s4en 82500 búzát termel óránként a főfalvam.
    s3on régi s1-es klántársaim játszanak, sok mindent tudni, de engem nem érdekel, hogy ki mit tesz a győzelemért, sok megszállott ember van :)
  • uwu
    A rágalmazás csúnya dolog.
    Van egy olyan érzésem, hogy fogalmad sincs arról, hogy lehet ekkora sereget fenntartan, és csak feltételezed, hogy csalni kell hozzá, mivel nem tudsz játszani.

Mit tudsz te arról a seregről mester?
  • tbundy
    ez már az MHkra tartozik igazából, ahogy fentartotta a seregét.
    sose voltam farm, ne magadból indulj ki, de ez már off...
  • sz4bolcs
    tudtok olyan harc szimulátort linkelni, ahol a természet erőit is be tudom állítani védőnek?
  • sz4bolcs
    (xDDDD)
  • sz4bolcs
    Hagyd, ő eddig mindig farm volt.
  • Cat 02 #6365
    Tudod, erre van a klán -.-'
  • tbundy
    ezt úgy módosítanám a hallottak alapján, hogy sok reg, sok falujának az összefogását igényli :P
  • uwu
    Az eteés nehéz 15 db 19-es búzamező oázisokkal is kevés hozzá.
    Ez több játékos sok falujának az ööszefogását igényli.
  • uwu
    Nekik nem nagyon van raktáruk
    De a csida szép nagy.
  • Cat 02 #6361
    Pék és malom, illetve az arany által is van +25 % búza.
  • sz4bolcs
    mi a +50% +25% ?
  • Cat 02 #6359
    Gondolom a környéken a klántársak küldtek neki rendesen.
    Illetve ha mákja van a búzatermelést is szépen növelheti (+50 %, +25 %, kb alap és 3 oázis még gondolom ^^)
  • sz4bolcs
    hányas szintü buza kell ennyi katonát etetni? vagy.. ezt nem értem. hogy nem döglenek éhen?
  • sz4bolcs
    tényleg, ezt hogy etetik???
  • sz4bolcs
    Atya gatya! És mennyi védő van? :D
  • Cat 02 #6355
    Ezt kellemetlen lehet etetni o.O
    btw a dsi (unio meg shadow egyesülése talán) h áll ?
  • uwu
    S3-on beért a normál magyar szerveren valaha létezett legnagyobb sereg.
    http://travilog.org.ua/hu/4841470/0c05b440bfcfe3f32ef8084ddfce9421
    A HolNap győzelme szerintem garantált, a csodáoinkban is rekord mennyiségű védő gyűlt össze.
  • Cat 02 #6353
    Hagyom inkább, most vok, már csak 2 telepes kell, csak minden farm törölt :S
  • Csirke4
    üssed!
  • Cat 02 #6351
    Grr, elmek 1 hétre, visszajövök helyettesem aki 1-2 népeséggel van csak felettem, baszott telepest csinálni, szal tele a raktár, pff :S
  • tbundy
    link
  • sz4bolcs
    Én pont azt tudom! :))) Bocsánat.
  • REALista
    Valaki meg tudja mondani hogy mennyi nyersibe kerül a hősök házának 14-esről 15-ösre történő fejlesztése?
  • Timbo
    én csak itt reklamálok :)