Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezt nem egyszerre építi ilyenkor hanem szépen sorban,csak mindkettõt kirakja.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nemtudom hogyan de egyszerre két épületet épit bent. 98 és 99 szintet egyszerre épiti bent.
A másik pedig a sereg mérte, ill hogy menyi telepese van. 590 telepese van... de nemtudom hogyan...
több mint 1millio testõr és még sokminden más tényleg kegyetlen ez.
Viszont azt nemértem, hogy a világcsoda egy épitkezési helyet foglal neki. Én ugy tudtam, hogy középre épül a natar falukban és a fõépület helyére meg a középen lévõ 3 üres helyre...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
gy sok jövöd nincs azon a szerveren. Probálj valamelyik FEKETE klánba belépni. Most ugyis lett megint egy alklánunk, abba probálj belépni, akkor megnekültél elõle, mert fekete és pannon klánok szöviben vannak.
15buzás, ráadásul fõfalu
és 3db duplabuzás oázisa van... hihetetlen hogy talált olyant hogy 15buzás és a közlben 3db duplabuzás oázis...
mintha õ pakolta volna oda...
kis matekolás.
mivel fõfalu ezért 15szintre tolhatja a bányákat buzafarmokat.
aztán van neki egy malom, egy pékség, és 3db duplabuzás oázis (mindegyik 50%-ot dob)
15-ös szinten 800 a termelés ezért a speeden 2400
Én ugy tudom 15-ig lehet fõfaluban tolni a bányákat, de majd a rutinos s1-es játékosok megmodják hogy mivan. Ugyinis klántársam megkérdezte mh-t az pedig azt irta hogy ha van 10-es palota a 20-ig lehet tolni...
csak 15-ös szintrõl vannak infoim, fölöte lévõröl nincs, szoval én 15 szintel számolom
15*2400*1.25*1.25*1.5*1.5*1.5=189843,75 És gondolom még aranyat is használ szoval az emgint csak +25%
Egy faluban 189843 a buzatermelése... kegyetlen...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
vagy egyáltalán azt átlehet bizniszelni a többi falura?
azé már kezdek ráérezni a játékra<#vigyor1>#vigyor1>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ha a palotába,rezidenciába benézel,ott láthatsz egy hûség menüt,ami alapból 100%. Nos ha ellened küldözgetnek szenátort,akkor minden egyes sikeres "támadással" x%-al csökken a hûség. Kellõ támadás után a falu átáll. Ha az adott faluban van saját szenátor,az vissza tudja növelni a hûséget.Jah igen és önmagában nem érdemes küldeni,hanem egy sereggel,mert a védõkön át kell verekednie magát,s mivel a harciértéke nem túl nagy,ha egyedül megy simán leverik,s kárba vész a rengeteg nyersanyag amennyibe került.
Nos majd az okosabbak megmondják jól gondolom-e,de a fórumokon/weblapokon való olvasgatásból nekem ez szûrõdött le.
Minél gyakrabban tart beszédet a település falai közt, annál kevésbé valószínü hogy a lakók egy ellenséges szónok csábításainak bedõlnek.
Mire jó a szenátor?(hússzú leírást kérnék)<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Egyébként meg nem kéne leírni az oldal nevét!
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
13 falujuk lesz. Alapból nem támadnak senkit sem,de kémeket küldözgetnek olyan 40-50-esével.Ha viszont megtámadod õket,õk is fognak.Nagyon erõsek az egységeik.
Ahhoz,hogy megnyerd a Traviant el kell foglalnod egy natar falut,s ott megépíteni egy level 100-as világcsodát.
A natarok minden 5.világcsoda szinten megtámadnak. lev 95-tõl pedig szintenként. nagyon sok egységgel. Persze közben más játékosok/klánok is folyamatosan fognak támadni.Rengeteg támogató egység kell,hogy megvédd,ezekhez pedig rengeteg búza.
ha megnéztek egy végsõ videót,ahol építik level 100-ra például ezt akkor láthatjátok,hogy például csak praetorianból több,mint 400.000 védi a falut :-))
A srác ellen adott pillanatban 256 darab különbözõ támadás ment,valamint 107 támogató sereg volt úton.
A hadereje fenntartása óránként 500.000 búzába került,ezt csak úgy tudja fenntartani,ha minimum 50 ember küld neki óránként 10.000 búzát.
Szóval nagyon-nagyon durva.
Arról nem is beszélve,hogy ha level 20-as fõépülettel 1221 óráig,azaz körülbelül 50 napig tart felépíteni level 100-ra a világcsodát.
Szóval ez nem egy egyzserû dolog,s ezért húzzák a bevezetését az s1-re.
Fõleg azért mert a játékot a natarok is megnyerhetik,nemcsak egy játékos :-))))
Német szerveren egy srác támadta a natarokat:
"3000 birodalmival támadta és sikerült kinyírnia 1 harcia eleféntot+3 katapultot+1 telepest nem lesz könnyû dolgunk "
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
épületet hogy tudok lerombolni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amugy aranyat hogy lehet szerezni mert azt nem értem.
ha aranygyûjtésre akarnának rámenni,akkor az lenne,hogy jelentkezz itt az oldalon XY-nál... és meghívó küldésével becsábítanák a játékba... na akkor már biztosan kapnának érte aranyat...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
te is megtudod csinálni a travian + és ott az aranyszerzés
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Addig nem látod
Nem nulla egységgel megy 😊
Hát, elõfordul, hogy megtámadnak.
Mivel kb errõl szól a játék...
Mi az abrak hipoarc? (-161|-169)
Nép: Germán
Klán: Zsolca
Tulajdonos: ferugem
(szerver 1) Csak legyen egyszer klánom megkeresem és leritom a g*c*b*. Akkor majd nézhet tágra nyílt szemekkel.
Meg is van kiépítem a rejtekhelyem és nemtudnak semmit elvinni. Köcsög fosztogatok. Azt irja hogy 0 egységgel jön. Azt honnan tudom hogy ki támad meg?