Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
DE amit Madzin és Don Lino mûvelt, az egyszerûen tisztességtelen, a végsõkig. Átcseszték 10 klánnyi ember fejét, leférgezték õket, s "halál listát" gyártottak. Mitán az MH jogosan számon kérte tettét, amit a szerver közössége ellen követtek el, még Pannon klán kezd el hõbörögni.
Ezekután mijön, egymás fejébe cseeszük a fejszét élõben mert ellenségnek lakolnia kell vagy mi?
Ideje lenne felfogni, h szórakozás céljából jött létre a travián, s nem kisebbségi komplexusunkat kompenzálni...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Nyilván te úgy játszol hogy sohasem bántasz senkit. Tudom hogy nem jó érzés gyenge játékosnak lenni, meg nem jó ha elvernek, így van ez más játékokbanm is. De attól még nem kéne az adminnak benyalni, hogy kivágják az ellenfeleidet, akik sokkal jobbak nálad.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Alapsztori, Pannon-Fekete nevezetû társaság alapból rettegésben tartotta a szervert, ok nélküli katapultozás 0-ig, ha vki rászálltak óránként farmolták le s a többi.
Mindemmelett másik "gerinces" szokás volt, az erõsebb emberek kiragadása kisebb klánokból. Tõlünk nem egy embert kiszemeltek, s jól legyalulták, utána persze jött az ajánlat, h lenne hely a Pannon x+1 klánban. Szerencsétlenje inkább választota ezt, minth töröljék.
Most meg, Madzin barátunk egy Pannon ellenes álszövit szervez, persze, h mindenki menni akar. Egyszerû, kiszúrni a potenciális ellenfeleket, természetesen a "féreg" sztori mögé bújva.
Rengeteg játékos átverése, több klán szétzihálása után természetes, h kibasszák az ilyeneket.
hmm, ha már a kémekrõl van szó Pannon is élen járt.
JAH MH-Pannon levelés:
Multihunter írás:
A méltó büntetéseiteken dolgozunk az adminnal, ami téged és a klánok vezetöit érintik. A többiek folyamatos figyelem alatt lesznek az összes MH részéröl és ha valaki csak egy szem nyersanyagot is rosszul küld el azonnal zároljuk és böven meglesz a büntetése tömés miatt, nem tudom miféle kémeket kerestél a Pannon klánban, hogy azt az Omenben találtad meg, mindegy ez a történet engem nem is érdekel, de az alábbi mondatod az nagyon igaz:
"3. Tobbet ilyet nem csinalok. Nem hazudok ennyi embernek, nem verem at oket meg akkor se ha ok ezt teszik velem."
Mert nem lesz rá lehetöséged!
Sajnálom, hogy beszéled a magyar nyelvet és ide kellett regisztrálnod és ezt a mocskot megcsinálnod. De nem kizárt, hogy ezen a szerveren ugy fogsz hamarosan járni, mint azok a játékostársaid akik miattad töröltek...
Térj már észhez ez itt nem a CIA.. ez csak egy játék, ahova különbözö erösségü játékosok regelnek, probálják szinesebbé tenni a nyári szüneteiket, probálnak játszani, és te meg igy beleavatkoztrál az egész szerver életébe.. nah akkor most én avatkozom a tiedbe.. te "felnött, komoly ember, 5 honapos gyerekkel...." Gondolom az életben meg téged vernek át, hitegetnek, használnak ki és taposnak el, és ezzel most itt bosszultad meg a többi játékoson.
MH
A Pannon profiljában volt olvasható pár percig. Ezt válaszolták rá:
Figyeljük a zárolásokat.
Visszamenõleg az összes szabálytalan, hibás zárolás miatt perre megyünk.
Bõven meg lesz a büntetés a fizetõs játék védelme érdekében.
Minden játékos olyan nyelvet beszél amilyet akar, oda regisztrál ahová akar, ezért a kinyilvánulásért majd a német vezetõk hozzák meg a döntést.
Neked sem lesz több lehetõséged játékfelügyelõként ahhoz NEM méltóan még egyszer ilyet írni.
Törléssel fenyegetsz egy olyan játékost, ahol nem tudsz olyan szabályt mutatni, ami alapján törlhetnéd.
Fieztõ szolgáltatásból csak akkor törölheted ha jogi alapja van.
Olvasd el a törvénykönyvet , mint MAGYAR FIZETÕ ÁLLAMPOLGÁR JOGAINK VANNAK.
Térj már észhez:
- egy klán létre hozása nem szabálytalan.
-annak elhagyása nem szabálytalan.
-a tagok toborzása nem szabálytalan.
Senki nem volt kötelezve hogy elhagyja a klánját az újklánért.
Nem volt fenyegtve.
Felháborít részre hajlásod, és tájékozatlanságod.
A gondolotaid meg tartsd meg magadnak , nem azért vagy a játék felügyelõje, hogy ezeket megoszd velünk.
Ha elfelejtetted tájékoztatlak :
azért vagy hogy a TÉNYLEGES SZABÁLYOKAT BE TARTSAD, és nem azért hogy az általad ki talált "szabálytalanságokat" meg torold, vagy addíg vadássz valakire, amíg meg torolhatod!!!
Az utolsó gondolatod szerintem inkéább sokkal inkább rátok vonatkozik.
Akik istenszindrómában szenvednek, és azt hiszik hogy bármit megtehetnek egy fizetõ ügyféllel.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Megpróbáltam vele felvenni a kapcsolatot, de nem válaszol a kérdésemre.
A problémám az, hogy nem tudom miért zárolták 2 klántársamat. Állítólag az volt az indok, hogytúl sokan töröltek miattuk mert agyonvertek pár gyenge játékost, és azoknak persze nem tetszett, hogy farm lett belõlük.
Don Lino és Madzin a legjobb játékosok voltak a szerveren, befizettek aranyra is, nagyon profin nyomták. És az lett a jutalmuk, hogy zárolták õket.
Tudtommal semmi szabályelleneset nem csináltak, csak hadjáratot indítottak a kémek és besúgók ellen, akik rengeteg klát tettek tönkre.
Én régen Slayer-es voltam, és annak is ez lett a veszte.
Azt már csak én gondolom, hogy ezek a férgek benyaltak az adminnak és kirakatták a legjobb játékosokat a szerverrõl.
Ha a tömés, meg a többfelhasználós aljasság csalásnak számít, akkor ez mi???
Tanulság: Viugyázzatok, mert ha túl jók vagytok kivágnak mint a szart.
Szerencsére én nem vagyok a toppon, és nem fenyeget ez a veszély<#crazya>#crazya>
pedig sok idõt fektetem bele és már nagyon jól álltam.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
csak mert most a 2 es szerveren vagyok és nincs lelkem otthagyni a falumat ami ott van meg már azért kezdek megerõsödni is a helyi körülményekhez képest viszont vannak haverok az egyes szerveren és ott is szívesen tolnám a játékot velük
szóval mi ilyenkor a lehetõség?
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
csinálsz elöször egy gyülekezõ teret, majd épitesz kaszárnyát és akkor már menni fog
()() (^^)
amugy egy über noob kérdés: hogy lehet egységeket kiképezni? :?
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
Ott a harcszimulátor, a gyülekezõtérnél tudod elérni, védõként a természetet kell kiválasztani.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
21 Kígyó
20 Krokodil
7 Tigris
Ezekenek a kipusztításához mekkora sereg kellene? (Gallokkal vagyok)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
#980: nem kérdezted, de azért leirom. Szenátort magában ne küld elötte kémlelj ölj, és nagy seregtámogatásal küldjed csak. Fõfalut nem tud elfoglalni, és többször kell vele betámadni a falut.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
vagy mit kell vele csinálni?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Totális stratégia: http://totalwar.hu/
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
akoritt
van a video.
kicsit durva. Nem vágom hogy minek a sok telepes, hisz azzal nem lehet falut foglalni. Szenátorokat még cak csak érteném, de azt sem egészen. Mert ugye az azért kell hogy ne foglalják el a faluját, hanem gyorsan a szenátorok viszatermelik a hûséget. De ha valaki betámadja szenátorral és megõlik a csapatait akkor nem romlik a hûség, szoval ezt sem értem. Ha ott átörik a védelmet akkor anyi az egésznek. Szoval igy csak kajálnak azok is...
A rablo és a normál támadás között anyi a külömbség, hogy a rablotámadásnál odamennek ütnek egyet felkapják szajrét aztán futás haza. A normál támadásnál pedig addig megy a harc amég valamelyik fél el nem veszti az összes egységét. Itt is viszik a nyerset, feltéve ha van túlélõ.