Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#lama>#lama> kérdés:
A téképen hogy lehet iylen nagyobb falut csinálni??
mert akiknek kisseb a népessége és csak 1 falva van annak is nagyobb a faluja mint nekem.ez miért van?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Palota kiépítésének ára a következõ (20.) szintre: 59890 | 87110 | 81670 | 27225, de a 20as szintû raktárba is csak 80000 cucc fér. akkor ezt most hogy?
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
de ha jön folyamatosan, akkor sztem egyetlen esélyed, hogy fejleszd a rejtekhelyet, hogy továbbra se tudjon mit lopni, viszont egyre több nyersanyagból építkezhess. De mégjobb, ha keresel egy környékeden lévõ klánt. Ha az ember klánban van, akkor nem nagyon merik fosztogatni, mert hívhatod a többiek segítségét.
kis taktikai tanácsra lenne szükségem
nem túl régóta játszok és kiváncsi lennék arra hogy mennyire van ugymond veszályben a falum ha valaki támad és nem talál fosztogatni való anyagot és nem tudom magam a csapatai ellen megvédeni akkor le is tudja rombolni a falumat?
csak mert kedvesemnek volt rá példa hogy egy 200 fõs sereg jött ellene mi meg nem tudtuk mi jön és a kis 50 fõs meg 40 csapdás kiképzésünkel azt hittük biztonságban vagyunk😊
de az ekkora bukásokat elkerülendõ pl én most nem építek egységeket hogy ne öljék le õket és ne bukjam az anyagot
csak attol félek hogy megtámadja valaki a falumat és elfoglalja
szóval mire érdemes menni mit érdemes fejleszteni stb stb😊😊
elõre is köszi a segítséget😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
HB klán csoportban vagy...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
különben én az s2-n uevvel a nickkel , germánokkal vagyok, de eléggé ratyin állok, mert nem tudok gépközelbe lenni, és építkezni
kedvenceim a védekezésben a phalanx(de ez az elnevezés az ókori görögorszában volt csak akkor még, tehát nem értem mit keres a galloknál?) mer szinte mindenkit levernek, ha vannak elegen
támadni még nem igazán támadok, de azér már van ilyen seregem is (katapultom holnap lesz 😉 )
ez jó ötlet volt, hogy igy másoltad be...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
RE: nincs cím 17:58:56
szia
törölni nem lehet õket csak úgy, de az eggyikük mindenképpen törölve lesz hamarosan, de addigis le lettek tiltva.
mh
Most nincs felhasználóm, mert kitöröltem a sûrû támadások miatt, de fogok újat kezdeni. Viszont a Server 2-n ismerek egy embert, aki 2 felhasználóval játszik. Remélem segít nekem valaki, és a 0|0-n lévõ MultiHunter-nek szól, hogy csalást fedezett fel!
Felhasználó1: spartacus9674
Felhasználó2: roykeane
Kérem töröljék egyik, vagy mindkettõ felhasználót (döntsön az MH)! Nagyon utálom minden játékban a csalókat! Azt hiszem, meg fogtok érteni, és szóltok, ne úgy fogjátok fel, hogy árulkodtok, hisz õ egy CSALÓ! Köszönöm elõre is (remélem ír valaki mhnak...)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
TÉK<#bee1>#bee1><#wink>#wink>
<#eljen>#eljen> gyurjál inkább hadseregre. Legyen védõ és táamdo is.
Én birodalmiakat szeretem, azokat gyártom nagyiparban. De a tapasztaltabb játokosok is elmondhatnák, hogy õk mivel mennek és mivel védnek. (ill. mit javaolnának) Persze a caesaris is jó csak az 4-et kajál még a birodalmi 1-et... vagyis 4 -szer anyi birodalmit tudsz csinálni mint caesarist... 4birodalmi pedig sokkal erõsebb mint egy caesaris... ezért nem szeretem a lovasokat.
#894 magyar szerver... magyar klánok, bár speed-en is találni pár külföldi klánt. De szerintem is nézelödj a közeledben, és onaét keres valami erõsebb klánt. Nézd meg a szövetséges és mnt listájukat is szerintem.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Van valami egységes magyar klán? Vagy sok kicsi van?
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Én s1-en azthiszem abba hagyom a játékot. Mindig rámszál valami idiota és ez igy már unalmas. Egy honapig egy egész klán támadgatott fél oránként jöttek. Most pedig Tibby nevû játékos szivat. (26. a ranglistán, én meg 1600 fölött vok) 400caesarisom volt... meg 50equ. imperatos... stb ... :S
S1-en nincs értelme jtszani mert ugyis a nagyok szivatnak, azok meg mindenfelé ott vannak...
Halló tocsek,
a környezetedben sok idegen uralkodó van, akikben nem bízhatsz meg. Különösen a Germánok veszélyesek és biztos lehetsz benne, hogy az elkövetkezendõ néhány napban megkísérlik majd kifosztani a raktáraidat.
Mivel egy saját hadsereg nagyon drága, ajánlom egy rejtekhely azonnali felépítését. Oda rejtik el a lakosaid, egy esetleges támadás esetén a raktárakból a nyersanyagokat.
Ahogy készen vagy az 1. szintü rejtekhellyel, 3x további nyersanyagokat küldünk, a falu gyorsabb fejlõdése érdekében.
A Gallok fõnökének nevében kívánok minden jót és sok sikert!
Figyelem: Ez egy automatikus üzenet. Ne válaszolj.
Én sem szeretem a csaló embereket. A speed-en is fedeztem már fel furcsa dolgokat. Második nap mikor 50-70 volt a top 100-asok népessége akkor volt pár ember aki 200-250 fõs birodalmi sereggel fosztogatott... (és csak anyit mondok, hogy az top 10-es emberkék sem azért top 10-esek mert olyan hude jok... nem mondtam, hogy két reggel küldik, de nemcsak ugy lehet bevételhez jutni) sajnos itt is nagy a csalás és tisztességtelen a játék, nem lehet mit csinálni...
Köszi hogy szoltál, de bizonyiték nélkül sokra nem megyünk. Ha tömi az egyik faluját akkor lebukik ugyis...
<#felkialtas>#felkialtas> Most nincs felhasználóm, mert kitöröltem a sûrû támadások miatt, de fogok újat kezdeni. Viszont a Server 2-n ismerek egy embert, aki 2 felhasználóval játszik. Remélem segít nekem valaki, és a 0|0-n lévõ MultiHunter-nek szól, hogy csalást fedezett fel!
Felhasználó1: spartacus9674
Felhasználó2: roykeane
Kérem töröljék egyik, vagy mindkettõ felhasználót (döntsön az MH)! Nagyon utálom minden játékban a csalókat! Azt hiszem, meg fogtok érteni, és szóltok, ne úgy fogjátok fel, hogy árulkodtok, hisz õ egy CSALÓ! Köszönöm elõre is (remélem ír valaki mhnak...) <#felkialtas>#felkialtas>
Amúgy ez mit jelent?
» Térkép központosítása
Térkép
Faluközpont
Falu
Travian.com
Travian.org
Travian.de
gabo91: és nemigazán tudom mit kell ezekkel csinálni
A régi graf csomagoknál meg ilyen hu3.css meg un3.css szarok vannak az img mappa mellett. Most akkor jól értelmezem ugye? Még jó hogy ma akrtam graf csomagot szerezni, és használni.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4