Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Akkor ha majd nem én leszek a fõ farm célpont,és elérek egy normális szintet lehet megpróbálkozok egyel.Csak amíg nem tudok sereget csinálni,mert naponta 3x jönnek olyan sereggel,amit én még csak látni se nagyon fogok,addig nem fog ez menni.
REALista
+25% vagy +50% termelést adnak ha elfoglalod õket a hõssel.../de csak a 7*7-es mezõben lehet foglalni...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Na fasza hajnali 5-kor 3000 birodalmival és 50 katával támadták a legújabb falumat.Azt hiszem ma hajnalban én fogok durván bosszút állni...<#gonosz2>

bardocz
Elhagyatott völgyek mire jók?Azt látom,hogy van bennük egy állatkert,de többet nem.
bardocz
Lassan átmegyek ilyen klánfarmba.
sz4bolcs
ÉRtelmes speed szerveren aranyfalut indítani. :D sima szerveren fele annyi idõ.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

LoL, speeden van egy kemény arc aki betámadott 50 buzogányossal, abból 10 ment neki haza, rámküldött 170-et, abból 80 ment haza, a vicc az h amint elérem a 250-es népességet törlök, farmolni meg amúgyse fog tudni :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

sz4bolcs
ez azt jelenti, hogy "legközelebb legyen, különben katapult!"

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

REALista
Miért ne lenne az?gondolom farmolni akar...

bardocz
Szerintetek az normális,aki üres falura küld 170 buzogányost?
Az S2õn azt játszottam hogy rómaival kezdve nem katonákra gyúrtam, hanem Equites Imperatoris-ra. Még mindenki a buzogányosokkal rohangált mire összeszedtem 20-30 darabot és végiggyalultam mindenkit majdnem aki a klánunkat támadta.. :) összeestek az arcok mert a buzogányos nem igazán véd lovas ellen semmit.
Szólni kell az mh-nak, hogy vezesse fel a profilodba vagy hová írják fel, hogy két ip-rõl lesz belépkedve az egy acc-ra. Ennyi.

Az élet tele van meglepetésekkel ^.^

hát kitudta h lessz paladinod is:D

Na várj, mikor fogok sírva törölni ? Már úgy vártam pedig, de megint csak a szája volt nagy vkinek...

Á mind1 Dávid már nagyon levan maradva

Landren
Még az sem baj, csak abban az esetben, ha pl. támogatja nyersivel vagy katonával a másik faluját.
Láttam már olyat, hogy 5-6 acc-ot vitt egy ember, és az MH tudott róla.

sose nyomd fullba a kretént

Gabesz amd64
de akkor is...lehetnének egy kicsit figyelemmel.

a másik meg azt nem értem h mért gond ha egy szövetségestõl foglaltam falut...persze elõtte kiléptem és rendesen kiírtottam az ember seregét és utána foglaltam

S6-on zsinorba csinálják ezt a szövetségeseim :S
na mindegy

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Miért lenne ? Az a baj ha több reget, egy ember játszik.

Gabesz amd64
rájöttem sajnos :(

amugy sokan nyomják ketten egy reget,de az nem gond? MH nem szól ezért?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Ingyenmunka, ne várj sokat.

Gabesz amd64
S1-en most akadt egy kis bajom MH-al

Baráti falufoglalás volt az ok...

zárolt,aztán megbeszéltem vele a dolgot,erre mondja,h akkor feloldalak,de törlöm a két foglalt falut.

Erre full más faluimat törölte ki.grrrr
visszaírtam neki és most probálják visszaállítani

és persze ugrott minden ami abban a faluban volt: sereg,nyersi :(

Ezek a buzogányosok, nem sokat érnek ha védekezni kell <#hehe>

Timbo
mivan teee!?!? bújjál már apuci hóna alá( ?) és ott ugrálj ennyire :)

(alföldi xd )

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

"mivan te bujalman apucinak a honya allo oszt ot ugraj enyire!"

ezt vki megfejtené ? :D

bardocz
Milyen jó klán lehet...<#hehe>
Speed-es arcok kemények

"te ökör ha meeg 1x be teszed a labad a falumba akk rad küldöm a összes travianozot . NEM LESZEK A FARMOD !!!! felejtzsd el "

"Szia. lattom kemenynek erzed magad de en most szolk hogy ha be fejezedaz elveszkedest akkor szolj! mert en akkarikor le rombolak es farma teszlak! de egy fele kepen nem ha be josz a klanomba1"

Timbo
úgy látszik, hamar is fogja befejezni :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

nem ismerek semit most kezdtem el ezt a szart...
Kisgubás írta:

Haggyál már békén...

Hát igen, általában a top 100/100 esek a kancsók ^^

vsly
Jó hát ez tényleg gáz...
S4en szétqrt engem is az ideg,mikor 1 hetes elõkészítéssel beütöttem 1 reget,kb 20%os katonai veszteséggel,aztán mikor indultak a törzsik kaptam a leveleket a vezetõségtõl,h. szükség van rá,s bevennék egy szövetséges klánba,s ne bántsam...
Az elsõ 2 ilyen esetnél még nyeltem,a többinél már ultimátumot kötöttem:vagy õ,vagy én...döntsék el kire van jobban szükség...

A másik legjobb,amikor kikapartam magamnak a gesztenyét,nem kis meló árán védekezésképtelenné tettem valakit,2nap kellett a kultúrponthoz,hogy foglalhassak,erre egy "klántárs" elkezdte foglalni.Hiába írtam le a storyt,õt az nem érdekli,õ ezt már elfoglalja...
Na mondom hiszed csak...beleülnél a jóba,mihh???...
Bevédtem a célszemélyt,+leütöttem a búzáit a "klántársnak" <#hehe>...

A lényeg a lényeg:Parasztok mindenhol vannak,ezzel együtt kell élni...
Nekem nem éri meg ez a sok bosszúság,ezért sem kezdek újból bele új játékba...Én vagy csinálok valamit vagy nem!
S3-S4et még végigviszem,de nem hiányzik ez a sok gerinctelen,jellemtelen "klántárs" akiket el kell viselnem...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Jajjmár, rejtekhely, testõr, küld hozzám xD

bardocz
Hm,adott egy tanácsot,hogy kezdjem újra.Csak tudnám,hogyan lehet falut törölni úgy,hogy a felhasználó nem törlõdik:DD Mert így tényleg nincs értelme,4-en farmolnak egyszerre...
bardocz
Hát ha olvassa sg-t akkor már biztosan:D
Meg akar majd adóztatni.

bardocz
Na,írtam egy levelet a csávónak,aki folyton támad,és még meggondolja,hogy mnt-t kötünk.Én nagyon örülnék neki mindenesetre:)
Oda van írva, nincs elég kajád, nem csak a katonák esznek búzát hanem az épületben dolgozók is.

mama2

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2

Búzafarmot építs.

mama2
Mi van olyankor ha nekem azt írja ki: Búza: -1 óránként.
Na ez mi? A kaszárnyában meg ki van írva a légiós egységeknél szürkén hogy rendelkezésre áll: 1, de még se lehet fejleszteni. Ötlet?

Az igaz, hogy a szerver megnyeréséhez sok ember kell.
De ne mond már, hogy azokra van szükség akikkl a meglévõ tagok harcolnak, mióta világ a világ!
Te se örülnél, ha a nehezen legyõzött ellenfeleidet beszerveznék szövetségesnek, és közben sértegetõ leveleket kapnál tõlük, amit csak azért mer írni, mert "szövetséges" lett.
Megunják az egyik szövetséget, átmennek egy másikba, ahogy éppen jónak látják, ez igazából kurválkodás nem játék.
Gyakorlatilag folyton más oldalon állnak, mindenkit átvernek.
Játszani nem tudnak, simán le lehetne õket nyomni, ha nem nyalnának be mindíg valakinek.
Szerintem a gyõzelem a legjobbaknak jár, nem a leg aljasabbaknak.
Nem osztom az álláspontodat, én lenézem és megvetem õket.
Aki így játszik, el tudom képzelni mennyire erkölcsös, és mennyi etikai érzéke van a való életben. Meggyõzõdésem, hogy Bigboy sem véletlenül került kórházba, Isten nem ver bottal
<#eplus2>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

vsly
Azért ez eléggé egysíkú álláspont...
A Holnapnál elég súlyos agymosáson mentél át :)

Minden klánszövetségben vannak "noobok",sõt nagyrészük az.
Droidok csak,akik csinálják amit mondanak nekik,több-kevesebb sikerrel.
De szükség van rájuk!
Csak Pro játékosokkal nem lehet megnyerni a játékot.Azaz lehetne,sõt az volna az igazi,de egyszerûen nincs annyi!
Épp ezért nem is lehet elvárni,hogy csak hardcore játékosok alkossák az egész szövetséget.

Egy másik szövetséget elitélni,aljasnak titulálni,ezáltal a mienket fényezni pedig nem szép dolog!Voltak azért elég csúnya dolgok a te oldaladról is(a részletekbe most ne menjünk bele,mert csak sárdobáláshoz vezetne).
Egyik félnek "ez" a másiknak "az" fér bele a gyõzelmem érdekében.Egyik sem különb a másiknál...

Nem tom nálatok hogy van, de pl s2-n McPaul-nak ts-en esküdöztek, h békénhagyják õket és nem bántják... Aztán jól átvágtak mindenkit és gyõztek...

Hm, thnx, akkor én szép lassan fejlõdgetek majd :) Bár ha az alap faluban minden 10-es akkor onnantól kb nincs gond. Haver azt csináltha mondjuk amit vsly írt h búzát konvertált, csak az is gázos, mert pl most verték be a seregünk és óránkénti 10k-s nyersanyagtermelést nehéz kordában tartani, fõleg h a sima falukban is 700as a búzatermelés.

Megváltoztattam az S3-as profilomat, bemásolom ide is, mert egyébként senki nem olvasná el, és sok idõ volt megírni<#email>
Nem túl elegáns, de ez a helyzet....

Most, hogy vége a szervernek, leírom, hogy zajlottak az események körülöttem.

Mindenféle mendemondák keringenek rólam, a tisztánlátás kedéért leírom hogy mi is történt valójában.

A történetbõl talán kiderül miért nem tartom semmire az ÉSZ szövetséget.
Pár kivételtõl eltekintve 0 értékû játékosokból áll, szinte az összes farm volt a szerver elsõ felében.
A vezetés jól összehozta ezt a sok noobot, ez tényleg nagy meló de mindennek megvan az ára, ehhez rengeteg seggnyalást, és köpönyegforgatást kellett véghezvinni.
Végülis igazuk van, ha valaki nem tud játszani, féregként még élhet. Ereje ,és tudása 0, nyálkás testével kicsusszan ellenfelei szorításából, ez minden érdeme.

Leírás:

Rang: 117 A 300-ban kezdtem a pályafutásomat. Már ekkor gondjaim akadtak egy bizonyos 300ÉK nevû klánnal. Felvették az összes farmot a környéken.
Próbáltam eltávolítani õket, Apollont sikerült is megygõzni, hogy nincs rájuk szükség, de õ nem akart szembeszállni a többséggel, hibázott.
Kiléptem, mert nem voltam hajlandó szövetségesként játszani az ellenségeimmel.
Ekkor lettem Shadows-os. Emlékezetes volt, a 300ÉK felkente rajtam az összes seregét.
Azok voltak a szép idõk, de nem tartott sokáig. Megalakult az ÉKES a 300-ból kiválva. Akkoriban sok levelet kaptam, hogy anno nekem volt igazam, és idejében meg kellett volna szabadulni tõlük, de már nem lehetett visszacsinálni.
Lenyúltak pár értékes tagot, de gyengék voltak. Sajnos gyorsan felpuffadtak, mindenkit felvettek, nem válogattak.
És megint beette a fene õket a szövetségi rendszerbe, ezúttal a Shadows oldalára.
Pár kis klánt sikerükt tõlük távoltartani, ezzel telt el az idõ nagy része.
Mikor a Shadows szétesett, és a vezetõk leléptek akkor Lettem HolNapos, de a kedvem elment a játéktól.
2 hónap szünet után mégis sikerült beütni az ÉSZ csodáját.
Sajnáltam a régi klánomat, bevallom nem bíztam benne, hogy talpraállnak, azt hittem beolvasztja õket az ÉKES.
A holnapba bekerülve láttam csak, hogy milyen egy igazi csapat, ez a leg szervezettebb klán amelyikbe megfordultam, le a kalappal a vezetés elõtt.

Meg lehet nézni, hogy játszik az ÉSZ, semmi tartás nincs bennük.
Megint az ellenségei seggét nyalja, mivel serege nincs, beszervezi az ellenséget...

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Vsly leírt mindent, amit fontos, de ezt még hozzáfûzném:

Ha valaki tud játszani attól nagyon nehéz elvenni egy falut, ezért nekem az elsõ alapított falum szokott lenni a fõfalu, ami nálam mindíg 15 búzás.
Vannak akik 9 búzásat is használnak ideiglenesen, de a végjátékra mindenképp fel kell húzni egy 15-öset fõfalunak, ha akarsz valamit csinálni a szerveren.

vsly
1x23% = 1x25% sry

vsly
Nem vagyok ugyan uwu,de sztem. 2.falunak sokbúzás csak akkor éri meg,ha nem sajnálod az aranyat.Búzát átNPCzve többet lehet termelni(a malom+pékség 2x25%-ot ad,míg a többi nyersnél csak 1x23% plusszoló van).
De ez is,mint oly sokminden aktivitás kérdése.Ha nem fejlõdsz gyorsan,s van vmi aggresszor a környéken,akkor úgyis elveszi...

Uwu, szted mi a jobb 2. falunak ? Egy sima a termelés miatt, vagy egy 15/9 búzás 1bõl ? Mert ahogy nézem páran nem búzást foglanak, gondolom majd foglalni akarnak.

Milyen top 50?
3 hónapig én voltam az elsõ<#vigyor3>

S1-en csak 4. vagyok még...

Az elõzõ speeden játszottam végig. Sokat kell vele foglalkozni. Egyedül csináltam egy acc-ot, illetve a helyettesem néha besegített. Gallal voltam 18 faluval, kb 97k védõm volt, ami nem sok, de a vége felé nem volt már kedvem foglalkozni vele, pedig csodát is építettünk.

Most ketten viszünk egy reget, a másik fél reggel 6-7 között és du. 4-tõl este 11-12ig van, a többi az én idõm...szóval sokat kell foglalkozni vele, de csak ismétlem magam.

Kár, pedig top 50-ben voltál.