7029
-
#6628 Akkor küldd haza a támadóit, és köszönd meg szépen, hogy támadott. -
#6627 Klánban van,és top 40-es a szerveren...Ezt meg most nem akarom elbaszni.Mert tuti rámugrik az összes vérpistike. -
#6626 Akkor támadd vissza, mert már építi a támadó seregét. :D -
#6625 És azt hogyan?:D Amúgy tök jó,1 katonája tért vissza a 25-ből,és kb 10-et ejthettem fogságba,vagy mennyit,mert 10 gabona a fentartásuk. -
#6624 -tőlük ...szófosás. -
#6623 jaaa. :D Akkor éptís még csapdákat :D:D:D: Vagy kínozd őket, próbálj tőlük titkos információt kiszedni belőlük az ellenségről. -
#6622 Nálam vannak a foglyok:D -
#6621 küldesz normál támadást több egységgel, mint amit csapdába tud ejteni, és azok kiszabadítják őket. -
#6620 Csapdába ejtett katonákkal mit tudok kezdeni? -
#6619 Szerencsétlen. Én akasztottam volna magam. D: -
#6618 #6595 -
Cat 02 #6616 Nekem volt már olyan :S 8 buzogányossal támadtak de nekem 8 volt + 1 patkány :D Azóta nem támadtak még s9-en :) -
#6615 Ha egyszer akkora balfasz leszek, hogy főfalumban betámadják a támadó seregem, akkor törlök. :D -
Cat 02 #6614 Miért ne számítana ? Van nekük védelme, igaz h nagyon kicsi, de ha kisebb sereg jön nem akkora az áldozat, illetve 20 as péncélkovácsot és páncél semmiből se áll kihúzni egy főfaluban :) -
#6613 Támadásnál nem számít a támadó sereg védelme, ha meg faluban támadnak meg egy támadó sereget, annak úgyis mindegy. -
Cat 02 #6612 Az a baj h ketten játszunk, én birodalmi + ceaseris mellet lettem volna, de ez van :) Így jó védekezésre is meg, támadásra is. A falu arannyal lett kihúzva, búzakonvertálásra ment el kb 200 arany. -
#6611 szép -
#6610 támadó és védő sereg egy faluban...?
Sok kis faluval is előlehet állítani annyi védő egységet mint amennyit itt tudnál tárolni...
szvsz...
inkább a támadó sereg legyen itt... azt egybe tudod mozgatni...
(esetleg mellé egy vagy két falut majd ahol katapultokat tartasz, meg mellé pár száz katonát kíséretként)
Aranyat mindenképpen használj (nem kell venni, lehet csinálni is) +25% búza sokat dobna ennél a falunál... -
Cat 02 #6609 Azért jó ha páncél is ki van húzva, kisebb veszteség. -
#6608 minden faluban külön kell. Nálam úgy van, hogy főfaluban csak támadót gyártok, és csak fegyverkovácsnál fejlesztek, a többi falumban védőket gyártok, és páncélkovácsnál fejlesztek. -
#6607 Ha valaki tudja ossza meg légyszives, hogy mindegyik faluban szükség van a páncélzat és fegyverzet kifejlesztésekre vagy elég a főfaluban fullra és az esetleg kihat a többiben készült katonákra is?
Előre is köszi. -
Cat 02 #6606 Nekem most ilyen. Búzamezőkhöz már nem nyúlok, csak testőrség lesz gyártva, valszeg :) -
#6605 hát nekem a 15-ös buzásba van kiépitve a buzamezők 9 db 14-es szinten a többi 13-as
és így van 18465 buzafogyaszás
jah és van csatolva hozzá egy +25% buzás oázis -
Cat 02 #6604 Btw nekem most van 14k-nyi sereg a falumban + a búzát folyamatosan küldöm el h ne csorduljon túl (480k magtár) és még csak 15 ösek a búzamezők, szal aki akítv és kihúzza mindent 16-ra annak tuti lehet ekkora. -
uwu #6603 Ha csak minusz 5000 lenne
Sűrűn eőfordul a -100000 is.
Sőt ennél sokkal nagyobb sereget is csináltak már, és minél nagyobb a sereg annál biztosabb, hogy nem főfaluban van, mert főfaluban nem lehet nagykaszárnya, és nagyistáló sem.
A főfaluban gyártott sereg csak azért jó, mert kényelmes vele bánni és biztonságosabb, de sohasem lehet olyan nagy.
A nem főfalus seregeket úgy lehet legjobban megszivatni, ha kifoglalod alóla a falut. -
#6602 nekem nem sok időm van ilyennel foglalkozni...hogy küldjem a buzát egyik falumból a másikba
na meg ha elfogy akkor meg a piac sincs teli buzával -
Cat 02 #6601 És ? :D Az teljesen korrekt, van 4-5 falud mellette akkor simán megvan, + ugye a piac. -
#6600 persze
aztán a buzatermelésed meg minusz 5000
ki bírja ezt épp éssszel követni?:) -
#6599 Ennél jóval nagyobb seregek is vannak nem főfaluban.
Persze nem ez, mert ez sajnos már köddé vált. -
#6598 ez kamu
ekkora sereg olyan faluban,kizárt :) -
#6597 Ugyan Khaine!
Lehet, hogy ez a sereg hiányzik neki:
http://travilog.org.ua/hu/7308005/29b19829001601f208021ceb7dd26dcd -
#6596 mért mi van a fremenesekkel? -
#6595 Erre a csatára gondolsz? Ez szopás :D Ahogyan fremenesnek lenni is ;) -
Cat 02 #6594 Akkor jókérdés, kérdezd meg a vezéreket h mire van nagyon szükség :) -
#6593 szerver 1 :)
szal szük 4 hónap azt natarok,asszem -
Cat 02 #6592 Mivel csatabárdossal nem sokra mész már, védőt. Vagy attól függ melyik szerver,7-8 on sztem még mehet támadó. -
#6591 látom nem érted miről beszélek :)
megdöglött 17700 csatabárdosom
és most ujra kell gyártanom katonákat a 15-ös falumban
védőket gyártsak vagy támadókat? -
Cat 02 #6590 17700 az semmi natarok ellen, max a kezdőfalunál tudod feláldozni. -
#6589 hay
kérdésem volna :)
volt egy olyan idióta(8 óráig tartott míg odaért a faluimhoz),h megtámadott engem és ugrott 17700 csatabárdosom a 15 buzás főfalumba :S
szóval szerintetek,mi tévő legyek
gyártsak natarok ellen már védőket abba faluba vagy megint csatabárdosokat
ahol most van a 15-ösöm ott igazából már beállt a helyzet és ugymond senkit se kell már támadni.
szal szerintetek? -
Cat 02 #6588 http://asite.110mb.com/cropfinder.php