7029
  • sz4bolcs
    Akkor küldd haza a támadóit, és köszönd meg szépen, hogy támadott.
  • bardocz
    Klánban van,és top 40-es a szerveren...Ezt meg most nem akarom elbaszni.Mert tuti rámugrik az összes vérpistike.
  • sz4bolcs
    Akkor támadd vissza, mert már építi a támadó seregét. :D
  • bardocz
    És azt hogyan?:D Amúgy tök jó,1 katonája tért vissza a 25-ből,és kb 10-et ejthettem fogságba,vagy mennyit,mert 10 gabona a fentartásuk.
  • sz4bolcs
    -tőlük ...szófosás.
  • sz4bolcs
    jaaa. :D Akkor éptís még csapdákat :D:D:D: Vagy kínozd őket, próbálj tőlük titkos információt kiszedni belőlük az ellenségről.
  • bardocz
    Nálam vannak a foglyok:D
  • sz4bolcs
    küldesz normál támadást több egységgel, mint amit csapdába tud ejteni, és azok kiszabadítják őket.
  • bardocz
    Csapdába ejtett katonákkal mit tudok kezdeni?
  • sz4bolcs
    Szerencsétlen. Én akasztottam volna magam. D:
  • Gabesz amd64
  • Cat 02 #6616
    Nekem volt már olyan :S 8 buzogányossal támadtak de nekem 8 volt + 1 patkány :D Azóta nem támadtak még s9-en :)
  • sz4bolcs
    Ha egyszer akkora balfasz leszek, hogy főfalumban betámadják a támadó seregem, akkor törlök. :D
  • Cat 02 #6614
    Miért ne számítana ? Van nekük védelme, igaz h nagyon kicsi, de ha kisebb sereg jön nem akkora az áldozat, illetve 20 as péncélkovácsot és páncél semmiből se áll kihúzni egy főfaluban :)
  • sz4bolcs
    Támadásnál nem számít a támadó sereg védelme, ha meg faluban támadnak meg egy támadó sereget, annak úgyis mindegy.
  • Cat 02 #6612
    Az a baj h ketten játszunk, én birodalmi + ceaseris mellet lettem volna, de ez van :) Így jó védekezésre is meg, támadásra is. A falu arannyal lett kihúzva, búzakonvertálásra ment el kb 200 arany.
  • gabo91
    szép
  • gabo91
    támadó és védő sereg egy faluban...?
    Sok kis faluval is előlehet állítani annyi védő egységet mint amennyit itt tudnál tárolni...
    szvsz...
    inkább a támadó sereg legyen itt... azt egybe tudod mozgatni...
    (esetleg mellé egy vagy két falut majd ahol katapultokat tartasz, meg mellé pár száz katonát kíséretként)

Aranyat mindenképpen használj (nem kell venni, lehet csinálni is) +25% búza sokat dobna ennél a falunál...
  • Cat 02 #6609
    Azért jó ha páncél is ki van húzva, kisebb veszteség.
  • sz4bolcs
    minden faluban külön kell. Nálam úgy van, hogy főfaluban csak támadót gyártok, és csak fegyverkovácsnál fejlesztek, a többi falumban védőket gyártok, és páncélkovácsnál fejlesztek.
  • CrazyDaisy
    Ha valaki tudja ossza meg légyszives, hogy mindegyik faluban szükség van a páncélzat és fegyverzet kifejlesztésekre vagy elég a főfaluban fullra és az esetleg kihat a többiben készült katonákra is?
    Előre is köszi.
  • Cat 02 #6606
    Nekem most ilyen. Búzamezőkhöz már nem nyúlok, csak testőrség lesz gyártva, valszeg :)
  • Gabesz amd64
    hát nekem a 15-ös buzásba van kiépitve a buzamezők 9 db 14-es szinten a többi 13-as
    és így van 18465 buzafogyaszás
    jah és van csatolva hozzá egy +25% buzás oázis
  • Cat 02 #6604
    Btw nekem most van 14k-nyi sereg a falumban + a búzát folyamatosan küldöm el h ne csorduljon túl (480k magtár) és még csak 15 ösek a búzamezők, szal aki akítv és kihúzza mindent 16-ra annak tuti lehet ekkora.
  • uwu
    Ha csak minusz 5000 lenne
    Sűrűn eőfordul a -100000 is.
    Sőt ennél sokkal nagyobb sereget is csináltak már, és minél nagyobb a sereg annál biztosabb, hogy nem főfaluban van, mert főfaluban nem lehet nagykaszárnya, és nagyistáló sem.

A főfaluban gyártott sereg csak azért jó, mert kényelmes vele bánni és biztonságosabb, de sohasem lehet olyan nagy.

A nem főfalus seregeket úgy lehet legjobban megszivatni, ha kifoglalod alóla a falut.
  • Gabesz amd64
    nekem nem sok időm van ilyennel foglalkozni...hogy küldjem a buzát egyik falumból a másikba

na meg ha elfogy akkor meg a piac sincs teli buzával
  • Cat 02 #6601
    És ? :D Az teljesen korrekt, van 4-5 falud mellette akkor simán megvan, + ugye a piac.
  • Gabesz amd64
    persze

aztán a buzatermelésed meg minusz 5000

ki bírja ezt épp éssszel követni?:)
  • hzsolt
    Ennél jóval nagyobb seregek is vannak nem főfaluban.
    Persze nem ez, mert ez sajnos már köddé vált.
  • Gabesz amd64
    ez kamu

ekkora sereg olyan faluban,kizárt :)
  • hzsolt
    Ugyan Khaine!
    Lehet, hogy ez a sereg hiányzik neki:
    http://travilog.org.ua/hu/7308005/29b19829001601f208021ceb7dd26dcd
  • Gabesz amd64
    mért mi van a fremenesekkel?
  • Szaruman
    Erre a csatára gondolsz? Ez szopás :D Ahogyan fremenesnek lenni is ;)
  • Cat 02 #6594
    Akkor jókérdés, kérdezd meg a vezéreket h mire van nagyon szükség :)
  • Gabesz amd64
    szerver 1 :)

szal szük 4 hónap azt natarok,asszem
  • Cat 02 #6592
    Mivel csatabárdossal nem sokra mész már, védőt. Vagy attól függ melyik szerver,7-8 on sztem még mehet támadó.
  • Gabesz amd64
    látom nem érted miről beszélek :)

megdöglött 17700 csatabárdosom

és most ujra kell gyártanom katonákat a 15-ös falumban

védőket gyártsak vagy támadókat?
  • Cat 02 #6590
    17700 az semmi natarok ellen, max a kezdőfalunál tudod feláldozni.
  • Gabesz amd64
    hay

kérdésem volna :)

volt egy olyan idióta(8 óráig tartott míg odaért a faluimhoz),h megtámadott engem és ugrott 17700 csatabárdosom a 15 buzás főfalumba :S

szóval szerintetek,mi tévő legyek
    gyártsak natarok ellen már védőket abba faluba vagy megint csatabárdosokat

ahol most van a 15-ösöm ott igazából már beállt a helyzet és ugymond senkit se kell már támadni.

szal szerintetek?
  • Cat 02 #6588
    http://asite.110mb.com/cropfinder.php